Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Régebben szoktak itt embereknek segíteni csapatokat összerakni, nem tudom manapság mi a szokás, de hátha érdekel még valakit ez a része
Előre bocsátom, hogy nekem nincsenek csili-vili lapjaim, és nem is törekszem rá, a játszahatóság érdekel. A végén leírom, mennyi pénzem lenne, meg milyen főbb játékosok, de én nem kereskedek, meg pakkozgatok, nem fér bele az időmbe meg az elveimbe (mármint az utóbbi, hogy még súlyos forintokat költsek lutri pakkokra).Januárban kezdtem, platform XSX - mivel évek óta nem FUT-oztam, felmentem Futhead-re és pár perc keresgélés után találtam egy fillérekből összerakható teamet, ami megtetszett: [link]
Nagyon tetszett velük a játék, később a jobb szélén upgradeltem egy Hakimi-Wijnaldum párosra, az sokat dobott a csapaton, minden happy volt.A coinom szép apránként gyűlt, objectivek, meg a weekly/season rewardok jöttek be temérdek pakk mellett, amik engem egyáltalán nem mozgattak meg, de eldöntöttem, hogy ebből a csapatból kiindulva csinálok pár hét után valami b*szóbb teamet, amivel esetleg DIV4 fölött is tudok kezdeni valamit. Az ékkőnek CR7-et szántam, mivel Felix istentelen nagyot ment nálam, és gondoltam ő is portugál, ST, 5*, jó lesz. Na meg, FUT14 óta nem volt CR-em.
Aztán szépen lassan összeépült ez a csapat: [link]
De nem jóCR nem, hogy nem jobb, de rendesen szarabb, mint Felix. Valszeg, jobban illik a játékstílusomhoz az agilisebb, fürgébb alkata az ST-nek. Jota ezen a szinten már nagyon kevés, hiába a húzottabb lapja (érzésre amúgy semmi upgrade), Pogbát szinte észre se veszem, Fekir nagyokat lő, de az oldalán lyukas a középpálya, Mendy se az igazi (pedig statokra elég fasza).
Mondjuk, hogy jót is mondjak, a védelem nagyon faja, Marquinhos, Hakimi, Future Star Saliba is elég pöpec, őket lehet, h tartanám.Szóval eladnám az értékesebb játékosokat, és akkor így lenne kb. 180-200 ezrem. Meg van pár jobb untradeable játékosom, mint pl: Future Stars Chalobah, Nunes, 87-es Bonucci, valami 87-es Witsel, 86-os IF Ndombele (őt nagyon bírom a sima, Tottenhames 82-es lapjával is).
Illetve, ezt a Neymar SBC-t lehet, hogy ki tudnám rakni fodderekből, az izgatja a fantáziámat.Na a nagy kérdés, ki mit rakna össze a fentiek alapján?
Az a kis kezdő team annyira jó volt, hogy néha még játszok velük 1-1 meccset, és általában sikeresebb is vagyok velük, mint a CR-es teammel.
Köszi
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt, kb. a FIFA 18 környékén letettem a FUT-ot. Pár napja azonban sikerült szert tennem a játékra (amivel az utóbbi években csak feszültséglevezetés jelleggel, haverokkal nyomtuk egymás ellen, vagy egyedül néhanapján a karrier módot). Mivel történetesen van Live előfizetésem is, gondoltam belenézek a FUT-ba is, a régi szép idők emlékére.
Tegnap éjszaka játszottam pár meccset, ott is fordult elő lag-os játékmenet (igaz, ott előzetesen is csak 2 csík volt a minőség), de ma játszottam 3-4 online meccset, és kivétel nélkül mindegyik szaggatott... Nem tudom, szakterminológiában hogy hívják a jelenséget, hogy megáll a játék, majd 1-2 mp-el később az addig eltelt idő "gyorsított menetben" lezajlik, ami alatt simán elveszítem a labdát, vagy rosszabb esetben gólt is kapok. Egy meccsen 7-8 ilyen beakadás simán előfordul.
Elméletileg nálam minden rendben, kellemes sávszélesség van, és semmi más nem foglalja azt; Mégis félve kérdezem, hogy esetleg lehet-e a hiba az én készülékemben? Mert néha az az érzésem, hogy csak nálam van ez a beakadás, mert jobb ellenfél azalatt az idő alatt szépen helyzetbe hozza magát.
Platform: Xbox Series
Ha viszont ez ilyen, akkor sok mindenről nem maradtam le az elmúlt években.
Ha jól emlékszem pont ezek miatt is hagytam a francba az egészet, nem ért annyit, hogy munkából hazaérve pont hogy a lazulás, szórakozás szerepet nem tudta betölteni a játék, helyette inkább idegeskedtem a hálózati problémák miatt. Ezért is repültem rá inkább a karrier módra, azt a havi pár órát inkább abban ba..ltáztam el
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest