Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek

senior tag

válasz dtrms #10586 üzenetére

Na kolléga, köszönöm a tanácsokat.

IF Fellaini szerintem remekül szűr. Fejjel hibátlan, nem egy gól fűződik hozzá szögletből. Nem mondom, hogy nem cserélném le, de amíg nem érzem kevésnek, addig marad. A fizikum ellensúlyozza a sebességet. Shadow lappal állat. (Ide valszeg kénytelen leszek bánatomra mégegy chelsea-st, Kantét tenni, addig elvan)
    Hart hozza amit kell, próbáltam már a londoni kapusokat is, de nagy pluszt nem hoztak. De Gea kell és kész :)

Bailly jönni fog, de Rojo guardian chem lappal nagyon komolyan hozza a posztot. Agresszív és szinte hibátlan amit csinál. Úgymond bejátszotta magát a csapatba és Bailly ha jön, nagyon nagyot kell mutatnia. (érdemes az összehasonlítást böngészni, mennyivel sokoldalúbb mint Bailly. )
    Alba pont a sebesség amit leírtál, az egyik legjobb LB akivel idén játszottam, pedig sok megfordult a kezeim között. Próbáld ki te is. Young-ra még nem tellett, amíg a többi poszt nincs rendben.

A Herrera Pogba témával egyetértünk. Ez már szerintem csak játékstílus kérdése. Én jobbról a hosszúba lövöldözök vele. Pont így. :) Herrera pedig fel le rohangálós szerepkörben van, de nagyon meg vagyok vele is elégedve.

Szal nekem így áll össze. Köszönöm a tanácsokat, eskü próbálgatni fogom hiszen hosszú a szezon :)

Új hozzászólás Aktív témák