- Lézervágás, gravírozás
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Na kolléga, köszönöm a tanácsokat.
IF Fellaini szerintem remekül szűr. Fejjel hibátlan, nem egy gól fűződik hozzá szögletből. Nem mondom, hogy nem cserélném le, de amíg nem érzem kevésnek, addig marad. A fizikum ellensúlyozza a sebességet. Shadow lappal állat. (Ide valszeg kénytelen leszek bánatomra mégegy chelsea-st, Kantét tenni, addig elvan)
Hart hozza amit kell, próbáltam már a londoni kapusokat is, de nagy pluszt nem hoztak. De Gea kell és készBailly jönni fog, de Rojo guardian chem lappal nagyon komolyan hozza a posztot. Agresszív és szinte hibátlan amit csinál. Úgymond bejátszotta magát a csapatba és Bailly ha jön, nagyon nagyot kell mutatnia. (érdemes az összehasonlítást böngészni, mennyivel sokoldalúbb mint Bailly. )
Alba pont a sebesség amit leírtál, az egyik legjobb LB akivel idén játszottam, pedig sok megfordult a kezeim között. Próbáld ki te is. Young-ra még nem tellett, amíg a többi poszt nincs rendben.A Herrera Pogba témával egyetértünk. Ez már szerintem csak játékstílus kérdése. Én jobbról a hosszúba lövöldözök vele. Pont így.
Herrera pedig fel le rohangálós szerepkörben van, de nagyon meg vagyok vele is elégedve.
Szal nekem így áll össze. Köszönöm a tanácsokat, eskü próbálgatni fogom hiszen hosszú a szezon
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest