Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Aki 6 gólt kap egy meccsen az nem érdemel győzelmet

-
LedyGyuszi
addikt
Jó reggelt szalom Matyik!!!

-
bucketb0b
őstag
válasz
üzenetére
Csatár poszton ajánlom Valenciat, Martialt ha esetleg kicsit fürgébb játékos kellene (ajánlhatnám egy próbára Édert vagy Rondónt, hisz statok alapján nem rosszak, de nálam valahogy nem akarnak kiemelkedően működni online pedig sajnos néha ez kell, hogy az átlagtól ki tud többet nyújtani ami meccseket dönthet el). Barkley nálam is elég sok gólt termelt abban a pozícióban amiben most nálad van. Aztán váltottam, visszavittem CM-be Manét feltoltam CAMbe és Mané még veszélyesebb, viszont így Barkley kevesebb gólt is lő, de a gólpasszokban megmaradt a jó teljesítménye. Ha teheted a CM posztra Wilshere Lallana helyére szerezz be egy Ramires, Dembelé, Ramsey féle játékost. Nálam Lallana pl. abban a pozícióban rendkívül gyenguska volt
CAMben viszont nagyon jó. -
törölt tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítséget Azog the Orc & bucketb0b kollégáknak.
A tőlük kapott tanácsokat megfogadva beraktam pár játékost a BPL csapatomba.
Most így néz ki a keret.
Akiket kiemelnék a játékosok közül az először is Barkley, mert egymaga képes meccseket eldönteni.
Gyors, gólerős és sok gólpasszt ad.
Wilshere teszi a dolgát, odaér szinte mindenhova, viszont nálam Lallanához hasonlóan hamar fárad, így mind a kettőt cserélni fogom.
Zouma is hasznos tagja lett a keretnek, és Koscielny-vel tökéletes párost alkotnak.
Akiben csalódtam az Rémy, mert nálam gyengén muzsikál.
Most rátettem egy „HAWK” lapot és érezhető egy kis javulás, ezért pár meccs erejéig még marad és majd meglátjuk mi lesz.
Offline jelenleg a 4. osztályban tanyázok ennek a csapatnak köszönhetően.
Online csak azért nem kezdtem bele eddig, mert okulva a tavalyi évből nem akartam egyből felidegesíteni magam.
Egyébként idén szerintem rendkívül sok „mákos”
gól születik, amit lehetetlen levédekezni. -
Garsza
veterán
picsogás Ez egy gusztustalan undormány. Hogy van pofája az EA -nek ilyet kiadni! Játszhatatlan idegölő geci. Teljesen felesleges itt bármilyen csapatot is építeni, elég ha azzal játszik az ember amit az elején kap játékosokat. Úgyis az nyer akit ép a gép akar és lehet a csapatban akár 10 ronaldó teljesen mind1. Undorító csalás az egész játék. Hogy mi a büdös kurva anjaé nem bírom ezt befejezni! picsogás vége[/I]
-
MdewC
nagyúr
-
bucketb0b
őstag
Na mondom játszok pár meccset még a bpl magazin előtt live competitionben hát.. 2 jó meccs után a 3. egy olyan elcsalt szar volt ellenem, hogy öröm nézni.. behúztam így is, de azért eléggé sokkoló, hogy még így sem tud a gyerek nyerni mikor telibe tolja a gép. Utána megint játszottam 1 meccset félidőben 3-0 ide ott meg engem tolt a gép és a gyerek inkább ki is lépett.. igaz a gyerek egész kulturáltan játszott, de 2 lepattanó lövésnél is csak szaladgáltak a védői, bár a befejezés nem a hendi miatt lett gól hiszen csak hátrál a srác én meg besétáltam a kapuba gyakorlatilag (ráadásul Neuer kb. tots formában tolta)
megjáratott a gép mind a 2 oldalon most így zárásképpen, nem mondom nem egy rossz dolog mikor tol a gép
ritkán vagyok ennek részese, inkább csak a fallosz másik végén vagyok 
-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére
Garsza: Csak azért, hogy vizuálisan is meg legyen.
4-2-3-1Eddig sok meccset még nem toltam, plusz valamiért pont IF Zouma és Lloris még 9 chemes (szóval még javulni fognak picit, Zouma sebességben, Lloris labda kezelésben), eddig azt tudom mondani, hogy Lloris baromi OP, ziccer kapus és magabiztosan véd, Zouma pedig eddig nem lógott ki, ami védőknél nálam abszolút pozitív. Plusz mind a kettőnek fullos narancs cipője van, az is bejön.

A csapat is tetszik eddig...

-
MdewC
nagyúr
Egész jó lett az új csapatom.

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor jó a konzolom.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
szerencsés vagy...

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nincs.
Mert
? 
-
LedyGyuszi
addikt
ez a spanyol kupa is jól kilett találva, cikázó droidok mindenhol...

első nekifutásra döntő, 90.percben Egy Ronaldo null szögből leadott góllal kikaptam 1:2-re, persze futott a kamerába...
máshol nem értett, mint beállni bunkerbe és Neymar, Ronaldo, Suárez hármassal egy emberként cikázni...
én meg játszottam a focit, de ez kevés volt a kis ratingű csapatomnak...
-
Juventus FC
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
uhhhh

Kösz a segítséget -
Juventus FC
tag
Halo
Az offline kupában az Europa Heroes-ben 3 kitétel közül egynek kell megfelelni?
pl: 6 csere kell és 11 kezdő swéd játékosokból?
Vagy én értelmezem rosszul?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Inkább, mint egy hazug mosoly!

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az a baj, hogy se ott sem itt sem a privátban nem kíváncsi rád senki

-
ali75
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!!!
Új topik??? Ezt csak ma tudtam meg,LedyGyuszi kolléga informált a lejátszott meccsek után!!!
A régit már nem látogattam,volt ott bizonyos nézeteltérés és ezért! De újra várom a csapatokat tippeket felállásokat minden jó dolgot!
Végre!!!Üdv. Újra!!!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
nincs?

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Xbox-on szerencsére nincs ilyen hiba.

-
Azog the Orc
őstag
Mai első és egyben utolsó meccsem, így alakult: éppen hogy kicsit, de kbszott idegesítően belassulva, pont annyira hogy ne érezzem a ritmust, vezetek 2-0-ra, ekkor egyből jön egy annyira látványosan becsalt gól hogy letettem a picsába a kontrollert, pedig még vezettem, tudom fura, de úgy voltam vele hogy elmegy a k.anyjába hogy így hozza fel az ellent, leszartam!
Bmeg, nyíl egyenesen jött Tevez-el, semmi szlalom ilyesmi, rámegyek Nainggolan-al mondom leszerelem, aha úgy ahogy kellett mellé szerelt totálisan, ezt tökre ugyan így eljátszotta Chiello, majd Barza is, itt mondom ennyit erről, ebben nem leszek partner

Köszi a játékot

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Nekem kéne 2 real jatekos
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
legalább most ellövöm a spanyol loan playereimet...

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ma adtam el a két reálos játékosom

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Új online kupa? Van valami feltétel az induláshoz? Nem igazán voltam még fifa közelében a mai nap

Na meg meddig tart, hétvégén, classico kezdésig?
axn-n elkaptam a jedi visszatér című filmet és muszáj voltam ismét megnézni, noha tegnap előtt láttam
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Juve!

-
LedyGyuszi
addikt
El Clasico kupa...ki, milyen csapattal vág neki?

-
MdewC
nagyúr
Most először fogok kb 70K bukni IF lapon, de ez IF Lacával most be fog következni...

-
Stylerr
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Tavaly vettem én is, de szerencsére idén úgy alakult, hogy megengedhetem magamnak a Fifa Pointot.
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
43ezer forintba kerül pl. 3 millió coin elvileg (320ft/euróval számoltam). Az kemény.. már párszor linkeltem azt a lila Agüeros csapatot aminek csak a támadó hármasa került 3 millió körüli coinba. Te jó ég ennyi pénzt kibaszni az ablakon 1-1 jó keretért.
De 500ezer coin is több, mint 7 ezer forint annyi meg azért egy jobb bpl csapathoz (ha a neveket nézik és ezek általában azokat nézik) is kell. Mondjuk a tavalyi árakat nem tudom, de gondolom tavaly könnyebb volt ezt csinálni így olcsóbb is. Mondjuk nem baj az ilyeneket én azt mondom, hogy húzzák le nyugodtan megérdemlik. 
-
tigomigocika
senior tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
De nem a fifa pont érdekel, mert az legális meg amúgy lutri hiszen abból még pakkokat kell nyitnod. Az érdekel, hogy x coin pl. 1 millió mennyibe kerül, mert abból már ugye megveszed azt akit kell míg a fifa pontból nem biztos, hogy esik egyáltalán bárki aki használható.
-
bucketb0b
őstag
Mennyi lehet 1 millió coin real moneyban szerintetek? Na nem venni akarok csak nem igazán ismerem az árakat meg az oldalakat ahol a lehetőségekhez mérten olcsón lehetne venni és érdekelne a fifa megvásárlásán felül mennyit képesek az emberek ráfordítani egy csapatra pl.
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Múltkor nyomtam egyet és ment.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Későn töltöttem fel így már a csütörtöki nap góljáról lemaradtam, de azért a péntekire beneveznék koma!

[link] -
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
In Form - "formában" magyarán a fekete lap és abból is az 1.
SIF- hasonló, mint az előző csak 2. inform, tehát még több stat bónuszt kap. (bár a stat bónuszban nem vagyok biztos, lehet csak specifikusan kap, pl. 3 fejes gól után a fejelését növelik meg jobban), de a lényege ez if 1. sif 2. fekete lap (hetente megjelenő totw ugye) -
LedyGyuszi
addikt
Nah, azé csak sikerült összekapni magam...

Döntőben a srác 3 kapuft is rúgott, mind3 visszapattanóból vagy a védőm ajándék labdájából vagy megpattanó lövésből esett, ezen kívül semmit nem tudott hozzátenni a meccshez, végül 2:0-ra elhúztam( közben voltak földöntúli kapus bravúrjai, üres kapura fölé rúgtam, gólvonalról visszanyúlva kiüti a kapusa), de a 90.percben sikerült szépítenie, így 2:1, összességében jó meccs, kulturáltan játszó ellenfél, kupagyőzelem!

-
Garsza
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
IF - In Form
SIF - Secund In Form
TOTW - Team of the Weak
TOTS - Team of the Season
TOTY - Team of the Year
MOTM - Man of the Match -
tigomigocika
senior tag
Lenne kérdésem!
Ne nézzetek hülyének pls

IF?
SIF?meg ilyen rövidítések mik???
mit jelentenek?
-
bucketb0b
őstag
Technikásan fogalmam sincs (mint pl. tavaly rabonás Ronaldo gól). Laposan úgy tudod ha nyomva tartod az emberváltást, max. 1,5 csíkig. E fölött teli rüszttel fogja ellőni izomból ha nyomva tartod. Amúgy pedig magától csavarja, de a kart érdemes mindig abba az irányba tolni ahová szeretnéd lőni. Azt vettem észre, hogy a labda jobban csavarodik, mint a 15ben így picit beljebb kell az alap irányt megadni, mert amúgy mellé megy vagy kapufa. Bár ha kapufa az a jó, mert onnan általában elém pattan viszont ha kaput talál akkor kifejeli a védő, mert már mindenki rak oda embert.. 15ben senki sem rakott pedig akkor is meg lehetett fogni egy magas védővel a labdát

-
bucketb0b
őstag
Olyan 25 méterig a curve és accuracy számít a statokban míg utána az accuracy és a power. 3,5 csíkig kell kb. felhúzni távolról, de azért oda már kell a 80+ pwr. Amúgy 1,1/3-1/2 csíkig kell húzni közelebbről. De nagyon közelről (16-18m) én inkább legurítom vagy a sorfal alatt lövöm, mert általában fölé megy vagy odateszi a védőjét.
-
LedyGyuszi
addikt
gratulálok a fóti sutyerákok csapatának, remekül tud beadni és fejelni...a tiziket meg laposan lőni...

-
Azog the Orc
őstag
Nekem egyenlőre se előtte se utána nem megy vele

Mertens nálam is mindig jól játszik, senkire sem cserélném le még Pogba-ra sem
Garsza:
Így szóban elég nehéz segíteni igazából érezni kell az irányt és az erőt.
Úgy szoktam hogy a kapufával szemben rakja le a labdát, ekkor kihúzom 1-2 analóg pöccintésre kifelé és kb 1,5 csík erősséggel lövöm, de az erősség a távolságtól függ.
Mikor ellőttem akkor meg mindkét analógot lefelé húzom , ezt nem tudom miért
nekem eddig bevált, sok szabadot bevágok.Remélem nem volt túl katyvaszos

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Segítsél hogy kell szabadot lőni nekem nagyon nem megy. Tevezzel például még egyszer sem lőttem gólt szabadból.
-
szpal17
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mertens mióta megvan mindig a meccs embere...
Dybala-val pedig csináltak valamit még az előző frissítésnél, mert azóta nagyon halvány. Mondjuk nekem a sima van, de elég nehezen kerül helyzetbe. Előtte meg lőtte a gólokat...
-
Azog the Orc
őstag
Igen bünti volt

-----------------------Az albiceleste (argentin vál.) a 4-0 után kiosztott egy 6-0-át, legnagyobb örömömre egy szlalom tuskó ellen

Tevez 2 gól ismét. Salvio is 2 aljas gólt is szerzett
A nem gond linkelem a gólokat, a 6-ból min. 4 szép lett, de majd Ti eldöntitek

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
májsztró!te tudsz online champion shield kupát játszani?nézz már rá léyg szíves, hoyg neked talál-e ellenfelet... nekem a win10 frissítés óta beragad és ha a cancelre kattintok, akkor lefagy...
thx
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Akkor a videóban mi az a Dybala gól?
11 -es? -
Azog the Orc
őstag
Tevez az argentin válogatott csapatban 1.meccsen 4 gól, még mindig terminator a pali!
IF Dybala már a 2. meccsen gólképtelen de helyzetbe sem nagyon került még

------------Sztem meglőttem a nap gólját

(amúgy Mertens-el nagyon érzem a távolikat) -
bucketb0b
őstag
Nálam Fékir nem vált be CAM pozícióban, viszont tavaly elég sok helyen láttam, hogy Laca CAM volt. Ha nem megy szerintem próbáld ki úgy is.
(#727) zsolti72837: igen konzolon nem, de attól még lophatja a netet a szomszédból és úgy már szar lesz neki is
vagy arra gondoltál, hogy p2p kapcsolat nincs? Mert nyilván konzolnál nincs "gépkülönbség". -
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kipróbálom és majd meglátom jó lesz-e vagy sem.

-
bucketb0b
őstag
Múltkor játszottam 1 meccset a 15tel, de nem is igazán ment, meg egyből jött egy patkány aki széleken gyors emberekkel indítgatással ellépett, mert ott még a játék adta alá a lovat..
(#723) LedyGyuszi: nem, ez a peer2peer abból fakad, hogy te is meg az ellen is beleteszi a közösbe ami van. És mivel általában szar a nete/gépe az orosznak, ukránnak lengyelnek így szopó van. Hiába jó a tiéd ha az övé szar

-
Stylerr
addikt
Valaki tolja még a régebbi Fifákkal, vagy ahogy kijött az idei, ti is egyből váltottatok?
-
-
Chereiose
addikt
akkor ide is

CAM posztra Coutinho szerintetek? (csatárnak Sturridge és Welbeck van) Már elég jó áron kapni. Valamint kapuba Hart?
(most Howard van) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
lehet inkább a 3-5-2-t erőltetném...
Vanczák Vili középen... 
Más:
Hölgyek/Urak!
Újra megnyitott a topik! Arra buzdítok Mindenkit, hogy nyugodtan használja mind2-t, de a szabályoknak és a rendeltetésének megfelelően!
-
Azog the Orc
őstag
Reburn

-
bucketb0b
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kádárt szerezd be balhátvédbe szerintem. Nem hiszem, hogy drága lenne
na jó visszavonom, 1 db van az meg 50k
-
zsolti72837
addikt
Egy ilyen Magyar csapat remélem jó lesz.
-
Mate
nagyúr
Topik átnevezve FIFA OFF topicra!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem hiszem hogy ennyi év egyeduralom nem hozott annyit a konyhára hogy átvigyék a Fifa-ra is ezt a működőképes megoldást. Inkább erőltetik még 10évig ezt a már évek óta halott peer .... szutykot.
Annyira barmok hogy az nem is számít nekik hogyha megoldanál a lag problémát akkor min 25%-al biztosan megnőne az eladások száma.
Az meg hogy nem lehet megoldani, hagyjuk már, a mai technikával csak akarni kell.

-
Garsza
veterán
Csak azt nem értem hogy a BF4 -is az EA -hoz tartozik és ott meg tudják csinálni lag mentesre a szervereket, pedig azzal sem kevés ember játszik. És még fontosabb is a minél jobb elérési idő.
Töredelmesen bevallom hogy ma újból próbálkoztam a játékkal.

3 meccset bírtam lejátszani abból egyik volt úgy ahogy normális. Az első laggolt, lassúk pontatlanok voltak a passzaim, nem bírtam szerelni. A második nagyjából jó volt. A harmadik Fifa működése leállt hibával kidobott az első félidő végén, utána persze DNF. Na itt megint feladtam. -
LedyGyuszi
addikt
nekem újabban azt játssza, hogy elkezdi keresni az ellenfelet, tölt-tölt, majd semmi... ha meg cancel-re kattintok, akkor le is fagy...

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az szép. Bevásároltál és nem tudsz jó meccset játszani.
-
Azog the Orc
őstag
Amióta bevásároltam alig tudtam jó meccset játszani! Ez vicces és szánalmas teljesítmény egy ekkora cégtől!
Gratulálok hozzá
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Gép elad, pléjkó megvesz.

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Gyere inkáb te is BF4 -ezni

Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

CAMben viszont nagyon jó.

ritkán vagyok ennek részese, inkább csak a fallosz másik végén vagyok

? 

De 500ezer coin is több, mint 7 ezer forint annyi meg azért egy jobb bpl csapathoz (ha a neveket nézik és ezek általában azokat nézik) is kell. Mondjuk a tavalyi árakat nem tudom, de gondolom tavaly könnyebb volt ezt csinálni így olcsóbb is. Mondjuk nem baj az ilyeneket én azt mondom, hogy húzzák le nyugodtan megérdemlik.

11 -es?