- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
medve úr
csendes tag
hát örülök, hogy van akihez legalább napi szinten járnak javítgatni, de nekem továbbra is bafnak bekötni

írtam már egy panaszoslevelet, meg telefonáltam is azóta, hogy most mi van?, erre azt mondta a tag, hogy ja, ott a munkalap, majd megsürgeti őket, egyebet nem tud tenni...
remek...
ha legközelebb találkozol velük, mondd már nekik, hogy látogassanak el már felém is, ott lakom pár percre a budafoki irodától
kiegészítés: amúgy sokat nem szórakozom már velük, ha a héten semmi eredmény, visszaviszem a papírost az ügyfélszolgálatra, hogy dobják ki vagy egyék meg, jövő héten pedig rendelek vonalason egyet, egyenlőre még be sincs kötve és már most rühellem a bandát, igazán tudják, hogy szeretessék meg magukat egyes ügyfelekkel
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest