Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Jah, ahhoz képest jó.. igazából a számlatartozást ráérsz fizetni.. nekünk több mint 8hónapja küldik a számlatartozést, és írják hogy ha nem fizetjük be akkor kikapcsolják a szolgáltatást..Mindezidáig ez nem történt meg, tehát nem sietik el, viszont mi is benn voltunk már és kaptunk csekket, amin majd befizethetjük a tartozást.
-
Olcsi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Van némi elmaradásom feléjük. Számlatartozás. Igazából ennek a kifizetése okoz most gondot, ezért voltam dilemmaban, hogy mi is lenne a legjobb megoldás... Mert jelenleg nincs fölös 15k kifizetni a tartozást, viszont azt sem szerettem volna, hogy havi 7500ért szolgáltassak nekem innentől az internetet. Csak nem láttam kiutat belőle...
-
-
F_Zolee
nagyúr
Végre lejjebb vitték az árakat legalább.
Bár még azok se mondhatók versenyképesnek más szolgáltatóval. De haladunk lassan... -
gergo19
aktív tag
Kint vannak a honlapon az új csomagok. Mondtam én hogy lesz itt valami. Az más kérdés, hogy szánalmasan gyengék....

-
Szokenesz
senior tag
Elvileg úgy van, hogyha lemondod most a szolgáltatást, akkor utána küldenek egy "végelszámoló" számlát amin feltüntetnek minden tartozást az adott napig (tehát nem egész hónapra) Legalábbis T-onlinenál nekünk ez volt a gyakorlat mikor átjöttünk a fibernethez... itt is valami ilyesmi lehet

-
Olcsi
senior tag
Lejárt az előfizetésem a fibernetnél, viszont most kiküldtek egy 7500Ft körüli számlát...
Kérdésem a következő lenne ezzel kapcsolatban: a lemondáshoz feltétlenül ki kell fizetni minden már kiküldött csekket? Ha igen, van-e olyan lehetőség, hogy én lemondom most, és a csekkeket később fizetem? (Gondolom ezt felejtsem is el, de azért hátha...)
Végülis nem kell nekem, hogy továbbra is biztosítsák a szolgáltatást, megvagyok én egy ideig net nélkül, de egyszerre kifizetni 10-15ezret... Most nem fog menni, viszont több számlát sem akarok kapni. Tehát hogyan lehet kiszállni a legfájdalommentesebben ebből az egészből?
-
Csabee.
nagyúr

-
preacher
csendes tag
Ha a Fibernet ősszel nem jön ki valamilyen ütős és stabil csomagokkal, akkor nagyon sok előfizetőt fog elveszíteni itt Kecskeméten... köztük engem is...

Január 27-ig nem hagyom ott őket, mert addig ingyen kapom tőlük a 10/2-es netet (július elejétől addig futja a kötbér
, de ha nem növelnek (stabilan) sebességet, akkor megyek át T-home-hoz... Most néztem, hogy már Kecskemét - Műkertvárosban is köthető optinet (pl: 15/7,5). Ha ehhez kérek SAT TV-t is, akkor a havi díjam 9.000 forint lesz... -
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Időnként nálam is ezt csinálja... A Thomson modem szépen jelzi is, továbbá írogatja is a logjába, hogy valami gond van a hálózaton (pl. túl nagy a zaj...). Modem reset után álalában másik, zavarmentesebb upstream csatornára áll át, így ideiglenesen megszűnik a gond.
-
Borisz76
nagyúr

-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Na igen, az szebben néz ki, de hány olyan matyi van aki ezzel nem számol csak netezik a vak világba? 10megás net még az egyet sem érte el, magyarul felszabadult 9... hoppácska.
...és szvsz netezni jó 1 megával is, igaz a jutubi már bufferelt állandóan. Én is csak amiatt néztem sávszélt. -
Csabee.
nagyúr
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
A modemreset utáni az jónak mondható

-
TheReMiXeR
senior tag
Ez jó egy 10/1-es csomagtól

Result for last test made 09.09.2009 23:42
IP (hostname): xx.xx.xx.xx (fibhost-xx-xx-xx.fibernet.hu)
Date and time: 09.09.2009 23:42
Download speed: 498,14 kbit/s (62,27 kB/s)
Upload speed: 679,55 kbit/s (84,94 kB/s)
Web ping: 16ms23.1ms38ms
Stability: 74.6 %
Server: Hungary - Budapest
Testers country: Hungary - statistics of Hungary
Statistics: global statisticsmodem reset után :
Result for last test made 09.09.2009 23:46
IP (hostname): xx.xx.xx.xx (fibhost-xx-xx-xx.fibernet.hu)
Date and time: 09.09.2009 23:46
Download speed: 9 703,47 kbit/s (1 212,93 kB/s)
Upload speed: 993,57 kbit/s (124,20 kB/s)
Web ping: 17ms111.6ms713ms
Stability: 87.1 %
Server: Hungary - Budapest
Testers country: Hungary - statistics of Hungary
Statistics: global statistics -
joecontra
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hali!
Milyen tapasztalat?

Földrajzilag merre?

-
joecontra
addikt
Optanettel valakinek van tapasztalata?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kangool
üzenetére
Itt nyomass egy tesztet
De ha minden más működik akkor az msn kliensbe van a hiba. -
kangool
tag
Fibernetem van. Másnál is előfordul, hogy ledobálja az msn 5-10 percenként? engem kezd idegesíteni.
Rendszert is újra telepítettem. -
joecontra
addikt
Részben tartozik csak ide. Az ETTH alapú internetszolgáltatásról tud valaki valamit?
-
F_Zolee
nagyúr
Jöhetne már valami szingli net ajánlat. Ne csak a TV-s előfizetőkre gondoljanak már. Kezd kizsákmányolásba menni ez a cég. Mondjuk eddig is megvolt ez a része másnál... Amúgy érdekes, hogy a meglévő ügyfeleknek rögtön hozzávágták az áfát a számlához(áfaemelés). De új előfizetőként régi áron adják.

-
G4bi89
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Nálunk lassan 1,5éve ingyen jön a TV a fibertől mert lemondtuk UPC direct van helyette olcsóbb,szebb a képe és vagy 5x annyi adás is van nem mintha nézném
Ettől függetlenül jön a fiber is mondjuk fura ,hogy ennyire szarnak rá mert nem hónapokról beszélünk hanem 1,5évről
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
A bérházi ajtón kilépek és a középső lakás bejárati ajtója felett van egy nagy szürke szerelődoboz.....nem kell oszlopot másznom elég a szobai alulétra

Egyébként ott csak a tv-t tudom b@szlatni de felesleges mert már írtam,hogy 3-4é éve ingyé nézem
Netet központilag másképp vezérlik....ha jól sejtem.

-
gozi
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem hagyják. Nálad csak valami adminisztrációs probléma miatt maradt úgy. Engem a váltástól számítva baromi hamar visszatettek az alacsonyabb csomagba. Ha kiszeded az oszlopn a szűrőt, attól nem lesz HBO-d, ugyanis már elég régóta kódoltan jön, nem kiszűrve. Sokan a visszirányú szűrőt szedik ki, hogy hátha lesz HBO-juk, és szarnak visszatenni (ekkor jön az, hogy egy vacak TV tönkreteszi a netet, mert teleszórja a visszirányt).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Szerintem próbáld ki hogy a legkisebb csomagra fogsz előfizetni! Szerintem hadják a 10mbit-et. De nekem mikor a TV-t módosítottuk kis csomagra akkor rögtön kevesebb csatorna lett. Egyébként az oszloponvan egy kis szűrő amit ha kicsavarok akkor full TV adás és HBO is lesz

-
gergo19
aktív tag
-
flavio
tag
Sziaztok,most néztem a fiber honlapján a 2009.10.01-től érvényes ÁSZF-ben nincs semmi változás,ugyan az mint eddig! Bár én nem várok semmi változást tőlük mert 1 év alatt nem tudták megoldani hogy adjanak 20/3 Mbit/s a kiemelt helyek valamelyikén akkor szerintem nincs mit várni tőlük! A sógorom,apósék és az egyik haverom Százhalombattaiak és most a fiber mindenféle jó akcióval bombázza őket csak ne a digihez menjenek át. Eddig lesz..ták őket sőt sógort meg is fenyegették hogy szólt hogy hetente elmegy a net nála nem kevés időre,szegénynek mindenféle kiszállási díjat mondtak hogy fizetnie kell mert náluk minden jó és csak nála lehet a gond,hogy azóta nem mer telefonálni akkor sem ha több óráig nincs net nála.
-
Borisz76
nagyúr
Márciusban lejár a hűségem a fiberrel.
Melyik "rezesbandához" érdemes szerintetek menni ?
Igaz telefonom nincs de a vezeték vége itt van a falban mert az előző lakónak volt vonalas telefonja.
Ha számít akkor : 52-es körzet.
Tippeket előre is köszönöm.
Egyébként nállam meglepően stabil a Mega csomag.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
gergo19
üzenetére
Októberi új csomagok?? Ehhe, még a végén "fejleszt" is valamit a Fibernet... kíváncsi vagyok az új sebességekre
meg remélem nem csak pletyka..Csak nehogy az legyen, hogy kiosztják az új nagy sebességű csomagokat és a mostani nagyjából helyre kalapált rendszerük újra összeomoljon és esténként 30mbit helyett lesz 1-2mbit meg 500ms ping...
-
gergo19
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki valamit az új októberi csomagokról? Mert azt hallottam lesznek új csomagok

-
tikodi
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
az lesz, meg kaptunk egy 25k-s számlát, mindenféle érdekes adatokkal. Azt tudni kell, hogy számhordozással jöttünk át 4-5hónapja, de a modem dobozára ráírták mi lett volna az új számunk. Na mármost a számlán olyan is van amit a normál telefonszámmal telefonáltunk meg olyan is amit az "új" számunkkal, na ez milyen már? Lehet felhivom az uj számunkat, hátha ide számlázzák valaki másét.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
5el lejjebb én is ezt írtam
sajnos ez van ezt kell szeretni... -
tikodi
tag
Azt tudjátok, hogy miért van, hogy ha letöltök akkor akadozik a telefon illetve alig hallani valamit a másik oldalon vagy egyáltalán nem hallanak? Mi meg halljuk a másikat. Mér szól bele a net a telefon sávszélébe?

-
vOrOn
tag
válasz
imi1024
üzenetére
Szervusz imi1024!
DNS feladata a webcímek „lefordítása", „feloldása" a hozzájuk tartozó IP-címre.
Fibernettől kaptál egy dinamikus IP címet (igaz ritkán szoktak változtatni rajta tapasztalatom szerint), amit a Fibernet dns-e old fel. Mivel nem gépedhez "kötődik", ezért nincs neked a dns specifikus utótag mellett semmi feltüntetve.
-
imi1024
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Fiber 4M-s netem van(még 1 darabig). Azt szeretném kérdezni, h miért van az, h az ipconfigban nekem a dns specifikus utótag mellett nincsen semmi?? Mi lehet ez a cím? Légyszi segítsetek! -
gozi
tag
Gödöllőn a tegnap esti vihar óta a város több részén egyáltalán nincs szolgáltatás... Pont amikor kellene... Mobilnet rulez, bár egy kicsit drága mulatság...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Lassan kezd süllyedni a Fiber. Most úgy lehagyják a többi szolgáltatók, hogy nehéz lesz új ügyfelet találniuk. Kivéve ahol csak ők vannak.
-
szelidorzo
aktív tag
A UPC megduplázza ügyfelei sávszélességét
Az UPC mondta: az előfizetőknél a maximális letöltési sebesség változatlan havi díj mellett legalább a kétszeresére, de az egyik csomag, a chello bronze esetében közel a négyszeresére gyorsul. A grátisz sávszélesség-növelés fokozatosan halad, de úgy tervezik, hogy legkésőbb november 15-ig a cég minden előfizetőjénél megtörténik. „Ezt követően a speciálisnak tekinthető Start csomagot nem számítva a legalacsonyabb letöltési sebességű ajánlat 15 megabites lesz a UPC-nél” – mondta.
Fibernet mikro csomag:
Letöltési sebesség 256 Kbit/s, garantált 64 Kbit/sFeltöltési sebesség 64 Kbit/s, garantált 16 Kbit/s

Amire ilyenkor gondolok nem tűr nyomdafestéket.
-
wayneso
csendes tag
Voron ezek a szalagok és a hozzá tartozó túrások a t-home műve,ugyanis elkezdték már az optikai rendszerüket kiépíteni.Ha ott laksz és nincsenek túl hülye szomszédaid akkor nálad is lesz,persze csak ha váltani akarsz.Bár nem tudom a Széchenyiben milyen a Fibernet de én gondolkodás nélkül otthagynám őket ha ilyen lehetőségem adódna.
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam sincs gond. Hasít, mint kés a vajon.
[link] -
Szokenesz
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hát ne is várj tőlük sokat ha ezt se tudják néhol rendesen nyújtani..
Amúgy a DOCSIS 2.0-nak [azt hiszem ez a technológia neve] mi a max. sebessége? Ha már 3.0-ra nem is fejlesztenek...
Szerk.: Perpill szakad az eső, vihar van. KábelTV-n csomó csatorna hiányzik, de így este 8kor:

10/2Kivételesen nincs meg a maximum de péntek van rajta lóg mindenki

-
Csabee.
nagyúr
UPC duplázza a sebességét, T-online új csomagokat vezet be amik szintén gyorsak! Fibernetnél? semmi....

-
dbius
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
igazából a gyakorlat fogja megmutatni, hogy mit fog tudni a router ezzel a nettel... A dobozokra írt számokban nem szabad bízni. A digis (pppoe) topicban valaki linkelt egy oldalt, ahol tesztelték az egyes routerek "áteresztő" képességét, na azt az oldalt kellene megnézned és az alapján dönteni.
-
hakos1987
őstag
bocsi, rájöttem hogy off ez, nekem UPC-s fiber powerem lesz, itt pedig másik szolgáltatóról van szó....remélem nem gond
attól még a segítséget elfogadom
-
hakos1987
őstag
helo!
segítségetek szeretném kérni: kedden hozzák a 120-as fibert, viszont 2 gép kábelen, 2 pedig wi-fi-n csatlakozna. Úgy tudom a hagyományos 100-as routerem nem fogja bírni. Milyen wi-fi-s routert érdemes venni, ami ki tudna szolgálni? max ilyen 15-20K-ra gondoltam, de inkább alatt

köszi a segítséget előre is!
-
Csabee.
nagyúr
Nem módosítottam
maradtam a 2,5mbit-emnél ami gyakorlatban nálam 10mbit 
de az a dúrva hogy bement egy csaj előttem, és ajánlották neki a kis net csomagot a 256kb/sot amiből 64kb/s ot garantálnak! ja és mondja nő az ügyfélnek hogy és ez az internet csomag is korlátlan! na ezzel a Korlátlan szolgáltatással akarják eladni a 256os netet?:S
-
Jégkokó
veterán
Én csak azt nem értem, hogy a fibernetnek miért van ennyi csomagja, de teljes összevisszaság van most néztem a papírt ami tőlük jött, van vmi knet 1-2 csomag amit a neten nem találok, meg nem értem, hogy ha a 10 megás ilyen knet1 csomag 7500 ft akkor mi a fenéért van a 11 ezres mega csomag hasonló feltételekkel.
-
EmThor
addikt
tarcsán ma reggel 7-11:40-ig nem volt net, se telefon, gondolom erre is van valami ésszerű magyarázat?!
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Bár még azok se mondhatók versenyképesnek más szolgáltatóval. De haladunk lassan...
maximum bejöttek a mégkisebb csomagok..