- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen monitort vegyek?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- VR topik
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenkoG
csendes tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Szia Cypress, sziasztok Többiek!

Az LHSIM sceneryből Pér szigorúan official, a többi free.
Off topic:
Én - mint ex-szoftverfejlesztő - ügyelek arra, hogy "közvetlen kollégáim"- ha pénzért adják az általuk megalkotott szoftvert, akkor ne okozzak nekik kárt. Ez nem mindig egyszerű, de hajlamos vagyok "önsanyargatni" ha nem fussa rá.
Nevezzetek hülyének vagy képmutatónak, de volt már velem, hogy találkoztam máshol az általam fejlesztett szoftverrel, ahol "nem kellett volna" és eléggé fájt, ez anno asztalborítással járt nálam.Innét nézve egyenes a dolog.On topic:
Tehát az FSX jogtiszta, a Twin Otterem ajándék volt, Pér jogtiszta, a többi free. Nagyon sok free scenery van, pl. Görögország majdnem teljes egészében, ráadásul fotó-alapon. Ezek a mostani új telepítésemben nincsenek beintegrálva, szándékosan, mert az LHSIM dolgot akarom első körben rendbe tenni. Tehát a mostani állapot: FSX Acceleration, LHSIM Library Pack, Landmarks, LHPR-LHBY, LHDC, LHPP, LHSM, TwOtter.Görögország nekem mindig nyaralás, kikapcsolódás, csoda, imádom, de Magyarország az otthonom és az itteni reptereken szeretek leszállni, elsősorban. Utána kalandozom a világban.
BenkoG
P.S.: Ha kéritek, csatolok képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest