Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Ez undorító. Hogy tud vki ilyen csapatot összerakni. Nálam egy 8-as van de azon agyalok hogy kit rakjak oda
de mint látjuk tök mindegy5-3kezdes 5meccs 3win. Egyik vereség egy gold csapat ellen. Két red pick if Rashford és Pogba még októberből kb. És baby Butra... 5-5 rendes játékidő aztán utolsó félidőben constant pressre raktam de azt vettem észre hogy mostanában eléggé két esélyes lesz igy. Volt hogy három gólról jöttem vissza de inkább a védekezés lesz nagy nulla...
Kaptam is kettőt. Vicc pim Butra a cserepadra nem fér oda. De jól játszott amúgy erővel nem tudtam lenyomni. Mondjuk Oblak olyan faxsagokat csinált hogy quick sell kapujában volt...Aztán egy ezüst próbálkozott. Ő viszont nem volt olyan jó hogy ezt abszolválni tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mint látjuk tök mindegy