Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Formaster
üzenetére
Én egy 32es Samu SLCvel kezdtem 2-3 éve...mivel OS alá lett véve így kb letojtam mi van ráírva...több, mint két évig azt használtam. Ha nem olyan áron kaptam volna a Micronom, mai napig nem cseréltem volna le, pedig volt nálam revodrive is...általános használat mellett semmit se vettem észre abból, hogy mi van a gépembe. Persze, ha melóznék/tömörítenék/másolnék vele/rajta biztos más lenne a szitu, de csak használtam.
Soha semmit nem kapcsoltam ki (hibernáció és lapozófile kivétel, de ezt hddn is kikapcsoltam), ahogy a M4nek megfelelő Micronon sem...
Szal használom, mint egy vinyát és ennyi...de amit itt egyesek tudnak bohóckodni az már vicces...pont ezé hagytam fel ennek a topiknak az olvasásával anno, mert túl van az egész misztifikálva...mostanában benézek néha néha egyáltalán nem bántam meg, hogy távolmaradtam tőle...
Aktív témák
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest