Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Banyek abszolút nem megbántani akartalak, a félkövérítést szimplán esztétikai szempontból használtam, mint amolyan címadásként a hosszú bekezdésnek. Szerintem jól néz így ki, nem szeretem ha olvashatatlan ömlenynek hat az írásom, ennyi volt mögötte, kérlek ne láss ebbe többet.

Értem egyébként mire gondolsz és ez jogos is, a profi futballhoz már kell egyfajta tehetség, gondolkodásmód, játék intelligencia, elhivatottság, ez nyilván minden kor nagyjaiban benne van és így pl a mai edzésekkel, taktikai tudásbázissal Puskás ma is valószínű nagy játékos lenne. Én pusztán úgy értelmeztem ezt az időutazós felvetést, hogyha úgy ahogy van, azt az embert azzal a fizikummal kiemelnénk a multból és belehelyeznénk egy mai PSG-be pl. akkor ott nem állná meg a helyét, mint sztár játékos. nyilván a megfelelő edzéssel, felkészítéssel már más a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Indul a ChatGPT Health
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest