Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izéjose
tag
Köszönöm a leírtakat Henry-re, megfontolandó a kivétele de lehet kivételesen nem a “józan észre” hallgatok és inkább a saját káromon tanulok majd vele kapcsolatban 🤣🤣🤣🤣🤣
de még alszok rá egyet 😁😁😁 és inkább Xavit veszem ki -
Woodslave
félisten
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #13482 üzenetére
akkor neked szerencséd van.
Én izzadok, szenvedek az 1-2 winért. Csak és kizárólag iszonyat durva ellenfeleket kapok. Egyrészt fullos csapattal, másrészt olyan játékkal, amit eddig csak a youtube-on láttam. Én nem tudom hogy megy a matchmaking, de ehhez képest a WL egy gyerekjáték, ahol csupa kezdővel találkozok. -
Izéjose
tag
Henry-t nagyon sokan szidják a futbin kommentek között hogy a a kártyája nagyon gyenge a valósághoz képest viszont nekem most nagyon jól jönne linkek miatt és tudna középső csatárt játszani másrészt a kettes swap-ból csak ő és Xavi mozgatta meg a fantáziámat mit gondoltok megéri kivenni szigorúan csak csatárba mondhatni csak befejezőnek ?
-
Dzsoki92
senior tag
Hát srácok kiprobáltam ezt az új Kimpembe lapot. Szerintem a gold még mindig hozza ezt a szintet nem ér 1 misit.
-
Woodslave
félisten
Reggel lenyomtam a napi friendly 5 meccset. Ez a harmadik kör. Tök mindegy mikor ki ellen játszom. 3 win. Se több se kevesebb. Tudom véletlen
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
d3tox1c #13475 üzenetére
Én a gyengébb gépem miatt ablak módban indítom, majd a fullscreenizer programot használva teljes képernyőre váltok. Mondjuk azt csak azért kezdtem el használni, mert anno rendszeresen átváltott a játék közben ablak módba és persze buktam a meccset. De már régóta nincs ilyen probléma, viszont a biztonság kedvéért még mindig használom.
-
bodnar123
őstag
Amúgy gólt nem tudok lőni. MA kb hat meccsen három gólom volt abból is kettő szar. Se előrese hátra nem tudok passzolni, mert az embereim elmozognak a védők mögé, vagy ugye négy védő érkezik rá hangsebességgel.
Ja és a játék folyamatosan előre ugrál hirtelen az időben. -
bodnar123
őstag
Na ja, persze gondolom a delayeket nehéz lehet összehozni. Mert ugye olyan nincs, hogy valaki 50 ms-el előbb jár a meccsbe, vagyis pl hiszen olyan nincs, hogy neki egy ai által irányított játékos már egy helyen van amikor én átveszem és máshova futok vele, vagyis persze lehet, hogy van de ilyenkor valamit kompenzálnia kell a játéknak. Amúgy egyszer megnézném, két oldalről készített egyazon meccs felvételét. Nem csodálkoznék ha sokminden nem is ugyanaz lenne. Csak innen nézve igazából tényleg az EA-n múlik mikor tudsz cselezni. Hát én most egy labdát átvenni nem tudok, se egy passzt megcsinálni. Ott van üresen a játékosom, nyomom a passzt, de valaki ezer méterről odateremtődik. Hogy én nálam nem volt még ott a védője, nála meg már igen azt mindenki döntse el maga, viszont így minden ami fociban számít. Védekezés, letámadás, passzsávok megátása... Felesleges. Viszont az tény, hogy kb két hete nem volt ennyire rossz a helyzet. Az hogy azóta a stadia kapcsolta le valahol a villanyt, bár más játéknál jónak tűnik, vagy az EA baszakszik nem tudom.
-
d3tox1c
senior tag
Pc játékosoktól kérdezném :full screenen, vagy borderless-en játszotok?
Én ha fullscreen-re állítom,olyan mintha kicsit homalyos lenne a kép, mosottas.
Borderless-ben sokkal szebb, élénkebb, viszont ott nem folyamatos az fps, vagy nem is tudom, olyan fura 🤷🏻♂️ -
Nandinagy
addikt
Sosem hittem ebben, hogy profik taktikáját másolgassam. 2. héten beállítottam egy 4222-t kb. azóta használom ezt meg a 41212-t. Különbséget nem érzek max. abban, hogy hol helyezkednek a játékosaim de nem emiatt fogok meccset nyerni. Ezt az elpattogó labdát is sikerült kijavítani, csak én nem kaptam meg a patchot vagy nem tudom de ugyanúgy minden labda addig gurul míg ki nem megy. Eljutottam arra a szintre, hogy a skillrating sem érdekel. Előző szezonban meglett a 2050 sk, nagyjából az a plafonom elég is volt mostmár ha látványosan szopat a játék inkább kilépek. A wl-t sem nyomtam hétvégén szóval egy spanom letolta(17-0-ba volt de 18-2 lett a vége
) de nyilván lószar nem jött abból sem. A 100k feletti eladható nyitást nem sikerült abszolválnom február végére
-
HdRew
őstag
válasz
bodnar123 #13467 üzenetére
Minden fos egyszerűen. A gameplaytől elkezdve a szervereken át a matchmakingig minden egy alapos átgondolásra szorulna, de az EA-ről beszélünk. Felesleges a fifába több időt tolni, a 22 után most már tényleg abbahagyom végleg, mert a 17 óta ugyanaz a probléma, ilyet is csak szinte ők tudnak, még a PUBG-ben maradtak olyan bugok, amik kb. az idők kezdete óta még bent maradtak, azzal se játszok már.
Pontosan én is ezt érzem. Pontosan ugyanazt a taktikát használom, amit Inception is, és totál másképp mozognak a játékosaim. Most vegyem meg szögre ugyanazokat a játékosokat, vagy mi a fene?
Komolyan Fekir és Benzema mozog messze a legjobban a csapatban. Egyszerűen senki sem veszi fel velük a versenyt e tekintetben.
-
Nandinagy
addikt
Annyira nincs kedvem már a játékhoz, hogy elmondani se tudom
A 8 win is szenvedés rivalsban. Gondolom részben a remek hzd miatt, de a játék sem segít rajta
Annyira nem kell skill a játékhoz, hogy az valami elképesztő. Mindenki nyomkodja orrba szájba a tacklet és nyilván el sem talál mert eszetlenül nyomkodja, de folyamat átesik rajta a játékosom, vagy az akit beindítanék vagy a labdás próbálja meg átugrálni ami nyilván nem szabálytalan.
A helyezkedés hátul+elől valami szánalmas. Az egyik oldalon a védőim rohangálnak be a kapuba a másikon meg a csatáraim lesre. Azt se tudják hogy kell embertváltani hátul, de lehetetlen kihasználni mert Mbappe meg Ginola behátrál lesre és ki sem mozdulnak.Az ellenfelem védekezése abból épül fel, hogy egyrészt 60 tackle/meccs a labdaszerzései meg annyi, hogy szándékosan gyengét passzol a játékosom, hogy eltudja vinniVicc...
Az élvezeti faktort az sem segíti, hogy konkrétan 5 ellenfelem lépett ki ma 0-0-nál mikor a 30. percig a kapuja elől sem jött ki de nyilván 3 méterről borzalmas nehéz ziccereket gólra váltaniA régebbi részeket bírtam nyárig, de ha ez így halad esélytelen,hogy márciusnál tovább húzzam. Annyira vicc kategória a meta, hogy esélytelen értelmesen védekezni ellene. Ez, hogy 30 méterről tekerő meg a folyamat magas indítás ideig óráig tartható, de úgyis van meccsenként egy indítás aminél hiába vagyok előnybe meg váltok oda időben ha a védőm odabalfaszkodja a labdát. A tekerés meg nem érdekelne ha zöld timeddel lőné be. Legalább látnám, hogy ért hozzá
De ez hogy timed nélkül rábaszkodja azt háromból egy gól....
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #13469 üzenetére
"aki nem duplicate untrade"
Nálam pont ez történt
-
Kristof_94
nagyúr
Year in review 50 meccses csomagban Karlsson vagy ki a tököm, 83-as LW.
Nem hiszem, hogy el fogom érni, de remélem 75-ös valami használhatót dob, aki nem duplicate untrade.
Neymar vagy Martial esetleg. -
bodnar123
őstag
Amúgy nem tudom mi van, tekertek egyet szerintem a játékon és máshogy egyenlíti a távolságot vagy nem tudom. De eddig kb nem talalkoztam olyannal aki nagyon cselezgetve szivatott. Most meg sorba jönnek a kis olasz barátok és egy lépéssel előttem járnak. Konkrétan nálam még messze a vedője ugy 10-15 méterre majd 2 tized másodperc alatt ott van és elvette. Nekem meg odaér 2 tized mp alatt de addigra ő máshol van.
-
sz_abika
addikt
Bazzeg, van 4 német silver eredivisie lapom...bankot robbantoko gondoltam....hát nem untrade mind?
-
HdRew
őstag
Amúgy olyan kurva jó, hogy német-angol-francián kívül elvétve találkozok 1-1 göröggel meg lengyellel. Mintha osztrák, szlovén, szlovák, ukrán, román, szerb nem is létezne. Zseniális.
-
Mrguba
őstag
De fasza hogy van 11 nemet silver first owner jatekosom
Igaz van benne 7db vedo de oda se neki
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az elsőben beadta Suarezt és Alissont, azóta viszont semmit.
-
raven84
senior tag
20 db után 1 Maguire. nájsz
-
HdRew
őstag
Csináltam 3db 80+ pp-t, jött egy Kroos és egy Lloris. (PS-en raktam ki majd fut web appon nyitottam.) Ez kapásból 50k.
Szerintem beledobom az összes lehetséges lapom, és addigra kifarmolok egy icon pakkot.
-
toxicjew
addikt
Azért sikerült 27 napra betenniuk a swap sbcket
-
Mrdevil
addikt
Nyitottunk egy untrade rare player pakkot, fekete szerpentin, egy 86-os totw, na mondom fasza végre egy nagyobb totw sbc-be, nézzük van e mögötte valami, nézem végig a sort, erre a legvégén lapul egy 1.2 milliós Kimpembe, jesszus. Most lehet csapatot variálni....
-
_adaml21_
őstag
Régebben szoktak itt embereknek segíteni csapatokat összerakni, nem tudom manapság mi a szokás, de hátha érdekel még valakit ez a része
Előre bocsátom, hogy nekem nincsenek csili-vili lapjaim, és nem is törekszem rá, a játszahatóság érdekel. A végén leírom, mennyi pénzem lenne, meg milyen főbb játékosok, de én nem kereskedek, meg pakkozgatok, nem fér bele az időmbe meg az elveimbe (mármint az utóbbi, hogy még súlyos forintokat költsek lutri pakkokra).Januárban kezdtem, platform XSX - mivel évek óta nem FUT-oztam, felmentem Futhead-re és pár perc keresgélés után találtam egy fillérekből összerakható teamet, ami megtetszett: [link]
Nagyon tetszett velük a játék, később a jobb szélén upgradeltem egy Hakimi-Wijnaldum párosra, az sokat dobott a csapaton, minden happy volt.A coinom szép apránként gyűlt, objectivek, meg a weekly/season rewardok jöttek be temérdek pakk mellett, amik engem egyáltalán nem mozgattak meg, de eldöntöttem, hogy ebből a csapatból kiindulva csinálok pár hét után valami b*szóbb teamet, amivel esetleg DIV4 fölött is tudok kezdeni valamit. Az ékkőnek CR7-et szántam, mivel Felix istentelen nagyot ment nálam, és gondoltam ő is portugál, ST, 5*, jó lesz. Na meg, FUT14 óta nem volt CR-em.
Aztán szépen lassan összeépült ez a csapat: [link]
De nem jóCR nem, hogy nem jobb, de rendesen szarabb, mint Felix. Valszeg, jobban illik a játékstílusomhoz az agilisebb, fürgébb alkata az ST-nek. Jota ezen a szinten már nagyon kevés, hiába a húzottabb lapja (érzésre amúgy semmi upgrade), Pogbát szinte észre se veszem, Fekir nagyokat lő, de az oldalán lyukas a középpálya, Mendy se az igazi (pedig statokra elég fasza).
Mondjuk, hogy jót is mondjak, a védelem nagyon faja, Marquinhos, Hakimi, Future Star Saliba is elég pöpec, őket lehet, h tartanám.Szóval eladnám az értékesebb játékosokat, és akkor így lenne kb. 180-200 ezrem. Meg van pár jobb untradeable játékosom, mint pl: Future Stars Chalobah, Nunes, 87-es Bonucci, valami 87-es Witsel, 86-os IF Ndombele (őt nagyon bírom a sima, Tottenhames 82-es lapjával is).
Illetve, ezt a Neymar SBC-t lehet, hogy ki tudnám rakni fodderekből, az izgatja a fantáziámat.Na a nagy kérdés, ki mit rakna össze a fentiek alapján?
Az a kis kezdő team annyira jó volt, hogy néha még játszok velük 1-1 meccset, és általában sikeresebb is vagyok velük, mint a CR-es teammel.
Köszi
-
HdRew
őstag
Hihetetlen ez a játék.
Most játszottam pár meccset, ellenfél lepasszolja a szabadrúgást a mellette lévő embernek, én próbálom a passzsávot 3 (!!!!) emberrel zárni, mégis megpróbálja a passzt, a labda lecsorog az egyik játékosomról, azt se tudom merre van a labda, majd hozzá kerül és bevágja.
Fantasztikus játék, inkább elikonozom az összes zsetont, annak is több értelme van, mint ennek a fos gameplaynek.
-
eM'82
addikt
válasz
vadasmacska #13450 üzenetére
Vsz full pressinget használsz taktikánál.
-
vadasmacska
friss újonc
Sziasztok! Fifa 22 - ben régóta játszom a PSG -vel. Sessinon módban csak online. Egy idő óta a játékosok már a félidőre teljesen elfáradnak. Mit lehet tenni, hogy végig bírják a meccset?
Esetleg ötlet mit csináljak? Mitől lehet ez? kb 200 mérkőzést játszottam velük
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive #13438 üzenetére
Ha a Benzemákat eladnám már simán nullára jönnék ki, sőt még kicsit pluszban is. (Mondjuk én csak kb. 400K értékben fektettem be, 11 Benzint vettem 37K körüli áron)
Az egyik streamben azt írta egy kommentelő, hogy tavaly ilyenkor jöttek a mid/prime PP-k.
Örülök neki, szerintem hasznos játékos, jó játékot vele!
-
sz_abika
addikt
válasz
vadasmacska #13439 üzenetére
Valami constant pressure///overload ball side-ot nyomhatsz te, ha félidőre ilyen gatya mindenki.
-
Mrdevil
addikt
Primera liga assist, ez melyik liga?
-
vadasmacska
friss újonc
Sziasztok! Fifa 22 - ben régóta játszom a PSG -vel. Sessinon módban csak online. Egy idő óta a játékosok már a félidőre teljesen elfáradnak. Mit lehet tenni, hogy végig bírják a meccset?
-
Digestive
veterán
válasz
Woodslave #13436 üzenetére
Ma jön Griezman. Azt rengetegen kirakják, mert nagyon jó lapnak ígérkezik. Az ikon sbck meg folyamatosan váltják egymást. Most utoljára a mid pick még határeset volt, de egy prime pickre már nagyon sokan rá fognak repülni. Persze tévedhetek is, ez benne van, de kicsi rá az esély!
Swapból én szinte biztos, h ezeket fogom kiszedni:
25x81
25x82
25x83
Prime Icon Pack -
Woodslave
félisten
-
HdRew
őstag
Nem mondom, hogy CR7 most nem szenved, de konkrétan az egész MU szenved mióta Fergie lelépett. Semmi elképzelés, és jó ideje nem vesznek épkézláb CDM-et Glazerék.
Messinek az új környezetet pedig szoknia kell, véleményem szerint Pochettino sem a legjobb vezetőedző, illetve ugye azért most ott van Neymar, Mbappé, Di María is a csapatban, szóval nem csak rajta múlnak a meccsek, mint ahogy az látható is volt a legutóbbi BL-meccsen.
Annak örülök, hogy Messinek végre használható lapja van, sőt, CR7 miatt kicsit szomorú vagyok, de hát ez van, idáig szinte mindig meta volt, az idő rajta is fog.
-
eM'82
addikt
Nézd meg csóri Roni hogy szenved. Annyira nem szarok akik mögötte adogatják a labdát, de egyszerűen már ő sem fiatal. Jelenleg átlagos játékos (fifa-ban sokkal jobb a ratingje mint indokolná). Hogy korábban mit ért el, aszerint meg világklasszis. Fizikuma patent, de valahogy nem megy neki a gólszerzés, márpedig őt leginkább ez minősítette.
Messi is befásult, nem szájkarate miatt mondom. Én így látom.
-
HdRew
őstag
CR7 középszer? Huh.
Egyébként a portugálnak folyamatosan csökkentik a sebességét és a dribblingjét, nyilván, mert már elég idősnek mondható. Mbappé-t meg láthattuk a Real ellen is, hogy mit művelt, iszonyat sebessége van, mellé 5* skill, francia lapokkal tele van a FUT, linkel a legjobb játékosokhoz.
-
Z'Z"
őstag
Értem, köszi a választ
Azt hittem, hogy a PL játékosok még mindig meták, de ezek szerint, akkor vannak kivételek.
Végülis Mbappé lapja is érthető, hiszen az új generáció közül, talán ő a legtehetségesebb játékos.
Egyébként látszik, hogy közel 3 év kimaradt, mert még sok szokatlan dolog van a számomra. 😌😆 -
dudu5130
őstag
Csak rohadt kevés időm van játszani. Néha 1 nap alatt toltam le a heti rewardot. Az a legfrusztralobb az egészben, hogy nem jobb az ellenfeled, sok esetben még kombinativabban is játszok mint ő, csak az ő védelme minden labdamat leszed a támadó harmadban addig én a 16-osom előtt szerelem 4-szer és folyamat jobbnál jobb helyzetbe hozom vele, vagy elveszem a labdát nyomom, hogy passzolja tiszta területre, megbotlik a védőm elviszi a támadó és gól. Ez megy egymás után 4 meccsen és 5-6 golokkal kikapok. Nem azért mert halálba szivat és szétcselez mert arra csettintek, hogy ez egy jó player. Az Å vicc, hogy az olyanokkal meg partyban vagyok majdnem végig.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Raunchy #13413 üzenetére
Köszi a tippet Digestive, vettem párat én is.
Denayer lappal én vigyáznék, valaki egyszer írta, hogy akinek már tuti az up, annak a piac már belekalkulálja azt az árába, szóval nem fektetnék bele, maximum használatra veszek egyet.
Kamara már más kérdés, mert ott még nem biztos, hogy mindenképp up lesz, ott emelkedhet szerintem az ára.
Más:
Kiraktam én is POTM Ben Yeddert, használtam az IF és az SS lapját is, és eddig tetszik, bár én hunter chemet raktam rá, ennek ellenére a 10 meccsén div3-ben és div2-ben lőtt 11 gólt és adott 4 gólpasszt, szóval egyelőre tetszik a patkánykirály.Jó volt a gma is éjjel, annak ellenére, hogy full press-es lengyel barátaink voltak az első 2 meccsen, mindkettőt kiléptettem, mert nem tudtak mit kezdeni a 'már-nem-tudom-ki' által linkelt inception 4-4-2 taktikával.. utólag is köszi neki.
-
Dzsoki92
senior tag
Mid or Prime upgradeből esett egy Prime Henry. Ti milyen chemet raknátok rá ? Engine, hawk és Marksman között vacilálok.
-
Izéjose
tag
Szerintetek ez az FB Griezmann mennyibe mehet majd ?
Ben yedder árban lehet majd vagy több ? -
Izéjose
tag
Ez az új friendly játékmódnak van valami értelme, ad valamit a legvégén ? elég gyenge packot adott ma a 3 győzelemért az 5-ből és ezért minden nap játszani hát nem egy nagy cucc ,az élvezeti faktora nem nagyobb mint egy rivals-nak
-
Woodslave
félisten
semmi köze ennek ahhoz ki hogy játszik.
Tegnapi meccse amiről írtam 14 perc alatt kapott a srác 4 gólt. Tehát qrva béna kell legyen. Aztán rúgott 6-ot úgy hogy én kettőt tudtam. Tényleg amikor beszéljük hogy az 5 éves gyerektől átveszi a pro bátyja...
Minden meccs squad battles
-
|AP|
veterán
válasz
dudu5130 #13416 üzenetére
erre csak azt tudom mondani, hogy ne vedd magadra
Ismerős az érzés, néha én is úgy érzem, hogy egy béna sz@r vagyok, annyira nem megy a játék. Ilyenkor én is felhúzom magam, idegállapotba kerülök, és teljesen elkeseredek.
Máskor meg furcsamód működik a csapat és akkor a játék is jobb, néha még élvezem isSzóval nem, nem lettél sz@rabb játékos, egyszerűen ez a játék egy következetlen foshalmaz, ami néha használható, néha kritikán aluli. Utóbbi a gyakoribb.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght #13414 üzenetére
Apropó patkány király… a hét végén tesztelgettem a POTM lapjàt. Írta itt egyik fórumtàrs, hogy kiábrándító volt a teljesítménye. Eleinte hunter chem style-t tettem rá, azzal nem igazán vált be, gyengus volt a helyezkedése, folyamatosan felborították. Aztán rápróbáltam a Hawk-ra (stay forward, get in behind) és elkezdte f*sni a gólokat. 3-4et ver meccsenként, tapad hozzá a labda.
-
dudu5130
őstag
Engem nagyon elkeserit már a játék. Egyszerűen nem hajlandóak védekezni az embereim. Rengeteg beállítást csináltam már. Rivalsban folyamat kapom a gólokat mert nem tudom kivinni a labdát. Ami ment pár hete most már esélytelen. Nem tudom már mit csináljak folyamat olyan amatőr dolgokból kapok gólt, hogy egyből felmegy a pumpa. Mondom tolok egy fun draftot de ott is szétszivatott a gép. Fele keret 80 alatti gold lap mert semmit nem adott. Ami még használható lap esélytelen chemet összehozni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Raunchy #13413 üzenetére
En vettem parat abbol a Kamarából. Most kicsit használom is, szerintem egész jól teszi a dolgát, ha meg upgradet kap, szerintem még inkább használható lesz.
15-20k profit szerintem realizálható, de lehet még több. Jól linkelhető, strong link Kimpónak meg a patkány királynak is. -
Raunchy
tag
válasz
Digestive #13402 üzenetére
Nagyon köszönjük mester 😊
Én két játékost nézegettem, látsz bennük fantáziát?
Boubacar Kamara RTTF lapja 32-33k körül megy boxon. Marseille Qarabaq lesz, csak továbbjutnak.
A 87es lap Guenduzi szinten lenne statokban.A másik Lap Jason Denayer RTTF, ami pénteken tuti kap +2 ratinget, mivel a Lyon csoportelső lett.
Sajnos az ára 90 körül mozog, kérdés mennyit megy fel ha megkapta a rating emelést.Mindenből veszek egy kicsit, kíváncsi vagyok hogy alakulnak az árak.
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive #13398 üzenetére
Grat Mester.
Látom adtál tippet Benzemákra, mi a véleményed Éder Militao NumbersUp lapjáról? Én még 429.000-ért vettem, most már 450 és lassan fog fejlődni is, érdemes megtartani most már addig, amíg nem lesz upgrade?
Ha minden igaz minden dribbling stat 99-es lesz, ugye? Csak mert 99 agility és 99 balance elég durva lesz, ha ez bekövetkezik, és simán felveheti a versenyt a TOTY lapokkal akkor, nem?
-
ThuG4LifE
senior tag
Megcsinaltam a mid or prime sbc-t, az egyik packbol jott egy mid Nedved es egy Suarez
, a vege pedig egy prime Zanetti. Otw Hakimi helyett vegulis jo lesz. Osszesegeben megerte megcsinalni. A pack luckommal nem tudom mi az isten van, remelem meg egy uefa-s Kimpembe is ugrik a heten.
-
miro.
senior tag
Nekem volt 7meccsem ebben a szezonban ossz vissz,az is rivalsban.
Jatszottam egyet,mert jol jott ki a Guendouzi biznisz es tudtam egx Militaot venni,plusz neymart megcsinaltam.
Elso meccsen 3:3nal a 92.percben a hosszurol kb a 16os sarkarol kifejelte a pipat a srac.
Ugy hogy eleg is volt belole.
Majd ha lesz valamifele rahatasom a jatekra jatszom.
Aki jobb az cselez 0-24 es mar kurva unalmas,aki nem azzal nincs kedvem jatszani,mert toketlen,es ki se lep. -
Digestive
veterán
Tipp
Tegnap lejárt az egyik ikon sbc, 6 nap mulva a másik is lejár. Jönnek a moments lapok. Szerintem bedobnak egy Prime picket. Benzema 48>>>38k-ra csökkent és nagy az esély az IF lapra... Minimum 10k profit laponként a prognózisom.
-
Woodslave
félisten
Krasi wifin játszik azt mondja sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest