Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Régebben szoktak itt embereknek segíteni csapatokat összerakni, nem tudom manapság mi a szokás, de hátha érdekel még valakit ez a része
Előre bocsátom, hogy nekem nincsenek csili-vili lapjaim, és nem is törekszem rá, a játszahatóság érdekel. A végén leírom, mennyi pénzem lenne, meg milyen főbb játékosok, de én nem kereskedek, meg pakkozgatok, nem fér bele az időmbe meg az elveimbe (mármint az utóbbi, hogy még súlyos forintokat költsek lutri pakkokra).Januárban kezdtem, platform XSX - mivel évek óta nem FUT-oztam, felmentem Futhead-re és pár perc keresgélés után találtam egy fillérekből összerakható teamet, ami megtetszett: [link]
Nagyon tetszett velük a játék, később a jobb szélén upgradeltem egy Hakimi-Wijnaldum párosra, az sokat dobott a csapaton, minden happy volt.A coinom szép apránként gyűlt, objectivek, meg a weekly/season rewardok jöttek be temérdek pakk mellett, amik engem egyáltalán nem mozgattak meg, de eldöntöttem, hogy ebből a csapatból kiindulva csinálok pár hét után valami b*szóbb teamet, amivel esetleg DIV4 fölött is tudok kezdeni valamit. Az ékkőnek CR7-et szántam, mivel Felix istentelen nagyot ment nálam, és gondoltam ő is portugál, ST, 5*, jó lesz. Na meg, FUT14 óta nem volt CR-em.
Aztán szépen lassan összeépült ez a csapat: [link]
De nem jóCR nem, hogy nem jobb, de rendesen szarabb, mint Felix. Valszeg, jobban illik a játékstílusomhoz az agilisebb, fürgébb alkata az ST-nek. Jota ezen a szinten már nagyon kevés, hiába a húzottabb lapja (érzésre amúgy semmi upgrade), Pogbát szinte észre se veszem, Fekir nagyokat lő, de az oldalán lyukas a középpálya, Mendy se az igazi (pedig statokra elég fasza).
Mondjuk, hogy jót is mondjak, a védelem nagyon faja, Marquinhos, Hakimi, Future Star Saliba is elég pöpec, őket lehet, h tartanám.Szóval eladnám az értékesebb játékosokat, és akkor így lenne kb. 180-200 ezrem. Meg van pár jobb untradeable játékosom, mint pl: Future Stars Chalobah, Nunes, 87-es Bonucci, valami 87-es Witsel, 86-os IF Ndombele (őt nagyon bírom a sima, Tottenhames 82-es lapjával is).
Illetve, ezt a Neymar SBC-t lehet, hogy ki tudnám rakni fodderekből, az izgatja a fantáziámat.Na a nagy kérdés, ki mit rakna össze a fentiek alapján?
Az a kis kezdő team annyira jó volt, hogy néha még játszok velük 1-1 meccset, és általában sikeresebb is vagyok velük, mint a CR-es teammel.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest