Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

The Vast of Night
    hd,szinkron
    Jópofa kis film volt. ...az az igazság, hogy annyira ki vagyok éhezve valami jó kis sci-fi-re mostanság, hogy elmondani nem bírom.. és hát sajnos, láthasssuk, nem vagyunk elárasztva velük. ilyen 3 meg 4imdb-pontos hulladékok meg nyilván nem érdekelnek már eleve.. de egyszerűen nem jönnek a jó scifik, max szökőévente egy
    pedig igény az nagy lenne rájuk. a régieket már rojtosra néztük, sem az alien-t sem az interstellart nem nézhetem már meg még egyszer, harmincadjára is. azokat már unom, de igen, valami ilyesmi az, amire annyira vágyunk
    Ennek a kis filmecskének a trailere annak idején itt a topikban iis felböffent, ha jól emlékszem, általános tetszést is aratott. aztán... elfelejtkeztünk róla. és azóta sem nagyon írtatok róla, ha jól látom
    alapvetően egy fikció a fikcióban, ugyanis erősen hajaz a szépemlékű Homályzóna '60-as évekbeli történeteire, amelyek egyébként oly nagy sikerrel voltak vetítve annak idején az államokban. itt most paradox mozinak-hívják ezt és ebben vetítik le ezt a kis mesét nekünk.
    Kiváló hangulattal megáldott, alacsony költségvetésű kis mozi, ami visszarepít bennünket egy álmos 50-es évekbeli kis dél-us városkába, ahol egy este különös dolgok kezdik felütni a fejüket
    nem is kell ennél jobb ajánló, én a magam részéről imádom az ilyeneket. a túléljük az első húsz perc pofázás-cunamiját, utána már sínen leszünk. a fényképezés szintén kiváló, immádtam, ahogy megindul egyszer a kamera és vágás nélkül végigmegy a fél kisvároson, mire kiköt a következő forgatási helyszínen, a városi rádióban..
    8/10

Új hozzászólás Aktív témák