Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
11win meglett, nagyon nem kellett izgulnom, igaz cél nélkül toltam. Két pick: TOTS Cuadrado + Vlahovic. Megérte?😁
Most már tényleg elengedtem ezt a részt.
Fifa 23hoz az eddigi pakkok megvannak. -
eM'82
addikt
Melyik lesz az utolsó WL hétvége a fifa 22ben?
-
eM'82
addikt
válasz
nitro16 #24201 üzenetére
Nincs annyi credit card team, + fun a csapatépítés része, ahogy alakul a csapat 1-1 jobb játékos miatt.
Végre összegyűlik a coin 1-1 jobb játékosra, és még a pakkokbol s hullhat pár hónap múlva csak foddernek számító játékos.miro. = Fifa app-ban át lehet állítani hogy melyik platformon is tolod az accountoddal. 2 éve viszont beszoptam pont platformvaltaskor, mert nem lehetett a web appban/app-ban konzolt választani. Igy a web app-os elönyöm sem volt meg.
-
eM'82
addikt
Haaland megint elrakott egy triplát, de ez a Julian Álvarez kegyetlen jó balossal rendelkezik. Remélem F23ban kap majd egy pár spéci lapot.
-
eM'82
addikt
a Fut23 objective-ek közül a Chelsea-vel qrvára szenvedtem... aranygólt tolt szinte mindenki, így én is, de ennél sok meccsem elment. A többi viszonylag sima volt.
Én is várom nagyon a startot. Az új chem rendszer miatt, könnyebb lesz tartanom a fogadalmam is + előrendelésből hátha esik egy jóféle TOTW/Hero lap -
eM'82
addikt
Én packed only club-ban gondolkodom. Hogy igazán fun legyen. Max 1-2 SBC player, de amúgy csak azokat használom, akiket nyitok. Ami coint szerzek, az meg megy pakkra.
Világ faszsága tudom, de hátha így meg lesz a balansz.Ps5 most itthon se olcsó. Durva hogy elszálltak az árak.
Toxicjew: bárcsak ps-en is lenne ilyen opció.
-
eM'82
addikt
Tegnap mégegyszer ránéztem hogy meddig lehet előrendelni. Azt hittem aug21 este... Kiderült hogy aug20 nap végéig. Este 10kor végül kedvezménnyel (29,5), de megrendeltem az ultimate-et. Más játékra én nem nagyon költök. Majdnem 8 hónapig aktívan tolom, szóval leosztva havi szintre nem vészes.
Tegnap este megcsináltam a Kickstart küldetéseket. Nem értik az aranygól lényegét. Mármint mivel nincs meccs limit sokkal hamarabb le lehetne zavarni a meccseket. Tinik, biztos fűti őket a tesztoszteron.
-
eM'82
addikt
App-on első 5 szegmens kirakva a Neymar SBCből.
Az összes fodderpakkot kiszedem a swapból, így sztem meg lesz talán még ma -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #23577 üzenetére
Stadia?
-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #22780 üzenetére
SS Hero upp: Dempsey
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #22775 üzenetére
ezé köll konzol!
viccen kívül én tbk ezért váltottam pár éve, mert qrvára nem volt kedvem egy focis játék miatt évente/2 évente videókártyát (illetve 5 évente proci + ram) cserélni. Oké, PS5 nem volt olcsó, de X évig kitart. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #22773 üzenetére
kaptok egy legacy-t kb ugyanazért a pénzért. "FAIR"
Ultimate árát nem láttam, de a standard az 29k PS5-re lemezesen... (megvan: Digital 35k. EAPlay-jel 31.5k + EAPlay 1300 Ft)Én a focibuziságom miatt úgyis megveszem. De jöhetne már a GOALS, vagy az UFL. Előbbire több az esély (beta teszt jelleggel)
-
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive #22739 üzenetére
Meg is lepődtem, de röhögve kiraktam, pedig már egy ideje nem játszom aktívan. Van még egy rakat fodder. + De Paul lapja is jött. Trófeának jó lesz
Eddig sokat nem adott hozzá a meccsekhez, igaz LCAM/RCAM-ként használom. De vicces, hogy bolhák vannak elől a csatársorban. Corona + Avíla + Puskás
-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #22310 üzenetére
Mi a fa...?
Érted? -
eM'82
addikt
válasz
Digestive #21847 üzenetére
Ide Corona + Adama. Vélhetően Corona 5*skill lesz/marad.
Van 600k-m, vagy pár Ulti pakk lesz a vége, vagy az egyik lapot talán beújítom annyiértAz elmúlt pár hétben 1-1 nap játszottam pár rivals meccset. Egyik nap nekem kedvezett a szerencse, másik nap szinte esélyem sem volt nyerni. Elég is volt megint pár hétre.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #21831 üzenetére
Ha 5*skill lett volna, akkor kirakós. Így nemigen.
Kár érte, remek ügynök volt. -
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21531 üzenetére
Ezt kb naponta beírhatnád, és nem csak neki.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #21507 üzenetére
Maradt még 130k-m hogy holnap kisfiam is nyithasson. 3.9 Milla coin ment el, amiből a két Bellerin volt csak SShifteres lap.
Conmebol kapust 4x nyitottam ki. Pár magas ratingű rare gold.
Mindenki aki 85 alatt volt az quick sellként funkcionált (ebből jött vissza 100k).
Ennyit a pack weightről.Amúgy, így legalább nem nyomaszt hogy kit vegyek a piacról
meg a játék sem ránt vissza.
-
eM'82
addikt
19 Ultimate pack után: 2 Bellerin + 2 conmebol spec lap. Többi fodder, vagy hulladék. Maradt még 1,5milla coin. Az is megy ma-holnap a levesbe.
-
eM'82
addikt
válasz
sz_abika #21203 üzenetére
hát, azért van itt olyan aki nem egyből minden foddert tol bele ikon sbc-be
közösen 1 dolog miatt lenne jó: elég lenne 2 hetente letolni WL-eket+Rivals, vagy mondjuk csak Rivals+küldetések. Mittomén, mások is tolták így, persze vsz egy idő után más az elképzelés, de le lehet fektetni a szabályokat, hogy mi az ami még belefér.Woody: azaz
. Áh, leszarnám az SBC-ket is. Idén kiégtem tőlük. Nem hoz lázba.
-
eM'82
addikt
Koulibaly csapatba erőltetése miatt az idei utolsó WL-em is fosch lett. Nem vele volt a baj, hanem a többi, körülötte lévő játékossal. Határán voltam hogy letöröljem a játékot a p*csába.
Láttam azt is ha engem tolt a gép, god squad ellen.
Egyelőre eladtam mindenkit, maradt jó sok bukta után 3.9Milla coin. Ezt a héten elpakkozom Ulti pakkoknál.Idénre sztem én ki is szálltam. További jó játékot nektek és jó (jobb) nyitásokat!
Fifa 23 topicban ott leszek + pre-order, bár jó lenne azt már valakivel közösen tolni, de meglátjuk mit hoz a jövő. -
eM'82
addikt
válasz
Digestive #20907 üzenetére
Nálam is jól muzsikálnak + Kessie a másik vadember a középpályán. A szélre kellene még valaki, mert ST-ben Pedri + Avila rop csatárok.
EA's hit: teszek vele egy próbát, de nálam max szélen jatszana, + ott is igénylem az 5*skillt. :/
Most viszont könnyen be tudnám építeni a Serie A-s védelem miatt. -
eM'82
addikt
Ultimate TOTSot majd lenyomom, de idén nekem ennyi lesz a Fifa 22 (illetve még 1 swap pakkot kiszedek). Van pár coinom, abból vehetnék ezt-azt, de minek. Lehet elpakkozom majd.
A mostani WL botrányos volt. Pazar kezdés után lejtmenet, épphogy sikerült a 9win, egy TOTS Modric+Marquinhos+Alisson tuninggal sem ment jobban. Sőt. Pick: Nuno Mendes. Neki örülök, de amúgy se dobál jókat.
Ez a csapat bőven elég nekem majd WLre.
Pedri+Militao eladható.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #20275 üzenetére
Én pont hogy örülök neki. Nem kell a ligákkal szarakodni.
Persze ha nem lesznek induláskor használható lapok, akkor lesz pár meta csapat és annyi. De legalább lehet full hybrid a csapat. És ha jön mondjuk egy jó olasz RB (valamelyik promóból), akkor nem kell körbeudvarolni serie a-s játékosokkal. -
eM'82
addikt
TOTS Pedri első két rivals meccse: 5 gól 2 gólpassz.
Parádés CAM ill. ST (párban Avila-val) poszton is. Nem éreztem hogy elnyomnák, sőt, jól tartotta Maldini mellett is a labdákat.1,6M volt, de marad. A jobb bekk poszton kell majd még erősítenem, de amúgy tetszik most a csapat.
Még mindig van pár x20 x25 csomagom + 2 Ulti, de nem tudom, ha ellövöm, akkor mil,en SbCbe toljam a duplákat.
-
eM'82
addikt
Ma délután 8/5win után úgy gondoltam, hogy ennyit tudok. Tényleg örülhetek majd a 9 winnek.
Aztán este zsinórban 2 olyan vereség amit megint előnyről buktam el.
Dest RB poszton összehozott 1 tizir és 2 öngólt az első etapban. TOTS Courtois meg sokat bakizott.Utolsó 10re Neuer védett, indítás utáni csereként.
6ból 6 győzelem zsinórban. Mondom 1 győzelem csak összejön 4böl. Adott pár erős csapatot, akiket megszorongatni tudtam, de megverni nem.
Utolsó meccsre is kaptam egy god csapatot, de első pár passz után láttam hogy van remény. 4-2 lett heroikus küzdelemben.
A 2 pick: Fekir + Courtois (utóbbi 2xer is volt). Hát, nem nagyon érte meg szenvedni, de legalább pihenhetek holnap. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #19748 üzenetére
Link miatt kell. Nem rossz az.
Militao-hoz grat. Qrva jó védő! Én piacról vettem.
Araujo egy best buy védő. Barcásként kötelező. Nem tudom, hogy van-e dive into tackle traitje, de csinálja
A 85+*20 pakkból esett. Abban 5 TOTS volt. 4 szaudival.WLre ez lesz várhatóan a csapat (egész Bundás védősoromat kukáztam). Modric se rossz, de Acuna CM / CDMként még mindig egy pitbull.
Isco unalomból, Nedved helyére jött. Pedri 2Millás lapja oda luxus lett volna. -
eM'82
addikt
Araujo szerencsére filléres tétel. Ide csak Acuna jött, akit szerettem is volna. Többit megveszem piacról sztem. (Araujo + Militao + Curtois + Modric + Pedri)
33 pack még hátra van (késő este nyitom), többnyire jók, de eddig ezt sikerült:
TOTS:
Hegazi - 89 -x1 (untrade)
Stojkovic -88 - x2 (untrade + 2x trade)
Cueva - 91 - x1 (untrade)
Chafai - 88 - x1
Canales - 93 -x2
Ighalo - 91 - x1
Acuna -92 (untrade)
Muniain -91 (untrade)FodderZ:
Szczeszny -87 x1
Dybala -87x1 (untrade)
Müller - 87 x1 (untrade)
Sancho - x1 (untrade)
Lukaku - 88 -x1 (untrade)
Salah -89 -x1 (untrade)
R.Dias - 87 -x3 (untrade)
Robertson -87 -x1
Suarez -88 - x1
B.Fernandes -88x1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest