- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
Tisztelet!
Nem az a gáz hogy taktikát kell vátoztatni! Mert én is váltok meccs közben sok alkalommal sőt jó is hogy váltani kell mert azért van!(az pedig külön jó neked hogy tudod menteni)!!! Én azt írtam illetve akartam leírni hogy taktika váltással pl. Megszűnik a foci játék tudásom? Majd mikor vissza váltok akkor újra tudok focit játszani???
Egy váltással olyan mintha kezdő lennék , mikor pedig eltalálom a taktikát én profi leszek az ellen pedig aki addig profi ezután egy kezdő lesz? Sok meccsen volt hogy nem ment lassú volt mindenki passz hosszú vagy nem ér oda , az ellen meg csúcs focit játszik, váltok majd fordul minden? Aki tudott focizni hirtelen nem tud játszani???Ez így jó?dèlután egész eddig játszottam a gyerekkel volt hogy 7-0 ra vert el nem váltottam semmit , aztán ő nem vált én nyerek 6-1-re? Egy meccsen megy minden szuper vagyok azt gondolom , de nem mert ugyanaz az ember lealáz több góllal? Ugyanaz a csapat mindíg! Ne mond nekem hogy két meccs alatt az egyiken teljesen analfabéta vagyok a focihoz a másikon pedig akár ülhetnék bármely bl csapat padján mint edző mert bejön minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest