Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Két kérdés:
- hol lehet egymást kihívni
- végén sima Prt Sc gomb? -
Body_builder
csendes tag
Ha minden a terv szerint halad akkor 19:00-tól mehet nálam is a menet! Keressetek, én is kereslek titeket.
UI: Két új csapat, új felállás kéretik nem nagyon elverni

-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Így,hogy a netem is elszállt most,valszeg nálam volt a hiba ezért éreztem azokat a képugrásokat. Nembaj,grat,de azért valamikor csapatunk egy visszavágót

-
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jaaaaa... akkor Nyervi visszavágó?

-
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De most várjál... 1 emberrel nem 1 meccs van?
-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
[link]
Nemértem az egész ea szerver dolgot . Így toltam le mind 2 meccset . Azt hittem megvan a hiba,de kurvára nem.... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hello! Szólj ha mehet msjd a meccs

-
nyervi
aktív tag
innentől úgy néz ki ráérek, ha valakinek van kedve letolni a meccseket

-
Attis1117
tag
Valakinek van kedve most letolni velem?
Originen nekem ki vannak kapcsolva az ertesitesek. Ezért engem telón értek el ezen a számon:30/7995665 -
nyervi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nyugi, ellenem még nyerhetsz

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
no igen, nem én leszek a bajnok

de legalább 1 gólt találtam -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Rendben.
Megint tökölök a csapattal. Elképesztő, hogy nem bírok olyan formációt és embereket találni, akikkel sok meccsen ellennék
Persze ez a bajnokságot nem befolyásolja
-
Meghivott
addikt
Ma 21.00 után biztosan jó vagyok.
Délután nem annyira esélyes, de meglátjuk.
Este kire lehet számítani? -
gabesz82
őstag
Nah én felvettem minden résztvevőt. Jöhet a holnapi start

-
szupersanyi
aktív tag
Bocs sracok, de en inkabb el sem kezdem azt a bajnoksagot. Engem vegyetek ki belole. Tegnap megprobaltam online jatszani parat es kidobott, befagyott, minden szar volt vele...
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Body_builder
üzenetére
Hang van, de amúgy engem folyamat kidobált ablakba, még akkor is, ha csak bejelentkezett valaki. Szóval kikapcsoltam és nem is fogom visszakapcsolni.
-
Body_builder
csendes tag
Na akkor ez így jó lesz hogy írogatok originen de hiába mert nem fogják észlelni.

-
Meghivott
addikt
Originben le vannak tiltva a jelzések nálam.
Ha valaki látja, hogy fent vagyok, jobb ha itt ír privátot, azt észre is veszem, köszi -
Body_builder
csendes tag
Ez valóban egy kicsit zsúfolt lett de én nagyon rugalmas leszek ehhez, amennyire csak tudok. Ma felveszek mindenkit originen vagy Ti is jelöljetek engem.
Nem tudom ezt így kövezni hogy kinek mikor meg pl hogy X nap Y időben kell játszanom DE akit látok hogy fent van arra ráírok és tolhatjuk illetve ha valaki engem lát a játékban nyugodtan írjon és zúzzuk!Köszönet a munkádért ETACLAN1984
-
nyervi
aktív tag
nagyjából jók az időpontok, de bárkivel szívesen egyeztetek, akinek máskor jó.
-
dejvid8
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem nagyjából jók az időpontok, bár van pár ami nem fog megfelelni, de szerintem ezt megtudom majd beszélni az ellenféllel és másik időpontban lejátsszuk, amikor mindkettőnknek megfelel.
Meg lehet ezt majd szépen oldani, biztos vagyok benne. -
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szóltam én hozzád bármit is? De ha már hozzám szóltál a tiszteletet azt megkövetelem. Lehet kultúráltan is véleményt nyílvánítani. De lehet az neked nehézkes.
Jah és tudod ha 1 2 héttel továb tartott volna a bajnokság akkor tudtam volna rá időt szakítani a közkedvelt időpontokban is. -
nyervi
aktív tag
most ehhez a menetrendhez is tudok akár alkalmazkodni, de aki WL meccseket is játszik egyebek mellett, annak tényleg sok lehet. részemről az is jó, ha nem rohanunk ennyire és nem egy hét alatt zavarjuk le a bajnokságot
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vasárnap 4 után felejtős.
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Nincs kőbe vésve, köv vasárnapig van lehetőség. Ezt mindenki beszélje meg az ellenfelével.
Nyilván minden időpont eltolható csak legyenek lejátszva. Ez a táblázat inkább csak egy segítség mindenkinek hogy nagyjából tudja mikor kinek felel meg és a másiknak nincs akkor meccse. -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vazze, engem 24-én (hétfőn) este 8ra betettél, vigyem magammal a laptopot focira vagy mi?

Én este mindenkit felveszek Originen, és megbeszéljük a részleteket, gondolom ezek az időpontok nem kőbe vésettek, csak az a lényeg, hogy a jövő szombatig meglegyen minden meccs. Jól gondolom?
-
etaclan1984
őstag
Szerintem meg te vagy itt az egyetlen akinek szarok a véleményére. A neked megfelelő (délelőtti) időpont a 14 másik embernek nem felel meg szóval nem érdekel mit gondolsz. Majd jössz a következőre. Ha nem felel meg sok mindenkinek akkor ennyi erővel toljunk csak pár meccset egymás ellen és kész. Megkötések nélkül nem hiszem hogy kicsit is komolyan fogja venni bárki is hogy ezt bajnokságnak hívjuk.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
te Aljas!
Szép munka a táblázat. Egy észrevétel, az origin azonosítókat nem írod bele(szerk. van másik fül, észrevettem
), mert nem mindenkinek ua. mint az itteni felhasználóneve. Azé' ez így tényleg sűrű program főnök
de megoldom. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sajnálom srácok de ez nekem így sok. Akár ki is húzhattok a listából. Azt hittem, hogy kb 2-3 hét alatt játsszuk le a bajnokságot. De hogy ennyi meccset lejátsszak április 30-ig úgy hogy még Weekendleauge+ család az kizárt.
Ha nem gond akkor viszont felvennélek titeket Originen, így valamikor tudunk játszani 1-2 találkozót gyakorlásképpen.
Sorry......
-
etaclan1984
őstag
Megcsináltam a sorsolást, marcess nem írta le hogy mikor lenne jó neki, így ő beszélje le mindenkivel privátba. Az Origin azonosítok a második fülön vannak. Elvileg ahogy mondtátok hogy ráértek úgy vettem figyelembe. Ha mégse akkor egyezzetek meg hogy mikor jó a másiknak a lényeg hogy 30.ig legyen befejezve a bajnokság, ne 1-2 emberre várjunk. Érdemes minden meccs után screenshotot csinálnotok, a későbbi viták elkerülése végett. Döntetlen van, mivel bajnokság. Eredményeket leadhatjátok nálam privátba. GL & HF.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Engem kihúzhatsz.
-
MdewC
nagyúr
Látom mindenki tolná a játékot, de random az alkalmas időpont.
Inkább játszatok, induljon el, aztán majd kialakul.

PS4-en is ez miatt halt be a téma, sőt tavaly és tavaly előtt PC-n is.
Rugalmasan lehet csak letolni, írjátok az eredményeket és utólag vezetitek össze.
Különben hamar vége lesz.

Rypejacten anno körökre osztotta, megvolt a sorsolas ki-kivel játszik és 1 hét volt a meccs lejátszására. De úgy toljátok, ahogy akarjátok, csak gibickedtem, hátha.

-
dejvid8
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem is többféle időpont megfelel, 22-én pl 13-17ig bármikor , vasárnap koradélután(13-15ig) / vagy este 20:00tól.
Hétköznap meg változatos, hétfőn csak inkább 19 után, kedden is megfelel úgy 15 - 17 között és aztán este, szerdán 14-17 között és este, csütörtökön 14-17 között.
Szóval biztosan tudunk majd egyeztetni, de így nagyjából ezekben az intervallumokban várható ( 90% ) hogy ráérek . -
Attis1117
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sajna pontosat nem tudok ígérni. nem tudom előre a programomat. Hétköznap 20:30-tól 23:00-24:00-ig jó lehet. Hétvégén szombaton és Vasárnap kb. 14:00-től 16:00-17:00-ig. De nem Garantált! Ha vagyok akkor általában 4-5 meccset tudok egymás után játszani. Ha nagyon kellek a létszámhoz akkor számoljatok velem csak! Vállalom hogy ha nem tudok rendelkezésre állni akkor az ellen kapja meg a 3 pontot.
Jah és hát ha JUVE meccs van a tv-ben akkor értelem szerűen nem vagyok

Nekem speciel az lenne a jó ha telefonon egyeztetünk meccs előtt. erre esetleg lehetne egy táblázat. privát üzenetben elküldeni a bajnokságban résztvevőknek.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jelenleg abszolút rugalmas vagyok időpontot illetően. Délelőtt, délután, este, hétköznap, hétvége. 1-2 meccsre lesz időm, rajtam nem múlik.
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
+1
Egy biztos, én új formációt fogok tesztelni a bajnokságban. -
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
szerintem igen. És akkor egy ember legalább kipipálva.
-
etaclan1984
őstag
Épp azért írom én össze hogy valaki tudja követni

Attis1117, dejvid8, drachoHUN, marcess nyilatkozzon ma hogy mikor jó nekik április 22-30. között.
Illetve az lenne még az egyik fő kérdés hogy egyből játssza le mindenki az oda-visszavágót? -
gabesz82
őstag
válasz
Body_builder
üzenetére
Elég ha ő tudja követni szerintem, hogy ki mikor ér rá, nyilván nem fejben tartja, hanem felírja, hogy meg tudja csinálni a sorsolást.
Ez a mindenki játszon amikor akar... remélem nem komolyan írtad
-
Body_builder
csendes tag
Amúgy szerintem felesleges itt beírkálni hogy ki mikor ér rá mert ezt nem lehet már követni.
1.
Szerinten az lenne a megfelelő ha mindenki felvenné egymást barátnak és garantálja a heti 2 lejátszott meccset. Akár egymás után is az oda és visszavágót vagy éppen azzal akit el tud kapni online.2.
Vagy ha előre ki lenne sorsolva ki kivel játszik és aszerint abszolválni minimum 2 soron következő meccset.Különben ha nincs követekmény akkor majd heteket kell várni egyesek felbukkanására!
-
hacki87
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
04.24.-04.25 4ig dolgozok 5kor mar otthon vagyok 17oratol 22 23ig nekem szerintem belefer. Most szombat vasarnapot nem tudom meg mert szombat nevnapozas vasarnap meg szuletesnapozas lesz.
-
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szia,
Szombat-vasárnap (ápr.22-23. + ápr.29-30., este 21:30 után biztosan jó éjfélig, napközben gyerkőc alvásidejétől függ (ált. 14:00 körül lehet jó 1-1,5 óra hossza))
Jövő héten hétköznap, hétfő kivételével 21:30-től éjfélig jó. -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Originem: menyhartlevi23
Minden tetszett amit írtatok, nekem esténként szinte mindig, hétvégén délután is jó lenne.

-
Body_builder
csendes tag
Én hétfőtől-szombatig 3nap biztosan ráérek 18 órától 21 óráig, valamint vasárnap 13 órától kifulladásig.
-
hacki87
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Relax
en a hetvegen a monitoron tortem kette a billt CSGO kozben majd a monitor banta... Igy megvettem a fifat mondvan 2002 2006 kozott milyen jo is volt. Tegnap mar a joyt nyomorgattam h szettorom... Kene egy jo orvos xD -
szupersanyi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Kicsit pontosabban: vasarnap estetol csutortok esteig 8-tol vagy inkabb 9-tol szinte mindig raerek (attol fugg, hogy mikor erek haza edzesrol es mennyit kell tanulnom), a hetvege pedig elegge kiszamithatatlan. A pentek es a szombat estet sosem tudom megmondani, hogy eppen otthon leszek-e, szoval inkabb hetkoznap estenkent jatszanek.
Edit: Ja es annyit meg hozzatennek, hogy iden nagyon megutaltam ezt a jatekot, egy controllert ossze is tortem es lassan ket honapja nem is jatszottam, szoval ha nagyon nem fogom birni a jatek f*szsagait, akkor lehet, hogy kilepek ebbol a bajnoksagbol is. Nincs szuksegem erre a felesleges idegeskedesre, de azert megprobalom.

-
bdave16
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
A mostani és a következő hétvégén is mehet,de jövőhéten a hétköznapokról nem tudok nyilatkozni . Maximum esténként lesz jó.
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
nem tudok. következő két hétvégén két lagziba megyek. Nem lesz rá időm.
-
etaclan1984
őstag
9 nap amiben benne van 4 nap hétvége. A 16 nevezettből eddig 11 nyilatkozott nagyjából hogy mikor jó neki és egyik sem írta hogy jó lenne a hétköznap délelőtti óra. Én senkit sem akarok kitúrni de ha nem tudsz bevállalni 30.ig legalább egy hétvégi napot sem szerintem teljesen értelmetlen hogy számoljunk veled.
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem haragszom én. De ha időm így engedi azzal nem tudok mit csinálni. De lehet nem is egy héten kéne az egészet lebonyolítani. Ha meg nem felel meg amikor tudok játszani ne vegyetek be. Munkahelyemen nem mondok fel azért hogy le tudjam játszani a meccseket.
-
Garsza
veterán
Nekem jövő héten délelőtt lesz időm max. 12:30 ig, de nem folyamatosan vagy későn éjjel éjfél után. Mivel délutános leszek melóban. Hétvégén nem lesz időm.
-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ha a Musa és Butland tulajok nem nézik meg az összes ismétlést az utolsó tátott szájú játékosig és a módszereik közt nem szerepel a repül egy labda nyomok egy szünetet akció, engem nem zavarnak

azt gondoltam magamban, hogy bajnokság közben "megcsiszoltok" és jobb leszek a játékban
origin név: nyervHun
időpont: este 8 után vagy hétvégéken rugalmas vagyok -
etaclan1984
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Még azzal ráérünk. Mielőtt elindul lesz egy részletes írás hogy hogy lesz pontosan a lebonyolítás, elérhető lesz egy táblázat ahol mindenki látja kb mikor és meddig kell lejátszania a meccseket és az origin azonosítok. Screen shot kötelező lesz majd, arra készüljetek.
-
gabesz82
őstag
Ha jól gondolom, akkor fel kellene vennünk egymást Origin-en, igaz?
Mindenki mindenkit 
-
etaclan1984
őstag
Eddig úgy néz ki alapvetően hétköznap 21-24 óra között lennének ( ha valakinek csak pl 23ig jó az se baj csak jelezze), hétvégén 16-24-ig. Így írjátok majd a napokat aki még nem tette meg.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Péntek este, szombat délelőtt - este, vasárnap 4ig tökéletes minden héten.
Az 1es nem kell a végére.
-
etaclan1984
őstag
Akkor péntek reggel 12:00-ig írja be ide is és nekem privibe is mindenki hogy most szombattól (22.) következő vasárnapig (30.) mikor felel meg és mikor biztosan nem. Aki nem írja be azt nem fogom tudni berakni, így az lemarad erről a bajnokságról. Illetve nem találtam LendvaiFeri1, marcess és menyhartlevi origin azonosítóját. Légyszi ti azt is írjátok ide, vagy privibe nekem.
Tudom hogy sokan már iratok ide időpontot hogy kb mikor jó nektek, de kérlek ti is írjátok ide hogy kifejezetten ezen a április 22-30. között mikor biztosan jó és mikor biztosan nem.
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Köszi!
Nekem jó ezen és a jövő héten hétköznap 21.00 után. Illetve ezen a hétvégén délután v este megegyezés szerint.
Nem jó a jövő péntek és az a hétvége.
Eredményekben természetesen szívesen segítek ha van jó táblázat hozzá. -
etaclan1984
őstag
válasz
Datsyuk
üzenetére
Én megcsinálnám a sorsolást, csak ahhoz akkor azt kérném hogy csinálhassak egy táblázatot amibe mindenki felírja hogy az elkövetkező 1 hétben mikor kinek milyen időpontok felelnek meg. Szerintem egyébként a bajnokság kb 2 hét alatt fog lemenni. Pár ember biztosan kell még ahhoz(lehetőleg akik hétköznap is elérhetőek) akiknek lelehet adni az eredményeket és azokat vezetik.
-
Datsyuk
aktív tag
Sziasztok!
Az én azonosítóm: Datsyuk66
Szerintem UT csapatok legyenek és ne legyen limit a Ratingen. Mindenki játszon azzal a csapattal amit eddig használt illetve használna a szezonon belül is. Amit viszont kivennék az a training itemek az legyen tilos. Chem lap természetesen lehet a játékosokon.
Játék idő 6 perc, tökéletes.Nekem is inkább az esti órákban lenne jó és persze inkább hétvégén(21:00-2:00) . Sajnos család mellett nehéz más időpontot belőni de van amikor hétköznap is jó lehet. Itt lehetne egy kis rugalmasság mindenki részéről.
(Hétvégén akár még egy délutáni időpont is lehet).
Bajnokság legyen, oda-vissza vágóval. Külön örülnék ha tudnánk majd egymásnak is tippeket adni, hogy miben kellene javulni. Szűz szem többet lát
-
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Butlandem van a BPL csapatban
. Musa nincs.Meghívott: leszek Topikgazda ha kell. Esténként fogok tudni aktívabban foglalkozni vele.
Táblázatban is tudok segíteni
-
Meghivott
addikt
Pacos kolléga még nem reagált a honlapos felkérésre, ne várjunk rá. Szóval akkor lenne 1-3 fő jelentkező, akik összedolgozva megalkotnák és vezetnék is a táblázatot?
Valaki vállalja már el légyszíves a topikgazda szerepkört is és akkor az összefoglalóba mehetne a résztvevők és origin nevük listája.
Csapatra és játékosokra ne legyen semmi szűrő, aki színes lappal jön, tegye, aki Musaval, úgy is jó.
-
etaclan1984
őstag
-
dejvid8
őstag
origin azonosítóm: David17HU
-
Attis1117
tag
Nem tudom jo ötlet -e velem is számolni. Előre sajnos nem tudom a holnapi programomat sem ... Ha ráérek akkor csak hétköznap este 8 után valamikor amikor lerakaom a gyereket aludni.
Szeretem a brigádot jól érzem itt magam de nem akarok olyat vállalni amit nem tudok tartani. (Mar így is 4 céget vezetek, es 2 suliba járok... Az asszony így is alig lat en meg örülök ha látom a gyereket.)
Aki gondolja vegyen fel originen
Attis1117 -
hacki87
senior tag
Origin: hacki870424
2 napos fifaval kicsit gyer az UT csapatom xD altalaban este fele jo 8 es utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest