Új hozzászólás Aktív témák

• pip

aktív tag

válasz And #157 üzenetére

Kosz, igy mar minden vilagos. Kozben en is kiserleteztem, ''manualisan'' csokkentettem a fordulatszamot (ertsd kezzel fekeztem:) ) es tovabbra is helyesen mutatta az Everest. Ugy nezem, ha 2500 ala csokkentem az mar alig hallhato, nekem megfelel. A procihomerseklet pedig a fekezesi kiserleteim soran nemhogy felment volna, de lement 27-28 fokra, gondolom azert mert levettem a haz oldalat. Akkor tehat ellenallas lesz belole.

Most mar csak az nem vilagos, hogy miert nem megy jelenleg lennebb a fordulat annal a buvos 3100 -as erteknel. Mondanom sem kell, hogy 28 fokos proci mellett is 3100-on forog , azt hiszem csak azert, hogy bosszantson, mert mas okat nem latom... Valahova be van irva ez az also hatar es az alaplap igy szabalyozza? Vagy egyszeruen nem kepes kisebb feszultseget adni a ventillatornak? Ez utobbi valoszinunek tunik, mert egy A64 2800+ -rol van szo, ami a legkisebb a 64-es rokonok kozott, igy lehet hogy a nagyobb procik nagyobb ventillatorral erkeznek, amelyek lassabban mennek ugyanazzal a fesszel. Vagy hulyeseget mondok?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák