Hirdetés
- OLED TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
válasz
jersey86
üzenetére
Szia!

Sosem késő csatlakozni, én mindig várok új embereket, hogy írjanak.
Hát, sajnos a topik nem igazán aktív, ha valaki ír akkor én mindig reagálok, de sajnos ez nem gyakori. Viszont ez ellen lehet tenni bármikor. 
Valóban sajnos itt Európában kevésbé ismert a játéksorozat, ami elég nagy baj. Minden rész egy fantasztikus világú, végletekig kidolgozott (minden tekintetben) játék, és nagyon sok jelzőt sorolhatnék még, de akkor nagyon későn végeznék a mondandómmal.
Tulajdonképpen szerintem két csoport létezik, azok, akik nagy rajongói a sorozatnak (mint én, számomra a Final Fantasy több is, mint egy játéksorozat), meg akik nem nagyon ismerik. Na jó, biztos van egy olyan csoport is akik szeretik, de nem rajongói a játéknak. 
Idáig én sem nagyon írtam a PH, Gamepod, vagy IT Cafe bármelyik fórum topikjába (talán egy évben ha kétszer írtam), amikor Sident96 megnyitotta ezt a topikot, azóta írogatok.

Remélem aktív fórumozója leszel a topiknak!
Én mindig visszaírok, ha írnak, sajnos ez elég ritkán van. De hárman is tök jól elbeszélgethetünk a játékról, szóval csak hajrá. 
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest