Hirdetés

Aktív témák

• Balage^

tag

válasz F_Zolee #7050 üzenetére

1 perccel ezelötti. Én most cseréltem fibernetre az adslt, mert halál volt a max 4mbit 4 főre, főleg úgy hogy öcsém előszeretettel lógott torrenten. Aztán most lesz 2 hete hogy van kábelnet a fibernettől, eddig nem volt különösebb panasz rá. Napközben mindig hozza az 1.1MB/s-os letöltést, olyan 18-22-ig kicsit lassabb, olyan fél mbittel, de kibírható. Az upload meg tegnap óta olyan 170kb/s. :) Mondjuk az előfizetett 2mbittől még messze van 70k-val :)
    Amúgy Budapest, 22. kerület. Ja és tényleg, tegnap reggel nem volt net, se tévé adás, de gondolom a vihar miatt valahol leszakadhatott a környéken a kábel. Reggel bejelentettem, délben amikor hazajöttem már volt minden.
    Egyébként eredetileg 20megás netet rendeltem, de azt 1 hónap után se kötötték be, mehettem be asztalt csapkodni aztán annyi volt a válasz, hogy ilyen netet ők nem is tudnak szolgáltatni csak meg van hírdetve itt a kerületben és azért nem kötötték be. Kérdezem akkor mi a pékfaszát lehet csinálni, rendeljem meg újra. Oké, akkor kérem a panasz könyvet. Ment a levél a fogyasztóvédelemnek, versenyhivatalhoz hogy olyannal akcióznak ami nincs, és a hírközlési hatóságnak is. :) Kiváncsi vagyok másodikáig megjön e a fibernet váalsz levele, különben széjjel szopatom őket... Ja és 1 órát vártam az ügyfélszolgálati irodán, bele is írtam a panaszkönyvbe, erre vigyorog bambán hülyén a kurva hogy máshol is ennyit kell várni, aztán felvilágosítottam hogy térjen észhez, harmadszor vagyok itt eddig mindig 1 órát álltam sorba és soha nem tapasztaltam még ilyet sehol se. Azt mondja rosszkor jöttem ma, ja mondom persze mindig rosszkor jövök mi?
    Na mindegy, gecik. De legalább most jó a net.

Aktív témák