Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh, szvsz feladom

Indulás gyors, de már a f17 utolsó pár hónaban szórakozott: nálám eleve úgy indul a gép, h a billentyűzetet át kell kapcsolni normál módra, hogy használhassam. Már korábban is panaszkodtam itt, hogy pár perc használat után "lefagy" a rendszer. Látszatra működik, de pl. GS menük nem kattinthatók, bill-re nem reagál. sokadikra csinál alt-ctrl-backspace-ra kiljelentkezést, újra bejelentkezve jó...
De azért így nem fain. Kerestem a hiba okát, passz. Most F18-ra frissítettem, mert hátha megoldja...
Hát pont olyan sz@r, mint volt. Kikapcsolásra kattintva percek (!!!) mire feljön az ablaka.
Ha tudtok rá megoldást esetleg az jó lenne, bár gondolkodom, h ejtem az egész GS-t, és még gyorsabbra váltok, úgyis le volt csupaszítva
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...