Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
válasz
jersey86
üzenetére
Szia!

Sosem késő csatlakozni, én mindig várok új embereket, hogy írjanak.
Hát, sajnos a topik nem igazán aktív, ha valaki ír akkor én mindig reagálok, de sajnos ez nem gyakori. Viszont ez ellen lehet tenni bármikor. 
Valóban sajnos itt Európában kevésbé ismert a játéksorozat, ami elég nagy baj. Minden rész egy fantasztikus világú, végletekig kidolgozott (minden tekintetben) játék, és nagyon sok jelzőt sorolhatnék még, de akkor nagyon későn végeznék a mondandómmal.
Tulajdonképpen szerintem két csoport létezik, azok, akik nagy rajongói a sorozatnak (mint én, számomra a Final Fantasy több is, mint egy játéksorozat), meg akik nem nagyon ismerik. Na jó, biztos van egy olyan csoport is akik szeretik, de nem rajongói a játéknak. 
Idáig én sem nagyon írtam a PH, Gamepod, vagy IT Cafe bármelyik fórum topikjába (talán egy évben ha kétszer írtam), amikor Sident96 megnyitotta ezt a topikot, azóta írogatok.

Remélem aktív fórumozója leszel a topiknak!
Én mindig visszaírok, ha írnak, sajnos ez elég ritkán van. De hárman is tök jól elbeszélgethetünk a játékról, szóval csak hajrá. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest