Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja sorry én PS4 árakat nézek, PC-n tényleg jóval drágább lehet.
Ez esetben én simán elfelejteném ezt a Costa fellángolást, mert nem éri megvenni szerintem 365-ért sem. Annyi jó csatár van, hogy felesleges rá építeni, én pl TOTKS Lacazette-t és Fekirt használom elöl, mert hiperlink és bárki mellé oda lehet őket rakni.van egy ilyen csapatom a 3 Spursos untradeable miatt:
[link]Pogbát le fogom cserélni Sanson-ra mer olcsóbb és a különbözetből a Bundesligás csapatomat tudnám fejleszteni.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ragaszkodsz Costához, akkor én így építeném be:
[link]Thiago és Ander Herrera a kulcsfigurák, utána csak egy Bundesliga - BPL védelem kell mögéjük.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Untradeable játékosaid nincsenek, akiket be kell építeni?
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miben kell segíteni? Ahogy észrevettem te kened-vágod a FUT-ot már.
-
vatafakk
aktív tag
Vettem 230k-ért Rare Gold játékosokat (650/db) és nyomok egy pack suicideot délután premium Bundesliga packokkal.
Kb 70 pack-ra lesz elég (beleszámolva a sima Bundesliga SBC-ket is), szorítsatok hogy jöjjön egy Keita vagy Dembelé. -
vatafakk
aktív tag
Nyitottam kb 50 BPL Upgradet és semmi sem jött egy hete, most úgy döntöttem hogy minden lapomat beforgatom a Bundesliga upgradebe.
Eddig kb 50 packból jött 4 kék (Fabian, Grifo, Kolasinac, Modeste).Mivel már úgysem lesz értelme a marquee matchupsoknak a maradék 500 good playeremet is beforgatom, úgyis Bundesliga csapattal nyomtam eddig is.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem most vettem, de egyébként sem gondoltam hogy SON CAM lesz... Ha LM lapot kap, akkor nincs gond mert nem lett volna nagy Upgrade.
Lacazette meg kapott egy meccsért, ahol döntetlent játszott a csapata, ez simán az EA pénzéhsége hogy megcsapolják a játékosokat még1szer a BPL TOTS után. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megcsináltam a SON SBC-t és vettem egy 89es Lacazettet, erre kijön mindegyikből egy új lap...
Szerintem a ki bukta a legtöbb zsetont az utóbbi hónapban versenyen előkelő helyen lennék
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Vagy inkább használom a Bundesliga csapatom.... Ezerszer jobb csapatot lehet ugyanannyiból összerakni, csak sajnálnám a sok untradeable BPL játékosomat (sPOTM Son, POTM Alli, POTM Kane stb...)
Egyedül a 4*4* csatár hiánycikk Bundesligában, de oda meg lehet venni egy Laca-t mondjuk és annyiban lesz hibrid. -
vatafakk
aktív tag
Sosem jutottam ki WL-re mert hétköznap nem szoktam játszani nagyon, de ahányszor selejteztem eddig mindig szoros meccseket játszottam / döntőztem is többször.
Mai nap gondoltam megpróbálkozom, mert jó lenne ez a Sigurdsson de lemosnak a pályáról szabályosan.... Félidőre 3-0lal megyek állandóan, meg is untam ezt a szart inkább megveszek egy TOTS Lallanat, rohad el az egész
-
vatafakk
aktív tag
Hát csak egy Jagielka IF-et meg egy Piquét nyitottam a sok-sok packból, de az árak szépen lementek szóval vettem egy 89-es Lacazettet 220k-ért, már csak egy TOTS Alli vagy Pogba kellene és kész a csapat.
-
vatafakk
aktív tag
Asszem egy óra múlva jön a market crash.
Ahogy a fórumokat olvasgatom, mindenki gyűjtögette eddig a packokat és 7kor nyit, amint kinn a TOTS. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudtam eladni végül 450-ért sem mert nagyon esik az ára...
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
EL kellett volna adni, én is elcsesztem a de Bruynet, mert 8 előtt tettem ki és nem vitték el azonnal, 8kor meg a heti rewardok miatt bezuhant az ára...
Eladhattam volna 530-ért, most meg 450-nél tart és még 40 percig nem tudom kitenni.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én marksmant tennék rá, egy próbát megér, úgyis olcsó az a chem lap.
-
vatafakk
aktív tag
Azért ennek sem volt nagy matematikai esélye, hogy 2 TOTW packból 2 Saliburt nyissak

-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van 88-as SON lapom, ha be kellene áldozni egy SON POTM-be, meggondolom kétszer is...
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek a ratingek a képen csak találgatások?
Ha csak ilyen 1-1 pont növekedést kapnak a játékosok, akkor kár is a POTM SBC-vel szarakodni... -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a hír betette a Dembele biznisznek a kulcsot, hogy szavazásos lesz a bundesliga TOTS...
Ott van a jelöltek között és 100% hogy nagy fölénnyel megnyeri a posztján. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Marchocius
üzenetére
Csak akkor fejti ki 100%-ban a hatását a lap, hogyha 10-es chemje van a játékosodnak.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem csak a TOTS MC jön ki, a nagyágyúk csak később ligánként.
Nekem is van OTW Dembelé de alig drágább mint az IF, szóval még tartogatom. -
vatafakk
aktív tag
Ha holnap Aguero nem tömi ki a Boro-t, akkor szerintem simán SON viszi a POTM címet, mert ma Benteke nem lőtt gólt és kikaptak, kb ő lehetett volna még esélyes.
-
vatafakk
aktív tag
Csináltam az MM-et mint a villám, mert tudtam hogy zuhanni fognak az árak folyamatosan és el kell adni a totw playert, erre nyitottam egy De La Bellát.... 11 750 coin, köszi szépen

-
vatafakk
aktív tag
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd én elviszem a balhét

RATING csak találgatás, játékosok MEGERŐSÍTVE
-
vatafakk
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
Ne is mondd... én csak a SIF és MOTM SON kártyámon buktam 250ezret, nagyon remélem hogy legalább lövi a gólokat és a POTM-ben fel tudom majd használni az egyiket.
Szerintem a WL végén lesz a holtpont (akkor még sokat eladják a csapatukat), utána remélem emelkednek az árak. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem a hétvégi fordulót várd meg aztán ha most sem jön össze neki, akkor add el, mert az OTW játékosoknak lassan befellegzett így a szezon vége felé.
-
vatafakk
aktív tag
Bayern és Dortmundot leszámítva végignyomtam az SBC-ket, hát nagyon trágya packokat kaptam....
A maradék két csapatra kellene 120k, mert Bürkit eladtam tegnap, nem tudom érdemes-e megcsinálni.Aubameyangot érdemes lecserélni szerintetek 92-es Lewa-ra?
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
SIF Piszczek vagy IFSchürrle és kapuba IF Bürki.
ÉN készültem az SBC-re hogy magas rating kell és vettem Schürrlét és Bürkit is, de szerintem el is adom.
Nem tudom kell-e ez a Lewandowski 200k-ért.... Aubameyangnál nem biztos hogy jobb lehet sokkal, én a gyors csatárokat preferálom. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt a felállást én sem próbáltam, viszont Lenot tudom ajánlani.
Megvettem IF Bürkit és Lenot eladtam mert az SBC-k miatt nagy hasznom volt rajt. Azóta azt várom hogy visszavehessem, mert Bürkinél sokkal jobb szerintem in game, bár a statok alapján ez nem egyértelmű. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Így lehetne full chem, és esetleg kezdő sípszó után cserélni Eriksen-t Jensennel, mert úgy lenne az igazi szerintem a játékban.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy Jensent nem tudod zöld nyíllal összekötni normális játékosokkal, csak ha valami dán ligásat beraksz, de annak semmi értelme, szerintem nem lehet kimatekozni, futbinen most próbálkoztam vele több formációban is.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Redditen olvastam több helyen, nem ellenőriztem a forrást, ha ettől függetlenül őrzöd a 84es lapjaidat nem nagyon bukhatsz, mert ahogy fogynak ezek a lapok és tart a totw sbc nem lesznek olcsóbak.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Az EA azt mondta erre, hogy nem lesznek drága SBC-k a napi sorozatban, szóval ilyen 84-85 követelményre nem kell számítani.
-
vatafakk
aktív tag
2 egymás követő héten lehet ugyanaz a játékos TOTW?
Forsberg / Thiago is eselyes -
vatafakk
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Én most úgy vettem észre hogy a nagy packnyitások lecsengtek és kicsit elkezdtek emelkedni az IF árak, emelkedhetnek még tovább is akár a következő napokban, de ha meg az EA berak valami jó lightning roundot, akkor megint jön a csökkenés mert mindenki packot vesz.
Az mondjuk 100%, hogy a szülinap után drágábban fognak menni, de addig meg áll benn a pénzed. -
vatafakk
aktív tag
Most minden nap kijön 3 játékos a szülinapi squadból felturbózva, vagy csak a jelenlegiek kapták meg ezt a boostot?
Ha jönne egy felturbózott Esswein akkor RIP Aubameyang.
-
vatafakk
aktív tag
Deja vu érzésem van...
Emlékeztek még amikor a POTM Kane előtt jött egy Tottenham Marquee Matchup?
Tényleg nagy rangadó a liverpooli derby de gyanús ez nekem hogy 2 everton játékos kell és relatív magas a rating is, szerintem Lukaku megkapja holnap. -
vatafakk
aktív tag
Remélem Stones nem kap IF-et ma, mert eladtam a hype miatt az OTW lapját.
34000 --> 58000 volt a vétel eladás, szerintem ha kap egy 81-es IF-et nem nagyon lesz magasabb az ára utána sem. -
vatafakk
aktív tag
Elég gáz ez a PL SBC, a Kane miatt nem éri meg max a packokból pottyanhat valami.
-
vatafakk
aktív tag
Érdekes, hogy ez a Junuzovic jóval olcsóbb mint MOTM Goretzka, pedig jobb statjai vannak és H/H workrate is nagyon hasznos.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
lujdzsi89
üzenetére
Simán a hype miatt mozognak így az árak...
Amikor meglőtte Icardi a gólokat az Interben már elkezdték eladni a kártyákat, nagyon lement az ára, amikor meg kijött ténylegesen az új lap nem volt olyan hatalmas upgrade rajt és elkezdett feljebb menni a régi IF-ek ára szerintem.Hasonlót megfigyelhetsz az OTW lapoknál, lő mondjuk egy Depay 2 gólt és annyira feltolják az árát, hogy annyit upgrade után sem érhet, aztán szerdán kijön a hét csapata, megkapja az upgradet mégis lejjebb megy az ára mert nem ér annyit.
-
vatafakk
aktív tag
Ebből a Martinez - Villa - Giovinco támadósorból elég jó hibrideket össze lehet rakni

-
vatafakk
aktív tag
Nagyon valószínű, hogy olyan packok jönnek, amiből coint lehet nyerni st patrick nap miatt este 7-től.
Én arra számítok, hogy minden játékos tele lesz coinnal és drágulhat a piac - igaz 7kor kompenzálja ezt a sok nyitás a WL rewardok miatt. -
vatafakk
aktív tag
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
236ezerért vettem vissza Son-t PS4-en, 5% adó után 17ezer profit mindössze, lehetett volna több, de azt vettem észre hogy megy vissza az ára, mert túl magasan kezdett az új lap és kicsit beparáztam.
Utólag belegondolva azt kellett volna csinálnom, hogy felteszem az ST SON-t 2 átalakítóval CAM-be jóval drágábban, simán benézték volna szerintem páran és megveszik tévedésből.
-
vatafakk
aktív tag
HIVATALOS 

ez a Can nagyon drága lesz

-
vatafakk
aktív tag
Most kéne okosan megtalálni azt a pontot, amikor a legalacsonyabb SON ára, és visszavenni.
267-ért adtam el, most 230-ért megy éppen.Ja és érdemes CAM CF átalakítót is snipeolni, én vettem párat egy ezresért még tegnap.

-
vatafakk
aktív tag
NEM HIVATALOS

szerintem a leggyengébb totw, remélem nem dobnak ki rá sbc-t
-
vatafakk
aktív tag
267 000-ért eladtam végül a MOTM Son-t, mert most úgysem tudok meccselni, remélem jön az új kártya és visszaveszem 240 alatt vagy gyűjtök az újra.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja, de ha 'véletlenül' LW/RW-be adnák ki akkor jól kib@sznának velünk
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A MOTM-et legalább várd meg szerintem, hátha esik valami.
Én szombaton 11 packot elnyitottam, miután kijöttek a BL-es kártyák, de nem jött senki.SON szerintem CAM lesz, ha jön.
-
vatafakk
aktív tag
Elraktároztam 10 packot a MOTM-re, azt hittem lesz Aubameyang, végülis csak 3 gólt lőtt a BL-ben.
Elnyitottam a 4 prime gold packet, semmi használható. -
vatafakk
aktív tag
Ez a POTM Kane Engine lappal egész jó CAM lenne

-
vatafakk
aktív tag
Tegnap gondolkodtam, hogy eladjam OTW Dembelet 370k-ért, reggelre jött egy leaked totw amiben nincs benn és lement az ára 320-ra

Nem linkelem be mert múltkor is lehurrogtak, de redditen fellelhető. -
vatafakk
aktív tag
Ha megveszem digitálisan a FIFA17 deluxet, akkor újra be tudom váltani a kódot, amit kapok érte?
Lemezesen is deluxet vettem és akkor már váltottam be kódot, de akkor pakkot adott nem fifa coint. -
vatafakk
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére

nincs bővítés rá tudtommal, majd fifa 18-ban esetleg -
vatafakk
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
1 szezon, szóval nem nagy cucc, én el sem kezdtem.
-
vatafakk
aktív tag
Valaki elkezdett már gondolkozni rajt, hogy mivel selejtez hétfő-kedden WL-re?
max 74-es overall rating lehet és ezüstök a padonén ezt raktam össze egyelőre, de várom az ötleteket
IF Gray volt a csapatomban + Kanté is (szóval nekem filléres csapat)
Ha Gray helyett egy gyengébb Musát teszek be, akkor a középpályán tudok erősíteni, de nem nagyon tudom kit lehetne oda behozni. -
vatafakk
aktív tag
de miéééért?

-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Napoli Romat hagyd meg szerintem MM-re.
Én olyan -100kba vagyok az SBC miatt, mert nagyobb rating követelményre számítottam. -
vatafakk
aktív tag
Ha nem jön rövidesen a Calcio A SBC, akkor becsődölök, összevásároltam egy 86-os ratinges JUVE squadot, hátha az lesz a követelmény, meg még vettem vagy 100 játékost.
-
vatafakk
aktív tag
Nekem lemezesen van meg a FIFA deluxe, ha megveszem online akkor is megkaphatom a 3000 fifa pontot?
A lemezt eladnám és kvázi ingyen lenne fifa pontom, az a helyzet hogy sokat játszom vele és kényelmesebb is lenne ha nem kéne a lemezeket cserélgetni. -
vatafakk
aktív tag
Olyan In game statokat lehet számolni valahol, ami a chemistryt is figyelembe veszi?
Van untradeable Salah a klubomban és inkább eladtam a MOTM Manémat, aztán Salah van helyette de csak 7-es chemet tud a BPL csapatban max, nem tudom hogy ez mekkora hátrány.közben megtaláltam futbinen van ilyen kapcsoló is
-
vatafakk
aktív tag
Brutál ez az új Keita, holnap 19:00 után elkezdek vadászni rá, mert még 100k-ba kerül, de remélem a WL rewardok nyitásakor bezuhan az ára.
-
vatafakk
aktív tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

HIVATALOS 
.