Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tikodi
tag
válasz
Gabormester
üzenetére
docsis miatt, nekem cisco féle van, arra nincs uncap?

-
Bayla
csendes tag
Most mondjon valaki valami okosat! Nem vagyok egy nagy szakértője a témának, de ezek szerint szerintem nem a fibernet miatt nem elérhető nálam a btmusic.eu
-
Gabormester
csendes tag
na hamár itt tartunk, miért csak 2mbit ig megy a feltöltésem? docsis miatt? vagy mert túl sok a tv a hálózatomon(úgy tudom a tvk negatív hatással vannak az upstream-re).
És ha valaki tudna nekem gödöllő környékéről spoofolni néhány modem mac címet megköszönném. -
kigyi_23
addikt
válasz
Gabormester
üzenetére
Nem telefon kell, hanem egy villamossági szaküzlet ahol veszel hozzá anyagot és máris meg van oldva az up szűrésének kiiktatása.
-
pluhi
tag
válasz
Gabormester
üzenetére
Normál esetben csak TV előfizetésnél ott figyel a felüláteresztő szűrő a leágazásnál, ami blokkolja az upstream frekit, szal el se jutsz az IP kérelemig.
-
Gabormester
csendes tag
a modemet a fiber sponzorálta
(sb5100i)
napközben csak 20megabit a letöltés, csak teszt erejéig volt bennt az uncap.
azért flasheltem át mert állandóan újraindult a modem, utánnaolvastam és a szolgáltató ugye újra tudja indítani...moddolt firmwareben ki lehet kapcsolni az újraindítást. azóta nem indult újra úgyhogy kapják be a fibernél.(aki magasabb csomagra szeretne váltani(ingyen) annak hasznos,ha valakit érdekel hogysmintje és sb5100-5100i(talán 5101) modemje van dobjon egy privátot,venni is lehet előremoddolt modemet láttam itt apróhirdetések közt is.
sőt még tv előfizetésre is lehet vele netet varázsolni,kis dhcp spoofal.) -
flavio
tag
btmusic.eu [193.189.73.82] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.189.73.82: bájt=32 idő=63 ms TTL=45
Válasz 193.189.73.82: bájt=32 idő=58 ms TTL=45
Válasz 193.189.73.82: bájt=32 idő=64 ms TTL=45
Válasz 193.189.73.82: bájt=32 idő=63 ms TTL=45193.189.73.82 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 58ms, maximum = 64ms, átlag = 62ms -
tikodi
tag
válasz
Gabormester
üzenetére
fiber által adott modemet sikerült megbütykölni vagy külön vettél hozzá?
-
Bayla
csendes tag
Ez mi ez?!?!?
A kezdőoldalon mindössze ennek a szövegnek kell szerepelnie:
Please login first...
Site requires enabled COOKIES and HTTP-REFERER sending (default settings).
Logging problems? Turn off browser, open, clear cookies and cache, turn off browser, open, enter http://btmusic.eu - and that's all.
A login szóra klikkelve jön fel az "igazi" loginoldal.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy szándékosan filtereznek. Mondjuk tök mind1, hogy szándékos vagy csak balfékeskedés...
Megyek az NHH-hoz és a többi szemétségüket is rájuk verem. elég volt ebből a tetű bandából. -
vOrOn
tag
-
Bayla
csendes tag
Sziasztok!
Aki a 22. kerületből van az pingesse meg nekem légyszi: btmusic.eu
És írjátok ide le, hogy milyen IP adott vissza, és hogy érkezett-e válasz.Fontos lenne. Kb 1 hete nem tudom elérni ezt az oldalt, de a fiberfos nem csinál semmit. A probléma nem nálam van. A szomszédomnál ADSL van, átvittem a notebookot, ott mükszik az oldal, otthon (fibernet) viszont nem megy.
Nagyon köszönöm
-
zoo8800
veterán
válasz
Gabormester
üzenetére
Szép

Nekem a 6/1 kb. 5,6/0,9-et tud. -
Szokenesz
senior tag
válasz
Gabormester
üzenetére
Ezt meg mégis hogy?
a coaxot még értem, de fibernél az is csoda ha megvan a 2.5 mega 
-
Gabormester
csendes tag
Mutatok valami csúnyát csak ne mondjátok el senkinek.

lehet hogy már mutatott az évek alatt valaki hasonlót de nem volt kedvem végigolvasni a topicot.(ez mezei coax )
-
zoo8800
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
szvsz valamit benéztél

-
Spirit
őstag
Ennyire azért nem szparált a dolog, jó, ha egész Kecskeméten van 1-2 node-juk. Jó része le lesz fedve gondolom, de például Budaörsön(+XI. kerület egy része) egyetlen csomópont van, és nálunk csak ADSL van és fiber. Ráadásul alig 1-2-3 mbit-et tud itt a dsl. Na itt várhatok fejlesztésre...hova menekülnék előlük?

Mondjuk lekopogom, már lassan egy éve stabil a kapcsolat minden időszakban, pingem jellemzően 6-8 körül, a sebesség is normális.
-
Dyno
veterán
Ez ennyire sok lenne?Mindenkit túlszárnyalok itt?150gb letöltés nem mindig van meg, van olyan hogy csak 40gb környéke.Viszont a feltöltés 300gb körül mindig megvan főleg mióta a nagyobb csomagra váltottam 4/1-ről a 10/2-re.
(#9963) zoo8800 Erre akart mennia válasz, csak félre nyomtam.
-
zoo8800
veterán
-
szabjan
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
(vagy talán pont ezért nem fejlesztenek, mert nincs konkurencia?)
Eltaláltad.
Anno pár éve amikor itt Battán a TvNetwork bevágódott, nemsokra rá a fiber felhívta a szomszédot. Meg van e elégedve stb. Akkor még volt itt helyi irodájuk, valóban viszonylag gyorsan meg lehetett oldani dolgokat. Szomszéd elmondta, hogy minden nagyon jó, minden nagyon szép, és kurva drága a fibernet. Ezé átmegy ő is a network-höz. A folytatás ugye ismert- tvnetwork bekebelezve....Most terjed mint a vírus a Digi, így megint kapott egy telefont és mondta a hapsinak, hogy keressék vissza a néhány évvel ezelőtti felvételt. Azóta nem változott semmi.
Nos egy kis adat.:
16 lakásos társasházban lakom. 7-8 an már átmentek a digihez. 50 % os piacvesztés gyerekek. Ez vár a szuper cégre. Szerintem ez a város már bekötött részein nagyjából átlagnak tekinthető. Egy tény van azonban, Valószinű, hogy a sok leválásnak köszönhetően, de most már a csúcsidőkben sem lassul semmit a net. Folyamatos a max sávszél. csak ki tudja meddig...... -
tikodi
tag
olyan pesszimista vagy, nem olvastad a rúlunk részt a weboldalukon?
KÜLDETÉSÜNK
Célunk, hogy megbízható szolgáltatásainkon keresztül növekvő értéket teremtsünk ügyfeleink, üzletfeleink, tulajdonosaink és munkatársaink számára, s hogy meghatározó piaci szereplőként hozzájáruljunk Magyarország információs társadalmának fejlődéséhez.
de nyerőbb stratégia lenne részükről ott fejleszteni, ahol MÉG nincs optika és akkor nyilván nem azt várnák az emberek mikor lehet elmenni tőlük. Ez egy rossz elképzelés részükről, hogy most kecskeméten fejlesztenek, ahol már minden szolgáltató felütötte a fejét és nyilván a fiber jön ki vesztesen ebből a csatából. -
Spirit
őstag
Ebben ne reménykedj. Fibert ismerve pár hét teszt időszak, majd helyi átépítések, ahol van más szolgáltató(digi, optika) , és várható a tömeges elvándorlásuk. Na ott már ősztől elérhető lesz szerintem a 120mbit, a többiek meg szívnak tovább. Eleve nem tudom hogyan gondolták, hogy 1db 10gbit-es link elég lesz a bix-nél.
Elnézve a Fiber elmúlt évekbeni húzásait, kizárt dolognak tartom, hogy egy csapásra minden megváltozik.
-
nyxor
aktív tag
Na, hétfőn kezdődnek a fejlesztések Kecskeméten, péntekre befejezik... Remélem, májusban már átállnak, és elkezdik cserélni a modemeket.
-
Bayla
csendes tag
Havernál (város másik vége és nem fibernet) megy a dolog. Nála megpingetve btmusic.eu-t ezt az IP-t adja: 193.189.73.82 és válaszol is a pingre. Nálam visszadja ugyanezt az IP-t, de nem érkezik válasz. Magyarul nem DNS probléma, valami kiszolgálóeszköz lett elkonfigolva a fiberfosnál
-
sNORh
addikt
hulladék szar .. ennyi a véleményem.. szabadnapomat sem tudom netezéssel tölteni, mert ez a csicska szolgáltató 2000-es pingel.. áá
-
Bayla
csendes tag
Yodafonos mobilnettel sem jön le az oldal (btmusic.eu), tehát nem a fibernet bökött el valamit.
-
Bayla
csendes tag
Tegnap óta nem tudom elérni a btmusic.eu oldalt. Proxyn keresztül (hidemyass.com) bejön a loginoldal + olyan ismerősnél proxy nélkül is megy, ahol nem fiberfos van. A torrentek is megálltak amik erre a trackerre mutatnak.
Most vagy szándékosan letiltottak vagy az SMTP szerverük nyomott egy hátast (?)
Nagyon elegem van, hogy mindig van velük valami gond. Kb 2 hete bejelentettem hogy 500-600 ms-os ping számomra használhatatlan. Felhívtak, hogy kijönnek bemérni a dolgokat. Mondom neki hogy, nem nálam van a probléma, talán elsőnek teszteljen hálózaton keresztül mielőtt tök feleslegesen kiveszek 1 nap szabit, hogy várjam a szerelőt. Érdekes módon aznap este már 12-14 ms volt a ping (anélkül, hogy jártak volna nálam). -
kigyi_23
addikt
Nálam is amikor jött a szerelő éppen a Kínai XP futott. A szerelő egyből odaült a gép elé mondván gyorsan leteszteli és azzal a lendülettel a srác le is fagyott. 1 perc után már pislogott, szinte hallottam ahogy mozognak a fogaskerekek
Szegény nem tud most mit tegyen, de bevallani nem akarta. Aztán persze elzavartam a géptől és indítottam egy teszt-et. Nem tudom miért volt annyira beka... egy kis kínaitól 
-
kungzi
veterán
mit kell azon állítani, én mikor először felraktam a win7-et már alapból jól ment a net
-
EmThor
addikt
Holnap csinálják a számlát és még nem jött meg a cég által cafeteria keretén belül kapott netpénzem, hogy a fiber főoldalán levő űrlapot kitöltve azt beváltsam és a kit csomagból csak a tévét meg a telót fizessem...

-
zoo8800
veterán

Elsőre nem is rossz.
-
kungzi
veterán
én ma egész nap ilyeneket mértem, ez most egy késői mérés:

-
Dyno
veterán

Na milyen?10/2 22kerület budafok, itt nagyából mindig jó szokott lenni, 8/1,5 mindig emgvan nagy átlagba.....másnál is szar most?
Nálam még az az érdekes hogy ping az jó, de mire elindul a letöltés speedtesten, van vagy jó 15-20sec, a feltöltés emg megy 0,30-al utána pedig megakad 0,12-nél és egy jó 30sec után dobja ki az eredményt...
-
FaXoár
csendes tag
Szia!
Köszönöm a segítő szándékod!
A kábel vadonás új, és törésmentes.
Ha rádugom a kábelmodemet, relatíve hamar eljut a "vétel" led villogásáig, aztán egy perc után elkezd villogni a küldést jelző led is. Online-ra viszont nem vált a boha életben.
Ugyanez gyors egymásutánba online státusszal együtt 30 mp a rövidebbik kábelre feltéve.Hol nézzem a power leveleket a modemen?
Egyébként családi ház, az említett Isolator egyből a bejövő ágon.
A hosszabb kábelt is erre csatlakoztattam (a rövid helyett).Ötlet?
-
Johni5
őstag
Hali !
Valaki nyúlja a mailjeimet.A fiberes mail jelszavát hol lehet megváltoztatni?
Választ előre is köszi
-
zoo8800
veterán
Most hívott a szerelő, jönnek bekötni a netet.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a fejemet dugnám giotin alá.
A próbahónapot külön kell kérni
Alapból nem adják
Mi lesz még 
-
zoo8800
veterán
válasz
Randomizum
üzenetére
LOL

-
ati2
őstag
6 év után távozom a Fibernet-től, úgyhogy visszaadtam a közös sávszélbe 4/1 Mbit-et.
Igaz máshonnan sokkal többet kapok:

-
forrest85
senior tag
válasz
Randomizum
üzenetére
Jelentsd fel.

-
Randomizum
csendes tag
Gyönyörű mit ne mondjak (6/1):

-
-
tikodi
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
én tavaly ilyenkor érdeklődtem emailben valamit, azóta jön a válasz
szóval az emailt felejtős itt, telefon vagy személyesen.
amúgy nekem sincs nagy gondom a szolgáltatással, nálam BELFÖLDÖN hozza a maxot általában, néha kicsit kevesebbet, nem vészes. DE a külföld ( tengeren túl ) katasztrófa, ha ezt rendeled kszülj fel arra, hogy a yutub videót legrosszabb esetben 20k/seccel bufferel, jobb esetben 120-al, többel nemnagyon. Na meg a discovery miatt állok hadilábon velük. -
RootRulez
félisten
Most már én se tudom, mit várhatok egy olyan cégtől, ami 3 db érdeklődő e-mailemre se tudott válaszolni közel egy hét alatt... Akkor mennyire törődhetnek ezek az ügyfelekkel, ha már az elején ilyen gyenge a Support színvonala
Szóval nem tudom, mennyire szeretnék én az ügyfelük lenni. Más cégek legalább egy forma levelet, visszaküldenek, hogy na... De ezek annyira se képesek :s
-
zoo8800
veterán
Mobilnetem van, 130-140-es pinggel

Ha pl. stabilan meglenne a 3/0,3 Mbit, 50 alatti pinggel, mindez 4000ért, akkor az már frankó lenne nekem.
Amennyi szar összegyűlik ebben a topikban, az több a soknál
Csakhogy durva köpdösődés megy az T topikban is. Nem ennyire, de az se OK.
T-nél is van próbahónap. -
nofi
addikt
válasz
zoo8800
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés... Személyes tapasztalatom, hogy a hazai ADSL hálózatok még annyira sincsenek jól kiépítve mint a kábeles, igaz a technikai hátteret nem ismerem. Nekem 3 évig volt bekötve és anno elég szépen fejlesztették, folyton automatikusan nőtt a sávszél, de tudtommal ilyesmi már nem nagyon van, mivel a vonalak átvitele erősen limitált. Itt az első probléma, mivel ha távol vagy a központtól akkor nagy sávszélre ADSL vonalon esélyed sincs. Nekem is 8 mbites net volt előfizetve, de 2mbitnél semelyik napszakban nem jött több (ezért is bontottuk fel) - ergo elég lutri mikor befizeted.
Amennyiben egy sima mezei netre vágysz és nem játszol vele (adsl-nél borzalmas a ping) úgy szerintem megérhet egy próbát, mivel az áruk is kedvező. Nem biztos, hogy be tudják kötni hozzád ezért nyilván egy próbaidőszakot ajánlok, amennyiben hajlandó rá a T, máskülönben felejtsd el... -
G-82
csendes tag

Bementem a fiberhez és csodálkoztak miért fizetek ennyit.nem sokára lejár és megyek is el tőlük.
-
zoo8800
veterán
Ma hívtak a T-től, ADSL-t ajánlottak. Mondtam a csajnak, hogy kb. 10x rendeltem már meg tőlük, és mindig visszadobták a megrendelésem. (így is volt)
Érdemes lenne lemondani a Fibernet megrendelést a T-s ADSL-ért? (az se biztos, hogy be tudják kötni...) -
pluhi
tag
Elég csúnya csillapitása van annak az isolatornak. Upstream vagy downstream lock nem megy? Milyen a jel/zaj viszony? Társasház, vagy hol ülsz? Ha TV nincs is, minek ez az osztó egyáltalán? Nézd meg a jel/zaj viszonyt és a power leveleket a modemben a TV ágra dugva is, meg direktbe kötve.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Formula-1
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Opel topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(sb5100i)

a coaxot még értem, de fibernél az is csoda ha megvan a 2.5 mega 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezer köszönet
Alapból nem adják

szóval az emailt felejtős itt, telefon vagy személyesen.