Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cristijAn
tag
Ide orvosi papir nem kell, a tények magukért beszélnek..
Legalább a botrányos játékmenet mellett marad valami emlékeznivaló erre az évre is -
cristijAn
tag
-
cristijAn
tag
Sziasztok!
Akinek esetleg szüksége van 86+ játékosra illetve egy jó kis ingyenes packra az tegye a következőket:
1. Összelinkeled az EA fiókodat a Twitch Prime fiókoddal: https://twitch.amazon.com/prime/loot/fifa19
2. Irány a Twitch oldala ahol be tudod váltani a Rewardot.
3. Belépsz a játékba és Tiéd az ingyenes csomag amelynek tartalma 1db 86+ játékos.Állitólag jövőre már aktivan lesznek Rewardok a Twitch Prime előfizetőknek szóval tudom ajánlani a dolgot!
-
cristijAn
tag
22-6 után, utolsó mérkőzésen betöltőképernyőnél FIFA CRASH és megkaptam a vereséget..Lost for words
-
cristijAn
tag
válasz
Chereiose #21732 üzenetére
Játék elején tettem bele nézők által összehozott 50.000 fifa pontot. Azóta egyetlen egy forintot nem tettem a játékba, az 50k fifa pontból pedig azt hiszem kemény 2 millió coin jött össze, szerződésekkel, mindennel együtt!
Azóta pedig 10+ milliós a keret, ami csak a WL-nek, illetve a tradeknek köszönhető..
-
cristijAn
tag
Utolsó 5 mérkőzésem ma reggel úgy hogy GOLD3-ban voltam, ellenfeleim akiket dobott a rendszer pedig ELITE2 / TOP100 az ÖSSZES !
Felvettem őket, a legrosszabb is 25 wines lett.. 17 winnél hogyan dobál be ilyenek a rendszer, mi alapján?
-
cristijAn
tag
Walker meg Alex Sandro rendre pozíción kívül van, esküszöm minden WL alatt csak róluk kaptam gólt..Mit tegyek? Szerencsére most három hét szünet van nekem WL-be, de jövőhéttől már tolom és kezdenem kell ezzel valamit.. Szerintetek ez a Pressure on heavy Touch miatt lehet? Esküszöm már azon gondolkodom, hogy drop back vagy Balanced taktikát fogok használni...
Valaki próbálta már esetleg FS Mendy-t ? Elég valószinű hogy le fogom cserélni az Alex Sandrot ( 87 inform )
-
cristijAn
tag
Alex Sandrot használom amióta eladtam a sima Marcelot.. Marcelo minden támadásnál fentmaradt, Alex Sandro visszaér, de sokszor olyan szinten out of position hogy az elképesztő..
Játszik az CM-et, CDM-et és olyankor még csatárt is.. Ettől függetlenül szerintem jelenleg nincs nála jobb sajnos..Várom már én is hátha kijön egy olyan LB aki használható is
-
cristijAn
tag
válasz
Zimmi91 #14501 üzenetére
Igen, azért én sem panaszkodtam..Csak az a baj az ember mindig próbálja azt a szintet hozni, hátha újra meg újra megtörténik a csoda, de 8 hét alatt 2x sikerült olyat nyitni amire azt mondom megérte a szenvedés.. Mert ez a WL játszás sokszor az.. Hétfőn játszottam le az utolsó 4 mérkőzésem, kaptam egy srácot akinek 20 millio zsetonos kerete volt, megvert 6-0-ra, írtam neki hány wines lett azt irta: 28 !
20 winem volt akkor és 28 winessel dobott össze a rendszer..Nem igazán tudok erre mit mondani..
-
cristijAn
tag
Hali. Szoktam olvasni a forumot bár keveset posztolok mert szidni nem szeretném a játékot de azért ezt muszáj megosztanom
8. hét zsinórban GOLD1 szint. A mai player pick nálam mindent vitt
1. hét GOLD 1 - 81 Ighalo + 82 Tatarusanu ( red informs ) + William José , Kampl , Horn ( 2x100k pack )
2. hét GOLD 1 - 91 Lewandowski + 84 Lala ( red informs ) + Ederson , Felipe Anderson ( 2x 100k pack )
3. hét ELITE 3 - 86 Suso + 86 Marquinhos + 83 Bellarabi ( red informs ) + Benzema ( 1x100k pack ) + Hilton , Djaninny , Weghorst ( TOTW PACK )
4. hét GOLD 3 - 82 Blind + 81 Laborde ( red informs ) + Pastore + Taison + Ruffier ( 2x35k pack + 50k pack )
5. hét GOLD 1 - 84 Rami + 81 Rondón ( red informs ) + Kepa + 86 UCL Sanchez + Alderweireld ( 2x100k pack )
6. hét GOLD 1 - 86 Sterling + 85 Lozano ( red informs ) + Trigueiros + Di Maria ( 2x100k pack )
7. hét GOLD 1 - 83 Bakayoko + 85 Fahrmann ( red informs ) + De Vrij + Banega ( 2x100k pack )
8. hét GOLD1 - 82 Farfan + 83 Tarkowski ( red informs ) + Coutinho + Miranda + Falcao ( 2x100k pack ) -
cristijAn
tag
válasz
Szigma70 #9696 üzenetére
16 perc volt körülbelül. Nagyon maximum 20, mert akkor irtam havernak, hogy ezt beszoptam mert 8-kor jár le a WL.. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy hétfőn reggel 6-8-ig simán le lehet tolni 10 meccset, mert ezek olyan fogalmatlanok voltak az utolsó ellenfél kivételével, hogy sorba lépkedtek ki.. És ICONOS teamek voltak, ez a legszebb..Lehet hogy van ilyen arányjavító gépi dolog bár én ezt nem hiszem, mert azok nem irnának rám meccs után hogy fuck you stb
Hétfő reggel akinek 20 meccse van hátra és pl kickoffot kap egyből feladja mert rengeteg meccs van még hátra, és amit gyorsan betud húzni azt be is húzza icon kerettel...
-
cristijAn
tag
Rég jártam már itt.. Hogy sikerült a WL srácok? Ezt a storyt viszont be kell másolnom, mert azt hiszem ez egy igen tanulságos történet arra, hogy soha, de soha ne adjátok fel bármennyire is szopat a játék
Srácok történet a következő.. 14 győzelemmel álltam tegnap este az Úr színe előtt a WL-ben... 14 győzelem.. Felkeltem reggel fél 8-kor, hogy nekilátok a meccseknek és 2 órám marad lejátszani..Igen ám de az óraátállítás miatt 8-kor van vége a WL-nek..Most mitévő legyek? Nincs más hátra, a pályán egy olyan Krisztiánt kell látnia az ellenfeleknek amilyet még sosem láttak, egy igazi beast, magabiztos játékot kell produkálni! 14 győzelem úgy, hogy gold1 a cél, tehát 16 perc alatt játsszak le 6 GYŐZTES mérkőzést..
1. Mérkőzés: Kickoff glitch 1-0 ide, RAGE QUIT
2. Mérkőzés: 12. perc 3-0 ide, visszajön 3-2-re , 4-2 ide, RAGEQUIT
3. Mérkőzés: Szöglet fejes gól , RAGEQUIT
4. Mérkőzés: Full icon brigád, jó öreg kickoff glitch RAGEQUIT
5. Mérkőzés: 30. perc már 3-0 ide, megállítom 3x RAGEQUIT
6. Mérkőzés: Na erről bővebben írnom kell..Meglátom a csapatot egyből írom Beninek: Ha gyorsan gólt kapok kilépek és megyek a kövire ( volt még 3 hátralévő meccs ) Az utolsó mérkőzésbe 7:59-kor sikerült belépnem !!!!!
Ellenfelem kickoff glitch egyből gólt kapok, de éreztem hogy innen nincs visszaút, ezt ha törik ha szakad meg kell nyernem.. 0-1-ről indulok, egyből kickoff glitch érkezik, gól 1-1! Gyerek 45. percben rúg egy malacgólt , 79. percben egyenlítek..2-2..Megint kickoff glitch.. 3-2 oda..Minden remény elveszett ! NEEEEEM! Krisztián nem adhatod fel bazdmeg, csak egyszer a kibaszott életbe szedd össze magad és nyerd meg ezt a kibaszott mérkőzést...
91. perc hosszabbításban végig passzolgatom az atyaúristent is KANTÉ érkezik középen és bepofozza.. 3-3 !!!
Hosszabbítás kickoff glitch gólt kapok 4-3 oda..Ezt komolyan nem hiszem el...
120. perc utolsó támadás egyenlítek.. Na ilyen mostmár tényleg nem létezik hogy ezt elbukjam..
3 síp..11-es párbaj!!!
3 büntetőt hibázok egymás után.. AZTÁN 3-at védek egymás után..2-t berúgok, 2-t berúg..Berúgom..ÉS AZ UTOLSÓ 11-EST MEGFOGTAM BAZDMEEEEEEG !
EXTÁZIS, REMEGÉS, ÉLETEMBE NEM ÉREZTEM MÉG ILYEN ÉRZÉST PEDIG EGY LÓFING GOLD1-RŐL VAN SZÓ, DE EZ MOST... EZ MOST EGY OLYAN LÖKÉS VOLT, HOGY 16 PERC ALATT 6 MÉRKŐZÉST NYERTEM AMILYET ÉLETEMBE NEM ÉREZTEM.. ADRENALIN AZ EGEKBEN... GYŐZTEM! 👊👊👊😎😎😎
-
cristijAn
tag
Óriási! 2 hét szenvedés után felkerültem DIV3-ba, ps4-en.. Délután összeszedtem röhögve 200 pontot tehát már majdnem ott voltam, hogy pár win és megvan a DIV2 is..Nekiültem 7 után játszani, 10 vereség ZSINÓRBA! Uraim az a divizio3 egy dologról szól..FOGALMATLANOK MILLIÁRDOS csapatokkal..6 kapufát lövök a meccsen, a srác 90. percben első kapuralövés kivédi a kapusom, érkezik a szöglet.. RIO FERDINAND 90 méter magasra ugrik, 4 védőm szorításában befejeli a labdát és az ellenfél le csitteg gólörömbe úgy hogy szó szerint egyetlen kapuralövése volt a mérkőzésen.. Az elmúlt 10 mérkőzésemből 6 csapatnak volt MINIMUM 4 icon a keretében, pár képet ide is rakok nektek
Én pedig szenvedjem össze a DIV3-at 2 hét alatt a 2 millios megbaszó teamemmel ami nem mellesleg 150.000 forint ráköltéssel jött össze
A játék olyan szinten kompenzál ha full icon csapatod van, hogy minimum 1-2 gólt megad neked meccsenként a semmiből..Nem is véletlen hogy magyarok közül is páran full iconokkal játéktudás nélkül 26-28 wineket mennek.. Nem mondok neveket, de röhejes ami itt folyik ebben a gameben icon szempontból..Az összes játékos olyan mintha egy ferrarit hasonlítanánk egy ladához!! Lehetetlen ellenük bármit is csinálni, legyen szó Kanté-Auba bárki aki nekem megvan..Ezek is száz ezres játékosok de egy iconnak a cipőjét nem kötheti be egyik sem a játékban..
-
cristijAn
tag
Megkért egy nézőm, hogy segítsek neki valamikor WL-ben mert többre képes. Ma mikrofon + share play segítségével elmagyaráztam neki a taktikot, meg meccsek közbe segítettem. Valóban többre volt képes, 28-2 lett a vége
-
cristijAn
tag
Én abszolút azt mondom, hogy a Bale-Martial 60. percben mozdulni nem tudott..Idén benne van a játékba, hogyha az emberek staminája lemegy akkor a befejezés stb pontatlan lesz és ez valóban brutálisan meglátszódik a játékba.. Hazard-Salah 80+ stamina és simán 90. percben is rohannak ha kell..Lukaku labdakezelése 70-es volt ( ball control ) akárhányszor passzoltam rá a labdát nem bírta átvenni..Bale,Martial pedig tényleg lélegeztetőgép volt 4231 felállásban akármilyen egyéni taktikával..Most 4222 meg 4321 felállást nyomom, futnak mint a bolondok és 90. percben és képesek eldönteni a meccset az előzőekkel ellentétben.. Nem éreztem őket egyszerűen.
-
cristijAn
tag
25 meccset kaptam ki zsinórba kb Division Rivalsben a héten.. 2 nap off után eladtam a teamet megépítettem a Hazard-Auba-Salah triót.. 5 meccs 30 gólt termelt ez a három, 5-8 gólokat rúgok meccsenként..BRUTÁLIS ez a hármas uraim, a Bale-Lukaku-Martial a cipőjüket nem köthetik be idén a játékban.. Egyenlőre lekopogom, istenek!
-
cristijAn
tag
4-1-2-1-2(2) - 4231 - 4321 - Ezeket mind használtam és egyikkel sem vagyok jó most.. De...
Nem hagyott nyugodni a dolog, csak azért is magyarázatot kerestem arra, hogy miért nehezebb a játék számomra mint pár nappal ezelőtt volt. A választ meg is kaptam: Ketté van szakadva az egész community. Az emberek egyszerűen nem akarnak feljebb kerülni a diviziokba. Néztem pár streamet Gorillától első osztályba órákba telik mérkőzést találni mert a játékosok nagyrésze esportoló akik ott vannak. 2. és 3. osztályban is top100 játékosok találhatók jelenleg ők egymással eljátszadoznak a nagy zsetonért. Pár ember azt állítja a ps4 szekció több mint 60%-a jelenleg DIV4-5 körül játszik. Hogy miért? Mert félnek felkerülni következő divizioba ahol gyakorlatilag vért kell izzadni minden egyes mérkőzésért és a reward 15000 , ismétlem 15000 zsetonnal több ! A divizio 1 fizet 80.000 coint fixen, a Divizio 4 pedig 65.000 coint..Most komolyan ki az aki játszik a játék ezen szakaszában Gorilla és társai ellen úgy, hogy agyon pofozzák a 30 milliós kerettel azért a +15k coinért? Biztos lehet benne mindenki, hogy én egy szar fifás vagyok, aláírom az idei év nekem egyenlőre abszolút nem fekszik, de ne csodálkozzon senki azon sem ha ELITE játékosokkal kerül össze a DIV 4-ben, mert egyszerűen a Rivals teljesen ketté van szakadva..Tekzz 7 óra stream alatt 8 mérkőzést tudott lejátszani az első osztályban, olyan szinten nem talál ellenfelet..Persze ez nem gond, hogy div 4-ben is szenvedni kell mert legalább tanul az ember csak a kommenteket olvasva Ti is épp ott tartotok ahol én hogy pár napja még sorba wineltetek, aztán tegnap óta meg mozdulatlanul ültök a monitor előtt mert rongyosra pakolnak.. Kíváncsi leszek mikor fog ez a dolog kiegyensúlyozódni és mindenki oda kerülni ahova való.
-
cristijAn
tag
Életembe nem voltam ilyen szériába srácok. Tegnap este óta 20 vereség , 6 győzelem mellett.. Elképesztő ami történik, lassan 6. osztályban járok másfél millios kerettel. Ellenfeleim lehugyoznak 4 lövésből 4 gól, nekem 20 lövés és minden kapufa vagy blokk AI miatt.. Padlón vagyok!
-
cristijAn
tag
Csináltam egy videot a rewardok kiosztásáról és egyéb tudnivalókról a WL-el kapcsolatosan!
-
cristijAn
tag
6 győzelem, 1 vereségnél járok. Agyérgörcs minden mérkőzés
Iszonyatosan kell koncentrálni. Előző évben az első 10 mérkőzést nevetve le lehetett hozni. Az nagyon dúrva, hogy sem az indikátor semmi nem látszódik a timed finishingnél. Jah és még egy dolog..Haveromnak xboxon 6 meccsből 6 végződött 11-esekkel. Mocskosul másabb minden a champba. Division Rivalsben sorba kaptam a szöglet gólokat, itt 7 mérkőzés alatt egyre sem emlékszem. De Gea végig potyázta a hetet, most minden mérkőzést 10+ védéssel hozta le, szó szerint NULLA hibával.. Az egész játékmenet más, de nekem jobban tetszik.
Sok sikert mindenkinek.
-
cristijAn
tag
Na sikerült másodjára is összeszedni a 2000 WL pontot..Modric beteg durva a középpályán, igazi vezér ! IF De Marcost teszteltem 5 meccs alatt beszarás a pali
26k-ért ajándék az a kártya.. Balet egyenlőre nem érzem de remélhetőleg később másképp lesz, ha javítják ezt a lövés dolgot hogy ne mindig belsővel rúgjon bele egy randomot a labdába..Kíváncsi leszek a WL-re nagyon!
Ti hogy álltok? Divizió, rank stb?
-
cristijAn
tag
Na most fog megbolondulni a piac
Olyan árakat emeltek, hogy beszarás.. Davinson Sanchez 40k max volt, most duplájára, 80k-ra emelték ! Rengeteg player price range megemelkedett..
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94 #3219 üzenetére
Lehetséges, mindenesetre számomra nagyon vegyes a dolog. Van olyan széria amikor olyanokat kapok hogy első félidőbe 4-5-el vezetek, valamikor meg olyan ellenfelet kapok akik lefociznak, szoros meccs stb..Nagyon nincs ez még kiforrva, hogy ki melyik divizióba tartozik. Azonban én azt gondolom aki DIV5-6-ba van azoknak sokkal könnyebb összeszedni a WL pontot, mint aki DIV3-4 körül..Haverom DIV4-ben ( PC-n ) olyan embereket kap állandóan akik full iconokkal rohangálnak és még sorolhatnám..PC-n megint eszeveszett szar állítólag a dolog mert vagy szétcsalták magukat az emberek ( ne kérdezzétek hogyan ) vagy én nem tudom, de mindenki aki PC-n tolja azt mondta nekem hogy 1-2 icon az ellenfél csapatába minimum ott van..Lehet nem igaz, nem is állítom 100%-ra de több embertől is ezt hallani.
-
cristijAn
tag
válasz
#16514048 #3214 üzenetére
Itt arra gondoltam, hogy szerintem ha valaki egy szombati vagy vasárnapi pihenőnapot ( gondolom senki nem dolgozik azért 7 napot egy héten ) leül huzamosabb időt játszani, 8-9 órát, annyi idő alatt SIMÁN össze lehet szedni a kellő rangot..Nyilván a 2000 WL pont húzós, mert ahhoz több idő kell de szerintem egy napot rá kell áldozni, jól meghúzni egy win streakkel és akkor nem lehet probléma..Én például egyszer játszottam 8 órát, arról nem is beszélve hogy azért minél nagyobb divizióban vagy annál több pontot kapsz csütörtökönként ami bíztató.
-
cristijAn
tag
Persze ez érthető, munkaidő mellett tény igaz hogy kevés idő marad a játékra. Aki 28.-án rendelte meg a játékot annak valóban szopás, viszont aki 25.-én megkapta vagyis nem alap verziót rendelt annak könnyebb dolga volt sokkal.. Szerintem ez a hétvége tele lesz annyi fogalmatlannal hogy az elképesztő. Bár az elég dúrva, hogy DIV5-ben kapok olyan ellenfeleket akik Prime Ronaldoval és társaival rohangálnak, de játszani azt persze nem igazán tudnak
Elsőnek nehéz csak bejutni srácok nyugalom, utána 11 wint kell elérni 30 meccsből és auto kvalit kapsz!!! Ez a dolog fix!
-
cristijAn
tag
Nekem összesen kb 70-80 meccs lejátszásával amit toltam idáig a gamebe lazán meglett a 2000 WL pont.. Tegnap meg ma pedig úgy játszottam, hogy elfelejtettem beváltani a tokent, tehát körülbelül 400 pontom lenne a következőre már de mivel nem váltottam be a WL tokent így nem adta hozzá a plusz pontokat amiket tegnap meg ma szereztem..Agyfasz de erre figyelni kell, hogy amint kigyűlik a 2000 pont azonnal váltsd be mert különben teljesen feleslegesen játszol, csak a skill ratinget számolja.. Kb 20 pont még és DIV4-ben vagyok, egyébként meg ez a Division Rivals pofon egyszerű. Csütörtökön-pénteken-szombaton egy percet nem játszottam, tegnap toltam kb 25 meccset meg ma egy párat..0 pontom volt vasárnap reggel, most meg 14k pontnál járok, 3000-el lemaradva rank1-ről...Pedig vannak olyanok, hogy 4x játszok egymás után döntetlent és sorolhatnám de ez egyébként pofon egyszerű a játék..Ha beletöltöd az időt, játszhatsz bármilyen szarul akkor is összejön a kellő pontozás, nyilván only vereséggel nem de kapok olyanokat DIV5-ben akik a pánik gombot nyomogatják egész meccsen..
Arról pedig inkább ne beszéljünk, hogy sokszor amikor ráérek leülök játszani pár meccset streambe, aztán azon kapom magam hogy ismét eltelt 8-9 óra
Szó szerint eteti magát a játék hogy nyomjad nyomjad nyomjad..
-
cristijAn
tag
válasz
Darabokra #2975 üzenetére
Hogy a francba? Használsz rá bármilyen Chemistry Stylet? Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy én olyan egyéni taktikán vagyok ahol ha nem döntöm el hamar a mérkőzést akkor kikapok. Én a letámadást használom azonnal, a játékosaim mocskosul fel-le futkosnak, de pozitivum hogy sokszor már első félidőbe ilyen 3-4 gólos előnyöm van, mert beszorítom az ellenfelet.. Valószinűleg ez lehet a problémája ennek a Dembelé kártyának, hogy egész végig fel-le futkos
-
cristijAn
tag
Kis összefoglaló 10 mérkőzés lejátszása után.. Csütörtök óta nem játszottam, szóval az első két meccsem vicc kategória volt, kikaptam mint a szar SILVER csapatok ellen
Aztán beállítottam új egyéni taktikát, instrukciót mindent és azóta szárnyalok... Dembelét senki ne vegye meg mert az ember 40. percben megmozdulni nem tud szó szerint!!! 70-es Stamina szó szerint kb mintha 30 lenne, 100as fitnessel indulok neki a meccsnek és elképesztően hamar elfárad, nem mozog, stb.. Viszont egyenlőre megvan a kedvenc támadóm a játékba aki nem más mint Lacazette..Az ember akárcsak tavaly Antonio, MEGÁLLÍTHATATLAN!!! Lukaku egyenlőre vegyes érzelmeket kelt, egyik meccsen rúg 5-öt, másikon meg helyzetbe nem kerül stb.. Egyenlőre van 350k félretett zseton, szóval letolom ezekkel a WL-t stb-stb és majd meglátjuk mit fogok változtatni, de Dembelé helyére jönni fog De Bruyne az 100%
Mendy vadállat, Bailly szintén jó, Aurier egyenlőre kamilla. Herrera kellemes meglepetés, KTK pozícióban pedig idáig Firmino az Isten. 10 meccs 17 assist meg pár gól..Nem gyenge!
-
cristijAn
tag
Egyenlore igy nez ki majd a keret. Szomorunak nem mondhato amit erzek dr azert 36k fifa pont nyitas utan tobbre szamitottam. Talan ami pozitivum hogy szerzodes es egyeb fogyoeszkoz 1000+ a klubban tehat arra evkozben mar nem kell koltenem... Bar ha belegondolok hogy Gorilla 1 millio fifa pontbol nyitott 18 walkoutot akkor ennyi pontbol 1 millio coin teljesen realis.. 😂
-
cristijAn
tag
Az asszony megint belenyitott a tutiba. BPL teamet akartam alapbol is. Akarki nagyot nyitottunk az mind bpl lett.. 😂👊
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94 #2346 üzenetére
Barátom hozza nekem Németországból időnként hazautazik
Viszont jelenleg azon dolgozom, hogy elérhető legyen a Magyaroknak is itt
Igyekszem, hátha összejön valami !
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94 #2335 üzenetére
Azok után az EA-re bízni a választást, hogy elnyitottam az elmúlt évben 10.000.000 zsetont packokra? Menjenek a faszomba
50.000 fifa pontot lenyitom és egész évre viszlát pack nyitás, nyomni kell a division rivals elérni jobbnál jobb rangokat , fix coint kikérni és cső..Faszom se bízza a véletlenre a dolgot, ez olyan mintha azt mondanák, hogy kapsz 2.5 milliot vagy pedig megmondják az 5-ös lottón 4 számot ami kevesebbet fizet és próbáld meg eltalálni az 5.-et
Annak az esélye, hogy értelmes játékost nyiss ilyen mega packokból..hagyjuk is
-
cristijAn
tag
Ez a Division Rivals szerintem az eddigi FIFA évek egyik legjobb játékmódja. Játssz orrvérzésig és lesz kurva sok zsetonod. 3 vereséggel, 2 győzelemmel kezdtem, 6. divizióba dobott, most tartok 5. divizióban és kb 60.000 zseton jön a házhoz ha sikerül elérni a rank1-et. Mocskosul sajnálom azokat akiknek nincs idejük hétköznap játszani suli és egyéb dolgok miatt mert ez tényleg azoknak az éve akik szarrá játsszák a játékot..Azoknak biztos hogy nem lesznek zseton gondjai... :/
-
cristijAn
tag
Sziasztok.
Valaki aki PC-n tolja már a FIFA19-et be tudna nekem linkelni egy FULLHD képet az Ultimate Team kezdő menüjéről? Imgur.com-ra feltöltve a linket vagy valami ?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
cristijAn
tag
Üdv PS4-es társaim!
Nagyvonalakban bele-bele olvasgattam a kommentekbe de sajnos most a 19 megjelenés előtt abszolút nincs időm az összeset elolvasni ezért ne haragudjatok de én PC-ről tértem át PS4-re és valami ilyesmi problémával álltok szemben. A következő történt nálam. 2 éve kaptam egy ps4-et amin csináltam egy psn fiókot, akkoriban engem nem mozgatott a konzolos fifa mert "noob" felfogásom volt és mindenáron PC-n szerettem volna tolni, mert a WL-re abszolút nem volt időm mert csak hétvégente tudok együtt lenni barátnőmmel. A lényeg, hogy psn accountba kaptam egy fifa17-et, hogy csináljak pack openinget. Ekkor én csináltam egy másik origin fiókot ami a psn-hez csatlakozott és ezáltal minden EA játékba automatikusan abba a fiókba lép be.. De ugye nekem a PC-s origin fiókom teljesen más volt , így felvettem az EA-vel a kapcsolatot live chaten, hogy szeretném ha a két account össze lenne kötve..Össze-vissza beszéltek, nem értették meg mit is akarok..3 különböző emberrel beszéltem, volt egy olyan barom közülük aki az email címeimet cserélte ki az accounton meg ilyenek..Tiszta káosz volt, utána mondtam hogy reseteljenek mindent a faszba úgy ahogy volt mert már kb egyik accountomba se tudtam belépni. Megtették..Aztán közölték velem, hogy a PC-s accountot csak úgy tudják hozzákötni PS4-hez ha ps4-en már van aktív origin ha a PC-s accountról letörlik az összes játékot amit idáig vásároltam..Na mondom ez egy viccel egyenlő, kérdeztem mi a teendő? Azt mondták a legjobb ha csinálok egy másik psn accountot és oda beregisztrálom a PC-s originem és megmarad a szint, minden de arra számítsak, hogy lehet a PC-s accountomon autómatikusan törlődik a FIFA18-as Ultimate Team..Ezután mondtam nekik hogy inkább hagyjuk az egészet, azóta az üres origin fiók van PS4-re beaktiválva amit ugye 2 éve csináltam, arra fogom megvenni a fifát és ennyi.. Sajnos vagy nem sajnos különböző szerverekről megy a PC és a PS4 és képtelenek összekötni, pedig a hivatalos oldalon az van irva, hogy simán megtudják csinálni..és mégsem..
Úgyhogy én nem is szórakozok velük mert tényleg olyan tudatlan ez a chateléses banda, hogy egy rossz viccel egyenlő. Akinek amúgy PC-t ír a web app annak szerintem 99% hogy nem fogja megkapni a cuccokat ps4-en, havernál ugyanez volt hogy össze lett kötve amikor még lehetett PC-PS4 account és sosem tudott web appon ps4-el tolni, mert állandóan a PC-s accountjára került rá a dolog, azt pedig nem lehet át transzferálni..No komment!
-
cristijAn
tag
Haverom első packja 4400 fifa pontbol, XBOX ONE-on.. Kiégtem uraim
-
cristijAn
tag
100 játékost mutattam be akikkel érdemes tradelni !
Sok sikert mindenkinek erre az évre!!
-
cristijAn
tag
Hivatalos.. A vidi nem lesz benne a teljes játékban
-
cristijAn
tag
Készítettem egy videót a FIFA19 chemistry styleokról ami eléggé megváltozott. Reméljük azért lehet még velük eleget tradelni, bár kíváncsian várom hogyan alakítja át a piacot.
-
cristijAn
tag
-
cristijAn
tag
Felkerült az egyéni taktikás videó
-
cristijAn
tag
Magyar idő szerint holnap délután 16:00-kor lesz elérhető a demo. Menjetek nyugodtan iskolába, munkába vagy aludjatok sokáig ha pihenőnap van
[link] 1:10-nél mondják az időpontot tehát valószinűleg ez tényleg igaz.
-
cristijAn
tag
Ez a pack opening animáció még igyis bűn szarul néz ki
-
cristijAn
tag
Mindenképpen jönni fogok egy bemutató videóval az egyéni taktikát és egyebeket illetően. Azonban kell hozzá a demo és egyebek ahhoz, hogy ezt részletesebben el tudjam magyarázni!
Majd linkelem!
-
cristijAn
tag
Időközben hivatalos lett, hogy a DEMO Szeptember 13.-án érkezik, csütörtökön!
-
cristijAn
tag
Vélemény? Állítólag hivatalos, de várjuk ki a végét.
-
cristijAn
tag
Ma volt a Capture Event következő része ahol már az új pack opening animáció volt bent ( kicserélte az EA mert botrányos volt az előző , reméljük ez jobb lesz egyenlőre embargo alatt van tehát még csak kép sem kerülhetett ki róla ) illetve Messi 94 CF lesz a játékban, mindegyik hivatalos, végleges statisztika a teljes játékból!
https://imgur.com/a/8OHsLka
-
cristijAn
tag
Tényleg igazak voltak a hírek. 222db Icon kártya lesz a játékban, mindenkinek 3db verzió tehát 74db különböző Icon..Brutál..
-
cristijAn
tag
válasz
grimmjow67 #415 üzenetére
Csak kérdés, hogy vajon a lemezes változatot is elindítja-e a konzol vagy pedig kiírja, hogy a játék megjelenése 28.
Irok nekik és ha tudok valamit akkor jelzek! Köszi a választ, szép napot!
-
cristijAn
tag
Srácok valakinek van arról információja, hogyha valaki a Champ Editiont veszi meg a konzolvilágból akkor az is csak 28.-án kapható meg/vehető át? Csak mert idáig szept 28.-at irt az oldalukon, azonban ez most át lett irva szeptember 25-re.. Valaki irt már nekik ezzel kapcsolatban?
-
cristijAn
tag
Felkerült a mindenes videóm amiben bemutatom az egész Division Rivalst
https://www.youtube.com/watch?v=mxkD7zl4paU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest