Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.A
csendes újonc
Szeretnék játszani ezen csoportban lévő tagokkal (Platform:xbox one)!
Jelenleg Div 6-ban szerepelek.
Játszogatok-játszogatok de a fejlődés érdekében szükségem lenne olyan jól játszó emberekre akik esetleg rávilágítanának a hibáimra.
Mert biztos van bőven , magamtól egyszerűen képtelen vagyok rájönni hogy az esetek többségében a 55-60% labdabirtoklás a vezető gól megszerzése és a minimum 10-15 kapuralövés miért nem elég a győzelemhez sok esetben a döntetlenhez sem
( Próbáltam számtalan felállást ,beállítást ,csapatot és persze emberkétTudom a védekezés... de mégis mi az amiben folyamatosan hibázom
MR ELIT02 ...néven futok...futnék
Szívesen fogadom megkereséseteket!
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Na mégsincs meg. Megtaláltam ezt a képet (arról, hogy a 84-es ratingű SBC-et hogyan lehet megcsinálni), de nincs ott, amit keresek. Én a múltkor úgy csináltam, hogy 2 84-es, 1 81-es IF és ezek mellett hogyan kellene befejezni?
-
77Guba
aktív tag
Srácok,amikor az összes TOTY játékos benne lesz szombaton a pakkokban,akkor több lehet az esély,vagy ugyanannyi kártyán osztoznak többen?Mert ha hincs több esély,akkor a csatárok a legdrágábbak...
-
szupersanyi
aktív tag
--- Már semmi, megtaláltam.
-
Meghivott
addikt
Akkor most pontosan mikor lehet nyitni a TOTY lapokat?
Egy Suarez már van kint 10 misiért
-
veterángeri
tag

-
BenXL
aktív tag
Nem szoktam Bayern meccset nézni, de mit tud ez a Neuer amitől jobb volt De Geánál?
Egy olyan védelem mögött, a német bajnokságba elképzelem hogy kb dolga sincs a meccsek nagy részén. De Gea viszont egész évben meccsről meccsre mentette a MU s*ggét Lajos alatt... Piquéről már nem is mondok semmit... -
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nagyon nem értem mire fel kerülhetett bele (jó tudom a marketing miatt, de amúgy) Neuer, Alves, Suarez (helyette Griezmannt simán) Messit is ide sorolhatnám, Kroos helyett is lehetne valaki más azért

ja igen és a tetű pique a hab a tortán.
-
bdave16
senior tag
SRÁCOK a csatárokat rakták be elsőre

-
szupersanyi
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az. Mi a tökömet keres ott? Bonu 1000x többet tett le tavaly. Vagy Barza. Na mindegy.
LFeri: hagyjuk is...
Viszont lehet lesz egy TOTY RB-m?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
piké viccesebb.
-
veterángeri
tag

-
Meghivott
addikt
válasz
77Guba
üzenetére
Kb így vagyok én is a BPL csapatommal. Rooney SBC még jó lenne, ha nem eszement feltételekkel jön.
Most van kb 300K, amit vagy packokra költök majd és hátha esik valami nagyobb értékű játékos, vagy ebből az összegből csinálok egy komolyabb fitness csapatot. Itt jön a kérdés, hogy milyet.
Valami hasonló stílusú csapat kéne, csak nem tudom, hogy bundes, olasz, brazil, francia vagy mi legyen. Tipp esetleg? -
Chereiose
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
Szokásos marketing eredmény lett

-
veterángeri
tag
A FIFA FIFPro év csapata: Manuel Neuer – Daniel Alves, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Marcelo – Luka Modric, Toni Kroos, Andrés Iniesta – Lionel Messi, Luis Suárez, Cristiano Ronaldo
-
bdave16
senior tag
Na ez egy röhej lett. Sokakat nemértek teljes mértékben ez tényleg ez népszerűségi verseny lett.
Viszont ezzel együtt 7kor fog jönni a kapus+védők és streamelni fogom a nyitásaimat.
Ui: ITT a link
-
Cs.A
csendes újonc
Szeretnék játszani ezen csoportban lévő tagokkal (xbox one).
Jelenleg Div 6-ban vagyok.Játszogatok-játszogatok de a fejlődés érdekében szükségem lenne olyan jól játszó emberekre akik esetleg rávilágítanának a hibáimra.
Mert biztos van bőven , magamtól egyszerűen képtelen vagyok rájönni hogy az esetek többségében a 60% labdabirtoklás a vezető gól megszerzése és a minimum 10-15 kapuralövés miért nem elég a győzelemhez sok esetben a döntetlenhez sem
( Próbáltam számtalan felállást ,beállítást ,csapatot és persze emberkétTudom a védekezés... de mégis mi az amiben hibázom
MR ELIT02 ...Alias néven futok...futnék
Szívesen fogadom megkereséseteket!
-
badzsó
kezdő
MdewC Mármint Lukakura gondolsz?

-
badzsó
kezdő
Én az upgradehez kapcsolodoan azt nem értem, hogy idén az if lapok olyan ratingokat kaptak,hogy csak nagyon kevés esetben érhetik el a az upgradelt lapok a leggyengébb inform ratingját..Viszont ebben az esetben nem is fejlödnek? Vagy csak a ratingjuk nem fejlödik de statjaik igen??

Ha valaki tudja a választ vagy sejtése van az ne tartsa magába légyszives
Fontos lenne 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szvsz most 1 dolgot lesz érdemes venni, aktuális nyitható TOTW beast lapokat. Például szerdáig SIF Benteke, szerdától TIF Higu (ha jön), talán egy picit ár alatt lesznek, ameddig tart a TOTY. Ennyi.
Plusz aki akar TOTY-t venni, az addig vegye, ameddig nyitható...
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
jön a sok pakk, és majd tele lesz könnyekkel a reddit/twitter, hogy senki nem nyitott semmi értelmeset.

de ne legyen igazam, és legyen minden occsó.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szerintem kedd-szerda-csütörtök környékén lesznek a legalacsonyabbak az árak, de én nem nagyon követem a piacot, csak így érzem logikusnak. Jön a sok pack, lehet, hogy sok játékost megtartanak, de azért így is csökkenni fognak az árak és pénteken a WL miatt újra emelkedni fognak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
azoknak a játékosoknak, akikből relatíve kevés van a piacon (Pogba, Auba, Lewa, Boateng, etc.) nem fog sokat csökkenni az áruk, mert nincs rájuk akkora kereslet, hogy mindenki a másik alá akarjon menni, hogy eladhassa a sajátját, illetve, PC-n (de konzolon is előfordul) kb. pont lehetetlen áron alul eladni bármit is, az autobuyer-ek miatt.
mindenki, aki nem 0-24-ben követi a futbin gráfokat, eladja kb. most a csapatát, és majd jóhiszeműen hétfőn vissza akarja venni. ahogy black friday-nél is volt. de azzal nem számol, hogy azokból a játékosokból, akikből kevés van a piacon, de nagyobb rájuk a kereslet az első pár, olcsóbb játékost elviszik, és a többi marad azon az áron, mind amin a mai nap állnak, vagy ha többet vesznek meg, akkor csak azok a kártyák maradnak a piacon, amik túl vannak árazva. így fognak csomóan hétfőn még drágábban venni játékosokat, mint amennyiért most tudnának.
idén nem lehet azzal kalkulálni, hogy a csomó kinyitott pakk miatt majd megtelik a market, mert a többség megtartja a kártyákat, még az olcsó informokat is, ki tudja mit hoz a jövő alapon.
sőt, a 16-ban a TOTY előtt közvetlenül voltak a legolcsóbbak a játékosok, a fogyóeszközök meg főleg, utána már mindennek elkezdett emelkedni az ára.az, ami market crash-nek néz ki, az már maga a market crash. mindenki mostanában adogatja el a játékosait, a pakkok előtt, hogy legyen miből nyitni. hétfőn már lazán emelkedni fognak az árak, főleg, ha beraknak még SBC-ket, ami kisöpri a 83/84-es lapokat is a piacról.
-
toome1985
tag
Mikortol lehet nyitni toty játékosokat egyébként?
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ha eladják a sztárjátékosaikat potom áron, akkor abból hogyan vesznek utána TOTY játékosokat? Gondolom azért Messi sem lesz 300k-ért?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sztem jövő hét hétfőn. Még a WL felhúzhatja kicsit az árakat, aztán hétfőn mindenki elad.
-
szupersanyi
aktív tag
PC-n vegre elkezdtek csokkenni az arak. Auba mar csak 310k, Aguero ara pedig 70k-t esett. Pogba is most eloszor van 1 millio alatt, Bale ara is sokat csokkent. Es ezt reggel neztem, azota lehet, hogy meg alacsonyabbak az arak. Szerintetek mikor lesznek a legalacsonyabbak?
-
TBMC
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
nagyonköszi!
ugyan ezek érvényesek akkor a 17re is?
-
Mr.Rain
senior tag
Ntep a Wolfsburgba igazolt.

-
ali75
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ma egy kis pro club esetleg?Hátha sikerül csatlakozni...
-
TBMC
addikt
skacok! 17be mivel/mikkel érdemes kereskedni?

esetleg mit mennyiért venni/eladni?- annó 16ba írt valaki egy tök jól működő módszert

-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
én Embolot nem használtam, Werner-t viszont igen, hihetetlen könnyen lehet helyzetbe hozni, de a shot power valami kritikusan kevés volt, tök mindegy mit raktam rá. levegőben haszontalan volt (kevés agression, nem ugrott fel időben a fejpárbajokhoz), viszont csapatjátékban kompenzált, build-up playhez kíváló volt, jól passzolt. dribbling is egész vállalható volt, nem fogta vissza a sebességét.
Auba meg egy szomorú történet.
3 hétig aktívan kereskedtem rá, majd megvettem, és életképtelen volt.
first touch borzalom, finishing hektikus, de legalább drága. eladtam, utána jött Werner, majd a BPL.
Hahn-t imádtam.
de mondjuk egy Pato vagy Ben Yedder-féle spanyol ligás csatár elférne kölcsönben mondjuk a Schalkéban, és akkor legalább bővülne a választék.
mondjuk Poulsen remélhetőleg megkapja a téli upgrade-jét gold-ra, nála a shooting néz ki csak rosszul, de a többi hibátlan.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hahn, IF Embolo őket használtam
IF Wernert még ki kellene próbálni, de nálam Auba abszolúte bevált...
-
csepy1984
csendes tag
Sziasztok!
Mikor írja ki a játék hogy kvalifikáltam magam a WL-re? Hétvégén gold 2 értem el. Ez is csak csütörtökön esedékes mint a pack osztás? (Pc)
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
valami olcsó, de jó csatár kéne már végre oda..

-
LedyGyuszi
addikt
Ntep -> Wolfsburg
nah, ez kellett a bundesbe
-
sz_abika
addikt
Megéri küzdeni a chemistryért, vagy játszassam azt akit jónak érzek?
Ilyen 70chemes csapatot tudok összehozni, de Morata akármennyire húzza le a kommentár is ("sometime he looks awkward, Alvaro Morata...") de kell a csapatba nekem, de csak CAMba, mert elől Eder és Higany maradnak, de mögötte CDMbe pedig Marcelo adja ki nagyon.

-
getdizzy
aktív tag
Hétvégi WL-ben a Gold1 végre összejött PS4-en, eddig csak a Gold2 jött össze.
Ezek a csapataim vannak amiken szeretnék változtatni és a segítségeteket kérném, úgy hogy a Villat szeretném megtartani mert abszolút beast és az egyik kedvenc csatárom a játékban.
Angol (ingameben 100-as chem)
Hibrid (ingameben 93-as chem, nem tudom itt csak miért 78-at jelez :/ )Valakinek tapasztalat 89-es buffonnal?
Nálam sajnos eddig a rááldozott pénz nem hozza azt amit elvártam tőle és a kidobásai sem az igaziak, de néha viszont olyan meccseket hoz hogy hihetetlen.. -
Garsza
veterán
Arra van már valahol előrejelzés kik kaphatnak majd Winter upgradet? Jó volna pár olcsób IF beszerezni belőlük.
-
Lori82
senior tag
válasz
Attis1117
üzenetére
A havi pakkokat nem tudom mikor kapjuk meg,de a WL indulás joga csak az első osztályba feljutásért illetve az első osztályban maradásért jár.Egyébként most megkönnyítették végre,mert ha bejutottál a WL-be már elég a Gold 3 rank ahoz,hogy automatikusan ott legyél a következő heti WL-en.A Gold 3 az 11 win 2 hete még Elite 3 kellett ami 18 Win. Nem mindegy

-
Meghivott
addikt
Kvalifikáltam ma magam a WL-re, de a döntő érdekes volt: egy teljesen szép BPL csapat volt az ellenfél, benne 3 IF lappal. Kezdésből direkt rúgott egy öngólt és lépett is ki. Nem értettem.
Nem a klasszikus coincsaló. -
vatafakk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor van valami tipp totw csatárra? (Ben Yedder sztem fix)
-
Attis1117
tag
bocs biztos mondtatok mar ezerszer, de nem találom. mikor kapjuk meg a havi packokat? illetve pc-n jól tudom h div 3-ba maradásért jár az automatikus kijutás wl-re? vagy csak div 2-től?
-
77Guba
aktív tag
Ez mi Boxon,hogy rúgnak egy öngólt és kilépnek?Ez már a coincsalás?
-
chop
őstag
Nalatok megy a Companion app? Ket napja a loginig enged, utana feher kepernyo es vege.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
West Ham ellen gólpassz, aztán kupában 2 gól a januári mérlege.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rashford ugyanez, neki szerintem kijárna az utóbbi hetek alapján, de csak a kupameccs miatt nem fog kapni.
-
Rypejakten
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
kupameccs, nemhiszem, hogy kap.
-
scholl
tag
ha van egy IF hazard ami 89 es.
a sima 88as lapja kap egy upgradet, pl 90 -re, akkor a nálam levő if lapja -> 91 lesz automatikusan,
a SIF lapja 92, a TIF lapja 92? és ennek megfellően változnak az árai is?így kell érteni?
vagy csak az első IF lapja kapja meg az upgradet?Mertens -nél ugye LW -> ST is elképzelhető, ilykor az IF lapoknál is van pozicióváltás?
-
MdewC
nagyúr
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Van bizony. Most a WL-ben elképesztő volt. Viszont gyors netünk van, a router is jó. Portok nyitva. Nem értem.
Milyen neted van?
-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm nagylelkű felajánlásod, egyelőre megvagyok így, élvezem ezt az apró építgetés részét a dolognak.

Inkább majd egy meccset nyomhatnánk valamikor.
Ma játszottam egy pár mecset megint, Div7-et behúztam, egyelőre nagyon megy ezzel a számomra új felállással (4312). Itt van a két csapatom, meglepően erős keretekkel is fel tudom venni a harcot velük, főleg az olaszokkal:
Fő keret
FitnessIde sikerült eljutni 3 nap alatt, kereskedni még nem tudtam. Az olasz csapatot mindenképp tovább akarom vinni, a padon láthatók a továbbfejlesztési ötletek, alsó sorban azok, akiket sok pénzért vennék később...
Második csapatnak meg valami BPL-t képzelek majd el hosszú távon.
-
Stylerr
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Nekem ők vannak.Bár ez egy drágább kivitel, de a jövőben tervezem Dembelet megvenni Pereyra helyére, illetve majd Henderson helyére jöhetne Kanté vagy Gündogan. Firminoval és Manéval nagyon meg vagyok elégedve, talán majd Memphis helyére is jöhet Martial, utána meg majd még meglátjuk, hogy hol és kivel kell erősítenem.

-
Chereiose
addikt
PL-ben kis fürge csatárnak ki ajánlott? Most Rashford van. Illetve Lb-nek valaki olcsó, most clichy van.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Hétközben a Daily Knockout Tournamentekkel lehet az adott hét végi WL-re kvalifikálni.
Illetve DIV1-be feljutáskor, DIV1-ben bennmaradáskor is kapsz kvalifikációt (ha jól tudom).
Valamint, ha a WL-ben elérsz egy adott szintet, akkor megkapod a következő hét végire is a belépőt. -
Stylerr
addikt
Erre a Fut Champions Weekend Leaguera mi nevezés feltétele?
-
_adaml21_
őstag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Azt én is elfelejtettem megemlíteni, hogy én is kábellel csatlakoztattam az Xbox-ot a routerre.
Bár korábban a PC is kábellel csatlakozott, szóval esetemben az összehasonlítás alma az almával.Input lag nálam eddig nem jött elő.
-
MdewC
nagyúr
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Irányítás késést mennyire tapasztalsz?

-
bdave16
senior tag
Hát eddig nem nagyon van nagy név,akiből if lesz szóval igen szerintem.
IF-ek akiket találtam és lesznek is szerintem :
Isco,Higuain,Perisic,Jonas,Ben Yedder,Tonelli,A.Gomez(Atalanta),Eriksen(szerdán volt még a chelsea elleni meccs ezért ide számít és Del Allinak most van IF-je tehát ő marad)
Hát elég gyenge a felhozatal így hírtelen és ez az összes nagy csapatból jött össze
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát hamar eldőlt, Bologna semmit nem mutat, Juve fél gőzön, így valóban nincs nagy pörgés. Persze most nem bánom.

Higu 2 gól elég lehet egy TIF-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( Próbáltam számtalan felállást ,beállítást ,csapatot és persze emberkét

Egy olyan védelem mögött, a német bajnokságba elképzelem hogy kb dolga sincs a meccsek nagy részén. De Gea viszont egész évben meccsről meccsre mentette a MU s*ggét Lajos alatt... Piquéről már nem is mondok semmit...

3 hétig aktívan kereskedtem rá, majd megvettem, és életképtelen volt.

Nem a klasszikus coincsaló.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)