Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jersey86
csendes tag
sziasztok! azt hiszem egy csöppet késön csatlakoztam de látom itt Final fanok vannak és hát kizárásos alapon én is az lennék azt hiszem nem is kicsit.
szoval nem tudom hogy aktiv e még a csapat de ujoncként jelentkeznék! bár a játék szempontjábol nem vagyok igazán ujonc konkrétan 7-es fan vagyok de nagyon nagyon jelenleg a 10-el nyomom mar nehány honapja de a 7-est nincs ami felülmulja persze ez elfogult vélemény! szivesen venném ha beszgethetnék fanokkal mert nem tul sok olyan embert ismerek aki értékeli ezt a játékot. tulajdonképpen még soha nem csatlakoztam ilyen söt semmilyen forumhoz talán ez is mutatja a rajongásomat a játék irányába ugyhogy egy szo mint száz én simán benne lennék egy ilyen magyar csapatban!
Új hozzászólás Aktív témák

- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Powerbank topik
- Napelem
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval nem tudom hogy aktiv e még a csapat de ujoncként jelentkeznék! bár a játék szempontjábol nem vagyok igazán ujonc konkrétan 7-es fan vagyok de nagyon nagyon jelenleg a 10-el nyomom mar nehány honapja de a 7-est nincs ami felülmulja persze ez elfogult vélemény! szivesen venném ha beszgethetnék fanokkal mert nem tul sok olyan embert ismerek aki értékeli ezt a játékot. tulajdonképpen még soha nem csatlakoztam ilyen söt semmilyen forumhoz talán ez is mutatja a rajongásomat a játék irányába ugyhogy egy szo mint száz én simán benne lennék egy ilyen magyar csapatban!