Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
én Embolot nem használtam, Werner-t viszont igen, hihetetlen könnyen lehet helyzetbe hozni, de a shot power valami kritikusan kevés volt, tök mindegy mit raktam rá. levegőben haszontalan volt (kevés agression, nem ugrott fel időben a fejpárbajokhoz), viszont csapatjátékban kompenzált, build-up playhez kíváló volt, jól passzolt. dribbling is egész vállalható volt, nem fogta vissza a sebességét.
Auba meg egy szomorú történet.
3 hétig aktívan kereskedtem rá, majd megvettem, és életképtelen volt.
first touch borzalom, finishing hektikus, de legalább drága. eladtam, utána jött Werner, majd a BPL.
Hahn-t imádtam.
de mondjuk egy Pato vagy Ben Yedder-féle spanyol ligás csatár elférne kölcsönben mondjuk a Schalkéban, és akkor legalább bővülne a választék.
mondjuk Poulsen remélhetőleg megkapja a téli upgrade-jét gold-ra, nála a shooting néz ki csak rosszul, de a többi hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3 hétig aktívan kereskedtem rá, majd megvettem, és életképtelen volt.