Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
sztem ezt is az ea machinálja. Nyíltan a prew packkal, aztán hogy háttérben szórnak-e ki játékosokat alacsony áron azt nem tudom próbálom hinni hogy nem.
Mondjuk nem tudom de biztos van valami kalkuláció a packok vásárlására. Sztem jobban tudják mint ahogy mi innen látjuk.
Most full likvidnek kellett volna lenni, max fodderekben kellett volna állni. De ennyire sztem ezt nem lehetett látni. De mint a többi részén most eldöntöttem ezen se vagyok hajlandó idegelni magam.
-
Woodslave
félisten
válasz
raven84
üzenetére
mondjuk egyfelől jó magyarázat, hogy pl. a tegnapi 50k-s preview pack mekkora kínálatot hozott, azért pár százezer játékos csak nyitott pár Mbappet, Ginolat stb. Másrészt az ikon sbc pletyka bár amiatt nem tudom miért lenne ilyen pánik sell. Vagy van erre valami értelmes magyarázat ezen kívül. Még annyi új baxó lap se jön
Di Natale 600k Robbie 280
Ha ez igazi piac lenne csak úgy repülnének a brókerek a felhőkarcolók tetejéről
-
raven84
senior tag
Mekkora market kresh van, beszarás. Ginola 500kt esett 2 nap alatt.
-
PEZZY93
tag
Durva meghalt a piac
1.620.000 volt Bappé mikor vettem, most 1,3, érdekes ez az idei év -
Woodslave
félisten
remélem este jön az ikon sbc van pár 85-ös fodderem amit az hiszem még aránylag jó áron (6k) tudtam venni, a 86-osok már elszálltak akkor aztán kis haszonnal el tudom passzolni. Ha nem vagyok ilyen kretén és nem veszek meg valaki annyiért amennyiért nem kellett volna már jöhetne Mbappe
-
HdRew
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem hinném, hogy ebből a részből már kiveszik, ráadásul van az a pénz.. Esetleg a következő verzióban már nem lesz benne, de azt se gondolnám. Ráadásul csak úgy kivenni.. Ha ez megtörténne, forradalom törne ki
Több millió coint csak úgy elvennének? Na ne már. Ez olyan, mintha a való életben meglopnának. -
Woodslave
félisten
nekem se

mondjuk nem tök mindegy? Nem hiszem hogy a feljutás sokkal nehezebb lenne mint eddig szóval lehet egy hét és már ugyanott leszel, vagy kettő hét max. Vagy nem tudom végülis a mostani dives emberekkel kell ugyanúgy játszani, szóval a fene tudja.
De amúgy engem most egyáltalán nem érdekel. Hétvégén is lenyomtam a wl-t rank 3 tuti volt azért, a rank 2 meg két tudtam hogy nem az én szintem. A reward tudtam hogy xar lesz csak pozitívan tudok csalódni már de nem történt meg. Aztán rivalsoztam még a fun kedvéért veszteni valóm nem volt, azt is tudtam úgyse fogok feljutni div 1-be szóval még ezen se idegeltem magam. Ha most visszadob 2-3 vagy akár div 10-be azt is lexarnám. Egyedül a play off ami stresszel mert azért akármilyen xar is a wl-re jó bejutni ha mást nem de 100k-t azért összehoz belőle az ember.
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Jogi hercehurca, a már nem élő játékosok jogait ügynökségek/család fasztudja kik birtokolják, ha ők úgy döntenek, akkor ki kell venni a játékból. Szóval lehet tényleg érdemes túladni rajta, mert ha kikerül a játékból, akkor mindenkitől elveszik és kárpótlást senki nem fog kapni érte
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
ea honlap
Division resets at the end of each Season in FUT 22 determine where you start your next Division Rivals journey.

At the start of each Season, all players’ progression is reset to a lower Division. The Division a player returns to is determined by where they ended the previous Season.
Szóval fax tudja
-
|AP|
veterán
a tegnapi WL-en gold Keylor Navas sikeresen kijátszotta magát a kezdőből, Donnarumma jött helyette.
Eddig nem volt Navassal különösebb bajom, de tegnap olyan gólokat kapott, amiket fel kellett volna vennem, csak olyan ideges voltam, hogy elfelejtettem
Lehet ez csak pár meccses gyengélkedés volt, de itt az ideje mást kipróbálni.
-
Woodslave
félisten
már mindenki elit lesz
De most viccen kívül van még játékos div 3 alatt így szezon végére?
nekem úgy érzem nagy falat lesz ez a 3 utolsó win (win streakkel még kettő) mert tuti jön valami baxógép aztán nyomás vissza a kezdőpontra. Ezt hétvégén kellett volna, ahogy jön a csütörtök egyre durvább a grindfest úgy vettem észre.
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
én már kiraktam (igaz nem emiatt hanem mert Di Natale linket Barellával adom) de nálam annyira szerencsétlenül passzolt még enginnel is hogy tiszta ideg lettem tőle mert pont nem ezt vártam. Bár mondjuk azon agyalok mindig hogy valszeg ez az én hibám mert bár nem használtam nyilván minden lapot de mondjuk se CR7 se Di Natelenál nem gondolom hogy ne most megérkeztem ennél jobb nem is lehetne

Bár ebből a szempontból Barella se jobb. Lassan Fekirnek is kiadom az útját, pedig tudom hogy ez inkább a játék miatt van, de hogy egy qrva egyszerű through ball nem lehet adni az vicc. De mondom mindig valszeg én vagyok balfax
-
thebigK
addikt
ki az a játékos nektek idén, aki nem a sokszázezres-milliós kategória, de azt mondjátok rá, hogy ez igen, qrvajó lap, 3x ennyit is adnék érte? Nálam magasan KDB. CDM-CM poszton shadow-val magasan a legjobb boxtobox kártya szerintem, megfelelő pace, tűpontos passzok, az 5* wf áldás és maximálisan hasznos, és qrvajó lövés. 20 méteren belül halálos jobbal, ballal és valahogy mindig ott van, ahol kell
-
dudu5130
őstag
Nékem egy Sterling jött. A kovibol meg Sancho jönne.
-
Mrdevil
addikt
Gyönyörű nyitások.
Ha van Maradónátok gyorsan adjátok el szerintem, lehet kiveszik. Engem ez a veszély nem fenyeget. -
eM'82
addikt
Div2ben az első 6 meccsen nem kaptam ki, aztán jött valami szuper széria. Így mérgemben kiraktam a Hero Upgrade-et. Morientes jött. La Liga csapatomba tökéletes.
Gyors teszt, 2 rivals meccs 5 gól. Nem egy cselgép, de beb#ssza ha kellJa, és a Rivals Playoff-ot ezúttal buktam (4 win, utolsón ment eo a dolog). Olyan ellenfeleket dobott az 5. meccstől, hogy csak néztem. Neymar+Baby Ronaldo+Hakimi, stb. Másik Messi, Mbappé, CR7, stb. Ah, na majd máskor.
-
|AP|
veterán
7-kor értem haza, akkor ültem neki a WL-nek. Most fejeztem be, játszottam mellette pár rivals meccset is.
Az eredmény:
WL: rank3, DR: div1
Utóbbit nem gondoltam volna
A rewardokat hagyjuk, Carrasco pick a legjobb...
A WL-ért nem tudom megérte-e nekiülni, a div1 reward viszont még lehet jó
-
PEZZY93
tag
Lement Mbappéval 15 meccs elit-ben, ez a lap egy csalás
12 meccset nyertem vele, legjobb szériám eddig elitben -
raven84
senior tag
Ha egy játékos 8chemen van az még nem gáz ugye? OCDm miatt eddig csak 9-10-el játszottam
. -
thebigK
addikt
ide ramos, ziyech, sajna nem megérős
-
kiserik
senior tag
50k-s pakk: kapus Mendy, Talicska, Olmo a 3 legjobb, mind duplicate
-
Woodslave
félisten
Kroos. Sztem ő se ér 50-et
Mahrezen agyalok
-
bubuska10
senior tag
Micsoda meccs, remélem elcsípitek a Milan-Intert pár percre! Kurva jó eddig, élményszáma megy! Felét informnak!

-
Mrguba
őstag
Nekem 50k pakkbol WELA a legjobb es mindd a 12 jatekos duplicate

-
Mrdevil
addikt
50k previewbol jött egy 84-es Ibra, filozom megéri e az 50k-t.

Viszont ezt a Mahrez gyereket kipattintom, kb duplikatekbol kijön, így jó. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem egy Pope, hát ő se lesz pőrgetve

-
Kristof_94
nagyúr
Van 50k preview pack. Nekem Modric jönne belőle... Kár, mert tovább lehetett volna pörgetni.
-
eM'82
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Sajna az a D pados beállítás baromi kevés, ha azt akarod hogy el is vegyék a labdát az ellenféltől. Ott van egy időlimit.
Én csak ahhoz állítottam be, így sokkal egyszerűbb/hatékonyabb vadállattá változtatni a csapatot.Nándi: minden mindegy meccsen volt hogy 2. félidőre ezt aktiváltam. Vicces volt. Lőttem 2-t, fordítottam ezzel, és nyertem. Persze volt olyan is hogy szarrá kontráztak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Azért mert egy vicc a játék ilyen szempontból. Ha nem küldöd őket hátra nagyjából 1 játékosod marad hátul. Ha véletlen megszerzi az ellenfél szarrá kontráznak bármikor.
Azt valaki elmagyarázhatná, hogy a faszomba lehet 2.4 exg-re 5 gólt kapni. Bárkit teszek ebbe a nyüves kapuba jönnek a kamu gólok nekem meg a ziccereket se bírja berúgni egy Neymar vagy Di Natale. Ezek az emelt indítások is nevetségesek. 3 méter előnyben veszi át a játékosom a labdát és ahogy hozzáér szétesik a mozgása aztán utolérik. Ez is csak olyan dolog ami az ellenfélnél működik? 3 védő+kapus áll Messi előtt az ötösön azt bemegy a labda
Az előbb 2v1ben vittem a kapusra átpasszoltam Neymar elé azt Alisson visszaért kb. 3 méterrel arrébb. Nekem meg Donna arra képtelen, hogy oldalra tegye a kicseszett kezét ne maga elé
Úgy tanították régen nekem is hogy magadat kell védeni főleg egy kibaszott játékban.Mitől fél, hogy pixeles lesz ha eltalálják vagy mivan?Játszottam valami youtuber gyerek ellen de mikor állok előtte corona tol egy reverse elasticot nekifut Kimpembenek azt Kimpembe fél métert esett hátra már ott tudtam hogy feleslegesen erőlködöm.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf már zabos!
Jöhetne az első icon swaps, az úgy lázba hozna, mert most totál kiégtem meg üres maga a játék is. -
Kristof_94
nagyúr
Jöhetne már valami normális tartalom SBC formájában. Valami player pick vagy hasonlók... Vagy legalább valami tisztességes csomag.
-
Geradossz
aktív tag
Na megvan az Elite div.
Most megéri letolni a wl kvalit, vagy nullázódik majd a token csütörtökön? -
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jaja. Én is próbáltam ilyen elborult taktikákat.
Én ezt élvezem. Csak kár, h mire ráérzel, már állsz vissza, mert kényelmetlenül érzed magad amiatt, mert az előző működött.
És az miért van, h csomó jó játékos leviszi a szabi/szögi csúszkát 2-re vagy 1-re? Szétfuthat az ellen, így nem éri meg a kockázatot? -
raven84
senior tag
A tokent vagy az 1500 pontot lehet átvinni köv szezonra?
-
Kristof_94
nagyúr
Rank 2 pickek: Kjaer, Marquinhos, Grifo
Megában Verratti, 100k-ban Thiago volt a walkout, nyilván mind a 2 alkalommal azt hittem, hogy valami komolyabb jön...
Totw csomagot nem tudom érdemes-e kinyitni, mivel csak a 2 brazil aki többet ér, mint 20-30k. -
miro.
senior tag
Sracok,mindenem ellenkezik tole,de mivel mindenki ezt csinalja igy hulyenek erzem magam hogy ha en nem tennem.
Hogy kell a teljes letamadast beallitani?
Igy hogy nem lehet kihozni ellene a labdat?
Ez egy hosszabb beallitas,tobbretu,vagy valamite meccs kozbe kell ranyomni?
koszi. -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Na látod pont ez a legnagyobb bajom pl. Kanteval
Ha azt mondanák nekem nesze itt egy untrade Kante vagy egy Llorente nem az előbbit választanám. Kante jól védekezik de alkatilag limitált és mellé borzalmasan passzol a kapu előtt meg hagyjuk is. Llorente meg gyorsabb,magasabb,erősebb és még lőni is tud. A passz neki sem az erőssége de 2 lábas és sokkal jobb mint Kante bár nem Nkunku vagy Bruno F. szinten 
Egyébként Kante szerintem azért ment ennyibe mert francia és base stat alapján tényeg top lap csak 2 méternél messzebb nem szabad vele nézni
-
Woodslave
félisten
Ez az otw Tomori kicsit jobb befektetés lett volna
-
Nandinagy
addikt
Tegnap este lenyomtam a kvalit mert unatkoztam meg kiakartam próbálni Di Natalet élesben. 5-2-vel meglett a 2 vereség 120+ meg tizikkel volt
A cink, hogy a tegnap felmagasztalt 16on belüli befejezése pont ezen a 2 meccsen volt kritikán aluli Antonionak
kb. 4 ziccert lőtt az égbe. Mindegy a lényeg, hogy meglett
-
Mrdevil
addikt
Sb elite1: 83 Ocampos. Bravó. Hát ez se Ronaldo.
-
mcwolf79
veterán
Kevés dolog tud úgy felb@szni , mint az előnyüket hátul passzolgatással őrző csíráktól . 2-0-nál elkezdi passzolgatni a labdát a saját térfelén ,sajna későn kapcsoltam . Be nyomtam a full Press-es taktikát de már késő volt . Csak egyet tudtam berúgni , es a végén be szorítottam a 16-osára , de már nem volt idő begyötörni a másodikat . C!gány lengyelnek azért írtam a meccs végén néhány kedves szót

bubuska :
Én 4-2-1-2-1 formációról váltottam erre , nekem jobban bejön a 4-2-3-1. Instagram futbin oldalán találtam taktikát , úgy egész korrektül teszi a csapat a dolgát . Nem tömörülnek be ahogy tapasztaltam , van hely passzolni. -
bubuska10
senior tag
A 3 CAM-os 4-2-3-1-ről tudna valaki írni valami jó tanácsot? Főleg a szélesség meg a behind érdekelne, mert így első blikkre eléggé betömörülnek a CAM-ok középre, és nem annyira mozognak.
-
|AP|
veterán
-
marcess
senior tag
Srácok, tanuljatok a hibámból, a közelébe se menjetek annak a Parejo lapnak, semmiben nem jó, a futását észre sem lehet venni, igazi langyos csilivili lap ami semmire nem jó ( én az alacsony agresszivitásra vezetem vissza) Mind De Jong mind Llorente köröket ver rá, mellette Cápa új lapját is kipróbáltam, nem rossz de szerintem Jesus Navas mindkét speckó lapja jobb tőle.
-
HdRew
őstag
Leadtam a wl-ben 5 vagy 6 meccset. Ez egy fos.
3-0-ra megyek, majd egy 20-rol megpattano lovesbol gol, utana blokkolom a loveset visszapattan ele 3-2.. A vegen 4.9 xg-re lottem 4-et, o a 2.9 xg-re szinten 4-et. Mig en az elso 3 golnal nem unnepeltettem magam, o igen, amikor en egyenlitettem en is vegignezettem vele mar.
Meg egy ilyen toxic community, mint a fifas, eskuszom nincs.
-
Woodslave
félisten
Rank 3 meg is lett felejtős rewardokkal. Grifo Correa pick James pack. Mondjuk a packban volt Bruno meg Kimpembe. Egy Ronca jobb lett volna
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
SB elite2, egy 5000. Lemar volt az egyetlen board
Soha többet nem vagyok hajlandó szenvedni vele, legalább rájöttem, miért volt nekem jó mindig a kényelmes gold1, hát ezután is maradni fogok a gold1-nél, az biztos. Egyébként ha jól látom, elég durván lehúzták az elite 2-elite3 szintek rewardjait is a tavalyihoz képest, jellemző. -
raven84
senior tag
Gold De Jong milyen stay back CDM-nek? Használta már valaki? Llorente mellett lenne.
-
eM'82
addikt
Miután WL Rank3 nem adott lófaxt se, TOTW pakkok max 84, megvettem végre rare gold. O.Dembelét. Végre van csatárom. Ez a hülye mindent bevág. Div2 első 2 meccsén lőtt összesen 6 gólt (2,.majd 4).
Utána Rivals Playoff mesterhármas. Ez ennyire túl van idén is húzva?
De Jong is jött vissza újra a chem miatt. Jó ez a srác, csak rá kellett érezni. -
Nandinagy
addikt
Köszi srácok valóban rámfért már egy jó lap
Az első meccs alapján végre van egy játékosom aki ha odakerül bebassza
Első rivals meccsén lőtt egy triplát Di Natale
[link] Ez lett a csapat végül. Jöhetne egy Clauss rbbe hogy valami normális francia rb is legyen aki nem Mukiele
-
bubuska10
senior tag
Az elmúlt 2 nap kibeszélhetetlen szopórollerei után átálltam 4-2-3-1re, megvettem Valverdét ahogy tanácsoltátok, + kiraktam Parejot. Első meccsen - stílszerűen a tegnapi lezárása után - Fradi logós párban játszó magyarokat dobott. Itt is PONT 3-0-ra vezettem a félidőben - mint tegnap a 9. playoff meccsen -, de végül 7-3 lett. Rájöttem, h nagyon nem megy a 2 csatáros játék nélkül (2. félidőben helyzetem se volt), így vissza is álltam. Eladtam a 95kért vett Casemirot, mert kellett a coin Parejora... Erre szembejön egy full gold rare laliga csapat, PONT Casemiroval középen! Eredmény? 0-1 oda. Shots 5-31 a javamra, xG 0.9-9.7 nekem. Kapufák száma: 0-7 ide.
Ja, a 3. meccs: 2-2, tizit kapok, de megszakítja.
-
Kristof_94
nagyúr
Rank 3 nekem is biztosan megvan, van még 9 meccs, abból 4 kellene a rank 2-höz.
Utolsó előttin hátrányból buktam, legutóbbin meg 3-0-ról hoztam fel és a 2x15 perc alatt már 5-3 volt ide, ki is lépett. Csak be kellett hozni Viniciust és Lozit, el is rendezték.
Cahillt meg egyszerűen nem tudom elengedni... -
kiserik
senior tag
Meglett a ránk 3. Correa duplán, Iván duplán, Delort meg egy Gundogan. Nagyon kezdi elvenni a kedvem, hogy hiába csinálok bármit, nem tudok értelmes lapot nyitni. Már olyan lemaradásom va, hogy fütyül.
-
dudu5130
őstag
Kulusevskire fáj a fogam de sokallom még a 90k-t. Szerintetek meddig eshet be az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szarni rá

Ha ez igazi piac lenne csak úgy repülnének a brókerek a felhőkarcolók tetejéről