Hirdetés
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Üdv Föld, itt Azog!

Rég nem jártam erre, nem is fogok nagyon, csak hébe-hóba benézek majd.
(ünnepek, PES stb.. miatt)
Ha néha rám jön a harci kedv akkor bekapcsolom a PES-t és játszok, nem idegel fel, nem csal és még az online is sokkal stabilabb. Nyilván a körítés sokkal gyengébb, de kit érdekel ha játékélményben veri a fifát!
Ja és képzeljétek amióta megvan nem petch-elték szarrá mint a fifát
Valószínű hogy én már többet fifához SOHA többé nem nyúlok

Mindenkinek további jó játékot kívánok!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-------------
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaaaa

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
"ac unityt" az mi a lópénisz?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az égadta világon "semmi" gond nem volt a játékkal, csak annyit kellett volna csinálniuk hogy a dribbling-et kicsit lejjebb veszik, ehelyett mindenhez hozzányúltak amihez k.nem kellett volna, de a szlalomot meghagyták!
Good job EA, csak a szokásos........... -
Azog the Orc
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Na jól van ne gúnyolódjunk a válogatotton, kérem szépen, örüljünk hogy kijutottak!

Ügyes fiúk ők
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaj, nemáá
Miért nem kaphattunk egy Kijev-et, Gent-et vagy PSV-t?Ez az olasz meló kemény lesz, csak azt az egyet sajnálom, hogy így a tavaly szimpatikusan melózó Juve nem juthat sokáig

-
Azog the Orc
őstag
válasz
üzenetére

Nálam nem a hendi tette be végérvényesen a kapuit, mert azt leszarom, nem a győzelemért játszottam hanem a szép játékért, nekem többet ért pár jó csel, pár végletekig kipasszolt akciógól mint hogy nyerjek dev-eket, kupákat! Nálam CSAK és kizárólag az vetett véget a szerelmemnek a Fifával hogy, ahogy mondod nincs letesztelve a játék normálisan és ezért menet közben hetente patch-elik, amire megszokom az egyiket jön egy másik ami TELJESEN ellenkezője az előzőnek és amilyen szerencsés vagyok általában mindig az engem érintő dolgokon változtatnak, amivel megint újra kéne tanulnom játszani, de ebből elég...............
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kurvára a patch-nek, szétbarmolnak mindent, csak az agyatlanoknak hagyják meg a szórakozást!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Semmi esetre sem, ha nem jön be a PES (amit kétlek mert ennél az okádéknál CSAK jobb lehet) akkor inkább nem játszom!!! Többet nem nyúlok ehhez a...............!
Az új patch után játszottam egy meccset kíváncsiságból (megengedte a tulaj), a meccs végén nyugtáztam magamban hogy a lehető legjobb döntést hoztam meg amikor eladtam!
A szerelés és az interception megint az egekig lett húzva, de semmi mást nem csináltak mint a labdakezelést lehúzták a picsába, így amire lekezelem a lasztit már oda is ért az ellen és szerel (ezzel erősítve a defensive látszatát) , nemhogy lefordulni nem lehet , de még passzolni sem sok esetben! A másik meg a játékosok helyezkedése, vicc, katasztrófa, nem indulnak úgy a kényszerítőkre és rövid indításokra! Ezek a dolgok az én játékomat teljesen aláaknázták! De a szlalom gecit azt benne hagyták a kis köcsögöknek! Teljesen mintha más játék lett volna!!! Köszönöm nem kérek egy olyan játékból ami hetente változtatja az ingame mechanizmust! -
Azog the Orc
őstag
Jutányos áron sikerült hozzájutnom a PES-hez
Lássuk a medvét 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jól tetted, játssz inkább mással, a Fifa nem a normálisak játéka, sosem lesz az

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Elnyerem majd méltó büntetésem

---------
Nem bántam meg egyáltalán az eladást, a jó k.anyjukkal szórakozzanak állandóan a szaros patch-eikkel, hogy mindig a fogyatékosoknak szabják testre, butítják le a játékot, a normális játszani tudó meg egye az ideget velük! Kemény munkát fektettem bele hogy úgy tudjak játszani ahogy játszottam és ők csak simán beleszarnak, megváltoztatnak dolgokat mindig amire összeáll az egész, ezzel végleg kiverték nálam a biztit!
-
Azog the Orc
őstag
Egy jó ajánlat érkezett a játékra egy apukától (ismerősöm) a kisfiának vette meg mikulásra, úgyhogy NEM fájó szívvel eladtam neki!
Köszönet az eddigi türelmetekért!

További jó játékot mindenkinek!

Azért majd hetente 1x benézek hozzátok

-
Azog the Orc
őstag
Nálam egy jó ideje IF Kruse van, ő rögtön kiszorította Lewa-t, azóta jött belőle SIF és már az van, alap ember lett, mindig tűz közelben van, sok gólt lő és gólpasszt ad, nálam a legjobb Bundes csatár! Reus-al és Bellarabi-val az oldalán perfekt a csávó.
Még ajánlom CB-be Papadopoulos-t és Jantschke-t
kapuba pedig Fahrmann-tők nálam még az elején biztos pontok voltak

-
Azog the Orc
őstag
válasz
üzenetére
Közrejátszik még egy dolog abban hogy amíg nem jön egy patch addig NEM fogom bekapcsolni a játékot, ha nem jön akkor ennyi volt, így nem isd érdekel már annyira!
Mégpedig az hogy eddig csak azt tudott szépen játszani, tetszetős passzjátékot játszani aki tényleg tudott passzolni, most már MINDEN fogyatékos képes erre mert MINDEN labda pontos és még a HÁTTAL passzok is halál pontosak. Ez egy kbszott nagy vicc, hogy lefelé butítják a játékot annak érdekében hogy az agyatlanoknak is érdekes legyen, na ez az amit nem vesz be a gyomrom.
Ha így jött volna ki, akkor azt mondom oké, de az hogy már EGYÁLTALÁN nem hasonlít arra a játékra mint amit először kaptunk!!!

(#1188) ali75:
Erről szól az egész, teret kell engedni a teljesen fogalmatlanoknak is, nem lehet "nehéz" a játék mert akkor rögtön leteszik és nem ajánlják a spanjaiknak sem!
-
-
Azog the Orc
őstag
válasz
üzenetére
Tiszteletem!

Ezek szerint látom nem ment át a lényeg!
LÉNYEG:
Nem az bosszant hogy szlalom parasztok ismét jönnek!!! Hanem AZ hogy az én játékomat gátolja a patch, a labdakezelés stb... (a hsz-ben részleteztem), mert ha tudom hozni a játékomat akkor a szlalom parasztok SEHOL sincsenek ellenem, de mivel már nem tudom hozni azt a szintet, így a mérleg megbillen az ő javukra!
Az zavar a legjobban hogy megint a fogyatékosokat támogatja a patch, nem pedig a normálisan játszókat!!!
Mivel nem tudom játszani a megszokott játékomat amit évek óta fejlesztek egyre jobb szintre, ezért tárgytalanná válik az idézetedben leírt nézőpontom is!!!

-
Azog the Orc
őstag
Nekem a passzokkal nincs bajom, csak azzal hogy nem tudok olyan gyorsan játszani mint eddig! Sokkal körülmnényesebbek lettek a játékosaim amikor a passzokat fogadják és ezzel meg is semmisítették a játékomat! Nehezen tudták eddig tőlem elvenni a zsugát mert mindig időben, jó tempóban tudtam levenni-lefordulni, de most minden droid szerel amire megcsinálnám a megszokott tempó fordulásokat.
Nem vagyok hajlandó a beidegződéseimen változtatni és újra tanulni játszani azért mert egy cég úgy dönt hogy lebutítjuk a játékot!
Végre úgy éreztem elértem ingame azt a szintet mint a 15-el, erre bekavarnak megint............Elfogyott a toleranciám, vége.........
-
Azog the Orc
őstag
Akkor számomra ennyi volt a játék! Ennek így nincs értelme, hogy MINDIG a hülye, debil, barmoknak teszik kedvezővé játékot, akik meg értelmesen játszanak azoknak meg nehezítenek!!!
Ugyanis a labdakezelés nehezebb lett, sokkal jobban elpattan, nem tudom már azt a megszokott intenzív játékomat játszani: passz-lekezel-fedez-tempóból lefordul-passz-lekezel-fedez-csel/fordulás-stb.....mert már a l.kezelésnél elakadok a legkomolyabb emberekkel! Minek is ezek amikor lehet szaladni-cikázni mint a fogyatékosok!
De a dribbling az megy, annak jól kell működnie mert a sok faszkalap akkor nem játszana a játékkal

Azt hittem hogy végre ez a rész lesz ami tényleg már támogatja a FUTBALLT játszókat is, ez így is volt, de 1-2 patch-el szépen lassan lebutították a gyengébbek képességeire a játékot!
Ebből az ökörködésből köszönöm nem kérek!!! Szépen listázom a játékosaimat és megválok a játéktól..........
-
Azog the Orc
őstag
Árulja már el nekem valaki hogy egy játékot MI A K.ANYJÁÉRT KELL ÁLLANDÓAN SZÉTPECCSELNI?????
Megint CSAK a szlalom droidkodás megy, főleg szélről befelé HÁTHA BÜNTETŐ LESZ BELŐLE MERT 10-BŐL 8X BEFÚJJA HA ODAÁLLSZ ELÉ, amúgy meg mindenhonnan szlalomoznak!
Már kibaszottul kezdem unni hogy amire az ember ráérez a játékra, megszokja akkor biztos k.isten hogy jön egy patch és szétkúr mindent!!!Nem arról volt szó hogy gyengítik ezt a dolgot? Erre még jobban felcsavarják?????????
Ráadásul az eddigi mai 3 meccsemen az össze emberem homokzsák, alig tudok megfordulni, de a sok köcsög meg vígan szlalomozik a higany testű embereivel!!!
Elnézést a kifakadásért, de ,most nagyon felbaszott!!!

-
Azog the Orc
őstag
Ja elfelejtettem

Képzeld akciósan találtam 59p 55mp-es SIF Insigne-t 30k-ért, közben az IF megy annyiért a SIF 50k.
Ezért úgy döntöttem hogy adok neki még esélyt, hátha ráérzek. Egyszerűen képtelenségnek tartom hogy ne tudjak profitálni a tudásából. Mindenben jobb mint Gervinho WR is stimm stb.... egyedül a stamina kissebb.Eddig 2 meccse volt és 2 gól 2 assist-ja van. Meglátjuk

Lehet pont az ellenfelek voltak erősebbek vagy fingom sincs elsőre miért volt olyan szürke hatása

De sztem neked a 4-2-3-1(2)-höz nem elég szegény, túl messze van a kaputól.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mi van?

-
Azog the Orc
őstag
IF Navas-ról van valakinek tapasztalata?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi

Tessék szépen belehúzni
, de nem beérni és utolérni, azt nem ér 
-
Azog the Orc
őstag
Helyes, üssük vágjuk a népet , grat neked is

Garsza:
Nem fogadtad meg a tanácsom
Szépen kell játszani, élvezni a futballt felszabadultan és ezt vinni a meccsekbe, hidd el sokat segít, én már régóta így tolom, már a 15-be is és nemhogy jöttek az eredmények de nagy mértékben fejlődött a játékom is, ami a legfontosabb volt nekem.Nyilván vannak meccsek amikor ellenszélben nehéz játszani, plusz lag, belassulás stb.... de 80%-ban tudom hozni a játékom és ez nekem elég, play beautiful

Sokat és rendszeresen nyomjuk a baráti meccseket, én ezt látom:
Tessék cseleket tanulni, a passzjátékon javítani, kevésbé kiszámíthatóan játszani és jó lesz

A védekezésed rendben van, támadás tuning kell csak

-
Azog the Orc
őstag
Sztetek lesz még ma akciós pakk? Talán 9-kor? Mert most 7-kor volt 50k-s pakk de csak limitált és nagyon kevés darab

Van erről valami infó valahol?

-
Azog the Orc
őstag
Megvan a 15. kupagyőzelmem! Pont a dicsért olasz csapat szállította, ezzel a két góllal (nem nagy gólok, de sokat értek
): [link]Ez ellenfél nem volt rossz, elég agresszívben tolta és nyomatta a gizda cseleket pl: álló labda mellett elrúgás, dekázás stb....meg ment a szlalom majomkodás ezerrel, kiszámítható volt a 20. perc után, na mondom akkor toljuk így
belőttem az elsőt aztán elkezdtem "joga bonito"-zni én is Azog módra, ekkor még idegesebben játszott, becsúszkált FULL letámadás, de hát ez nekem csak jól jött! Courtois-a szanaszét védett mindent!Ez lett belőle

----------------------
SIF Insigne már nincs meg, mégpedig azért mert 5 meccsen a közelébe nem sikerült érnie Gervinho-nak

Labdával nyilván ügyesebb volt, de bszhatom ha nem indul be úgy, helyezkedik úgy mint a raszta.
Erőtlen bizony, kicsit fáradékony is sajna, de cserébe NAGYON agilis.
Tudom fura hogy nem adja, de hát most mit csináljak, én azt fogom játszatni aki bevált, nem azt akinek jónak kéne lennie
Úgy voltam vele, hogy ne álljon benne a coin, főleg ha nem is adja! -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Meg bizony

MdewC:
Köszi Maestro

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Értem

De azért ne tévesszen meg a leírtak azon része hogy "a 2 szélső CM a védekezőbb" mert nálam is megy a kreatívkodás velük, Modric, Koke, Fabri, Junuzovic, Marci tudnak zúrzavart okozni rendesen

De nyilván ahány ház annyi szokás

Mindenesetre próbáld ki én csak jókat tudok mondani a felállásról, az hogy milyen módon használod az rajtad múlik.
Majd jelents a történésekről......

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Még annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem a középső CM a szervezőm, azon van egyedül instrukció a "get forward" senki máson semmi. Ő megy előre osztogatni! A két szélső CM pedig a jobb védekezési statokkal rendelkező játékosok.
Persze ők is rengeteget jönnek segíteni a támadást, de ha rám hozzák a zsugát akkor két defenzívebb várja őket nem egy, de támadásban sem ügyetlenek sőőőt! -
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy csak egy nagyon picivel hátrébb mint a csatár, szinte észrevehetetlen, de beljebb helyezkednek az LF-RF, a csatárhoz közelebb mint ha LW-RW lenne.
Így sokkal könnyebben vehető be a passzjátékba, nincs olyan messze, míg az LW-RW-t az ellenfél LB-RB-je idén könnyebben beéri, lefogja stb... addig ebben a felállásban valahogy az LB-CB közé esik a szélsőm, sokkal jobban bejátszható a védők közé amikor felállt védelem ellen kell rövidbe járatni.
Kontráknál pedig ugyan úgy jobbnak érzem mert ha beindítom hosszan akkor nem annyira szélen kapják a labdát mint a 4-3-3-nál hanem beljebb, így nem kell akkora utat megtenni a kapuig, kevesebb az esélye a védőknek beérni.Próbálj rá én azt mondom, nekem idén abszolút ez a NO1 felállás

Pill és linkelem a csapatokat

-
Azog the Orc
őstag
LGyuszi kollégának küldöm sok szeretettel
: [link]-------------
IF Ferreira Carrascao beszerezve, 1.meccs 1 assziszt és jól mozog, nagyon agilis, Feghouli helyett kellett valaki mert ő csak 3*skill volt

-
Azog the Orc
őstag
Istenem mennyire beszari szánalmas játékosok vannak!!!
Kupadöntő, (a 15. megnyert lett volna, mert nem tudott játszani) a meccs kristály tiszta, 20. perc belövi Hulk-al a szabadot 40-ről, egyből megállítja a játékot, gondoltam kiveri vagy stb.... de nem, amikor visszajött már úgy laggolt a meccs hogy lehetetlen volt játszani, teljes állókép, kiléptem a picsába!
Az ilyen miért nem bújik be a szekrénybe ha ennyire beszari?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Szvsz a túl sok instrukció kavalkádot okoz a taktikának, én egyetlen ins.-val játszom (középső CM-en a get forward) és mennek mint a gép.
Így az egyéni taktika érvényesül teljes egészében. Teszteltem az ins.-kat és nem vált be szétszakította a csapategységes stb..... de nyilván ez is csak egy vélemény, nem szentírás

-
Azog the Orc
őstag
Sergio Ramos is megérkezett a BBVA fedélzetre

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Ezt a probléma tartósan jelen van?
Más:
-----------Első meccset hozta 4-0-ra a tuningolt BPL csapat, De Bruyne és Fabregas 2-2 asszisztal nyitott, előbbi pedig gólt is szerzett, csak úgy mint Sanchez.
Hoztam a gólösszefoglalót, van benne egy Fabregas szép megoldás ami sajna kapufa lett, és van egy nagyon szép összjáték is ami végül les lett.
-
Azog the Orc
őstag
Egy kicsit felturbóztam a BPL csapatot
: [link] -
Azog the Orc
őstag
Olyan scriptek vannak írva a játékba hogy hihetetlen, szemmel láthatóan!!!
Futok az indításra Candreva-val (ereje teljében) és amikor majdnem a labdához érne lelassít (hiába nyomom a sprintet) pont annyira hogy a szélső hátvéd beérjen oldalról, pedig SIMÁN elfutottam volna előtte!!!
Ezt már rengetegszer tapasztaltam!
-------------------Tegnap nem vettem észre, biztos azért mert annyira kerestem a változásokat, de ma minden meccsemen szembetűnően lassabban fordultak a játékosok, én nagyon sokat használom az LT/L2 gombot fordulásokhoz, visszahúzásokhoz stb.... na itt a kovász, körülményesebb lett az egész, ami engem nagyon zavar

Valaki észlelte még ezt?

-
Azog the Orc
őstag
Olaszok első 2 gólja: [link]
-
Azog the Orc
őstag
Megszületett a 8.csapatom is: Squadra Azzurra

-
Azog the Orc
őstag
Valakinek van esetleg viszonyítási tapasztalata Gervinho és SIF Insigne-ről? Megéri kipróbálni az olaszt?

-
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Amúgy most nemsokára beáll megint (felmegy) az ára mindenkinek kb 1 hét és tetőzik, na akkor adom el a játékosaimat és TOTY előtt vagy a még korábban lévő csökkenéskor visszavaszem
Ott is lesz zuhanás vagy előtte vagy akkor 
-
Azog the Orc
őstag
Tudtam én hogy itt valami bűzlik kollégák a tartós és jelentős árcsökkenéssel, nesze most meg sokkal drágábbak a játékosok mint tegnap voltat!
De jól tettem hogy nem adtam el senkit tegnap arra várva hogy ma olcsóság lesz, most biztos fognám a fejem
Pogba +30k
Tevez +10k
Laca +10k
Boateng +25kcsak ennyi szemléltetésnek és ez egyenesen arányos a többi játékosra is

-
Azog the Orc
őstag
Most már érdemben tudok nyilatkozni a "löbbölésről az oldalvonal mellett" témáról is, most játszottam egy mókussal és CSAK ezt nyomta szóval az tuti biztos hogy nem vettek le belőle max felhúzták

De én 2 v1 szituban át akartam löbbölni a védő felett nem egyszer próbaképp az bezzeg olyan hosszú lett mindig hogy a kapus kezében landolt egyből!!! -
Azog the Orc
őstag
Megvolt a patch utáni első meccsem! Az ég világon nem éreztem semmi változást egyenlőre az én oldalamon, passzaimon, indításaimon stb...... én nem használom az "oldalvonal löbbölést" ás a "sptint szlalomot" így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. A "passzok fogadásán" sem, vettem észre semmit.
---------------A meccsen egy tipikus sutyerák ellen toltam és amikor 3 ilyen "tanári" gól: GolalissomÓÓ után kilép a félidőben az felemelő érzés

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm

De most ezen 3 dolog butítása vagy javítása

Mert a löbbölés és a sprint közbeni cselezés butítása nem zavar, de a passz fogadása igen nagyon érzékenyen érintene
HELP ME

---------------
SIF Kruse beszerezve, IF eladva és mindössze 8k-ba fájt a fejlesztés

-
Azog the Orc
őstag
Annyi segítséget tudna nekem valaki nyújtani hogy a patch azon részét amik a játékmenetre vonatkoznak kiírja nekem magyarul, az angol kicsit hiányos nekem, nagyon sokat segítene

-
Azog the Orc
őstag
Üdv!
Most értem haza a melóból és úgy látszik beigazolódott a jóslatom, már most drágábbak a játékosok mint tegnap

A patch-et rövidesen tesztelem és jövök a tapasztalatokkal, ha már felkért rá LGyuszi barátom

Remélem nem kell megint újra tanulni játszani mert akkor NAGYON DÜHBE JÖVÖK

Mit kell márt állandóan piszkálni a patchekkel a játékmenetet, jobb úgy sem lesz, sosem lett tőle jobb, csak rosszabb?

-
Azog the Orc
őstag
Auba és Costa-ra most lenne coinom, "csak" Ribery és Yaya-ra kéne eladni valakiket. Jól néz ki a csapat, az a középpálya te jó ég
3 Terminátor, ott nincs átmászkálás csak úgy 
Rendben, köszönöm a csapatot
, elmentettem! Megvárom a holnapot hogyan jövök ki a végére és összerakom 
Á még mindig a középpályán ámuldozok, full-full

(#1036) LedyGyuszi:
Linkeltem a gólt, tükörképe a napnak

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jól van, akkor ott is buli van aprajafalván

-
Azog the Orc
őstag
Ben Arfa-val el lennék az tuti, de a formációt már próbáltam és idén nem tudok vele fele annyira hatékonyan sem játszani
De majd lehet még egyszer megkísérlem hátha..... idén végre megvan az a felállás 4-3-2-1 amivel azt a szintet tudom hozni. A szélsők helyzete a kulcs nálam a passzjátéknál, itt közelebb vannak a többiekhez, a 4-3-3-aknál nekem idén nagyon kiesnek a játékból, tavaly ez nem így volt. 
Pedig milyen jó is lenne újra CF túrákat tartani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azog the Orc
őstag
Akkor azt hiszem ezzel a kapott góllal le is zárom a mai napomat a játékkal: [link]
Csak az a bosszantó hogy én a végletekig kizsugázom mégsem megy be én meg sorra kapom az ilyen ajándék gólokat, ennyit a játékról

-
Azog the Orc
őstag
Amikor 3 ziccer kapufa és temérdek lövés kihagyása után kapsz egy olyan gólt amikor 40m-es HÁTTAL LÖBBÖLT labda PONT beesik Otamendi-Rojo közé Amrabat-nak a pedig kisodródva a gyengébbik lábbal bevágja a rövid felsőbe a Fifa csúcspontja

Ekkora csalást............

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az is valami

Csak most egy kicsit hiányérzetem van/lesz mert van 4k-m
és ha lesznek olcsóságok mégis holnap akkor megesz a fene hogy nem tudok szert tenni erősítésre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PL: IF Kruse-t kéne up-olnom SIF-re most jelenleg 20k a különbség , lehet holnap csak 10-15k lesz.
Meg hát azért na, van még 1-2 csemege akikre kíváncsi vagyok......

------------
Nemsokára jövök egy feladvánnyal és aki a legjobban megoldja az kap majd ajándékot is

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Én Gervinho és Salah teljesítményével és tudásával maximálisan meg vagyok elégedve, abszolút hozták amit tőlük elvártam, ajánlom őket! Bonu szintén zenész, Cuadrado nekem ne adja, a M/H tönkre teszi ezen a poszton legalábbis nekem! Zuniga nekem nem adta inkább ajánlom Evra-t igaz lassabb de ha ő odaáll valaki elé akkor ő ott van!!! A többi játékost nem játszattam

LedyGyuszi:
Én is úgy döntöttem hogy most nem adok el senkit, nem kockáztatok, rossz előérzetem van, mégpedig az hogy cumi lesz a vége! most mindenki tudja hogy mire lehet számítani, kiszórta mindenki a játékosokat ezért lehetett a tartós áresés, ezért amikor mindenki vissza akarja majd venni pikk pakk elfogynak és csak drágán lesznek, a pakk nyitásból meg most nem lesz annyi gyorsan leeső játékos sztem mert nem olyan jó a heti TOTW így kevesebb nyitás lesz!
De lehet hogy egy nagy badarságot hordtam itt most össze, de én így látom

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát alakul

Na jó, bakker ebben nincs hiba, minden része durva!

-
Azog the Orc
őstag
Elverekedtem magam a Movember kupa döntőbe 3-0, 2-0, 3-0-al, jön a döntő vezetek 1-0-ra a 70.perc környékén, na mondom éppen tegnap szidtam ezt a kupát erre kapott gól nélkül nyerem meg? Óvatosan játszottam semmi rizikó, higgadtan, éreztem hogy biztonságban a meccs, ERRE: kibasz a meccsből, ki az UT-ból visszalépek kiszoptam!
Hát a jó édes k..........................

Most már tényleg elmegy ez a kupa a ..................ba! Többször nem próbálom meg

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Háá oszt mibű?

-
Azog the Orc
őstag
Na srácok mondom én, nem a levegőbe beszélek

IF Kruse-t nagyon érzem, visszajött egyből 3-at vágott, már most annyi mint Lewa egész pályafutása alatt nálam

(#963) LedyGyuszi:
Na akkor elmész Te tudod hová

Ki hiányzik még?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ez derék

De én sajnáltam volna a coinokat és a játékos állományt

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na elment Lewa, az árából vettem Lahm, Müller, Boateng-et

De hogy neked és nekem is igazam legyen, megalkottam eme csapatot: [link]
hogy tetszik?

-----------Nálam a középső CM "get forward"-al játszik tehát gyakorlatilag CAM be helyezkedik mindig a támadásoknál, viszont amikor rám hozzák a zsugát ott van középen szűrni. Szélen halott Gündi próbáltam, Müller jó lesz, én is szeretem a CM-eken a H/H-t

tigomogocika:
De akkor hogyan van máris olyan csapatod mint amilyet az elejétől gyűjtögettél?

No offense, eskü, csak kíváncsi vagyok

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem tossz elgondolás komám! DE:
Gündi is H/ workrate
Gündi nem bírná szélen szuflával, középen is néha fuldoklik a vége felé

Maximum szélső CM-ben Rode helyett be tudnám vetni, ehhez mit szólsz?
Nem is lehet rossz mert Müller jó stamina-val bírná is H/H ami oda patent, szted?tigomigocika
Ha törölted az UT klubod, akkor elvesztek a coinok is nem?

-
Azog the Orc
őstag
Á sztem 35k alatt nem lesz, ott az IF is akkor az meg ingyen lesz ha a SIF 15k?

Kroos-Schweini teljes mértékben alkalmatlan számomra szélső CM-nek, mert lassúak, de ami a legnagyobb baj hogy körülményes traktorok a pályán! Kicsit mozgékonyabb gyorsabb 70 pace minimum és jó stamina kell nekem oda

LedyGyuszi:
Müller sem adja, próbáltam a kölcsönzőből, sztem a H/H kinyírja csatárban azért mert lassú, nekem soha sem volt sehol.
Tevez megint más H/H-val mert villámgyors és még ha le is felér a támadással
Már múltkor is jó volt Kruse csak azt gondoltam Lewa zúzós lesz, azért adtam el.
(#949) LedyGyuszi
Nekem az a sejtésem hogy k. nem lesz nagy áresés pénteken! Hova már? Reus 95k, Aguero 160k, Modric 30k ennél lejjebb már sztem nem megy

-
Azog the Orc
őstag
Úgy döntöttem hogy eladom Lewa-t mert k. nem érzem a csávót
, semmit sem termel, totál szürke.
Visszavettem IF Kruse-t plusz így bele fog férni Boateng is meg még valaki, talán Alaba de az már sok lesz, de Lahm tuti befér!Csak az a baj hogy 85k-ért a kutyának sem kell Lewa

Nemsokára összeáll: Mein Nationalelf
-
Azog the Orc
őstag
Én úgy számolok hogy ha eladom az értékesebb játékosaimat és ha CSAK 10k-val kevesebbért veszem vissza az már 20 embernél 200k hasznot jelent, nem mindegy ám! De lehet több is marad ha olcsóbban sikerül valakiket visszaszerezni.
Jó gondolat vagy felejtős sztetek?

-------------
Vagy lehet hogy azért van most még mindig árcsökkenés mert mindenki szórja kifelé ami van és ez majd fordítva sül el? Oszt jól beszopom?
-
Azog the Orc
őstag
Jézusom a mások paraszt! Ma CSAK suttyükkal tud összesorsolni ez a rohadás?
A more a 20. percben leteszi a kontrollert, lövök egy gólt és kivárom a félidőt, leteszem asztalra a játékot erre az 50. percben már 2-1 úgy hogy amikor visszakapcsoltam akkor rúgta a büntetőt pedig nem is irányítottam!!!
Jaj istenem, mára is ennyi, kiégtem ettől a sok kardélre való embertől................
-
Azog the Orc
őstag
Nekem ez a Movember online kupa kimarad az biztos!!!
Mert bár az első meccset megnyertem, annak ellenére kkora csalás ment hogy arra nincsenek szavak!
Köszönöm ebből nem kérek!
-
Azog the Orc
őstag
Üdv Urak

A véleményeteket szeretném kérni!

Sztetek eladjam a 30k feletti játékosaimat és visszavegyem pénteken "black friday"-kor?
Vajon a mostani mély árakhoz képest lesz még csökkenés vagy nem nagyon várható?Ti ez hogy látjátok?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az előző 2-3 rész megint kezdett befáradtnak, latymatagnak tűnni..... néha tök jó, néha meg zsibbadt nyalakodás részek vannak....

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hú bakker de bamba vagyok
Le sem esett hogy az lehet, na jól van Aladár ülj le 1-es 
Már fáradok......
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gratula, esett valami?
Amúgy a képen a pakk alatt mi ez a "EMIUM" gold pakk

-
Azog the Orc
őstag
Selecao tesztelve több meccsen!
Teixra csatárban nem rossz sőőt, annyi hogy a finiss-e egy kicsit lehetne jobb, de kis koncentrációval koordinálható, de viszont eme hiányosságát a kreativitása többszörösen jóvá teszi! Ajánlott!!!
Firmino, nagyon tetszik a játéka, technikás és ami nagyon feltűnt hogy nagyon jól mozog, helyezkedik akár üresbe akár labdát kérni, akinek kell egy jó CAM annak melegen ajánlom!!! Ja és k.jól bírja szuflával végig!
Danilo, meglepően jól teljesített stabil pont a szélen, erős, jól szerel, toppon van!
Marcelo eddig nem volt rossz , de nem is éreztem olyan különlegesnek!
F. Andersson a 2. nekifutásra hozta amit a statok alapján elvártam, teljesen más képet kaptam róla mint amikor először próbáltam, megtetszett, ügyes, mondjuk sztem nem olyan gyors, de éppen elég!!! De még mindiog azt mondom hogy nálam Gervinho jobb, egyszerűen nem tudom miért, nálam instant danger a csávó!!!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Grat a kupához

---------------Dehogynem, nekem ugyan ez, kiszalad megelőzni de csak belepiszkálni tud ami természetesen PONT a csatárát hozza helyzetbe üresen

(#896) MdewC:
Hú bazzeg vért ittál komám?

Ma eddig 6 zsinórban megnyert online meccsnél tartok, a 10. Ch.Shield kupa győzelemmel és egy PH bajnokság meccsel

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Jaj nemááár ilyen parasztotokat és is kifogok rendszeresen, hogy direkt a hasonló mezre állítja
Miért Ilyen fogyatékos a Fifa közönség??? A másikra meg csak a szokásos: kell a kapaszkodó a droidoknak különben nem játszanának a játékkal 
-------------------Megszületett az "Albiceleste" cseresora: Selecao
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miért nem kaphattunk egy Kijev-et, Gent-et vagy PSV-t?

Lássuk a medvét 

)
Szépen kell játszani, élvezni a futballt felszabadultan és ezt vinni a meccsekbe, hidd el sokat segít, én már régóta így tolom, már a 15-be is és nemhogy jöttek az eredmények de nagy mértékben fejlődött a játékom is, ami a legfontosabb volt nekem.