Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ali75

aktív tag

válasz MdewC #18431 üzenetére

Tisztelet!

Nem az a gáz hogy taktikát kell vátoztatni! Mert én is váltok meccs közben sok alkalommal sőt jó is hogy váltani kell mert azért van!(az pedig külön jó neked hogy tudod menteni)!!! Én azt írtam illetve akartam leírni hogy taktika váltással pl. Megszűnik a foci játék tudásom? Majd mikor vissza váltok akkor újra tudok focit játszani???
    Egy váltással olyan mintha kezdő lennék , mikor pedig eltalálom a taktikát én profi leszek az ellen pedig aki addig profi ezután egy kezdő lesz? Sok meccsen volt hogy nem ment lassú volt mindenki passz hosszú vagy nem ér oda , az ellen meg csúcs focit játszik, váltok majd fordul minden? Aki tudott focizni hirtelen nem tud játszani???Ez így jó?dèlután egész eddig játszottam a gyerekkel volt hogy 7-0 ra vert el nem váltottam semmit , aztán ő nem vált én nyerek 6-1-re? Egy meccsen megy minden szuper vagyok azt gondolom , de nem mert ugyanaz az ember lealáz több góllal? Ugyanaz a csapat mindíg! Ne mond nekem hogy két meccs alatt az egyiken teljesen analfabéta vagyok a focihoz a másikon pedig akár ülhetnék bármely bl csapat padján mint edző mert bejön minden...

Új hozzászólás Aktív témák