Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Megint vannak min. ár csökkentések kuksizzátok meg pl: IF Benzema 410k-ról 320k-ra, de még így is tele van a piac vele
-
bucketb0b
őstag
PSG-Barcelona
Real-Atletico
Porto-Bayern
Juventus-MonacoA rossz hír, hogy egyik párharcot sem találtam el
A jó hír pedig a Barcelonanak, Atleticonak, Bayernnek és Juventusnak szól.
-
gyulakr
tag
válasz
gyulakr #17997 üzenetére
Amúgy elmennek a p.csába, a price range bevezetése után 700-ért vettem 81-es Aubameyang-ot, kicsit módosították azóta a price range-ét, most a feléért megy
-
gyulakr
tag
válasz
Shit Life #17995 üzenetére
Ahogy nézem valóban betett a piacnak a price range, nagyon sok játékost el sem lehet adni (ez főleg az IF kártyákra vonatkozik). Ott van pl. Rondon (83), mint a szemét annyi van a piacon a legalacsonyabb áron, és a kutyának sem kell. Teszem hozzá 65e-ért nekem sem kellett...
A nem IF játékosokat el lehet adni, de nagyjából úgy hogy beállítod alacsonyra az árat, és reménykedsz hogy licittel megy majd feljebb
A fifa point vásárlásnak annyi értelme van, hogy LEHET jó játékosod, de egy drágább IF-et valószínűleg nem (illetve nagyon nehezen) fogsz tudni eladni. Szívás...
disclaimer: én kb. 2 nappal a változtatás előtt adtam el SIF Laca-t valami 1.5M-ért, akkor áron alul...
-
Shit Life
senior tag
Most nézem hogy IF Perisic közel 2x drágább mint a SIF
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #17994 üzenetére
Ez jó ötlet, valóban jobb lenne csak most sajnos 90k-m van így mostanában abból kell építgetnem ami van (hála égnek elég sok alap játékos megvan) vagy max olcsóbbakra telik
Mert van közel 2 millát érő olyan IF-em akiket nem lehet eladni min áron sem 1 hete
IF Schürrle és IF Perisic is talán épphogy bele fog férni -
zsoltirte
aktív tag
Megérte pár napja megvenni IF Higuaint és 2 meccset nyomni vele. Csak 50k zsetonomba került ez a produkció. Össze se merem számolni, hogy a nehezen gyűjtögetett zsetonom mennyi részét lopta el a Fifa az elmúlt pár hétben. Csak IF Higuain, Abate, Armero és Muriel négyesen hasalt el kb 150k zsetonom. Köszi EA! Biztos fogok még fifa pontot venni, mikor ugyanannyi pénzért egy rakás zsetont is vehettem volna és akkor most pont leszarnám ezt a mínuszt. Egyre jobban kezd a kedvem elmenni az egész játéktól.
-
evibly
senior tag
Mi már párszor játszottunk egymással, ezért van egy-két konkrétum, amit tudnék tanácsolni neked.
Az első és legfontosabb, hogy nincs build up played. Ez azt jelenti, amit te is írsz: nem szeretsz, akarsz passzolni, mert azt mondod, hogy nincs kinek, meg hogy a játékosok soha nincsenek szabadon. Helyette a csatárt tömöd azonnal labdával, aki vagy el tud futni, vagy nem.
Szerintem ennek a játéknak az egyik legfontosabb elem a türelem - amit egyébként sokszor én sem tudok betartani. Várni a passzal, forgolódni egy kicsit, keresni a társakat, és amikor tuti a passz, akkor gurítani nekik. Ne átallj hátra passzolni, ha kell, mert utána biztos lesz szabad ember.
Amit még észrevettem a meccseinken, hogy az esetek többségében első szándékból passzolsz. Könnyen olvasható volt, hogy mit akarsz, sok labdát vesztettél, ami nagyjából egyenlő a vereséggel. Várj egy ütemet a passz előtt, fordulj, egy fake shot és utána. Nyilván néha érdemes riszkírozni egy hosszabb átadással, ha látod, hogy beindul a csatár, de ne lődd neki mindig, egyrészt kis százalékban sikerül, de ami még fontosabb, hogy kiszámítható lesz a játékod.
Persze lehet Costa/Sturridge indítására alapozni a játékot, de ahhoz azt nagyon stabilan kell művelni, hogy nyerj vele. Vegyítsd a dolgokat, tartsd a labdát, mert amíg nálad van, addig gólt nem kapsz
Ahogy Rypejakten kolléga is javasolta, érdemes lenne robusztusabb, jól passzoló középpályát összehozni, akik ott vannak ha kell és tudsz velük számolni. A szűrés, a támadók leütközése nagyon fontos. A védekezésed sztem alapvetően rendben volt, nagyon nehezen hámoztam át magam rajtad, ha megfogadod a játékosokra adott tanácsokat, még jobb lehet
Kitartás, és vegyél Live-ot, mert offline nem fogsz fejlődni sztem, illetve mi sem tudunk egymással játszani
-
LedyGyuszi
addikt
tegnap seasonsban pár szezonos div1-es tagság után sikerült kizúgnom...
ráaádásul div2-div3-as ellenfelektől sikerült kikapnom, vagy x-elnem 1-2 győzelem mellett...Csapatom, mintha nem is akart volna focizni, 11-esek tömkelegét fújták be ellenem és persze minden szerencsétlen löbbölgette Ronaldora, Bale-re a labdákat és a védőim vagy egymást, vagy luftot, vagy a bírót rúgták...Vagy megszakadt a kapcsolat és vereséget írt be nekem 0:3-mal...Szóval szánalmas volt tegnap a játék!Volt egy qrva jó mérlegem ,amin tegnap sikeürlt kozmetikázniuk...
Érdekes, visszalökött div2-be és mintha varázsütés történt volna, egyből jött a győzelmek sorozata div1-es játékosok ellen is... -
Rypejakten
addikt
a keretekhez szólnék hozzá.
BPL: Ramsey nem elég tank a CDM poszthoz, plusz a H/H miatt mindenfelé lesz a pályán, de a helyén, közvetlenül a védelmi vonal előtt nem. lassú, fizikailag gyenge, és átlagon aluli a fejjátéka is.
Maticra vagy Sandrora cserélném.
a védelem viszont katasztrofális.
Zabaleta bármennyire erős, passzol és védekezik jól, lassú. bárhányszor játszom ellene, a góljaim nagy részét az ő oldaláról lövöm. a helyére Walkernél nincs jobb fullback a játékban, egy legális csalás a csávó, használd ki.
Mertesacker a szuicíd hajlamok kiéléséhez tökéletes, de ezt a játékot nem rá tervezték. legalább esélyt adj magadnak, hogy a 80-90 pace-es támadókat meg tudd állítani. tipp: Koscielny
Vertonghen nem rossz, bár én használtam, és nem igazán vált be, de ha nincs nagyobb bajod vele, ne cseréld.
balra, ha Monreal nem személyes kedvenc, José Enríque vagy Filipe Luis jobb opció.Bundesliga: nincs bal oldali védelmed, Hummels lassú és túl elől védekezik, Schafer szintén borzasztó, ráadásul Xabi Alonso sem tud besegíteni visszazárni. lazán lekontrázzák a teljes bal oldalad.
De Bruyne szerintem nem olyan hatásos ott a szélen, ahogy Sneijder sem.
a helyedben átállnék 4231(2)-re, és egy csatárra, így.
sokkal stabilabb középpálya, és a védelem is ki van segítve. -
Rexcsek
tag
Szia!
Nem hinném, hogy Noob vagy, ez a játék simán begyakorolható...legalábbis egy szintig. Én a Fifa 14-el kb. 300 meccset toltam sima szezonban egy év alatt, összejött egy idények ligacím(1. osztály első helye). A Fifa 15 szerintem jobb game, így már most tartok kb. 300 meccsnél és van 4 idények ligacímem. Ha sokat tolod rá lehet érezni a dolgokra. Mondjuk akinek van ütemérzéke és némi tehetsége akkor felgyorsul a folyamat. Ami még szerintem fontos, hogy tudd a saját gyengeségeidet, azt hogy miben kell javulnod. A meccsek után nézd vissza a visszajátszásokat és elemezd ki az adott szituációkat. Nekem a védekezés és a helyzet kihasználás voltak a fő gyengeségeim. A védekezés egész jól megy már(ha nincs hendi), a helyzeteket meg próbálom higgadtabban befejezni( 16-oson belül nem sprintelek, próbálok a csatár erősebb lábával lőni, a beadásoknál figyelni a csatár mozgását középen stb.)
Szóval szerintem nem hinném h noob lennél, mert senki sem azHa viszont nem tudja valaki a saját gyengeségei felismerni vagy beismerni akkor leragadhat egy szinten. Nálam sokkal jobb mérlegű ellenfeleknek a játékban nincs annyi trófeájuk mint nekem vagy volt olyan is, hogy a gyerek lenyomott kb.800 meccset, volt az első osztályban is de semmi eredmény...
Amúgy melyik osztályban vagy?
-
mkbla
senior tag
válasz
Shit Life #17964 üzenetére
gyári taktikából általában az ellentámadást használom. amúgy meg pont a lenne a cél, hogy induljanak, mert valahogy lehet h bennem van a hiba h akkora noob vagyok h nem látom mikor mit kellene csinálni, de ha épp tisztán előre tudnám passzolni a labdát akkor tutira megakad az egyik védőben, ha meg nem akad meg akkor lesen van, vagy el sem indult, de már nem is fog tudni...
xbox360-on játszok
-
bucketb0b
őstag
válasz
losilee1337 #17979 üzenetére
Be.
Nem igazán értem az EA logikáját. Seasonsben meg tudod nézni az ellenfeled, a statisztikáit is látod, de futban nem. Futban látod az ellenfeled felállását, játékosait töltő képernyőn, seasonsben nem csak meccs kezdetekor alul a csíkot (ami mellesleg kurva zavaró, hogy nincs radar az elején, legalábbis számomra).
Én még azt is el tudnám viselni, hogy a meccs kezdetekor, ha nem pörgetjük tovább (vagy akár a betöltő képnél) kis statisztika ott lenne pl. az utolsó 5 meccséről, jelenleg hogy áll melyik divízióban, mert abból már tudsz következtetni a meccsre is akár. Nem mindegy kivel találkozol, mert lehet neki muszáj támadni, győzni amit tudnál már előre és nem csak meccs közben találgatnál, hogy ez most azért támad ennyire, mert muszáj győznie vagy csak ennyivel jobb nálad. Erre fel tudnál már egy taktikát is építeni "előre". De gondolom ezek csak szép álmok maradnak -
Shit Life
senior tag
Bakker most látom hogy egyik link sem jó
Jó nagy birka vagyok
Mindegy
-
bucketb0b
őstag
válasz
losilee1337 #17977 üzenetére
Ez nem fut..
-
Shit Life
senior tag
Ezt azért mert lehetetlen megszabadulni SIF Lacazette-től: [link]
Ezt meg azért mert Jovetic is jó CF lehet szvsz: [link]
Ezt meg azért mert csak úgy: [link]
(na jó itt kíváncsi vagyok IF Perisic és IF Schürrle-re)Így már csak IF Benzema van meló nélkül, de őt meg majd feldugom valakinek
(az EA-nek)
-
gyomorHD
tag
válasz
losilee1337 #17968 üzenetére
énse találom PS4-en....
-
szpal17
őstag
válasz
Vampire Bat #17972 üzenetére
Természetesen csak poénnak szántam. Sajnos nem férne be a csapatomba.
-
szpal17
őstag
MOTM Lord Bendtner!!? Győztes gól a 90. percben...egyből jönne a Bundesliga csapatomba.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat #17969 üzenetére
Lodygin sem rossz mondjuk
-
Vampire Bat
aktív tag
Ez a Palacio gól milyen szép kombináció után született!! Nekem nagyon tetszett.Érik a MOTM Benaglio
-
yozsee11
aktív tag
válasz
losilee1337 #17959 üzenetére
Mikor az eredményeidnél felsorolja a meccseket, ott Enterrel vagy kontrolleren A-val tudod kiválasztani, hogy kinek az adatait akarod megnézni:
És akkor jön be, hogy melyik osztályban van és hogy hol tart épp:
-
Shit Life
senior tag
mkbla:
Milyen platformon játszol?
Más:
Végreeee
Tudjátok volt nekem az a belassulós gondom egy jó darabig, de már két napja semmi ilyesmi nincs, az összes meccs tükörsima, kb 20-ból 1 laggol. Nem akarom elkiabálni, lehet meg van a megoldás
Most már csak úgy indítok meccset ha egyből beadja az ellent zöld latency-vel, ha késlekedik az ellen beadásával és zöld a latency akkor kinyomom. Ezek szerint kapcsolati hiba okozta a belassult, fáziskéséses vesszőfutásomat!
Azóta "óó happy day" és élvezem a játékot mint azelőtt
-
losilee1337
aktív tag
Udorito faszopo fifa
-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b #17962 üzenetére
Igaz, de azért ez nem teljesen így van
Az ilyen sablonos módszert viszonylag "elég könnyen" le lehet védekezni. Idejét nem tudom mikor kaptam ki sprinter vagy long-ball ellenféltől, mert kiszámítható, előre oszt kész! Ha időben váltasz hátra nem tud elmenni a nyúl annyira hogy ne tudj odapiszkálni!
A rendes tudatos kontrajáték az már más, na az okoz problémákat, ha valaki jól csinálja
Mert az tud váratlanokat húzni.
mkbla:
Taktikai beállítással lehet ezen orvosolni, hogy ne fussanak ész nélkül a kapuba a csatárok.
Van 4 gyári taktika először azokkal próbálkozz hogy melyik fekszik igazán neked és ha megvan akkor azt egyéni taktikával lehet finomítani -
mkbla
senior tag
nem bántasz meg. tudom, hogy noob vagyok, nem is vitatkozok ezen, ma is játszottam pl egyik cimbimmel offline, és egyszerűen sík ideg voltam, hogy nem tudtam ma megverni (kb mintha offline is a hendit éreztem volna, hogy nem tudok semelyik csatárommal se gólt lőni a meccsek alatt), pedig már hónapok óta nem volt nálam játszani... ő a 10-es fifával nagyon sokat tolta anno pc-n és neki igazából semmi játéka nincs csak az, hogy passzolgat. távoli lövéseket, szögleteket, szabadrúgást semmit nem tud, tulajdonképp még az ötésfelesnél is csak passzolgat. aztán meg ugat nekem, hogy hogy jut eszembe a 16-os ról ráküldeni a labdát...?
valójában próbálom én is fejlesztgetni a passzjátékomat, de nem mindig jön össze, sokszor idegesít, hogy van sok jó passzom, de amikor előre kellene menni a csatárnak akkor csak áll egy helyben vagy már régen lesen van...
van másik cimbim akivel offline játszom ő pedig az alacsony indításoknak a híve, 10-9 emberhez megy neki. nekem 10-0 megy emberhez, és továbbra se vágom ,h amikor integet a csatár akkor kell neki elvileg indítást tolni, de hiába mert addigra mire én hosszan lenyomom az Y-t már rég lesen van vagy már visszafele fut. ős is ugat amikor félpályáról megküldöm a lapos v magas indítást, hogy minek, de nemtom miért nem veszi észre , ohgy ő is pont ugyanezt csinálja, félpályáról Y hosszan és fut, mert már futnak neki a csatárok, nekem meg alig... ezt se teljesen vágom hogy is van ez???
szerk:
30ról nagyon nagyon ritkán küldömviszont volt még egy cimbim aki folyamatosan
és volt h be is talált
persz ez is egy taktika, de hogyan tudom rávenni a játékosaimat, hogy haladjanak a támadással, meg előre előre!!!!a custom tacticban piszkáljak dolgokat, akkor jobb lesz?
-
Shit Life
senior tag
"""Passzolgatni annyira nem tudok meg nem is szeretek, sosem találok üres embert, lapos indításokat nem látom nem igazán tudom hogy kell, eddig nem sikerült rájönnöm, hogy működjön, főleg megpróbálom előrevágni a labdát vagy megfutni a szélen és beadni."""
Nem akarlak megbántani, csak jó tanácsokkal szeretnék szolgálni, de a fent említett módszert a .......-ok használják
Ez nem jó elképzelés, ez az én határozott véleményem! Nem állhat abból egy mérkőzésed hogy csak előrevágod és majd lesz valami. Ha jobb játékos akarsz lenni akkor feküdj rá a passzok gyakorlására hisz egy focimeccs passzok sokaságából és indításokból tevődik össze! Pont az alapokat hanyagolod. Hosszú távon semmiképp sem jó koncepció az előrevágom bruhaha módi.
Nem kioktatni akarlak csak rávilágítani a tévedésedre!
-
mkbla
senior tag
válasz
Shit Life #17958 üzenetére
nekem vadi új ez az angol csapat, most próbálgatom őket, a felállást meg szoktam változtatni, mert volt hogy épp az adott felálláshoz nem találtam magamnak megfelelő embert vagy csak épp megfizethetelen volt.
még a 4-4-2 vagy a 4-3-3 -ra szoktam ráálni attól függően, hogy épp az adott melyik poszton volt sérülés , eltiltás, vagy csak fáradt az ember. Nekem nem okoz nagy problémát ha felállást váltok. Passzolgatni annyira nem tudok meg nem is szeretek, sosem találok üres embert, lapos indításokat nem látom nem igazán tudom hogy kell, eddig nem sikerült rájönnöm, hogy működjön, főleg megpróbálom előrevágni a labdát LB+Y-nal, vagy kis passzokkal és Y-nal rövideket passzolni inditani (már persze ha épp akar támadni a csapat), vagy megfutni a szélen és beadni. -
Shit Life
senior tag
Nekem az a véleményem hogy a felálláshoz igazítsd az embereket, szóval azt neked kell eldöntened hogy melyik felállás passzol legjobban a stílusodhoz és arra kell csapatot építeni, feltölteni a posztokat a legmegfelelőbb emberekkel!
Az emberekkel kapcsolatban is tudni kéne hogy melyikkel nem vagy megelégedve és akkor helyette ajánlunk jó alternatívákat, mert ha nálad pl Mertesacher hibátlanul teljesít feleslegesen mondom hogy Cahill-t tedd be.
Én az egy felállás híve vagyok, így arra tudja az ember fejleszteni a játékát fokozatosan.
-
mkbla
senior tag
Urak!
Egy kis segítséget kérnék, jobban mondva véleményezést a csapataimból, mind2 keretemmel van egy másodlagos felállásom is , ha épp pihentetni akarom az egyik sort:
itt a BPL csapat [link]
és akik ide a kispadra nem fértek be de nálam vannak: Skrtel, Coloccini, Henderson, Zouma, Diouf, Sturridge, Rodriguez
itt pedig van a bundás csapatom: [link]
és itt is vannak akik nem fértek ki: Brandt, Ronny, Bertels
Kit lenne érdemes innen kidobni, mást tenni helyette? más felállás? kivel lehetne még kiegészíteni? Kinek mi a véleménye?
Minden építő jellegű hozzászólást és kritikát elfogadok, és előre is köszönöm
-
MdewC
nagyúr
JEEE!!
Megvan narancs Silva!!!
Legalább ennyi.
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #17953 üzenetére
Hű ezt a WR jól benéztem, nem tudom miért na mindegy
Instrukciókban be van állítva, de mégis rendre visszazár mélyen, akkor is ha H/M, nem tudom miért.
Mondjuk a CDM-re is hiába állítjuk a "stay back....." instrukciót akkor is rendre elől van és érkezik ziccerre
-
Shit Life
senior tag
Ha már nem tudom eladni IF Kagawa-t 3 napja úgy hogy 100k-val olcsóbbéé adom mint a rajta kívül kint lévő 2db így marad és építek rá egy hibridet, kap egy 2.esélyt hátha újjászületett
feltámasztja a hibridek ereje
IF Kagawa CF hibrid vélemények?
IF Pogba nem vált be CF-ben, (ezért is készült a fent említett squad) sajnos a WR H/H miatt sokszor nincs ott a központi elosztó helyén mert visszajön a 16-osomig védekezni, ha labdát kap a helyén akkor nagyszerű a pali, csak ritkán van ott
Ez az LB silver Durm gyerek nagyon bevált, hiba nélkül játszik, gyors, jól szerel! Kedvenc lett!
-
yozsee11
aktív tag
válasz
losilee1337 #17948 üzenetére
Current Season-ben ha valamelyik lejátszott meccsre rálépsz, akkor ott mutatja az ellenfél adatait, eredményeit és hogy melyik osztályban van.
-
Francesco003
aktív tag
Kedves fórum társak!!!
Örömmel tudatom ,hogy a sok sok negatívum mellett van pozitív dolog is.
Magyar supportot csak dicsérni tudom .Segítőkészek és intézkednek ,ha tudnak.
Eltűnt másfél hete 1.7 millióm egy licitálás közben.3-4 telefonhívás fenyegetőzés...és tadamm ma visszautalták a beragadt coint.......
CSoda videó készítő úr ki írta ,hogy buktam.Most jelzem visszakaptam.Csak hinni kell valamiben és megvalósul.D
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #17945 üzenetére
Ma lehet a világnapja van a fogyiknak
Most 3x zsinórban jött olyan ellenfél aki ha labdátszerzett teljesen mindegy hogy hol és kinél van a labda, már vágta is előre, annyi volt a változatosság kedvéért hogy váltogatta a lapos és a hosszú indításokat, szinte csak egész pályás indítás! Passzolás akármilyen irányba kizárt és büntetendő cselekmény!
-
gabee0324
tag
A gaboni vipera!!!!
Megint nem lehet csatlakozni a szerverhez
Nálatok müködik
-
Shit Life
senior tag
válasz
Vampire Bat #17940 üzenetére
Igazad van erre nem gondoltam, sorry
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat #17940 üzenetére
+1
félreolvastam, megyek is haza... -
gyomorHD
tag
Csak Xboxon nemjo a game? Vagy PS4-en se lehet játszani?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Shit Life #17936 üzenetére
Szerintem sokat nem számít az osztály, jó persze aki folyamatosan 1-2. osztályban van az nyilván nem a 8.ba való, de szerintem kevés ez a 10 meccs/div rendszer. Elég könnyű az adott osztályban folyamatosan bent maradni még a 2-3. osztályban is és ha kifogsz egy jó szériát már lépsz is feljebb.
-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b #17935 üzenetére
Tudom én hogy csapat+besorolás de amikor nem talál ellenfelet akkor pásztázza az alsóbb és felsőbb osztályokat is
Szóval ha Te div3-ban vagy simán kaphatsz div2-ből és div4-ből is ellenfelet!
De ez sztem nem korrekt, simán csak abból az osztályból kéne adni ahol vagy ha meg ott ninsc ellenfél akkor csak az alatta lévőből mert ha pl div4-ben vagyok és zsinórban kapom a div2-es és div1-es ellenfeleket csodálkozom hogy agyonvágnak?
Ami így nem valós eredmény mert pl így kiesek, de ha azonos div-ből adott volna ellent akkor bent maradok vagy talán fel is jutok.
Írom ezt úgy hogy én nem játszom a seasont
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten #17932 üzenetére
Szerintem inkább nem jön ki annyira a fut "előnye"
(#17933) Shit Life: csapat és besorolás alapján kapsz kb. veled egyszintű ellenfelet.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Elég random sorsol a gép, ahogy észrevettem....én seasons-be div. 5-be vagyok (nemrég óta nyomom) de elég sokszor kapok div. 3 vagy div. 2-be tartozó ellenfelet.
-
Shit Life
senior tag
válasz
Arra gondolsz hogy gyengék? Vagy arra hogy szimplán droidok? Mert lehet hogy alacsonyabb osztályból kapod az ellenfeleket ha nem talál az adott osztályban.
-
Rypejakten
addikt
seasonsben csak autisták játszanak? div2-ben vagyok, div10-ből fellépegetve egyesével, osztályismétlés nélkül, de megdöbbentő a játékosok ostobasága. kb. az itteni div2 a FUT div5-6-jával lehet egy szinten. félelmetes kiket sorsol össze velem a gép.
-
evibly
senior tag
válasz
Baga1983 #17930 üzenetére
Valami nagy gebasz ehet Xbox fronton, mert webapp-ban is le van bénulva minden.
Az EA Sports Fifáért felelős közösségi médiás szakija ezt tweetelte:
"Team's looking into the Xbox issues at the moment. Will fix asap. Apologies for the inconvenience"
Vagyis reszelik ezerrel....remélem
-
Baga1983
senior tag
válasz
HunIIIFules #17922 üzenetére
Nálam X360-on eltűnnek a játékosok, vettem Cuadradot, Candreva-t, azt el is tűntek, kilépek, vissza, erre már Tevez is eltűnt...na elmennek ezek a fa...om-ba. Minimum 20-30 Jumbo csomag kárpótlásnak.
-
evibly
senior tag
Apuka kamasz fia eltapsolt több mint 4500 dollárt Fifa pontokra Xboxon, ami miatt a faszi (aki egyébként a Világbank kommunikációs csoportjának az elnöke) kissé zabos lett a Microsoftra
Akinek a fórumozók között van gyereke, annak főleg ajánlott olvasmány...
-
MdewC
nagyúr
"Ja más! Volt felesleges játékosom 78 gignac , wijnaldum meg ilyenek eladtam őket reggel! Most ott figyelnek a csapatban! Na?"
"A kurv......nya!!! Az a hibás!!!"
Hatalmas +1.
Nálam ilyenek még nem fordultak elő, de borzalmasan haragszom rájuk a belenyúlás és lehúzás miatt. Az egész hóbelebanc az Ő nem átgondolt és hiányos szolgáltatásuk miatt van.
Szeretem a játékot, sokszor nagy örömet is okoz, de maga a szolgáltatás nem kerek.
-
csanad09
csendes tag
válasz
zsoltirte #17923 üzenetére
érdekes, mert itt a topikban is folyamatosan ezt olvasom, hogy kidobja vereséggel az embert, ha gyengébb a csapata az ellenfélnek akkor a gép őt "tolja", valakinek belassulnak a játékosai, laggol. szóval mindenki szidja mint az állat a játékot és az EA-t, nálam viszont semmi rendellenesség, semmi csalás, néha laggol az ellenfél, de kb 8-10 meccsenként egy
-
ali75
aktív tag
válasz
HunIIIFules #17922 üzenetére
Na pont így vagyok én is!!!! Egyszer belépek a csapat 3 emberének nincs szerződése! Kilépek majd vissza! Most mindenkinek van szerződése!Ez mi? Ilyen egy szar szemét valamivel még nem találkoztam! Ea support telefonon pedig közlik hogy a biztos a netem a hibás! A kurv......nya!!! Az a hibás!!! A digi a hibás mert egy belépésnél van 11 emberen szerződés a következő belépésnél pedig nincs csak 8 emberen???? Raktam szerződést a háromra mehet a meccs! Csapat bemutatás után kilép! Visszalépek megint nincs 3 emberen szerződés !!!! Ezért a netem a hibás????? Hú ráhajtogatnám a lemezt a fejére a ....!
Ja más! Volt felesleges játékosom 78 gignac , wijnaldum meg ilyenek eladtam őket reggel! Most ott figyelnek a csapatban! Na?😃👍
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan 'pro club' ahova lehetne csatlakoznom az online pro uzzemmodba? Már unom a drop in meccseket, szintem 82 jelenleg, posztom irányító, kozeppalya közepén szeretek játszani.
Ja igen, természetesen PC -n játszom -
zsoltirte
aktív tag
(#17921) csanad09 + (#17922) HunIIIFules
Xbox-on olyan szupi a Fifa, hogy a minap elindítottam, majd megkérdeztem magamtól, hogy fel akarom magam megint idegesíteni? Nem, így inkább ki is kapcsoltam. Szóval arra nem tudok válaszolni, hogy most is fennáll e ez a probléma, de az elmúlt pár hét után látatlanban is simán rámondom, hogy nem egyedi a gond.
Pijac árazás
Ezzel a fix árazással, meg a mostani árcsökkentéssel egyedül az járt jól, aki korábban vett egy rakás zsetont. Senki más. Aki a nehezen összekuporgatott zsetonjából pedig venni merészelt 1-2 IF vagy drágább ezüst játékost az meg még jól meg is szívta. -
ali75
aktív tag
Üdv.! Xbox one-on játszik valaki? Ma egész nap eddig kilép! Nem csak meccs közben hanem csapat összeállításnál is! Kártyák tűnnek el mikor belépek de következő belépésnél már ott vannak viszont csapatba nem tudom rakni őket mert egyből kilép!!! Valakinél volt ilyen hiba?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Shit Life #17918 üzenetére
Én az olyan játékosokon égek ki akik eljönnek 9-0-1el egy Real vagy Barca csapattal leparkolják a buszt és kontráznak az egy szem Benzemaval vagy Ronaldoval elől.. Szerintem ezeknek nem való ilyen csapat, ki sem használja azt amit tudna a csapat. Én sem vagyok egy nagy skiller, de ha már jó csapatom van akkor legalább támadjak vele ne csak üljek a középpályán és várjak egy jó kontra lehetőségre.
-
csanad09
csendes tag
válasz
Shit Life #17916 üzenetére
hát nem tudom. én labdabirtoklós focit játszok, de gyors labdajáratással, sok indítással és gyors befejezésekkel. ebből adódóan sok kontra jön ellenem, de eddig bőven pluszos vagyok gólokban ls győzelmekben is. de aztán ha találok jobb játékosokat, mint pl Miranda akkor váltok.te amúgy milyen platformon játszol?
-
-
evibly
senior tag
válasz
Csokipuding8 #17900 üzenetére
Abszolút egyetértek, ugyanakkor fogadd őszinte csodálatomat a számomra eddig ismeretlen "foscsombék" jelző miatt!
Be fogom vezetni!
-
Shit Life
senior tag
válasz
csanad09 #17910 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe még ŐT nálam nagyon bevállt, stabil CB próbáld ki, ne tévesszen meg hogy non-rare lap
Kroos-ra rá lehet pakolni egy katalizátor lapot, de sztem nem lesz érezhető a változás mert ő így is úgy is lassú, inkább valami +3 PHY lapot tegyél rá hogy jobban bírja a melót a KP-n
-
csanad09
csendes tag
válasz
Shit Life #17908 üzenetére
nekem Varane jobban bevált általában, mint Pepe. de Pepe ott van a cserék között, mindig cserélgetem a csapatot a fáradtság miatt szóval ő is játszik. és akkor Mirandát kipróbálom, de ha ellene játszottam, akkor nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, mint más védők. de egy próbát megér. illetve Kroos nagyon szeretem, de kicsit lassú. valamelyik képességlappal javítható, melyiket érdemes beszerezni hozzá?
-
Shit Life
senior tag
-
csanad09
csendes tag
van egy ilyen csapatom
szerintetek mit érdemes rajta fejleszteni Messin és Ronaldon kívűlegyelőre kb 30ezer coinom van, de próbálkozok kereskedni
-
Shit Life
senior tag
Igazából most a csökkentett min. áron raktam mi akiket eddig sem tudtam eladni és láss csodát még mindig nem kell a kutyának sem
-
MdewC
nagyúr
válasz
Ez mennyire igaz.
Amúgy a min-max árak maradtak...
-
Shit Life
senior tag
válasz
Nem állt vissza csak csökkentették a min-max árakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest