- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #17390 üzenetére
Minek bajlódol a CA-val, hiszen ki nem állhatod őket, vagy nem?
Egyébként PL csapatba is be tudod építeni Messit max. chemmel:
[link]
Aztán a formációt úgy variálod, ahogy akarod. -
gabigyerek
senior tag
-
peetie1
aktív tag
válasz
Aguinaga #17394 üzenetére
Én ezekkel mindig várok egy értelmes totw-re, akkor van esély jó áron eladni ha húz az ember. 1cr-re meg Aguerora kockáztatni nem jár valami nagy haszonnal. Sőt, mivel az első értelmes totw alatt mindenki ellövi a pakkokat érdemes lehet 2-t várni. Bár ennyire türelmes még sose voltam én sem 🙂
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #17368 üzenetére
Én a múltkori crash után 1 héttel adtam el kb 10k haszonnal darabját. Féltem, hogy ha pénteken új promo jön visszaesik az áruk. Nem így lett és utána még fentebb mentek a 87-88asok. Szóval ahogy érzed, ha biztosra mennél add el péntek délután őket...
-
Aguinaga
őstag
20k-ért vettem tegnap egy IF Bernardeschi-t, mit gondoltok, fel fog menni az ára valamennyire?
Mert elvileg be tudom építeni, Serie A csapatom van, (IF Zielinski-t is ezért vettem), de ha arról van szó, eladom.Ami elkeserítő: tradeable TOTW scb-kből egy Lecomte meg egy Kramaric esett, pedig CR7-et akartam (
)
Nem hittem, hogy ilyen fos ára van egy 86-os Kramaricnak, mondjuk lassú, az tény. -
p0ty
aktív tag
Winter upgraderol tud valaki valamit?
-
akooos
veterán
válasz
ShiberMonkey #17391 üzenetére
Az a Sigurdsson lap nálam brutális... DE csak CAM-ban, minden más pozícióban gyenge. CAM-ban viszont egy Hunter lappal hibátlan szerintem. Sajnos anélkül elég lassúcska.
-
ShiberMonkey
senior tag
http://www.futhead.com/18/squads/3000870/
Azt hiszem hogy ennél a csapatnál jobbat nem nagyon tudnék építeni.
Zaha 50 meccs alapján megérte a coint. SIF Wilson nagyon jó 90 K ért szereztem, nem annyira OP. Ő hozta a WL kvali döntőt.
Eriksen a legjobb CAM/CM. Aki viszont kilóg a sorból az Hero Sigurdson valahogy nem annyira vállal magára sokat, ellézeng ha akar tud passzolni ha nem akkor nem,biztos alulfizetem
Gueye robotol nem olyan OP mint Bakayoko, Powerhouse lappal van,nem tudom hogy egy CHEM kártya segítene-e neki vagy nem.
Toby- Azpiról váltottam rá,nem olyan jó,pedig statok alapján jobb.
Bailly na róla nem kell sokat mesélnem
Lloris: Szimpatikus kapus Shield lappal hasznàlom,tegnap volt az 50. meccse és hihetetlen mennyire stabil pontja a védelemnek, soha nem volt ilyen jó kapusom. -
mitisz
tag
Sziasztok!
Fifa 18-al kapcsolatban még nem posztoltam, de a 17 idején itt eléggé aktív voltam, üdv újra mindenkinek!
Van aki ps-en játszik? Én idén váltottam először konzolra, és azt kell mondjam, hogy összességében jobb élmény, mint a PC-s fifa, holott annak is megvannak az előnyei (felbontás, fps).
Hétvégén 81+ upgrade packból húztam egy untradeable 93 FIF Aguerot. Alig hittem el, főleg, hogy sosem húztam még igazán drága elit játékost. Hihetetlen érzés volt, valszeg az egész szerencsém elszállt már idénre.
Mivel untradeable volt, rögtön be is váltottam a POTM Aguero SBC-be, ahol rewardokkal és EOAE 91 Pirlo felhasználásával együtt sikerült is megcsinálnom az SBC-t kb. 250k-ért. Mivel a játék végéig valszeg használni fogom ezt a lapot, szerintem megérte az SBC. POTM Aguero elképesztő, gyors, erős, remekül passzol, Messi szinten forog és cipeli a labdát, és hibátlanul lő. Nálam eddig jobb mint CR7, pedig sosem gondoltam, hogy lesz lap nálam, ami jobban teljesít mint CR7 (R9-ot nem próbáltam még, tény...
).
Ez most a csapatom:
https://www.futbin.com/18/squad/3873508
Meccs előtt chemistry miatt így néz ki a csapat: https://www.futbin.com/18/squad/3873580
POTM Aguero, Futmas Fabinho, Walker, Shevchenko és Griezmann untradeable.
Mit gondoltok, mit változtatnátok? Hogy tetszik? Gondolkozom azon, hogy Gullitot eladva megvegyem valamikor az egyik ST pozíciós lapját CR7-nek, hogy full chemistry-n tudjon játszani. Szerintetek? Megéri?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt láttátok? igaz lehet?
-
Ragnar17
tag
7-0-3-as aránnyal, utolsó meccsen tükörsimán 4-0ra nyerve, feljutottam a Div 1-be, még december végén megfogadtam magamnak,hogy SB-t abbahagyom, cserébe diviziózok..de ez elmaradt.
De rászántam magam, és sikerült a feljutás.
Az eddigi fifákban sosem voltam még itt..bár nem is játszottam annyit mint az ideivel.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #17384 üzenetére
Az jogos
Kivéve ha én is ki fakadok mint hétvégén a 7szopo után
Viccet félretéve ha a hétvége jól sikerül akkor fogom csak cáfolni ha nem úgyis tar ideg leszek megint -
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #17382 üzenetére
Mondjuk te kb mindig más játékkal játszol mint mi
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #17382 üzenetére
Pedig nekem sokszor van ez. Most amúgy az új csapattal 14 győzelmet értem el, édes kevés a szánalmas rewardok miatt, de lehet csak ennyi van bennem.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #17363 üzenetére
1.het 15 win multhet 12 win , a hétvégén pedig 25 és maradt lejatszatlan
Tehát ez hülyeség.....eddig azt mondtam meg nyilvánvaló ha sokat nyersz jön a szopoka, nos hétvégén nem éreztem.....de ezt vesezzuk ki Jovoheten ilyenkor
És nem megmondó ember akarok lenni, de ezt bemeselitek csak magatoknak
Ennek ellenére be kaphatja azért az EA -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #17376 üzenetére
Erre van külön topik.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #17378 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki, csak kicsit drága!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #17376 üzenetére
Nekem ez van. [link]
-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit off, de tudnátok nekem valami jó mikrofonos fejhallgatót ajánlani, aminek jó a mikrofonja és értik az ellenfelek mit mondok nekik?
-
v_atis
tag
válasz
grimmjow67 #17355 üzenetére
Ahogy én nézegettem ps-en ha nincs szükség sbc miatt rá akkor ilyen 1700-2000 amiért sikerül eladni a lusta embereknek( bármelyik nap) egyébként hétvégén is viszonylag könnyen vehető 1000-1300 között.
Egyébként akinek van egy kis feleslege szerezzen be 4-700 coinért MU, Chelsea, Psg és OM jatekosokat 1000-1100as kezdő áron már most viszik ( volt nem egy 2000-2500 buy nowval elvitt is) a holnapi marquee miatt (talán ezek a csapatok is benne lesznek) egy délután alatt 0 erőfeszítéssel kerestem 40K-t eddig. Tudom ez nem túl sok de tekintve hogy nincs is szükség nagy tőkére annyira nem rossz.
-
Pringoo
újonc
válasz
etaclan1984 #17370 üzenetére
Hogy érted hogy más program? Nemnagyon fut mellette semmi
-
Pringoo
újonc
Sziasztok!
Egykis segitséget szeretnék kérni. Egy olyan problémám lenne hogy amióta megjelent a fifa 18 azóta játszom vele és a mult héten beakarok jelentkezni és ezt a hiba üzenetet irja ki állandóan és kilép. Már frissitettem a DirectX-et és a videokártyámat a gyártó honlapjáról ( gigabyte geforce 1050TI ) és csak a menüig tudok eljutni ottis ugy is hogy semilyen beállitás ismétlem semilyen beállitás nincs meg mind elveszett valamiért. Megpróbáltam mindent csinálni amit mondtak
https://www.youtube.com/results?search_query=fifa+18+directx+
De semmi nem segitett esetleg valakinek valami ötlet? Még annyit hogy mással is játszok azon kivül és minden megy vele normálisan ezt csak a fifánál tapasztalom.
Köszönöm -
Kristof_94
nagyúr
Mikor érdemes eladogatni nagyobb értékű játékosokat? Várjak péntekig?
-
dejvid8
őstag
Tyű, hétvégén de bezuhant az IF Otamendik és az IF David Silvák ára is. Még jó hogy időben kiszálltam a tartogatásukból.
86-os IF Otamendit POTM Aguero előtt pár órával adtam el 110k-ért(előtte 80k-ért vettem), jelenleg 75k-ért megy.
85-ös Otamendi ára akkor 85K volt, most 45K-ért megy.
89-es IF David Silvát ugyanúgy Agüero előtt 130k-ért adtam el(előtte 110k-ért vettem), most 105-ért megy.
Végre valamiből jókor szálltam ki. -
-
bobitusz
csendes tag
Ekkora baromságot kérdeztem amúgy? Ritkán van felhalmozva packom azért kérdezem, Totw jónak számít most?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Datsyuk #17350 üzenetére
Én már hónapokkal ezelőtt mondtam h mindenki be van skatulyázva. Ha jól állsz jön a vereség, nézegeted a másik felállást, változtatsz, azt hiszed ettől nyered a következő meccseket. Igazából meg csak azért mert most a te winjeid jönnek. És a végén megint ugyanannyi győzelmed lesz mint múlthéten. Vagy van itt valaki aki mondjuk 2 rankot ugrott 1 héten belül ? Kétlem. Max 2-3 winel több, de aztán a köv héten úgyis visszaveszi ezeket.
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni légyszi. Egyelőre még nincs meg a keret, de közel vagyok. Szóval a mostani totw Ronaldo vagy prime Matthaus? Nem tudom melyik lenne hasznosabb. 4-2-3-1 vagy 4-2-2-2 az alakzatom, de ha úgy adódik 4-1-2-1-2 szűkkel is jól elvagyok. Del Piero és Tif Mertens szemyélyében CAM poszton alakzattól függően max 1 hely szabad van. Matthaus cdm lenne, de őszintén sajnálom kicsit a képességeit védekező posztra használni,miatta lehet a 4-1-2-1-2 szűk lenne az elsődleges.Más.
Az ikonok tots közeledtével mennyire tartják majd az árukat? Tavalyi tapasztalat az xboxosok közül? -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey #17359 üzenetére
Hamarosan, talán.
-
ShiberMonkey
senior tag
valaki PS4-en barátsàgos meccseket ?
-
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam a 16-oson kívüli driven shotot, kb. 2-3 gólt lőttem vele 2 meccs alatt, nagyon durva milyen OP. Annyi a baj, hogy nehezen kerülök a 16-on kívül lövőhelyzetbe.
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Ma érdemes packokat nyitni? van pár bekészítve, vagy mikor érdemes?
válaszokat előre is köszi
-
grimmjow67
tag
Cdm-cm hétvégen mennyibe szokott menni ? Most vettem 50 darabot 1200-1300 akért
-
A guru
addikt
Azért ezt nem hagyhattam ki.
[kép]
-
sz_abika
addikt
Akinel van discard rare gold, felejtse el a transfert, nyomassa az upgrade plust. Elképesztő. 2 David Silva, 2 Costa... csak menetközben csinalhattam az ikon sbcket h ne kelljen discardozni.
-
Datsyuk
aktív tag
Nekem is megvolt a WL. Ezért had meséljem el az én benyomásomat.
Pénteken, teljesen normális WL gameplay volt. Adok kapok, semmi különös. 7 WiN-em volt 3 vereséggel, rank prediction Gold2 volt azt hiszem.
Szombaton, nem tudom mi volt de egyszerűen nem tudtam nyerni. Mindig valami közbe szólt, így 2 Lost után hagytam is, inkább vasárnap.
Vasárnap
Akinek bármilyen kétsége is lenne,hogy nem szkriptelt a helyezésed WL-illetően az szerintem minden kételyét felejtse el. Nem tudtam levédekezni a támadásokat. Mármint sehogy, vagy késtem, vagy szereltem de visszapattant hozzá a labda. Se SIF Mustafi, Bailly, Koscielny, IF Boateng se tudott mit tenni. Cseréltem Vasárnapra a kapusomat is. Begovics helyett jött De Gea. Semmi de semmi különbséget se éreztem közöttük.
Annyira berágtam már, hogy felvettem az egyik meccsemet egészben.https://www.youtube.com/watch?v=wCM8CehFlSk&t=4s
Ezt úgy nézzétek, hogy amit én csinálok a védőimmel, kb 1 másodperccel előbb nyomok mint ahogy történik. 4 vagy 5 nullákkal kaptam ki a mérkőzéseimen. Teljesen kiakadtam.
Konkrétan azon téptem a maradék hajamat, hogy befutották a driven passzaimat. Így azért nekem nagyon nehéz támadást építeni. Gondoljatok bele, szélen passzolok egyet és az az ember aki a zavarni próbált felzárkózik ahhoz akihez passzolok mire odaér a labda.7 Win és 15 Lose állt a mérlegemen vasárnap 17:00 körül. Konkrétan 12 meccset veszítettem el egymás után.
Vasárnap este 9 után bestartoltam a maradék három meccsem.
Azokat a szegény lúzereket akik velem szembe jöttek a még most is sajnálom. Konkrétan az én csapatom aki nem tudott mozogni, most megint kokainozott. 1 srácra különösen emlékszem, Delpiero+ olasz védelem és persze Dybala IF. Látszott, hogy jobb volt mint én. Tényleg, jól mozgott, jól cselezett. Nagyon élveztem a játékát.
Konkrétan, körbefutottam IF Ferdaninhoval a Dybaláját. Mármint vezette a labdát, én utolértem, elvettem a labdát, lesprinteltem, kanyarodtam balra és elfutottam a másik irányba. Úgy, hogy nem tudott utolérni.
Mondanom kell, hogy mind a 3 mérkőzést megnyertem? esélyük se volt, nulla!
Akkor nagy szkript az egész, hogy teljesen kiábrándító. PC-n volt ez. Nem tudom, hogy konzol is ugyanez-e?
Szóval aki magában kételkedik, hogy nem működik a csapat, nyugi, nem te vagy az oka. Valami kitétel az EA szkript-ben. Lehet, mert nem raktál ki egy sbc-t, lunar alatt, nem kereskedtél, vagy nem vettél új játékost. Ki tudja.... you have EAIDS. -
#Wiall#
tag
A liga mindegy
-
#Wiall#
tag
Emberek hatalmas segítséget kérnék mondjatok olyan csatárokat akik nektek a legjobban beváltak maximum olyan 250 ezerert
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #17343 üzenetére
Kíváncsi vagyok ki lesz...
-
Sasa22
tag
Szerintetek mikor jön a következő liga sbc? És melyik lesz?
-
Ragnar17
tag
Ez az utolsó sbc hozta a legjobb lapot amit adott az egész event..Telefonról nyitottam, mert már amugyse hoz lázba a "csillanásfigyelés", így mondom hátha telefonról jobban adja.
Adott egy Robbent, 88-as..nagyon nem vagyok képbe a Bundesligás árakkal..de maradjunk annyiba,hogy nagy csalódás volt mikor megláttam mennyit is ér
-
thebigK
addikt
dkt, 109. perc, vezetek 2-1re és kidob bazmeg
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Santana01 #17336 üzenetére
Grat
Amúgy nevetséges ami történik
Egyik jó barátom tegnap 50ks csomag hátha .....96Ronaldo séta ki mellette Alaba ,Neuer
Na meg egy akkor hátha , rögtön utánna 87Larsson ,dybala , firmino
Ilyen nincs , közben itt is repkednek az iconok
Összes sbc kész lett plusz ugye Larrson és Rijkard packok és kb 5board összesen
De mondjuk én voltam a hülye hogy nem vartam valami promot meg nyitasig -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Francesco003 #17320 üzenetére
Del Piero beálvik neked csatárként? Ugyanez a felállásom vagy a 4-2-2-2, de nem mertem betenni csatárba az ereje miatt..
Más:
Meddig lesznek még a flash sbck? -
Digestive
veterán
If Firmino 260ról esett be a Lunar szarság alatt 160ra. Láttok benne fantáziát h emelkedni fog az ára így h kijött az SIF?
-
Lori82
senior tag
válasz
etaclan1984 #17317 üzenetére
Aki pozícióban van ,annak 10-es a chemje. Igen én is attól tartok,sőt biztos,hogy kell 1 db RM,LM,RW, vagy LW,de Pc-n jelenleg 1 db sincs
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #17330 üzenetére
Ez még bőven a sérülés előtt volt, most meg már egészséges, csak csereként játszik 1-2 meccse.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #17329 üzenetére
Tudom, vettem előtte én is egyet. De egy sérüléskor ráülni a 9dbra ami akkor az össz vagyonod volt nem nagy ötlet
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #17327 üzenetére
Onnan, hogy amíg nem sérült meg a legtöbb meccsen hozott 1-1 gólt és nagyon benne volt az, hogy informot kap.
Szerintem eladom őket a mostani event után ma este vagy holnap a többi feleslegessel együtt. Nainggolan és Allan talán marad, még nem tudom. -
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94 #17326 üzenetére
Mondtam anno a Sif Benatiat....most 2x annyi
Etaclan1984: 1-2 jót adott már 100 k körül de más sbc be jók a játékosok.inkább liga sbc ből jöttek a jók meg mmu ból. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #17326 üzenetére
Mert nem fogadod meg a tanácsainkat sosem ! Pedig már min. 1 prime ikonnal előrébb kéne tartanod. Rodrigo-t már 1,5 hónapja is mondtuk hogy add el és rakd másba a pénzed. Legalább több fajta olcsó PTG-be raktad volna
De az a 9db Rodrigo ötlete honnan jött ?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #17323 üzenetére
Szoktál is kapni valamit az SB packokból ? Én hiába voltam elite 2-3 soha nem esett semmi értelmes, még board is nagyon ritkán. Ezért inkább már csak a silver3ig tolom, az megvan 1-2 nap alatt.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #17314 üzenetére
Talán Crespo az, akivel érdemes lesz foglalkozni a megfizethetőbbek közül. De a helyedben nem várnék a prime sbc-kre, főleg ha nem vagy nagyon eleresztve coin-nal. A másik két lapjuk (vagy legalább az egyik) is ugyanolyan jó szokott lenni, csak olcsóbb és eladható...
PTG Rodrigót meg nem tartogatnám tovább egy percig sem. Sokkal biztosabb befektetések is vannak, már így is elestél egy csomó lehetőségtől azzal, hogy bennük áll a coin két hónapja.
-
Francesco003
aktív tag
-
etaclan1984
őstag
válasz
-
scholl
tag
válasz
ennyi pénzt hogyan lehet összehaknizni?
irigylésre méltó csapat. szép teljesítmény -
Francesco003
aktív tag
Megérkezett a csapatba Eltornado://
[link]
Ebbe a csapatba debütált. -
Francesco003
aktív tag
Scholl: Desailly szerintem nem annyira adja...kipróbáltam a 20 meccsest
-
akooos
veterán
Kiraktam ezt a cultural exchange SBC-t, jött belőle egy IF Zieliński és egy Dávid Lujíz is. Örülök, hogy nem szántam rá a múltkor a sok pénzt a spanyolok németországban SBC-re. Most kijött 3k-ból
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru #17313 üzenetére
Én most tanácstalan vagyok, hogy megcsináljam-e... Milyen ikonok jönnek még brutálisan drágákat kivéve?
Lehet inkább normál lapokra kellene költeni. Most van kevesebb, mint 38k zsetonom. Van 9 PTG Rodrigom, mostani áron kb. 150k, de lehetne már ismét kezdő a srác. Ezenkívül még jó pár lap, pl. 2db Lloris, Nainggolan, IF Allan, Marchisio, Isco... Allant 66k-ért vettem most már az 50-hez közelít, Nainggolan viszont tartja az árát. 84-es és az alatti lapokat nem számoltam, de azokkal szerintem lenne vagy 550-600k, inkább utóbbi. Az nem rossz, ugye?
-
A guru
addikt
Ez a Larsson fiú engem is megtréfált tegnap WL-ben, 16-oson kívülrő eresztette meg a lapos lövéseit, De Gea csak nézett...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #17311 üzenetére
Deadeye.
-
Kristof_94
nagyúr
Mertensre milyen chemet tennétek?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #17309 üzenetére
Csak az fránya 3* skill! Amúgy tetszik. Cam hawk chem.
-
scholl
tag
Hello.
Közvélemény kutatás:
Prime Ferdinand vagy
Prime Desailly ?statok alapján ugyan az a kettő. Desaillynak van egy 'Dives Into Tackles' traintje, de 4cm-vel alacsonyabb.
Áruk kb ugyanaz.Boateng a párja, ha ez szempont.
-
Szigma70
addikt
Aki játszik franciákkal, vagy csak úgy próbálta, az mondjon valamit erről a Khazri gyerekről.
A statjai,traitjei alapján fergeteges CAM-nak kell lennie, de csatárnak sem lehet rossz tizenpárezer coinért
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit #17290 üzenetére
4-5-1 bal CAMban játszik, de nagyon nem érzem. Del Pierohoz képest összehasonlíthatlan most a bal oldalam.
Más: kezdek valamit visszakapni a dropokból. Most egy Barzagli figyelt be, előtte Coutinho, reggel meg Costa. Elmúlt 2 hónapban összesen nem ért ennyi érték...A Shadowt és Bakajocit meg sem eméítem már egy Premium gold pakkból..
-
Digestive
veterán
válasz
Lori82 #17301 üzenetére
Kinyitottam a Lunar sbc pakkokat egyszerre, szinte mindet megcsináltam a clubból + megcsináltam Larssont is, onnan is volt pakk. Nem is tudom hány mega, rare player meg egyéb pakkból 1 db Thiago Silva jött!
Vicc! De lagalább Larsson tetszik és kevesebb, mint 200k-t kellet csak ráköltenem.
-
Lori82
senior tag
Nem tudom befejezni PC-n a Bundesliga és a Japán ligás SBC-t 1-1 csapat miatt.A Frankfurtból kellene 1 LM vagy RM és 1 db sincs a piacon 94-es a chemistry
,a Japánból az Albirex Nagata csapatból nagyon alacsony értékű és kevés játékos van.Valaki megcsinálta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest