-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #18495 üzenetére
Rohadjanak meg... gondolom pcre nehéz lett volna megcsinálni.
-
Azog the Orc
őstag
Hali!
A tegnapi betervezett tesztelésem elmarad, mert reggel óta nem tudok egy normális meccset játszani, az összes lag-ol, lassú, késik.
Elképesztő!
-
bucketb0b
őstag
A legends játékosok jelen vannak a játékban? Hogy lehet őket beszerezni és mi alapján kerülnek be a játékba?
-
Shit Life
senior tag
LedyGyuszi:
A squad resetet is nyomkodtam már, de hol tudom letölteni újra a squad-okat?
Hp Canon:
Megyek veled oszt rendet rakunk
, mert én is a belassulástól szenvedek!
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7 #18489 üzenetére
Azért lassúak akkor a játékosok, a páncélban nehézkes a mozgás
-
Hp Canon
tag
Hát hogy nálam mi van, mint mondtam direkt kipottyantottam magamat az első osztályból a kilencedikbe. Hát amit művel velem a játék az vérlázító, annyira béna és belassult vagyok hogy kínkeserves minden meccsem. A cselt el is felejthetem, örülök ha egy 1m passz eljut vánszorogva a másik játékosomhoz. Ilyen szar játékot még nem láttam. A XI század szégyene. Mindej játék tökéletes a neten csak ez baszakodik
Gondolkozom hogy bemegyek az ügyfélszolgálatra és pofánb@szom az első ember aki szembejön, retkes mocsok egy cég
Bocsánat, valahol le kellett vezetnem
rohadt ea
-
Francesco003
aktív tag
válasz
beeezoli #18485 üzenetére
Összintén ebben nincs ennyi.. Én úgy látom ha jogtalanul vesznek el valamit vissza lehet szerezni. természetesen nem a szupport küldi vissza. De ők veszik fel a kapcsolatot a kanadai cégel akik utána járnak. nekem mikor eltünt a coin azzon a héten több mint 10 m kereskedelmi hasznom volt. Adtam vettem pár lapot. Összesen 40.
-
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc #18474 üzenetére
Felesleges, már megtörtént. Én már régóta így játszok és ugyanúgy jelentkezik a szopóroller.
Alap 4-4-2-t játszok, mindenféle egyéni instrukciók nélkül, és semmivel sem jobb a helyzet, mintha agyon állítgatom a taktikát. Épp ezért is maradtam ennél, mert ha szopás van úgy is szopás van, ha meg megy a játék akkor úgy is befutnak ahová kell, odaérnek amikor kell taktikától teljesen függetlenül. -
beeezoli
csendes tag
válasz
Francesco003 #18481 üzenetére
látom, nem érted, hogy ha letiltanak, azzal egy egyszerű advisor, supportos semmit nem tud kezdeni. az ő szerepe annyi, hogy próbál megnyugtatni. És az accountdisputeshez irányít. Leüvölthetem én a fejét 5000szer is.
2 millió + 2 tele IF csapat tényleg biztos gyorsan összejött nekem... -
MdewC
nagyúr
Na, ajcsi pakk és 30K nyitás = újabb átqrás. Jeee
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #18466 üzenetére
én beállítások nélkül játszom...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Shit Life #18420 üzenetére
nálam anno volt ilyen, sőt még kidobta, hogy a keretek nem passzolnak az ellenféllel...
a beállításoknál a főmenüben RESET SQUAD, majd újra letöltöttem a SQUAD-okat, akkor megszűnt a keret probléma és tudtam játszani is + kevesebbszer írta ki ezt az üózit, majd 1-2 nap múlva megszűnt ez a kiírás is... -
Francesco003
aktív tag
válasz
beeezoli #18453 üzenetére
Te kicsit zakkant vagy....1 VOLT benne kérdőjel... 2 nem hiszem, hogy nálam többet kereskedtél... Ez által nekem se volt könnyű vissza keresni.. 3 egy ideje csak személyesen van értelme beszélni a szupportal.. Emailt küldhetsz Bill Gates nek is ha szarik rá.Nem bántásnak szántam amit írtam inkább melletted álva kiakadtam...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #18478 üzenetére
Mindent ki kell próbálni, a lényeg, hogy jobb legyen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #18476 üzenetére
Ok.
De egyébként milyen platformon?? Ha PS3, akkor jöv 7en mehetne teszt meccs is, ha PC, akkor legalább lesz ott is tapasztalat, bár a kollégák már eléggé kimaxoltak dolgokat...(Mondjuk nálam is lement már pár meccs...
)
Mondjuk 1 nap alatt kíváncsi leszek mi fog kisülni, mert szvsz a rating, div helyezés és lap minőségek is befolyásolhatják a témakört. Nem beszélve a netekről, ellenfelek mókolásáról...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #18474 üzenetére
Az, hogy gyári, vagy egyéni taktika, az PS3-on mind1. Nem ez zavar be, sőt, dob a játékon, ha para van, az más miatt. Nálunk a játékos utasításokkal vannak gondok, ha azt állítottam, nem volt tiszta meccsem. Nem ugyan az a kettő.
-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b #18471 üzenetére
Én is úgy értettem a "bele van írva a játékba" dolgot hogy random, mindig az adott meccsre szól, nem pedig bajnokságra, feljutásra stb....
De azért ezt ne gondoljuk már be annak hogy formahanyatlás mint a valóságban a csapatoknál, bakker ez egy játék, a csapatom formáját én határozzam meg hogy épp milyen jól megy a játék ne pedig a rendszer csináljon hullámvölgyeket mint az életben, na ne már..... Minden gamer-nek vannak jobb és rosszabb napjai a játékban hol megy hol nem, na döntsön ez ne a gép!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Shit Life #18469 üzenetére
Abban hiszek és el is ismerem, hogy véletlenszerűen a játékosaid balfaszabbak, nem tudnak gólt lőni stb. De azt nem, hogy ez előre le van játszva, hogy most te ebben a szezonban nem juthatsz fel, ha bronz játékosokkal van tele a pad akkor jól teljesít a csapat és ilyenek. Ez pusztán random jön, mint formajavulás/hanyatlás egy adott meccsen, de előre megírt hendi rendszer biztos nincs a játékban amivel magad felé billented szándékosan.
(#18470) MdewC: pc-n meg fordítva van
taktika nincs, játékutasítás van. Seasonsban meg mindkettő megy.. érdekes, hogy miért nem tudják vagy nem akarják megoldani..
persze az előrebaszom a 60 méteres ívelt labdát tökéletesen az működik mindenhol.. -
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #18466 üzenetére
Üdv!
PS3-on lehet egyéni taktikát menteni, játékos instructions-t nem, csak meccs közben állítani, amit nem ment el, mindig újra kéne. Egyéni taktika tökéletesen működik, ez nálam alap, utóbbi egyszeri állítás bezavar, teszteltem, szóval nálunk nem éri meg. Írtam régebben, keresd vissza.
-
Giii
senior tag
Hogyan tudom elérni a supportot?Tudom gyerekes kérdés de időm nincs semmire.Dolgozok látástól mikulásig.Előre is köszi a segítséget😊
-
Azog the Orc
őstag
Sziasztok!
Rég óta olvasgatom ezt a topicot, nagyon tetszik, sok hasznos dolgot olvastam és hasznosítottam innen.
Most úgy döntöttem, hogy regelek és csatlakozom hozzátok.
Az én is tapasztalom azokat a dolgokat mint Ti, 2-0, 3-0-nál lebutított csapat, belassult játékosok, kamu gólok, büntetők stb.Én már arra is gondoltam, hogy sokszor azért kavarodik össze az egész csapat mert annyi beállítást megadunk PL: egyéni taktika, instrukciók és ezáltal össze vissza csinálnak mindent, lehet ez marhaság de ki tudja?
Úgy értem, hogy van a WR is ami meghatározza egy játékos aktivitását, mozgását a pályán, plusz instr. és egyéni.taktika és ha ezek ütik egymást káosz keletkezhet.Van esetleg köztetek olyan aki mindenféle instrukció és egyéni taktika nélkül játszik eredményesen?
Csak kiválasztva a felállást és az egyik gyári taktikát és kész? Ha igen melyik felállás és gy.taktika? -
Yodamest
veterán
Egy ideje nem UT-ztem, most toltam pár meccset, fúú gyerekek hagyjátok a picsába ezt a játékmódot.
Játszatok seasonst inkább, mert UT-be olyanokat összecsal a gép, hogy hihetetlen. Egyből éreztem, hogy fog vissza mint őrület, esnek össze a játékosaim, nem tudok rájuk kiváltani, teljesen impotens lett a csapatom főő nagyon rossz, seasonsba érdekes ilyen nem volt.
És most, hogy hosszabb ideje nem UT-ztem nagyon markánsan lehetett érezni a szivatást, fúú kerüljétek -
MdewC
nagyúr
válasz
Hp Canon #18460 üzenetére
Nálam PS3-on lemezről megy, csak minimális része van a merevlemezen és úgy érzem, hogy a meccseim nagy része rendben van, vagy legalább is, ha lagol, vagy "handizik" az nem a lemez miatt van. Tudom, hogy más struktúra, szóval nem tudom, hogy ez mennyire releváns.
deszkaúr: Nincs mit!
Ha megcsinálod, akkor Biabiannyóra +3 PASS és PHY.
(Egy húzó ember, nem szabad kihagyni, kulcs passzok és gólok...)
Egyedül Ramos H/M-je zavar engem, de ez stílusfüggő... Amúgy nekem is bejövős.
-
Shit Life
senior tag
válasz
Hp Canon #18460 üzenetére
Nehogy megvedd még egyszer ezt a trágyát, ugyan úgy szar lesz, ugyanúgy be lesz lassúlva, laggos lesz mert ilyen az online része, fos! Más játék online érdekes miért tud zökkenőmentesen futni COD, BF stb...? Pedig vannak annyian rajta mint a fifán! Peer to peer kell szerintük kóser............
Nem lehet mit csinálni, én már próbáltam mindent, van akinek jó van akinek soha nem lesz, ha csak nem vált net szogáltatót
-
-
Shit Life
senior tag
válasz
Hp Canon #18455 üzenetére
Ha megveszed a PC dvd-t akkor felrakja a gépre és utána hdd-ről olvas, ha store-ból veszed akkor letöltődik a gépre és szintén hdd-ről olvas, tehát mindenképp hdd-ről olvassa a játékot. A PC esetében
Amúgy én is ettől a belassulástól szenvedek, a frász tudja már hogy mi a nyomora.
-
MdewC
nagyúr
Nem kérdőjelezem meg, csak taktika váltással sok minden változhat.
Ugyanakkor velem ilyen szélsőség még nem fordult elő, lehet ezért furcsa nekem. (Persze a handi néha engem is elér, de ekkora eltérésekkel én nem találkoztam. Barát ellen is szoktak lenni furcsaságok, csak nem ekkora mérleghintával.) -
Hp Canon
tag
válasz
Shit Life #18451 üzenetére
Én már ilyeneken gondolkodok, a digitális hogy a store-ról vetted és ful merevlemezről megy az egész játék, a lemezes verzió meg betöltöget a Blu-ray-ről és ha rosszul olvas akkor lemaradhat.
Ezért kérdezem hogy van valakinek olyan verzió ami hdd-ről megy csak és azzal is szokott gondja lenni?
-
deszkaúr
tag
ZSOLTIRE
HI-FI
köszi a válaszokat és még meggondolom a spanyol ligát -
beeezoli
csendes tag
válasz
Francesco003 #18424 üzenetére
Hű, de marha okos vagy! biztos tudod, hogy milyen idegesítő, amikor valami nem kis problémád van, más meg nagyokosan megmondja a tutit. Hogy mit tettem??? Ea help, magyar részleg emailan, angol részleg ugyanígy chatben, mindez többször, accountdisputes többször, fórumokon, minden lehetséges helyen kiírva. Mit tudok még tenni? Na, meg tudod mondani? nem tudom hogy lehet 1,7 milliót liciten elbukni, mert az ha én lennék nagyokos, azt mondanám, hogy a te hibád, ha elszórtad, de ha az ő hibájuk, az nyilvánvalóan lekövethető és kijavítják, ahogy minden más hasonló technikai tévedést. De a hibás letiltásokkal nem egészen ilyen egyszerű a helyzet, mert nem egy kis advisor foglalkozik velük, hanem egy belső osztály. legalábbis papíron, mert azok meg már nem csinálnak semmit. Ahhoz hogy belássák, hogy tévedtek, az összes transfert egyenként kellene ellenőrizniük, nekem pedig elég sok volt a három hónap alatt, úgyhogy én így nem 1,7 milliót vesztettem, hanem jóval többet.
Majd, ha te is ilyen helyzetben leszel, akkor talán egy kicsit több empátia lesz benned. -
Hp Canon
tag
Gyerekek van olyan akinek digitálisan van meg a játék és belassulást tapasztal? Nem lehet hogy bizonyos olvasó fajta miatt akadozik, lassul, bénulnak?
-
Vampire Bat
aktív tag
Nekem a legjobb eeeeeeeeeeeeeeegy
Klose
-
ali75
aktív tag
Tisztelet!
Nem az a gáz hogy taktikát kell vátoztatni! Mert én is váltok meccs közben sok alkalommal sőt jó is hogy váltani kell mert azért van!(az pedig külön jó neked hogy tudod menteni)!!! Én azt írtam illetve akartam leírni hogy taktika váltással pl. Megszűnik a foci játék tudásom? Majd mikor vissza váltok akkor újra tudok focit játszani???
Egy váltással olyan mintha kezdő lennék , mikor pedig eltalálom a taktikát én profi leszek az ellen pedig aki addig profi ezután egy kezdő lesz? Sok meccsen volt hogy nem ment lassú volt mindenki passz hosszú vagy nem ér oda , az ellen meg csúcs focit játszik, váltok majd fordul minden? Aki tudott focizni hirtelen nem tud játszani???Ez így jó?dèlután egész eddig játszottam a gyerekkel volt hogy 7-0 ra vert el nem váltottam semmit , aztán ő nem vált én nyerek 6-1-re? Egy meccsen megy minden szuper vagyok azt gondolom , de nem mert ugyanaz az ember lealáz több góllal? Ugyanaz a csapat mindíg! Ne mond nekem hogy két meccs alatt az egyiken teljesen analfabéta vagyok a focihoz a másikon pedig akár ülhetnék bármely bl csapat padján mint edző mert bejön minden... -
bucketb0b
őstag
-
chriss87
csendes tag
Halihó sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 15 teljes verziójában orvosolták ezt az ékezetes dolgot ami előjött a DEMO-nál? ma sikerült elindítanom a DEMO-t úgy hogy csináltam 1 ékezet nélküli fiókot és kqvára megtetszett a játék, úgyhogy jövő7en beruházok originen a teljes verzióra és előtte jó lenne tudni ezt
-
ferni
őstag
válasz
Rypejakten #18422 üzenetére
Mobilon nem látszik az aláírás, de jól megmondtad, gratulálok...
-
bucketb0b
őstag
Napi free pack hírözön
Podolski, Eriksen, Sagna, Mirallas. Egész elfogadhatómég este kinyitok egy 25k packet hátha esik belőle valami Ronaldo
-
Stylerr
addikt
Srácok, ahányszor megnyitom az Origint mindig letölt egy 76mb-s frissítést. Ez mi?
-
deszkaúr
tag
hali mindenkinek
ajándék pakkból kaptam egy Neymart
kérdésem lehet-e ráépíteni egy ütőképes brazil válogatottat,egyet ma próbáltam
és elég siralmasan muzsikáltak, 2 mecss és sima 2 vereség
vagy spanyol bajnokit talán
sztem az hogy Neymart nem lehet játszatni ST-ben ez elég lehangoló
sztem hiba volt csak a baloldalra száműzni
tavaly házi gólkirály volt nálam (ST) az idén meg még nem is használtam
igaz spanyol ligás csapatom sincs még -
m.hegyi
tag
Srácok nektek működik a szerver PS4-en?
-
HI-FI
tag
Pontosan. Sikerült is, amint látszik.
De volt még ma egy hasonló meccsem.
3. perc véletlen rossz gombot nyomtam. Piros lap, tizi és persze gól. Oké, ez teljes mértékben az én saram.
Aztán megfordítom így is a meccset.
Majd jön a kamu tizi. Amikor az ég világon semmit nem csináltam és gól. Majd rúgott még egyet és vesztettem.
Így is el tud sülni a dolog. -
Shit Life
senior tag
Bizony ez szégyen, hogy ilyen játékot adnak ki!
Közben toltam még egy meccset online season-ban ez most nem lépett ki, de ugyan az a leszedált csapat fogadott, erőtlen passzok stb.....
Ennyi nem erőltetem, kutyából nem lesz szalonna
(#18431) MdewC
PC-n még az sincs, tehát ha egyéni taktikát akarok váltani meg kell állítanom a játékot, amiből ugye 3 lehetőseg van a meccsen, elhúzgálni az értékeket és vissza! Ja és még ha cserélni is akarok arra már nem maradt lehetőség! Elcseszett........
-
MdewC
nagyúr
Ez egyáltalán nem gáz... A taktika változtatás borzalmasan befolyásolhatja a meccset, de nemcsak a csapat agresszivitás váltás, hanem az egyéni (gyári) taktika váltás is. Sőt extrém esetben még alakzat váltás is lehet. Nekem 4 db egyéni taktika van előre elmentve és változtatva meccs közben, aszerint, hogy milyen stílusú az ellenfelem, majd meccs közben aszerint módosítva, hogyan alakul az eredmény. Ehhez pedig igazítom az agresszivitást is, taktika és eredmény függvényében. Védekezésből váltok fokozatosan egyre agresszívba, de ha már van 1-2 gólom, akkor marad a stabil védekezés és kihúzom a meccset. Ha hátrányba kerülök, akkor ellenféltől függően váltok feljebb, az esetek nagy részében ez meglepetést okoz és sikerül fordítani. De van még lehetőség ezen kívül is. Bővebben is ki lehetne ezt még fejteni, de ez nem befolyásolja a "hendit", max az agresszívebb játékodat nem tudta tartani az ellenfél. Milyen alap taktika volt beállítva alapból?
-
HI-FI
tag
Mindenki tudja, csak akkor lehet nyerni, ha a fifa engedi. Legalább is szoktunk ilyen meccsel találkozni.
Ma létfontosságú volt a győzelem megszerzése. Ránézésre viszonylag könnyű ellenfelet kaptam.
Az is volt, 30. perc környékén, már 3-0 ide. Oké minden szuper, megvan a meccs.
DE persze az EA nem így gondolta. Hogy is lehetne egy simma meccsem? Az lehetetlen.
KAMU tizi, gól.Félidő elején mégegy KAMU tizi, gól.
3-2.
Második félidő: lövök egy gólt. Aztán végigviszi a középkezdést a pályán, majd bombagól. 4-3.
KAMU tizi, piros lap és gól.
Aztán lövök még egy gólt, majd egyenlít. 5-5.
Az utolsó 10 percben sikerült még 2 gólt szereznem, így meglett a győzelem.7-5.
Vicc az egész, nem nyomok egy gombot sem a kontrolleren és büntető. -
evibly
senior tag
Azért (is) érdemes a streameket nézni, mert tanúja lehet az ember annak, amikor mást szívat a játék. Most néztem Castro egyik meccsét, amiben a szerencsétlen ellőtte a kapufát vagy háromszor, semmi nem jött neki össze, szarul mentek a passzok, a szokásos.
A végén az ellenfél elfutott és simán begurította a rövidbe - a csávó őrjöngött, én meg (elnézést ezért) közben könnyesre röhögtem magam. Mintha magamat láttam volna
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Valaki szokott meccs közben taktikát változtatni?
Érdemes!
Játszottam egy olasz gyerekkel kupában jól játszott de éreztem hogy nem engem tol a gép. Kikaptam 4-1 re! Rematch ? Írtam neki elfogadta. Félidő simán vezet 2-0-ra nekem semmi nem jön össze.70 perc változtatok defenzívről feltoltam full támadóra.Itt jött a meglepetés játékosaimat abban a percben mintha nem én irányítanám pörögtek mentek mint állat!! Az ő játékosai fordítva csak álltak! Így nyertem 3-2-re ! Írja nem tudja mi történt!Újabb teszt meccs, azon kezdtem (taktika) amin befejeztem 15 perc 4-0 ide!!!Ekkor változtatás taktikában 30.-percig sima támadó, játékosaim megálltak megbolondultak semmi mozgás!eredmény meglepő! 4-3 még ide! Taktika vissza full támadó , játékosok újra szuper mód!!! 5-3-ide!!! Félidő kezdés ugyan így szuperül játszok!!! 30.perc változtatás taktika (balance) játékosok egy nagy szar 5-4!! Azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok!!! 40.perc taktika vissza full támadó és lám minden szuper!!! 6-4 a vége ide!!! Komoly! Megbeszéltük a gyerekkel hogy ő egy taktikán nyomul végig,így nem értem az egész dolgot! Ha vissza álltam full támadórol egy szintet behalt minden elfelejtettem focizni! Ha vissza álltam tudtam játszani! Ez hogy??? Lehet ez csak véletlen de akkor is! Minden meccs elején keressem meg a megfelelő taktikát amit tudok focizni??? Míg megtalálom vége a meccsnek! Ááh tök gáz játék... -
MdewC
nagyúr
-
Shit Life
senior tag
Átállítottam a squad-ban a kedven csapatomat másra úgy engedett meccset játszani, de ugyan úgy az előző csapattal, tehát megy a meccs
de, azért nem felhőtlen az élet mert 4-0-nál a meccs megszakad ezzel az üzivel:
És ahogy lépkedtem kifelé minden lépésnél felugrott ismét ez az üzenet.
Akkor most kérdezem én hogy valami működik ebben a szarban normálisan egyáltalán???
Ez botrány amit sorozatban művel ez a terméknek nem nevezhető okádék!Más:
Azért egy ilyen Ribery - Müller attrakciót hozam a meccsről:
-
martoonx
csendes tag
válasz
Shit Life #18417 üzenetére
Megértelek. Ez a játék rég nem az élvezetek hajszolásáról szól, inkább önmagunk kínzásáról. Mégis előveszem akár napi egyszer 10 percre, aztán rájövök újra, hogy hiba volt.
Eladni nem tudok senkit, max egy két ezerért. Venni nem tudok mert nincs pínz. Online Kupát megnyerni nem tudom, valszeg bennem van a baj de egyhúzamban 4 meccs után annyira dekoncentrált leszek és a végére ideges, hogy elbukom a végén. Azt már nem is mondom ez Fut Birthday="Hogyan Basszuk át a népet" hét.
Semmi nem jön a csomagokból, de nekem már a Totw-nál sem jött pedig 100k-s és több 50 es pakkot nyitottam. Akkor mi a fenét kéne ezzel a szarral csinálni? Bf4et megvettem 0iknapon, azóta nem játszottam vele, mert az meg pislogsz és már kétszer meghaltál kategória, talán most már élvezhetőbben fut, de mégse köt le.
Lehet aknakeresőzni, de a passzianszozni. -
Francesco003
aktív tag
-
mkbla
senior tag
Nagy baj van emberek!!!
megcsináltam másodjára a szülinapi kupát, de nem adott csomagot
ezt jelentsem a supportnak v mi? miért nem kaptam? a 7000 coint jóváírta...
-
Shit Life
senior tag
Online új kupa döntő!
Vezetek 2-0-ra magabiztos játékkal és már egyből a középkezdés uán jön is a várva várt lebénítás, futás, mozgás, passzolás teljesen kizárva, labdát megtartani lehetetlen mert amire leveszik ha sikerül, ott van az ellen, egy 70%-os Walker-t SIMÁN lefut egy 20%-os DiMaria de úgy hogy állva hagyja! Na meg a többi is meg van baxva! 3-2-re kikaptam humbuk, szar gagyi, csicska gólokkal!
Elég volt ebből a moslékból, a sima kupám bebugolt használhatatlan, az új kupákban NINCS tiszta meccs és a div-ben is kevés, script hegyek, elég!!!
Az UT klubomat reseteltem az összes játékossal együtt, ment a ku...a anyjába az egész szemét csaló UT, kis hülye gyerekek játék elé láncolásához hendit használó játékmód!
Ráadásul ha nem olyan neted van amit szeret a magasztos fenséges EA server akkor még a hendi mellett még a kapcsolati hiba is téged szopat, az ilyen meccsek vállalhatatlanok és nonszenszek 2015 évében úgy gondolom, amikor már ilyen fejlett netvilágban élünk!
Finitóóó
-
Giii
senior tag
válasz
Rypejakten #18104 üzenetére
Konkrétan kit vagy mit kell hívni.Email tel szám.Bővebb infóért hálás lennék☺️
-
beeezoli
csendes tag
válasz
Rypejakten #18411 üzenetére
a levelükben az állt, hogy coin eladás miatt. Úgy, hogy sose adtam el, és még csak nem is vettem coint. IF-ekkel kereskedtem. Nem káromkodtam, még meccsből se léptem ki ragequittel, nem csaltam, botot se használtam, semmi, egyszerűen semmit. Más is járt így. A közös, hogy sok coinunk és jó csapatunk volt. De hát minden nap a kereskedéssel szórakoztam, de sose adtam el játékost az átlagos ár felett pl.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
beeezoli #18409 üzenetére
Én jelenleg annak örülnék, ha a mobilos/táblagépes verziókon menne a piac!
Bár azt hiszem, hogy ha újra menni fog, akkor nem lesz minek örülni mert jön a "Price ranges"Az EA elég keményen vágja maga alatt a fát... Ezek a zöld lapok, meg szülinapi ingyen csomagok csak elterelésképpen vannak, hátha enyhül kicsit a zúgolódás...
-
evibly
senior tag
Hát ez beteg, komolyan
Tegnap este rászántam pár órát, hogy behúzzam a Birthday kupát és sajnos az eddigi legdurvább agyfasz sorozat lett az egészből
Nagyon messze vagyok a profi szinttől, de az amatőrtől is sztem, de olyan szopatás cunamiban volt részem, h az embertelen. De azt mégsem mondhatnám, hogy hendi szitu lett volna, csak éppen soha életemben nem találkoztam egymás után ennyi jó játékossal, mint tegnap este. Volt olyan meccs, h minden támadásból gólt rúgott az ellenfél, de úgy összességében is az volt, hogy atom módra tolta mindenki: pontos passzok, iszonyú agresszív letámadás, én meg csak pislogtam, hogy hellóka, mi a fasz van...
Akkor pattant el bennem valami, amikor 3 legend lappal jött az ellenfél, mert már az állandósul Neymar-Suarez-Benzema-Bale-Ronaldo felhozatal láttán a szemem sem rebben. És nem értem, hogy miért kell nekem ezekkel küzdeni, illetve egy kérdés: a kupákban bárkivel összefuthatok, azaz nincs eredmények, besorolás, szint alapú párosítás? (Mert úgy éreztem, h nincs*)
A slusszpoén az volt, hogy végre nyertem egy meccset, aminek pontosan a végén ledobott a FUT, majd azonnal vissza is engedett, de ez elég volt arra, hogy törölje az eredményt és kezdhessem újra a kupát. Aztán lefeküdtem aludni
*ha meg így van, akkor időnként miért nem jön valami kezdő, akit én is elpicsázhatok 100-0-ra?
-
beeezoli
csendes tag
aki dühöng a játék miatt, annak csak egy kis megnyugtatásképp írom, hogy én annak is örülnék, ha egyáltalán meglenne még a Fifám és nem tiltottak volna le még decemberben teljesen jogtalanul. Legális módon ügyes kereskedéssel raktam össze egy szuper csapatot és most semmim nincs. A reklamációkra meg persze tojnak magasról...
-
ali75
aktív tag
Na ennyit erről a szar játékról!
Kupa! döntő meccs vezetek a gyerek azt sem tudja milyen meccsen van! Második félidő megzavarodik minden tizit kap 87 perc kapusom összefut a támadóval úgy hogy a labda 25 méteren gurul!!! Támad ezerrel én azt sem tudom hol vagyok!!! Ez hogy??? 119 perc lő gól! Meccs elején azt sem tudta milyen sport! Írok neki hogy grat! Másodikban felébredtél! Válasz : most vette a gépet, játékkal, kb.pár órát játszott! Nem tudja hogy lőtte a gólt mert ő nem is irányította arra a kart meg nem is lőtt!!! Ez mi???? Bassz....g a játékukat!
-
Shit Life
senior tag
Tegnap kinyitottam 1db 50k pakkot és benne volt up-ol Sanchez, na mondom legalább az ára visszajött, oszt mégsem mert a halálnak sem kell, kint van belőle 10 oldalnyi min áron
-
marcess
senior tag
Nekem működik minden, most fejeztem be egy meccset. PC
-
dracox
addikt
Másnak sem tölt be az origin?
-
gyulakr
tag
válasz
dracox #18402 üzenetére
"a minimál árak megszabásával ölték meg az egész piacot"
egy De Gea-t nem tudok eladni hetek óta, mert 7000 a minimál ára... cserébe az új IF-ek elég olcsók, pl. Moutinho 40-80k (ps4).
hopp, most nézem, a futhead szerint 2000 a minimálár, lehet változtattak ezen megint??? és ha igen, mi alapján?????
szerk: ja, nekem a 85-ös De Gea van, az maradt 7000
De tény hogy változtatnak folyamatosan, lásd https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fut-price-range-adjustments
-
mkbla
senior tag
válasz
Shit Life #18392 üzenetére
Istenem, de jó neked, de szerencsés vagy!!
Nekem nem csak a döntőket, hanem az összes meccsemet elcsalja
Szóval te azt mondod, hogy a döntőig simán vered a gépet, majd bejön a hendi és kikapsz?
nekem hendi be van kapcsolva az elejétől, már rájöttem a taktikájára, azt csinálom, hogy hajtok mint állat, és ha sikerülne beszenvednem egy gólt ,akkor teljesen mindegy h a 8. perctől vagy akárhonnan is de csak hátul a kapussal meg a hátvédekkel kipasszolgatom a labdát úgy, hogy át sem megyek a másik térfélre. Mivel a gép cselei góljai indításai passzai meg szerelései nálam vicc kategória. Olyan amin egyértelmű csalás van. Pl offline is ha játszok szinte csak az A nyomkodásával szerelek, ritkábban használom a B-t és nem is szoktam szabálytalankodni nem fúj a bíro meg semmi. Itt meg teljesen mindegy, ugyanolyan kamu szabadrúgásokat és kamu büntetőket megítél, az viszont nem számít ha a gép hátulról becsúszik stő a labda is nekem háttal ér oda az emberéhez, meg felrúg állandóan, hogy csak röpködök a pályán és semmi előnyszabály sem (ami érdekes mert ha én akarok szerelni egyből ott van...)
Ugyanis ahogy azt fentebb mondták, amíg nálam van a labda kevesebb eséllyel kapok gólt. Ha meg a gép két gólt becsal akkor ragequit. Igaz tudom, hogy eléggé -EV mert csökkenti 11emberen a szerződést, de ez van. Majd veszek másikat, úgyis bevásárolgattam szerződésekből, tele vagyok mint a déli busz. Viszont érdekes módon a következő meccseken nem kapok kevesebb lét, hanem ugyanazt a 4-500 coint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest