- Canon MILC: EOS R és M topik
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ledgeri #4072 üzenetére
Ebben van valami, csak meglepően lassúnak tűnt valamiért...
Impressa:
Remélem, hogy így is marad...
Bodor:
Állj, én nem akartam felrakni az AHCI drivert, külön lett volna hozzá telepítő a DELL oldalán, de le se szedtem, de a chipset drivert muszáj volt feltenni, ezt Te is leírtad, hogy elengedhetetlen dolgok vannak benne. Nah most én azt nem tudtam, hogy lehet olyat is, hogy kibontom és csak azokat teszek fel amit akarok, ilyet bele lehetett volna írni igazán a leírásba.
Nah most visszaállítottam az alap AHCI drivert, minden gond nélkül, kicsit visszaestek a sebességek, de ezeket gondolom nem fogom megérezni:
Még valami. A leírásodban lévő linkek:
Le tudnád írni, hogy mi mit takar? A fájlnevük számomra nem eléggé beszédesek. Pontosan ezek mik is egyáltalán? Köszi előre is.SP1 van fent, így van
Hibernálást egyelőre bekapcsolva hagyom, 6 giga nem oszt, nem szoroz, annó sokat használtam HDD-ről, SSD-nél még meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged