Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
2 meccsen vagyok túl, holnap folytatom...
ma összesen 4 meccsre futotta: 3 gy 1 v(laggos, fos meccsen)
mindkettőn az ellenfél játéka abból állt, hogy előre Ronaldonak, If Reusnak, Neymarnak és barátainak, azzal meg cikkcakkcikkcakk...
ismerős a szitu, fitness semmit se ér, teljesen mindegy van-e vagy nincs...
jah igen!és Pogba CAM-ben gyilkos...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szép gólok! Megnyerted?

Nekem most volt egy kupadöntőm, 0-0 lett, büntetőkkel kikaptam.
A srác semmit sem csinált csak 30-ról hátha és azt hitte hogy a 15-ben van mert amint labdát szerzett mindegy hogy kivel de baszta is előre a két csatárnak, ezek perzse esélytelenek voltak.Az érdekes az volt, hogy amikor elkezdtük már láttam hogy a stamina nála nem a maxon van az embereknél, a 75-80..ban full piros volt az egész csapat mégis lefutott elől-hátul, a 2x15 hosszabbításban már piros sem volt hanem nem volt semmilyen színű csík, üres volt mindenhol és mégis lefutott, beért elől-hátul, úgy hogy a 90p után behoztam Gervinho-t és Salah-ot de képtelenek voltak lefutni a NULLA stamina 65 pace CB-ket

----------
Nálam is isten Pjanic, Kondogbia meg egy harckocsi

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Így: [link]

-
Azog the Orc
őstag
Ezt be lehet valahogy használható módon fejezni? [link]

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Oda kellett volna irányítani a játékost az ellenfél játékosa elé. Akkor elkerülhető lett volna a gól.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez most mi ez a HSZ?

Benéztél és?
Ki nem ......rja le?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
tudod, én egy nagyon türelmes ember vagyok és sokszor próbálom meg a másik szemszögéből is nézn ia dolgokat, de itt vhogy eljutottam arra a szintre, hogy nem megy...

majd mindjárt mi is megkapjuk a "mosolygást", várj csak!!!

Más: update miatt vágott ki a FUT-ból a Draft közben...

egyébként ilyen gólokat kaptam: WTF (kivételesen nem az uncsi, átemelős gólok jönnek) -
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nézzen, való életben meg vagy moderátor nélkül vagy ott kihez rohansz ha valaki megsérti a kis lelki világod? Vagy olyat ír amit nem tudsz elviselni?
hihetetlen, hogy felnőtt emberek ilyenek az életben. És akkor te vagdalózol olyanokkal, hogy "idegbeteg" valaki. Ja K

-
vegitossj7
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ide is benéz.

-
Azog the Orc
őstag
LedyGyuszi komám:
Ez a hsz-ed: [link] az évszázad hsz-e

Mondtam én neked hogy felesleges erőlködni, én ezért nem írok soha többé oda egy tetves betűt sem!

Van óvónénijük (Modi), lehet menni árulkodni
Más:
Összedobtam egy olcsó SerieA csapatot, Jovetic és Pjanic nagyon jók, Jovi 3 gól, 2 assziszt az első meccsen!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
sehr schön!!!

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ok, csak képtelen 2 tanácsadás közben leütni még 1 betűt.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az lesz, senki sem kíváncsi rád, itt meg főleg
Sztem így a legjobb mindenkinek 
LedyGyuszi:
Hasít most a taktika és felállás, végre ezzel a kombóval azt a játékstílust tudom játszani amit a 15-ben sikerre vittem!

Most a Bundes aprított:[link]
IF Kruse megint 1 gól 2 assziszt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
erről beszéltem, mondtam én a 4-3-2-1 sehr gut!!!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
amennyiben elárulod mit jelent a "K."...

-
LedyGyuszi
addikt
első online draftom...első meccs sima...második meccs lagg és szalolom matyi...bravó, ezért fizessek?

ráadásul ki is dobott...
-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
K. De ez legyen kölcsönös.

-
Azog the Orc
őstag
A BBVA csapatba megvettem Koke-t, Rakitic helyett mert ott szélső CM-ben elhalványult a mezőnyben.
A spanyol az első meccsen két bombát robbantott, plusz gálával (7-0) jutottam fel a Div3-ba.
Az első két gól nem nagy szám, de a többi nekem nagyon tetszett.
A két szélső CM-ről levettem a "stay back..."-et, így sokkal jobb a támadásépítés!
Plusz ez a 4-3-2-1 valami bomba jó felállás
Ja és már úgy védekezek hogy egyáltalán NEM használom a teammate containt, mert nálam csak káoszt okoz, így sokkal kevesebb az ellenem megkísérelt kapura lövések és gólok száma! -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szenzációs javaslat! 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Te kis partizán Marie kurtizán, menjnyé innét.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönjük érdeklődésedet, de ha nem muszáj, akkor ne találj vissza!

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
LedyGyuszi
addikt
17-be szeretnék egy ilyen opciót is...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat!

-
bucketb0b
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem vagy valami bőbeszédű
még betűt nem láttam tőled a topikban szerintem 
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
nah majd meglássuk...még alszom rá párat...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja azt hittem 30k körül mozog
nálunk 17k 
Sorry
Én már lőttem pár gólt Verrattival is visszagurításból, nem vészes.
De amit mezőnyben nyújt, kárpótol
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
vmilyen szinten low budget teamet próbálnék esetleg...de jó ötlet Verratti és Fekír, egyedül utóbbi WF aggaszt...
mondjuk nálam az is fontos, hogy jól lőjjenek vagy fejezzenek be a CM-ek, mert sokszor játszom a 2.hullámra...nálatok milyen árak vannak? if umtiti 19k, matuidi+david luiz páros meg 34k
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Aham... szóval Te ilyen cseles fickó vagy!

Fekír?
Nálam alap ember próbáld ki olyat lő mint a vaddisznó, agilis, ügyes na.... 
Verratti bitang hasznos CM, érdemes!
A kócos is bejött nekem D.Luiz, nem kell IF Umtiti, sztem, az árából Matuidi-Verratti-Luiz
-
LedyGyuszi
addikt
vélemény?
France1 -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
seriaA 4-3-2-1
bundes 4-1-2-1-2 (2) -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Végül is akkor most Te melyik felállást tolod? 4321 ? vagy 4312 ?
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez kamu, legalábbis nem én vagyok.Nálam a szomszéd gép is kapott volna

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
If Krusét már régen ki akartam próbálni, de kit vegyek ki? Müllert?Aubat?Lewat?

most nálam az első számú projekt ALaba, aztán Boateng...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Majd holnap letesztelem a shoting megemelését, hátha jót tesz.
Ja még annyi van hogy a középső CM nálam a támadóbb (Gündi) így ő kapott egy "get forward" instit és a Castro - Junu védekezőbb mentalitásba raktam ők kaptak "stax back...."-et, senki máson nincs semmi, így már használható a felállás!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
photoshop 
megtaláltalak kisbarátom, amikor éppen nyomod a klaviaturán a fifát...
természetesen a fat guy jelzőt vegyük le!!!
-
Azog the Orc
őstag
(#156) LedyGyuszi :
Diekmeier teszi a dolgát, nem kell Piszcek majd karikor

IF Kruse zsír, nem egy U.Bolt de ha ráteszed a zsugát leveszi és elosztja, vagy éppen pontosan befejezi, eddig 4 meccs 5 gól 5 assziszt -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Diekmeier? vagy Piszczek?
IF Kruse?
Bellarabi sztem jobb lesz oda!
látom a drogos csávó is ott figyel Insúaval az oldalán...
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Photoshop. Ja nem, paint.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
3.chamipon shield + van még egy monster ball kupám is...

igazábl az egyik ovvy videoban láttam, hogy ezeket alkalmazza 4-3-1-2-ra, gondoltam kipróbálom, mert végülis crossingot nem nagyon használom ,így az minek 55-re, a többinél meg tesztelem ezt a kis turbot...
igazából a lényeges változás, hogy több távoli lövést tudtam megereszteni vagy lövő poziba jutni...
de csak a mai 3 meccsen próbáltam, de egyenlőre ártani nem ártott...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja meg nem bírtam ki és csináltam egy ilyet: [link]
Nagyokra még nem költök, az összes értékes játékost eladtam, majd karácsonykor visszaveszem őket a feléért

Jól mennek, egyedül Mkhtaryan-t érzem kevésnek, a lövései borzalmasak

Még 1-2 meccs ha nem hozza a tutit akkor jön Bellarabi
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat
Hányadik?Én most jónak érzem a dolgokat főleg amióta váltottam a 4-3-2-1-re és alkalmazom azt hogy "soha" nem váltok a védőkre, csak a szélső védőkkel vagy a k.pályásokkal sprintelek vissza és a teammate containt csak a széleken való betöréseknél használom. THX

A taktika maradt, nekem az a build up passing 70, sok lenne mert elveszne a kapu előtti zsugázás élehetősége.
Mennek ezek nekem 55-el is rendesen a kontráknál plusz ha feláll a védelem akkor is tudok kavarni mert nem mennek nagyon előre.Azért kifejtenéd a passing 70 és a shoting 70 növelésének hatásait nálad?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
kicsit csavartam a beállításokon:
80,55, organised - 70,30,70, free - 35,55,50 - cover -
LedyGyuszi
addikt
Visszatértem...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
az izét!

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az 1. még el is menne, de Valbuena 49 PHY igen karcsúnak tűnik
60 körüli játékosok is a halálukon vannak 
amúgy nem szeretnék még 2 ligás csapatot így vagy francia vagy spanyol vagy német. Bár jelenleg semmit sem építgetek, mert játszhatatlan a játék számomra..(#143) szekto:: maradnék ligás csapatoknál még most.
-
LedyGyuszi
addikt
megy ám a picsogás...lelép az ember, aztán máris elkanászosodik a banda!!!
bemegyek az izéba aztán megváltoztatom az izét, az biztos! -
zsolti72837
addikt
6000-ért GOLD Dybala megéri?
-
szekto
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
És mi lenne, ha nem ligás, hanem nemzeti csapatot próbálnál meg?

Én tegnap ezt tettem össze:
+ Zouma és Ben Arfa van még a csapatba.
Akik megvoltak: Giroud, Evra, Mexés, Debuchy, Coquelin, De Maio, Mendy, Vercoutre, Marveaux. A többieket vettem 15k-ból.
Mondjuk az én csapatom jóval gyengébb, mint amit Azog összerakott, de legalább egy egész jó és olcsó kezdőcsapat.
-
szekto
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Tegnap tettem össze egy "kezdő" francia csapatot, ha érdekel valakit, akkor szívesen megosztom.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Egy nagy +1 a HSZ-nek

Azzal a részével hogy " én nem szerzek potya gólokat, csak keveset, de jóóóval többet kapok", meg különösen érzékenyen érint engem is mert pontosan én is a kijátszott helyzetekig viszem az akciót, nem lődözök kitekert helyzetből meg majomkodok , ziccerig viszem, de ahogy említetted a fogyatékos minden tcsinál össze vissza oszt valahogy beesik egy gólja vagy több

A kapufa, a kamu 11-es szituk és a flipperes visszapattanások (mindig az ellenhez) is sokkal többet vannak jelen mint eddig valaha!
Azzal hogy valakit látványosan nyom a gép és helyette teszi amit neki kéne (védekezés stb...) azzal tették be ezt a részt az eddigi legpatkányabb kategóriába!

