Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
Tyűha, jobbnál jobb dolgokat írtok a Fiberről. Azt hiszem lemondok róla, és keresek másik szolgáltatót.

-
GrandeP
addikt
NA ezek a kocsögök méh mindig nem válaszoltak a levélre, tegnap meg 1 órás várakozás után, arra jutottam h mennem kell ,mert kezdődik a meló szóval nem bírtam kivárni a soromat...

-
bsh
addikt
válasz
v.attis
üzenetére
hát halljátok, tegnap kicsit ledobtam a szíjat...
felhívtam a lakás tulaját, hogy akkor esetleg váltanék csomagot, mert amennyibe került annó az 1024/256, azért már 4/1 is van sőt, fiberlan (ha van itt egyáltalán) meg még olcsóbb lenne. szóval felhívtam, hogy akkor meddig is kötöttek szerződést, lejárt-e már a hűség, stb. minden lejárt, úgyhogy elvileg válthatok. de nem ez a lényeg. hanem hogy felolvasta a legutóbbi számlát (arról nézte, hogy milyen csomagok is vannak megrendelve: kábeltv alapcsomag, internet midi csomag (1024/256). a legutóbbi számla...
kapaszkodjatok meg...
17ezer valamennyi!!!
na itt dobtam egy hátast!
a kábeltv csomag az 4000 elvileg, tehát az internetért 13ezer valamennyit számolnak!
mikor megkötötték (tavalyelőtt), akkor 3 vagy 4000 forint volt max, már nem emlékszem pontosan. most meg 13. egy szaros 1024/256-ért!
de mégis milyen alapon?! vagy lejárt a hűség és akkor megemelik az árakat? pont fordítva lenne logikus, nekem...
hogy lehet 13-at leszámlázni egy szutyok elavult kis csomagért? ez már pofátlanság! a legdrágább csomagjuk nem kerül ennyibe!!!
fú vazz... na mindjárt felhívom az ügyfélszolgálatot és lesz némi ordítozás azt garantálom! (kár, hogy én nem sokat tehetek, mivel nem az én nevemen van az egész...)
még jó, hogy erre most fény derült!
ja és a fibernet oldalán azt írják, csomagot felfelé módosítani csak magasabb értékűre lehet. namost ennél a 13 ezernél nincs magasabb értékű csomag, akkor nem is módosíthatok, vagy mi?!
áááááááá -
v.attis
őstag
Más is szolgáltat ilyet, mint pl a Digi. Romániában Volt szerencsém kipróbálni az ő rendszerüket, ott is lakótelepen. Bár korlátozott volt a sebesség, de azt jóval túlszárnyalta: 10/10 megabit volt a szerződésben, ehelyett tartósan megvolt a 25-30 megabit le és 15-17 feltöltés. Szóval nagyon jó lenne az, ha jó lenne...
Tudtommal a fibernél ez sem megy teljesen jól, de ezt csak így hallottam. Nálam ez szóba sem jöhet, úgyhogy csak tájékozódás szinten foglalkoztam a témával.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, mintha még nem lenne neted és ezért informálódsz. Mintha új előfizető szeretnél lenni... -
v.attis
őstag
Más is szolgáltat ilyet, mint pl a Digi. Romániában Volt szerencsém kipróbálni az ő rendszerüket, ott is lakótelepen. Bár korlátozott volt a sebesség, de azt jóval túlszárnyalta: 10/10 megabit volt a szerződésben, ehelyett tartósan megvolt a 25-30 megabit le és 15-17 feltöltés. Szóval nagyon jó lenne az, ha jó lenne...
Tudtommal a fibernél ez sem megy teljesen jól, de ezt csak így hallottam. Nálam ez szóba sem jöhet, úgyhogy csak tájékozódás szinten foglalkoztam a témával.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, mintha még nem lenne neted és ezért informálódsz. Mintha új előfizető szeretnél lenni... -
F_Zolee
nagyúr
Mostanság már engem is elért a Fiber láz. Újabban már este 5-6 magasságában már elfelejthetem a multis játékokat. Ugyanis ekkortól érnék rá kicsit lazítani. De még a netezés se 1xű 2-300-as pingekkel. Már az 1 megás netet se tudják biztosítani rendesen.
Nemigaz, hogy nincs erre egy normális konkurens cég akinél nem kell telefonvonalat is fizetni. 
-
bsh
addikt
válasz
v.attis
üzenetére
jó, csak ez miért lan, mikor wan? vagy ezt úgy kell érteni, hogy ez csak a fibernet hálózatán belül ilyen gyors? de internetről is beszélnek benne, szóval... na én nem értem.
az a baj, h ha felhívom a zügyfélszolgálatot, akkor olyan keresztkérdésekre számítok, mint pl. szerződés szám, szerződő neve, címe, stb. amit meg nem tudok, mivel ez egy bérelt kéró, minden a tulaj nevén van, így fogalmam sincs, milyen szerződést kötött és meddig
ha meg a tulajt kérdezem... nos az elég sokáig tartana, mire kapnék választ...
gyorsabb itt kérdezősködni 
ja és ezeken a "fiberlan"-os csomagokon sincs semmi korlátozás, mint a sima kábeles netjeiken? (gondolok itt torrentre és hasonlókra) -
v.attis
őstag
Amennyire én tudom, ezek csak bizonyos területeken elérhetők, illetve a Lan, az olyan mint egy helyi hálózat, mondjuk egy irodában. Drága a kiépítése, ezért csak ott építik ki, ahol megtérül, tehát ahol sok felhasználója lehet. Ilyenek a lakótelepek.
A Fibernet oldalán ki vannak írva a szolgáltatási területek, illetve az ügyfélszolgálat megmondja, hogy nálad szóba jöhet-e valamelyik. Legalábbis nekem mindent elmagyaráztak. Kivételesen a telefont is felvették elsőre. -
bsh
addikt
sziasztok
most néztem, fibernetnél van egy net csomag, ami érdekelne, valami 4/1 mbites. kb. tavalyelőtt szeptemberben kötötte meg a lakás tulaja a mostani szerződést (kábeltévé már régebben is van) midi csomagra (1024/256), azt nem tudom, 1 vagy 2 éves hűségre, de az is nagyjából ennyibe került annó.
nem tudja valaki, hogy ilyen körülmények közt lehet-e erre a magasabb csomagra váltani? vagy meg kell várni, míg lejár a régi?
illetve néztem ezeket a fiberlan csomagokat. azok k... jók jó áron, mi benne a trükk? vagy ez hogy működik, tudja valaki?
mindez kecskemét belváros.
előre is kösz -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
sokaknak fájhat a sport1.. régen én is rengeteget néztem.. szerencse hogy leszoktam

-
Mecy_Lacee
senior tag
Így hirtelen nem találtam: Volt már?
Kicsit káromkodnak benne...

Hála az égieknek már több int 1 éve nem vagyok fiberes. Ez nálam is ki****ta volna a biztosítékot.
-
domager1
csendes tag
http://www.petitiononline.com/fibers1/ Kérlek, írjátok alá!
Sport1et nélkül lemondom az egészet, net marad, arra még van hűség, szerencsére analóg kábelra nem engedtek kötni. -
Makkok
tag
válasz
strebacom
üzenetére
Írsz nekik egy levelet hogy le szeretnéd mondani, és postán vagy faxon elküldöd nekik, cím a weboldalukon. Nekem így sikerült lemondani.. Igaz a tényleges kikapcsolás kb. 3 hónap elteltével történt meg, ami mondjuk az én esetemben nem volt probléma mert addig is volt netem míg másik szolgáltatót nem találtam.. Egyéb esetben morcos lettem volna hogy a lemondás utáni 3. hónapban még mindig küldözgetik a számlát, holott azt hiszem a lemondást követő 8. napon meg kell szűnnie a szerződésnek/szolgáltatásnak, de nem okoztak meglepetést mert számítottam erre a "kis" fibernél megszokott átfutási időre

Ha azonnali intézkedést szeretnél akkor személyesen a modemmel együtt az ügyfélszolgálati iroda a nyerő.
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, abban kérnék segitséget, hogy hogyan lehet, megfelelöen lemondani a netet, mert olyan szar mostanában és hiába jelentem be, nem csinálnak semmit, tel.számot is adhattok, az üsz egyszerüen nem feszi fel a telót...Ha valaki tud kérem segitsen...
Köszi!!!
-
y05
csendes tag
Olyan helyzet előfordulhat kérdem tisztelettel hogy a telefonálásért nem számolnak fel semmit? KIT csomagom van,telefonálunk is rendesen,de a számlán nincs feltüntetve.
Vagy ez ajándék a cég részéről?
-
Boxiné
aktív tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Emlékszem, hogy anno tesóm is panaszkodott rájuk a számlák küldése miatt.
Decemberben otthon voltunk. Akkor felhívtak a Fibertől, hogy váltsunk csomagot. Simáról digitálisra (kábeltévé). A csaj győzködött, hogy sokkal jobb lesz, és olcsóbb is. Direkt rákérdeztem még egyszer a félreértések elkerülése végett, hogy biztos olcsóbb lesz? Hát persze. Mi visszajöttünk Angliába. Anyumék mondták, hogy megérkezett a cucc a digitális tévézéshez. A minősége sokkal rosszabb, mint előtte a kábeltévéé, ráadásul most jött a számla, és vagy 300-400 forinttal több, mint volt. Csak menjek haza, azt hiszem lesz egy kis balhé.
Ezek után kétszer is meggondolom, hogy beköttessem-e velük a netet.
-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Ez nem így van

HA sok elégedett ügyfél lenne, akkor az ő véleményüknek is meg kellene jelenniük az egyes negatív véleményeket alkotó fórumokon, cikkek hozzászólásaiban, stb... (mint ahogyan itt is akad, igaz elvétve elégedett ügyfél: hozzáteszem, hogy a csomagváltásig különösebb problémám nekem sem volt velük)
Viszont amint már írtam az elégedett hozzászólások MINDENÜTT elenyészőek... szóval nem igazán kellene őket védeni. Te elégedett vagy velük, örülj neki, hogy a kivételesek körébe tartozol

Eszembe jutott még valami, ha már a számlázást említed:
csoportos beszedéssel fizetem a fibernet díját, ill. szinte mindent, amit lehet. Ehhez képest a mostani számlában késedelmi díjat számoltak fel, amit nem értek. Fedezet mindig van a számlán, erre ügyelek, tehát mindig első terhelésre le tudták vonni a díjakat.
Nosza, helyi irodába be, elhajtanak (nem ügyfélszolgálati iroda, nem is tudom minek nevezzem, de lehet szerződést kötni, lemondani, meg pár dolgot intézni), hogy budapest csinálja a számlákat, hívjam fel a 1280-at.
Felhívtam a mobilomról, nagy nehezen tudtam beszélni egy ügyintézővel, aki szintén nem akart foglalkozni az egésszel, azt mondja, hogy számlával kapcsolatos panaszt CSAK és kizárólag személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, vagy postai levélben fogadnak el, mert azokat kötelesek iktatni, másra nem kötelesek válaszolni. (igen, szó szerint így mondta)
Na ezen eldurrant az agyam, elküldtem őket oda, ahová valóak (lennének)
Hozzám legközelebbi iroda Hajdúszoboszló, cirka 40 km.
Letöltöttem az ÁSZF-et, amiben viszont az van (12. pont és alpontok ha jól emlékszem), hogy kötelesek fogadni a panaszt számlával kapcsolatban is, bármilyen formában.
Így írtam egy emailt a fibernet központi ügyfélszolgálati címére, amiben egyidejűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is írtam, leírva minden aggályomat/panaszomat ezzel a t@t@ bandával kapcsolatban.
Most várom, hogy lesz-e valami az egészből...
-
BluEyes
őstag
Általános, országos jellegű probléma a Fibernél a számlázás. Múltkor bejelentkezett a végrehajtó nálunk, merthogy százvalahányezer forintos tartozásunk van a Fibernet felé. Valójában kb. ennyi túlfizetésünk !!!!! volt. A párom ugyanis - ha jött valami csekk, mondván hogy nem tudták lehúzni a bankszámláról a díjat - mindig befizette a csekket is. Fura módon sem a banki utalások (amik természetesen minden hónapban teljesültek), sem a csekkek nem jelentek meg a Fibernél majd' egy évig. "Elkeveredett valahogy" volt a dumájuk. Mármint a számítógépes nyilvántartásban az egyedi azonosítós átutalások???? Aztán hogy vittem a paksamétát a banki elszámolásokkal, fura módon minden előkerült. Hát persze...
Ezzel kapcsolatos gond, hogy a pénzügyek, számlázás a pesti központban történik, neked viszont a helyi ügyfélszolgálaton kellene vitatkoznod a csajokkal, akiknek persze lila fingjuk sincs a dolgokról. Most épp azon megy a vita nálunk, hogy karácsony előtt kaptunk valami 10.000 forintos kedvezményt (pesti központtól, levélben), hogy ha egyben befizetjük ezt meg azt ... stb. Erre most elkezdték havi 2.000 forintjával kiszámlázni. Az itteni csajok persze nem akarnak tudni a dologról, a pestiekkel meg nem tudok kommunikálni. Szóval anyázás van megint a számlázás körül.
Tehát vigyázat, mert tolvaj banda, kilopják a szemedet, ha nem figyelsz rájuk!Maga a szolgáltatás helyfüggő, van ahol jobb, van ahol kevésbé. Ki köll fogni a lakhelyet.

-
Boxiné
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Munka szempontjából ugyanaz a helyzet, mint otthon. Sőt itt még ugye külföldiek is vagyunk. Minden itteni magyar attól retteg, holnap lesz-e munkája. Nekem már nincs, úgyhogy irány haza.
Rajtad kívül még nem láttam itt elégedett ügyfelet. Szóval még mindig tartok az egésztől.
-
Boxiné
aktív tag
Én is azért írtam ide tegnap, mert otthon váltanunk kell szolgáltatót, és esélyesként a Fibernet jött szóba. Egy picit én is elkeseredtem, hogy csak panaszkodni látok mindenkit. Egyedül Csabee írt jót.
Szüleim is mondták, hogy már megint cserélgették a csatornákat, és hogy megint van Story Tv. Lehet majd nézni megint a Dallast, meg az Esmeraldát!

Csabee: Jaja, húzunk haza, mint a vadliba.
-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Ügyfelek számát, ill. általuk lefedett terület nagyságát tekintve lehet, hogy "nagy" szolgáltatónak tekinthető, és az is biztos, hogy az elégedetlen ügyfelek számát tekintve pedig a NUMBER ONE....
akárhol olvasok fibernetről, BÁRHOL, csak sírni látom az embereket és az ügyfeleket. Ebben a topicban is, ahogy elnézem 10 elégedetlen ügyfélre talán 1 elégedett ha jut...
Én azt hiszem, hogy egy szolgáltató "nagyságát" ebben lehet mérni

-
Csabee.
nagyúr
sajnos elkell hogy keserítselek, mert Magyarországon a Fibernet az TOP3 szolgáltatóban benne van! mind tv telefon, internet ügyileg!
Chello T-System, Fibernet, ez a 3 a legnagyobb, nem hiszem hogy csődbe mennének. és hozzá kell tenni hogy a Fibernet az elmúlt években nagyon feljött a "ranglistán"
biztos a szolgáltatási színvonal is fog nőni idővel... én elégedett vagyok velük, összességében! szolgáltatással gondom nincs, a számlázással volt már bajom! 
-
dbius
veterán
Ez a leggusztustalanabb szolgáltató, akivel valaha is összehozott a sors

