Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh, szvsz feladom

Indulás gyors, de már a f17 utolsó pár hónaban szórakozott: nálám eleve úgy indul a gép, h a billentyűzetet át kell kapcsolni normál módra, hogy használhassam. Már korábban is panaszkodtam itt, hogy pár perc használat után "lefagy" a rendszer. Látszatra működik, de pl. GS menük nem kattinthatók, bill-re nem reagál. sokadikra csinál alt-ctrl-backspace-ra kiljelentkezést, újra bejelentkezve jó...
De azért így nem fain. Kerestem a hiba okát, passz. Most F18-ra frissítettem, mert hátha megoldja...
Hát pont olyan sz@r, mint volt. Kikapcsolásra kattintva percek (!!!) mire feljön az ablaka.
Ha tudtok rá megoldást esetleg az jó lenne, bár gondolkodom, h ejtem az egész GS-t, és még gyorsabbra váltok, úgyis le volt csupaszítva
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...