------------
Én a helyedben francia csapatot kezdenék építgetni.
Ár/érték arányban ott is jó a helyzet, jó csapatokat lehet összepattintani.
Fekír alap ember, ki ne hagyd,nagyon jó!Spanyolban és németben egy jó csapathoz kell suska, kevés ott a jó és olcsó játékos.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hát igen.. a tavalyiban "egész szezon" alatt nem kaptam annyi potyagólt, mint már most 1-2 hónap alatt (igaz tavaly kb. 8-9 hónapot játszottam vele).. undorító ez a sok megpattanó, lepattanó lövés. Csatárhoz visszakerül.. egyáltalán nem reális sajnos
ugyanaz, mint a távoli gólok. Ha valaki rendesen ráfekszik 1-1 tuti beakad a meccsen. Nem lenne ezekkel a potyagólokkal sem baj ha nem lenne így eltúlozva az arányuk. Amellett pedig én alig lövök ilyen gólokat, bár természetesen nekem is akad, de én ugye arra törekszem, hogy kijátsszam kb. 1-1be a helyzetet amit csak be kell lőni az ellenfelem meg csak jön meg szalad meg rálövi kipattan és ott az 1-1
küzdhet az ember ha a másik nyomorék csak megy, mint a hülye és ugyanott van a gól neki is.. meg a legszebb amikor telibe látom, hogy nem ő irányítja a védőt, de azon a meccsen az egész védelme tökéletesen mozog nem is kell nyomnia semmit, mert megelőz a védő, odalép szerel stb. Ezzel megint nem lenne baj, de akkor az én támadósorom is mozogjon úgy, hogy tudjak passzolni, mert azt már nehezen viseli el a gyomrom, hogy ha neki tökéletesen mozog a védelme meg szerel irányítás nélkül az én támadóim meg be vannak szarva és 20 méteren belülre nem mennek.. tegnap 4 vereséggel kezdtem.. utána muszáj voltam kupázni, mert nem bírtam már ott is 2 vereség.. aztán hirtelen jöttek az eredmények, 5 győzelem seasonsben meg kupadöntőig jutás, majd ott vereség. A játék megint szar volt, de legalább eredményes volt a játékom
bár így kell a faszomnak.. egész meccsen azon izgulni, hogy na mikor kapok 1 gólt.. hiába a 3 gólos vezetés nem éreztem magabiztosnak sem a csapatom sem magamat, mint mikor pl. csak 1-0ra vezetek, de irányítom a játékot. Vagy hátrányban amikor érzi az ember, hogy ez a meccs meglesz vagy meg lehet.. még 3 gólos előnyben sem éreztem tegnap
már rendesen vártam 1 gólos előnynél, hogy na hátha kilép az ellenfelem aztán nem kell szenvedni vele. Én most lehet pihentetem 1-2 napig, mert csúnyán felqrt..------
tervezgetek még 1 csapatot építeni így lesz 3 ligás keretem meg 1 vegyes felvágott szerintem a végéig.
bpl, olasz már vanvajon mit lenne érdemes csinálni amivel a kezdet is könnyebb? francia, spanyol vagy német?

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Olyan, mint a rendes FIFA?

-
Azog the Orc
őstag
A játék emberi fogyasztásra teljes egészében alkalmatlan!
Az első két meccsen olyan potya öngólokat, alamizsnákat szereztem hogy még én is röhögtem hogy mi ez a szutyok, a másik 2 meccsen meg én kapom a viccesebbnél szánalmasabb potyákat!
Gratula a készítőknek, hogy megalkották a történelem legirányítottabb, legmanipuláltabb, legszánalmasabb fifáját!

-
MdewC
nagyúr
Nagyon örülök, mert jött zsinórban 3 meccs 1-0-ra, ultimaten, plusz most online se ment rosszul.

Offline gyakran GIGI a meccs embere, mondjuk azt nem értem, hogyan védhet 7-szer, ha a gépnek össz volt mondjuk 3 lövése... Na mind1.

Végre sikerült pontosabban passzolni meccseken keresztül, mint a gépnek.
87-91%
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hova vissza?

-
vegitossj7
addikt
Visszatalálós hsz.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Hejjha az szép baleset!

Én tegnap (meg amúgy is) panaszkodtam a védekezésre, ma "egész jól" megy, erre ma meg MINDEN kontaktot lejúj!
Test-test ellen az összeset fújja 
Olyan szinten változik a játék napról napra hogy épp eszű ember ezt nem bírja a körülötte lévő tárgyak összetörőse nélkül
Engem meg borogatnak orrba-szájba oszt semmi
-
Garsza
veterán
Én meg befejezem ezt a szarkupacot. Nem kínzom magam tovább. Soha nem az nyer aki jobb hanem akit a gép akar. Semmit nem számít a játéktudás.
És ez nem picsogás ez egy kijelentés

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ne is mond, +1.

Bb0b: Az pech.
Nem dicsekvésből, de a héten gyak közben, 10 meccsen zsinórba nem kaptam ki offline, ultimate szinten.

A legtöbb 1-0 volt ide, 1-2 döntetlen, 0-0 v 1-1 és egyszer nyertem 2-0-ra.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Játszá draftot ja.. 5-1re alázott meg a svéd válogatott professional szinten. Nem csal a gép magának az a lényeg

helyzetem alig volt meg Ibra bevágott mindent.. olyan fejes gólt kaptam, hogy kimentem az udvarra és sírtam
tudjátok amikor szalad a szélen a nyomorék csak tolja hosszan a labdát és érzed, hogy a beadás tökéletes lesz na meg a fejes is negatív szögből beakad.. 2. körben kiestem prof szinten a draftból.. szánalmas amit leművel nálam a játék a patch után. -
Azog the Orc
őstag
Amúgy most mi ez az új módi az EA-nél hogy az akciós kupákban nem adnak nyeremény pakkot csak zsetont?
Ilyen szemét biboldó bandát még nem láttam!
Úgy vannak vele játszááá paraszt Draft-ot ott kapsz pakkot oszt fizessé érte
-
szekto
aktív tag
Rég picsogtam, szóval következzen egy kevés...

Október 30.-án játszottam utoljára ezzel a remekművel. Most letoltam 2 meccset, de köszönöm szépen, nekem elég is volt ennyi ebből a játékból. Ebbe a 2 meccsbe benne volt minden, miről szól megint a FIFA: 80+ paces játékosokkal fussál jobbra-balra, 80+ shooting-al meg lövöldözzél 20-25 méterről. Össze-vissza pattogó labdák, kapus inkább végignézi a védőn megpattanó labdát, míg bemegy a kapuba, mintsem megfogja.
Egyszóval: hellosziaFIFA, többé nem akarlak látni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ne picsogjá, hanem lépj át a másik topicba.

-
Azog the Orc
őstag
Tisztelet az Uraknak

Most léptem be és lehúzott egy frissítést. Erről van valakinek valami infója?
Vagy kezdhetek félni hogy megint újra kell tanulnom játszani?
-
MdewC
nagyúr
Erre még azt is mondanám, hogy: [link]

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A népi csigafuttatási versenyre se nevezném be egyiket sem.

Gündi egyértelműen CDM nálam.
Ott még talán elmegy ez a pész.Húlye íjé kitette MKHtárjánt szélre, pedig ő kéne oda CAM-be. Kész is lenne hibrid csapat.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Müllerrel két nagy baj van, első, ami elég fontos oda, ha már csak 1 csatár van, hogy csiga, a másik, hogy nem is bírom.
Reus legalább szimpi, annak ellenére, hogy német (talán az egyetlen), Costa meg legalább brazil... 
Müller sajnos nekem alkalmatlan oda. Béna lennék vele, így is lehet fogalmazni ezeken felül.

Szóval karcsú a felhozatal na.
Pedig jó lenne a Viperával aprítani. -
MdewC
nagyúr
Elég idegesítő, hogy a német bajnokságban nincs 1 db épkézláb CAM, aki kicsit is hasonlítana mondjuk Lacazettre, egyszerűen nem tudok értelmes csapatot mögé tenni a Viperának, vagy a szélre Costának... A tökömért gamoni ez a szerencsétlen is...

Nagyon ótvaros a felhozatal.

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
bucketb0b
őstag
Nekem nem tűnik valami erős patchnek, apróságok voltak csak, talán nem befolyásol semmit a játékmeneten

(#100) MdewC: [link] akkor most feleslegesen dolgoztam?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
nem rakok minden nap...
annyira már nem vagyok függő!!! 
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Még, hogy nem raksz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Networking N2024 24 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ma összesen 4 meccsre futotta: 3 gy 1 v(laggos, fos meccsen)

nálunk 17k
photoshop

tudjátok amikor szalad a szélen a nyomorék csak tolja hosszan a labdát és érzed, hogy a beadás tökéletes lesz na meg a fejes is negatív szögből beakad.. 2. körben kiestem prof szinten a draftból.. szánalmas amit leművel nálam a játék a patch után.