Naponta reménykedem, hátha csődbemennek és valami értelmes szolgáltató veszi át a területüket...
Csak sajnos a szükség nagy úr, nincs más, amire váltani tudnék net szempontjából (adsl nem lehet, más szolgáltató meg nincs nálunk, bocs, lenne mikrohullámú net, de az még szarabb, mint a fiber)

Nekem dec. közepéig 1 megás csomagom volt. Egészen addig nem volt gond a sebességekkel, az 1 megát hozta, stabilan, éjjel, nappal, délután, este, egyszóval mindig.
Gondoltam - hiú ábránd volt, azóta már tudom -, hogy váltok magasabb csomagra, így lett 4megás csomagom.
Na azóta szopok, mint a torkosborz...
A 4 mega kizárólag este 11 után, vagy éjfél után van meg, ill. délelőtt. Kb. déli 12-től a sebesség irreálisan lelassul, sokszor 1 mega alá 
Este 512 és 1 mega között ingadozik. Egyszerűen gusztustalan. És mindezért fizetek havi 7500 Ft.-ot. Az 1 megásért meg fizettem havi 4000-et... Kellett ez nekem???

Gyakorlatilag a netet délután tudom használni, kb. 4-5-től - mert ugye az ember dolgozik, ha élni akar, és ráadásul nem éjszaka, hanem nappal -, akkorra érkezem haza. Így most ott tartok, hogy ilyenkor jó esetben van 1 megás netem, de majdnem kétszer akkora áron, mint eddig...
Köszönöm Fibernet...
Elmennek... a jó .... oda...na.Egyszerűen látszik, hogy a hálózatuk nincs felkészítve ennyi ügyfélre, vagy ekkora sávszélességre, amit nyilvánvalóan tudnak, de nekik a befolyt összeg a fontos, különben ilyen probléma nem lenne, és foglalkoznának az ügyfelekkel, ill. a panaszaikkal...
Persze a garantált sebességek a csomagoknál olyan alacsonyak, hogy azt nem nehéz "szolgáltatni", így a panaszainkkal kitörölhetjük a seggünket.
Elnézést, de ez a szolgáltató minősíthetetlen, mind a szolgáltatást, mind pedig az ügyfelekhez való hozzállást tekintve, rettentően feldühítenek ahányszor leülök a géphez...
De legalább most egy kicsit kidühöngtem magam...

A tv csatornák annyira nem érdekelnek, kb. 3-4 csatornát nézek, ha nézek, azok meg mindig a csomag részei. Sport1 itt sincs mostantól, de sportcsatornákat soha nem néztem, nálam Discovery/Spektrum/National G. a fontos, azokat nézem, ha tv előtt vagyok.
-
Zsadi
őstag
Story Tv van, Sport1 nincs bővebben.
-
Boxiné
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Tényleg ennyire gáz a Fiber-nél a net? Csak mert váltanunk kell netet (Invitel), mert baromi drága, és számításba vettem a Fibert. De ha ilyen rossz tényleg, akkor felejtős.
Van valakinek jó tapasztalata is? -
BluEyes
őstag
Hahó Fibernet!!! Itt Ügyfél Kecskemét!!
Ha már egész nap basztattátok a rendszert, nem volt netem, tévém, legalább a sávszélességem legyen má meg így estefelé, baszki! Van 1 megám a nyócból, ping az egekbe...
Szóval mán megen elkúrtátok. Nem kicsit...nagyon!Ja, és hol a Sport1? Aki a döntést hozta, annak az anyja mé nem ment inkább küretre annakidején?
Pohár betelt.
-
Jokrr
csendes tag
Na de én most mit csináljak ezzel az internettel, ha már 3 hónapja játszhatatlan. WoW-val játszanék ha tudnék, de hát napközben mindig 1000+os a latencym... A letöltés jó. A speedtest is normális értékeket ad. De nem lehet játszani. A pingem nagyon nagy.
Szóltunk nekik, kijöttek kicserélték a jópár éves Terayon modemet, de ugyanolyan.
De csak napközben amikor "leterhelt"... Délelött jó, este 11 után megint jó.
Szerintetek? -
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Nekem eddig mindig válaszoltak, de most elküldtem a helyi ügyfélszolgálatra is....
Ha héten nem jön válasz, akkor hétfőn még keményebb leszek, is be is megyek... balhézni tudok, ha másnem akkor legégetem őket, (meg magamat is).
Autószalonokban eddig mindig bejött az ilyen...

-
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Átolvastam a 4 oldalas összevissza szerződést...
Nincs olyan kitétel ami tiltaná a felmondást azért mert h megváltozott a müsor, és olyan sincs h az ügyfél elfogadja azt h bármikor módosítható a szolgáltatás...
De még szétnézek a honlapon is.... de szerintem simán támadható, ergó felmondható következmények nélkül!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Hülye kérdés...
Fibernetet be lehet perelni szerintetek amiért kivett rengeteg csatornát és berakott egy csomó hulladék nézhetetlen tv-t?
szerk: vagy felmondani: de látom /olvasom másokat is ez bánt! H a tetves qrva anyukat. Írok is egy mailt nekik...
Nem ezekre a hilladék csatornákra szerződtem és komolyna mondom szánalmas h 6X akárhány csatornából, jó ha 10 olyan amin szokott lenni valami értelmes... pár hónapja ez a szám még 15-20 is volt...
De most ilyen doq tv, sztory 1-2-4 csatorna meg ilyen mulatós csatorna hát istenem ki a pöcstöt érdekel?!
Húúú de berágtam most rájuk, nem elég h nem lehet összeválógatni a csatornákat, még a jókat is kicserélik cacikra.

-
akom
őstag
Emberek... Na itt pattant el a húr.
Mondom is le a kabel tv ...
Megyek át vagy UPC re vagy SAT ra..Mert még ha valami csumpi adót vesznek el akkor OK, de hogy a SPORT1 et ???
Ahol megy az NFL, az Olasz, Angol bajnoki ?Na elmehetnek a tet*es k***a a***ukba.
-
Debilon
addikt
válasz
Precedens
üzenetére
OK
de sport1 akkor is nagy kib*szás volt, mondjuk emailemre még nem válaszoltak, gondolom nem is fognak..amúgy nálunk BBC World volt, és az benne maradt..
leszedtem a 2-ától érvényes listát sport1 benne sincs egyáltalán, úgyhogy arra keresztet vethetünk
hol nézem majd NFL-t ezután? hogy roghadjanak meg -
Zsadi
őstag
Undorító....pont ezeket a csatornákat??????
-
Debilon
addikt
ja, meg viasat history is sötét

-
Debilon
addikt
ja, vannak.. kivették a sport1-et, és betették a sportklub+-t amit megtaláltam.. meg valami da vinci learning-et..
de miért nem a bptcv-t vagy vital-t vagy valami hasonlóan érdekfeszító és milliók által nézett csatirnát vettek ki, ha már 55-ös csatorna limithez ragaszkodnak..

-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
A fibernet az utóbbi időben jópár kedvenc kábeltv csatornámat kivette. A mai nappal a filmmúzeumot is. Helyükre persze mindenféle értéktelen, senki által nem nézett hulladék csatornák kerültek. A főbérlőm sajnos decemberben aláírt 1 évet. Az a kérdésem, hogy felmondhatná a szerződést a csatornaválaszték megváltozása miatt?
-
Nescafé
őstag

8192/384
-
Skribi
csendes tag
nem töltök le

Nem most kezdtem
:AS
:ASD -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
nekem adódtak gondok a bekötéssel!

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
vannak érdekes esetek
de szerintem van ilyen más szolgáltatónál is!
nem védeni akarom őket
ne értsd félre
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kötnöd kell egy új szerződést és normális ár lesz megint! persze a számlázással kapcsolatban lehet még lesznek gondjaid a csomagváltás után is..
Nemigaz, hogy nincs erre egy normális konkurens cég akinél nem kell telefonvonalat is fizetni.

Elmennek... a jó .... oda...na.