Hirdetés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #19599 üzenetére
szép, sztem bal alsó ravasszal ellökött...
nálam Neuer kapott ilyen kötény gólokat kapni... -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #19596 üzenetére
Sorry
EME Csodagól
-
Nazara
őstag
válasz
inter89 #19586 üzenetére
Egy chem lapból egyszerre csak egyet tegyél egy játékosra, mert amint másikat raksz rá, megváltoznak a tulajdonságok. A szám értékek nem, de ha a kontroller jobb analóg karját oldalra poccinted a csapatosszeallito képernyőn, akkor mutatja, hogy az adott játékos 1-2-3 bonuszt kapott a tulajdonsagaira. Pl. Egy Finisher plusz 3 Shot és 3 PHY-t.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten #19594 üzenetére
nah végre vki rajtam kívül, aki nem tud cselezni...
én is most tanulgatom, lövőcsel már egész jól megy... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #19590 üzenetére
nem lehet megnézni a videot Mester!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #19594 üzenetére
Jól néz ki a csapat!
Mivel nagyon nehezen viselem hogy egy 750k-s játékos szunnyad a klubomban ezért ezt lehet ráépítem EZT
-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc #19592 üzenetére
fogalmam sincs.
ezt nem építem meg, mert nem tudok cselezni, de bedobom ide.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #19591 üzenetére
Rypejakten:
Most hogy felszámoltad a csapatod mi a terv a kövi csapatra?
-
Azog the Orc
őstag
Mai első meccsemen jelen volta a létező összes olyan dolog ami legyilkolja egy fifás idegeit
Laggolt, be volt lassulva, 13 kapura lövésemből ami ziccer volt 1 ment be, az ellennek 1 ziccerből 1 ment be EZ A GÓL a labdab. 70-30% ide!ehhez annyit fűznék hogy Koscielny simán becsúszva szerelhetett volna nem tette, de akár haza is adhata volna bescúszva nem tette hiába nyomtam, LLoris pedig magáért beszél, csak áll ott bambán, rávetődni a labdára nem kell!
A legborzasztóbb az hogy pont a tegnap emlegetett 1 passzos gyerek volt aki bárhol állva akár háttal is más indít előre, szánalmas!
szóval: lag, belassulás, hendi, degenerált ellenfél kombó így kezdésnek
-
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi #19588 üzenetére
De Ezüst.
#19587) MdewC
Sajnos nagyon gyengén játszik. A félidő vége fele már kicsit éledezett. De ha vág egy mesterhármast a másodikban akkor meglesz az esély. -
inter89
csendes tag
válasz
LedyGyuszi #19584 üzenetére
Azt tudom hogy ezek a lapok jók, de hiába rakom rá az adott játékosra, a lapon a pl a 89-es gyorsulása nem vált át 90-re, ha egyet rakok, rá ha kettőt akkor se, és már kb 20 meccset játszottam azzal a játékossal, hogy van ez?
-
LedyGyuszi
addikt
német kupa ma másodszor, összesen harmadszor behúzva!
és most a paklit és a coint is megkaptam!
ma egyébként eddig jól ment, 2 kupán indultam, min2t megnyertem...
lehet, hogy full másnaposan kellene mindig játszanom? -
inter89
csendes tag
Plusz sima arany kártyát különleges naracssárga, vagy különleges több 100 ezret érő kártyává valahogy fel lehet fejleszteni, vagy csak ezeket pakliból lehet max kihúzni.
-
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi #19578 üzenetére
Coman ma kezdő lessz a Jveban Abbol lessz IF ST pozicioban 90%
-
inter89
csendes tag
válasz
LedyGyuszi #19578 üzenetére
Sziasztok!
Azt írtátok chemistry lappal lehet fejleszteni az adott játékos tulajdonságait. Egy játékosra hány chemistry lapot tegyek hogy mondjuk a gyorsulása 89-ról mondjuk 90-re fejlődjön? Mert ezt nem igazán értem hiába 100 a chemistry-m a játékosok között meccs előtt, és mondjuk játszok velük 15 meccset, nem látom hogy adott kártyákon valamelyik tulajdonsága(futás, passz stb) fejlődne. Valaki ezt pontosan magyarázza el, elolvastam az elején az összefoglalót de abból pontosan nem derül ki.
Köszi.
-
LedyGyuszi
addikt
nah, remélem végre jön egy IF Lewa...
-
Azog the Orc
őstag
Srácok jól látom hogy SIF Shaqiri min árát 700k-ról felvitték 750k-ra? Mert nem hiszem a szememnek hogy lehettek ilyen balfaszok hogy feljebb viszik és nem lejjebb
PC
Aztán IF Pogba árát is jól levitték kemény 40k-val kb halottnak a csók 420-380, nem oszt nem szoroz a 40k ugyan úgy rogyásig van a piac vele!
Na aztán a Bale +10k emelkedést sem igazán értem
-
Garsza
veterán
Elősször ezt a variációt linkeltem, csak közben megváltoztattam hogy hogy nézne ki Di Mariaval.
Nekem Asa nagyon bejön bal beknek. Annak ellenére hogy nem full chemes.
Mivel megrögzött Juve fun vagyok ezért Vidaltól és Marcitól nem akarok megválni. Poul poliptol is csak vérző szívvel. -
Nazara
őstag
válasz
bucketb0b #19572 üzenetére
Nem vagyok Serie A tudor, de Juan Jesust és Gary Medelt, nagyon tudom ajánlani.
-
bucketb0b
őstag
SerieA-ban jártas kollégák írnának nekem egy védő sort cseréikkel? lb cb cb rb cdm (akár pozíció módosítóval, Marchisio már megvan
lehet low budget is (sőt inkább az, nem akarok és nem is tudok kiadni 8-10 ezret egy játékosért ha nem muszáj) -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap este megzavarodott a kontrollerem, Pc-én játszok és gyári microsoft Pc kompatibilis X-box 360 joyom van. Szeptember óta minden oké volt de tegnap az LB gombbal vannak gondok, legalábbis a vezérlőpult azt jelzi. A problémák a következőek: a lapos szöktetett passzt is megemeli, minden lövést emel, sprint nélkül nem fut a játékos, nem tudok emberre váltani. Az illesztőprogit frissítettem de ugyanaz. Ja és a haverom joyát is kpróbáltuk ma du-án ,de ugyanazt produkálta és azóta telefonált is, h nála is ugyanez a helyzet
Előre is köszi!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #19531 üzenetére
próbáld ki F.Johnson-t RB-be, nekem ő a kezdő a bundás csapatomban
-
marcess
senior tag
Sok degenerált agyoniskolázott fas* az összes Bale min áron van kint senki nem viszi őket erre az árát megemelik még magasabbra Eaid Sport "This is how we doing"[link]
Ezen most úgy kiakadtam, hogy az nem emberi. Ott is van 1-2 ember akinek halvány lila gőze nincs erről az egészről, vagy csak nem érdekli őket. -
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza #19562 üzenetére
Jól néz ki, annyi, hogy nem max a chem a játékosokon.
2 lehetőség: Di Maria helyett ott van Cerci, nagyon OP, bal lábas, mindent tud, ami oda kell. Illetve Asa helyére valami silver LB. Ha Mertenst erőtlennek érzed, akkor ott van még Callejon +3 PASS és PHY-vel.
Ha kell Di Maria, akkor így full a chem egy kis spórolással.
[link]
-
Nazara
őstag
Üdv!
Mindenképpen ajánlom, persze nem azt kell tőle várni, hogy egy Bale-féle tank módjára közlekedik, de ahogy irtam, a kapu előtt érezhető a fejlődés, és szerintem a védőkkel is még egy fokkal jobban tud birkózni. Az a pár tizezer coin különbség szerintem megéri!
Valahogy azt vettem észre vele kapcsolatban az eddigi 5 meccsen, hogy sokkal könnyebb megverni álló helyzetből a védőket, mintha még robbanékonyabb lenne.
Na, IF Herrera első két pályára lépése két darab MOTM cimet hozott, először 10-es, majd 8.7-es átlaggal, 1 gól két gólpassz. Érezhető a plusz 5-ös Shooting upgrade, később még irok további tapasztalatokat is, egyelőre nagyon bejön.
(#19556) MdewC: Bár annyira nem sokat buktam Reiden, leginkább azért rá esett a választásom, mert nem játszott szegény.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #19557 üzenetére
Nem baj az, számold hozzá és kész. Nekem is van 2 ilyen online kupám, attól még, hogy nem adta meg a gép, az nem jelenti azt, hogy nem nyerted meg.
Más:
SIGNORA NERO csapat teszt.
Urak, aki teheti, próbálja ki.
6 meccs, 5 győzelem és 1 vereség arány, sajna ma is dolgozik a lag, szóval nem volt a legtökéletesebb tesztidőszak, de legalább jól teljesített a team.
Most teszteltem több meccsen a sima 4-2-3-1-et, nem rossz, a 4-2-3-1(2)-höz képest nagy különbség, hogy a két szélső CAM kicsit beljebb helyezkedik a közép pályán, amikor mondjuk a saját 16-osról hozzuk ki a bogyót, ugyanakkor amikor már átléptük a félpályát, akkor ugyan úgy lesz valaki széleken, hogy segítsen, mint, ahogy már jól megszoktuk a (2)-es formációnál.
Szóval tetszetős, mert több a rövid passz lehetőség a közép pályán, nem annyira gyors alakzat mint a párja, de a kombinációs lehetőségek kárpótolnak.
2 taktikát teszteltem, egy agresszívebbet, amikor arányosan támadnak a játékosok, amikor pedig égett a ház, akkor váltottam arra, amikor a két szélső több megindulást vállal. Kicsit szomorú voltam, hogy például Tévezt ki kellett tenni szélre, de ebben az alakzatban sokkal többet jön be középre akkor, amikor az egyik oldalra eltolódott csapat, tehát jó párszor Tévezt ott is meg tudtam játszani, mint a korábbi középső posztján, de a széleken is elérhető volt, attól függ, hogy épp, hogy sikerült felfejlődni.
Hasznos kis alakzat, sok variációval, megvan a széljáték lehetősége is, ugyanakkor a két szélre kell a H/ workrate, hogy lehessen kombinálni. Egy hátrány van ilyenkor, hogy labdavesztésnél eléggé ránk hozhatják a lasztit, de, ha van két gyors és jól védekező CDM és LB/RB, akkor nagy magabiztossággal lehet támadni, akár indítani, kényszerítőzni, vagy beadogatni.
Játékosok:
Ibarbo - nem kell bemutatni: erős, gyors, jól cselez, jól lő, jól helyezkedik, ziccereire kell nagyon figyelni.
SIF svájci Sáskaresz: nos ez a csávó az egyik legjobb fekete lap. Leginkább a bal szélső CAM posztra termett, annyira hasznos ott a bal lába, hogy hihetetlen! Azzal ad be, nagyon sokszor tud ballal lőni is, iszonyat hogy milyen jól passzol és megvan az ereje is arra a posztra! 750K nem kevés érte, nagyon szuper, ha tehetitek, teszteljétek.
IF Tévez IN JOBB CAM: Itt is, mint minden hol a legjobb. 3 meccs alatt sikerült beállítani vele az egy meccsen 3 gólpassz rekordomat, mindet beadásból. Nagyon jól ad be, katalizátor lap van rajta. Védekezik, passzol, bead, lefut, elnyom, szóval... Annyi, hogy picit kevesebbszer jut lövéshez a szélen, de az biztos, hogy ha rá jön ki a lépés azon a poszton, akkor...
Meglepetés Doumbia: Még nem ismertem ki igazán azon a poszton, de úgy tűnik eddig, hogy +3 PASS és LASZTIVEZETÉS kellett rá, hogy hozza az elvártakat. Meglepő módon ezen a poszton nem azt kaptam tőle, hogy durr irány a kapu, hanem középen leosztogatja rövidbe a labdákat, hol szélre, hol előre, ha kell hátra... Picit cselezget, megtart és passzol, kb eddig ezt hozta, 6 meccsen bázz 1szer sem indítottam...Lehet ez az ellenfeleken is múlott, mert eléggé fogták, de azt gondolom, ha egyszer megindul, akkor nem lesz gond, de a többiek sokkal többet tettek, igazából vele csak a lasztit kellett megtartanom és ezekkel a képességeivel ezt nagyon nagyon könnyen lehet kivitelezni. Még néha lasztit is szerzett...
Nekem abszolút pozitív csalódás középső CAM-ba, simán befér oda. (Most kicsit többet fogom megjátszani majd, hogy teszteljem.)Többieket tudjátok.
-
Rypejakten
addikt
szia. azért csak most válaszolok, mert ma számoltam fel a csapatot véglegesen, 25 meccset játszottam Leonardoval csatárként ebben a felállásban (az 1. percben ingame cseréltem meg őket Douglas Costával). 25 meccs, 25 gól, 17 gólpassz. ügyes a srác, könnyen kerül helyzetbe, és általában be is fejezi őket.
a többiekről: Danilo borzasztó szar, Luiz, Miranda, Sandro beváltak, Hernanes várakozásokon felüli (sokkal jobban védekezik, mint amire számítottam, és nem hiszem, hogy volt rossz passza), Paulinho szuper, H/H workrate + '77-esen erősnek' érződött. Firmino 25 meccs 4 gól 22 assziszt, a helyezkedése 5*. Lucas profi, Costa pedig mini-Neymar az 5* skillel ott a szélen.
szerettem őket, de tegnap este olyan bullshit meccsbe futottam bele, ami után idegből kilistáztam mindegyikőjüket, és 1 kivétellel (Leonardo..) el is keltek.
-
LedyGyuszi
addikt
ezen már csak nevetni tudok...megnyertem újra a német kupát, ünneplés, majd ledob a serverről...
DNF, vereség, se coin, se pakk és kezdhetem újra kupát!
bravo EA!!!! -
Nazara
őstag
Na, megvan IF Ander Herrera, 35K-ért volt egy a piacon, csapnék le rá, erre látom, hogy szürke a felirat, mondom mi az isten. Aztán leesett, hogy nincs elég coinom, hiszen tegnap UP Neymarra elköltöttem a nagyját, igy kb. 5K kellett volna még - Szóval quicksellbe eladtam 10-ért az anno 90K-ért vett IF Winston Reidemet.
De megvan Ander, délután jön a teszt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
HunIIIFules #19548 üzenetére
Pont Nazara kollégával beszéltük még anno nagyon sokat, hogy míg Ő Pörszivel "kevesebbszer" kerül helyzetbe, azt viszont nagy hatékonysággal használja ki, addig mondjuk én Ibarboval többször kerülök helyzetbe, de kevesebbet lő be. (Bakker, nem frissítettem az oldalt, de látom a kolléga meg is előzött.)
Ugyanakkor az a tapasztalatom, ha megvan támogatva Tévezzel CAM-be, nagyon nagy király tud lenni. Ibarbo workrateje M/M, tehát nem indul meg egyből építkezésnél, nagyon jól megjátszható a pályán, nagyon veszélyesen lehet vele kapu felé megindulni, cselezni, Tévezzel pedig nagyon jól kiegészítik egymást. Mind a kettő brutál jól fejel, néha a kolumbiai is tudja indítani az argentint, pont az utóbbi H/H workrateje miatt.
Mindenképp +3 PASS és SHO kell Ibarbora, így megvan az a passz, ami arra a posztra kell, a lövésre pedig ha koncentrál valaki, akkor néha olyanokat is belő, amiket más csatár nem. Leginkább a ziccerek szoktak dadogni nála, arra kell kiemelt hangsúlyt fektetni. Mondhatnám úgy is, ha nem veszed készpénznek, hogy gól lesz a ziccere és odafigyelsz rá, akkor nem fog csalódást okozni, plusz odafigyelsz a lövésekre később is.
Nagyon ajánlott így ez a duó.
(#19550) LedyGyuszi: Igen, köszönöm!
Reggel ez volt az első, hogy csekkoltam, meg is vettem és már túl vagyok 2 db tesztmeccsen!
Nagyon OP a svájci, a csapat pedig...
Nemsokára írok róluk!
-
Nazara
őstag
válasz
De, csak mivel sokat kerül ziccerbe, nem gond, ha néha hibázik.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Nem bizony.
-
skroy
senior tag
Áttértem tegnap 15-re, ki is próbáltam online. 30. percben már vezettem 5:0-ra, köze nem volt az ellenfélnek a labdához. Aztán mintha az összes játékosomnak eltört volna a lába. Mire megfordultak, megmozdultak, az ellenfél már messze járt. Egy passzom nem sikerült normálisan. Ki is kaptam 6:5-re, mint a 'szar.
Erre sűrűn számítsak? 14-ben is volt hendikep, de ennyire nem feltűnő.
-
MdewC
nagyúr
válasz
HunIIIFules #19543 üzenetére
Üdv! Iszonyat jó csapat.
Nekem egyedül Mertens tűnik gyengének, de csak a fizikuma miatt és tudom, hogy Tévez az egyik legjobb CAM a játékban, ugyanakkor De Prüntyöt nehéz kivenni a csapatból, viszont akkor már így... [link] (Persze ha van coin, akkor Boatengből inkább a narancs...)
Egyre jobban bejön ez a team, akár hányszor megnézem...
-
Nazara
őstag
A tegnapi margójára:
87-es Neymar Shootingja érezhető fejlődésen ment keresztül, azokat a ziccereket, amiket eddig kihagytam, most berúgja. Egyéb statjaival eddig is elégedett voltam, azokon nem érzek érdemi változást.
3 meccs, 4 gól, 1 gólpasz.
-
HunIIIFules
csendes tag
Hali. Ti mit valtoztanatok ezen a kereten? [link]
-
Gebriel
veterán
válasz
Rypejakten #19535 üzenetére
Köszi
De azt hiszem ide nagyon kevés az én olasz csapatom amikor mindenki Benzema, Neymar, Robben és társaival tolja.. -
LedyGyuszi
addikt
Srácok!
ezt ki kell adnom magamból...
minden nagyképűség nélkülde kb. 500 online meccsel a hátam mögött megtörtént az, amit már régóta vártam, hogy lefocizzanak és rommá verjenek...legsúlyosabb vereségemet szenvedtem el...1:5
1:0-ra vezetek, félidő 1:1...2.félidő kezdéséből rögtön gólt kapok egy szalom cselsorozatból...simán le szoktam tudni védekezni, de most Boateng, Schweini csak úgy puffantak a földön, úgy pattantak le Götzéről...2.félidőben passzolni nem tudtam, Götzétől meg lehetetlen volt elvenni a labdát...4 gólt vágott nekem..helyzetek 6:6, végeredmény a már említett 1:5, minden ziccert bevert a srác!
mondjuk a fitness csapatommal játszottam 9 poszton és tény, hogy jobb volt a 4-5-1-es játékrendszerével, mert a 2. félidőben lehetetlen volt elvenni tőle a labdát úgy ment az egy érintő, de azért ez most megfogott...
megérdemelten nyert, jobb volt!jah igen, és a mai nap a földöntúli bravúrok napja, ma 2szer nyúlt vissza bravúrral ellenem az ellenfél kapusa és mentett a gólvonalról, amikor az ötösről rábikáztam az üres kapura... WTF
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #19531 üzenetére
Diekmeier?
-
dracox
addikt
Akkor diego lopezra rápróbálok az IF lapjára. Kösz a helpet urak.
-
Gebriel
veterán
Na ma este elvesztettem a szüzességem a Fifa online seasonjában.
Megvolt az első online mérkőzésem.
Kurvára végig izgultam,egész mérkőzés alatt kb 40%-ban volt nálam a labda.
De 3-1-re behúztam. -
Azog the Orc
őstag
Végül csak sikerált összerakni a holland támadó torpedó 4-est egy csapatba
Igaz Alaba 6-chem el lesz RB-ben se szerintem az annyira nem gáz mert még úgy is erős a pali!
-
thebigK
addikt
Na gyerekek, visszatertem a sikereim csapatahoz, amivel a div2ben taboroztam heteken keresztul, mely a kovetkezo: Adler - Joao Pereira, Sokratis, Hummels, Jansen - Gustavo Gundogan - Shaqiri Gotze Schurrle - Mkhytarian
Es ennyire melyen meg nem voltam...egymas utan hat, azaz 6 db vereseg a div5ben. Utolso meccsen eppen bennmaradtam. Es nem ertem, hogy miert szerepelek le ennyire. Tobb, minimum ket harom golos vereseg, nulla jatek. Nemtudom wtf tortenhetett velem. Elfelejthettem jatszani?! Asszem par nap szunet lesz a jatekot illetoen. Mar ha kibirom addig persze -
tigomigocika
senior tag
Ma bajnokságot játszottunk 3-an
Mindenki volt egy klub illetve egy válogatott csapattal.
Nincs bekapcsolva az automatikus mentés és lefagyott a szoftver...
a gép nem csak a játék....
valakinek fagyott már le a fifa? -
Guba32
csendes tag
válasz
Vampire Bat #19507 üzenetére
Köszi,igen! ;-)
-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19523 üzenetére
Pedig United-legenda, csak nekem nem szimpatikus, ennyi.
(Meg tényleg felkúrnak ezek a Ronaldo-féle gólörömök, nem tudom, hogy mi szükség van megalázni az ellenfelet, főleg egy kamugól után...
)
(#19524) MdewC: Én ilyenkor már csak az Alt+F4-et nyomom.
(#19525) Azog the Orc: Engem ez már rég nem érdekel, liftezek az 1-2-3 osztályok között, csapat függvényében, azt jóccakát
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara #19520 üzenetére
Én is csinálnék gyenge de OP hibrideket csak a Division-okban nem szeretnék amiatt kierni
Amúgy neked is be van állva a kupád? Mert ott lehet büntetlenül tesztelgetni(#19521) Rypejakten:
+1
Ahogy mondod, szétpasszolom grundfoci és a 100% ziccer kimarad utána egyből egy védő által HÁTTAL előrebaszott labda MINDIG pontosan az emberéhez megy, és a mezőnyből előrevágott is! EZ MI??? A 3m-es passz meg sokszor nem talál célba! Hogy lett ez összerakva?
A sok Doumbia-s "................." már a CB-vel indítja bmeg a csatárt ahol áll teljesen mindegy honnan, csak előre létezik, oldalra semmi!
(mondjuk ez csak "jó" mert ezeket rendre verem, (kivéve ha nyomja a gép) csak zsibbasztó és agysorvasztó)
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #19521 üzenetére
Detto ugyanez, még a Penaldo-féle magamutogató gólörömöket rühellem a legjobban...
-
Rypejakten
addikt
a jó életbe már, nem hiszem el, hogy 10 meccse csak csökkent képességű, ingerszegény LB+Y spammerekkel játszok. le tudom védekezni, de annyira elszomorító, amikor 10-15 passzból eljutok a kapuig, belövöm, ő meg az előrevert labdája után tolja a féregmozgásos illetve ujjszopogatós gólörömöket. tényleg a legalja a közösség.
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #19516 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb bajom nekem is, hogy nincs hol tesztelni a rengeteg csapatot amit összerakok, mert személy szerint nagyobb örömömet lelem abban, hogy nonrare gagyi teameket, 53 pace-s CB-vel összerakok, mint hogy most Ramost és T. Silvát hogy hibridelem egymás mellé.
-
LendvaiFeri1
addikt
A 16-ról van már valami info? -
Gebriel
veterán
Ugyan azon stilus (basic, sniper stb.) lapok ertekei ossze adodnak vagy ha valtok vagy ha masikat adok neki az elozo erteke meg marad?
-
yozsee11
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a büntetőpárbajban a 6. kör után 6-5-ös vezetésnél miért kellett egy hetediket is belőnöm a továbbjutáshoz?
-
HI-FI
tag
Egyébként csak engem zavar, hogy a kommentátor még mindig egyfolytában a világbajnokságról beszél?
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #19510 üzenetére
Na, szabadjára engedtem a fantáziámat, mit szólsz ehhez?
-
Azog the Orc
őstag
(#19506) Azog the Orc :
ja csak a csapatot nem linkeltem
CSAPAT, már nem engedett szerkeszteni
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Guba32 #19483 üzenetére
A chem jobban kijön Carvajallal,meg egyszerűen csak ki akartam próbálni.
Modric azért sokat besegít a védelemben,a statjai ellenére.
Boateng csak jött ingyen pakkból,és ki akartam őt is próbálni.
Megmondom őszintén,hogy Perez azt hittem ,hogy jobb lesz.
Remélem,hogy minden kérdésedre válaszoltam. -
HI-FI
tag
válasz
LendvaiFeri1 #19499 üzenetére
Nekem is vannak kétségeim ezzel kapcsolatban. Majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest