Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Igen, a 11.10 után vesztem el én is. Már egy ideje gyűjtöm az erőt, hogy egy jó disztrót találjak, ezért is próbáltam meg a Fedorát. Sok jót hallottam róla, meg tetszett is. Viszont telepítés után úgy éreztem magam, mint anno XP után az Ubuntu alatt és most nem érzek magamban annyi erőt, hogy ezt megszokjak. Egyszer biztosan visszatérek, mert nem hagyhatom ennyiben, de még nem érett meg

Bepróbáltam én is sok disztrót, most az Elementary OS van fent, ez egész vállalható. Annak ellenére, hogy még csak béta, azt mondták, hogy stabil. Idehaza csak 2-3 hetente vagyok hétvégén, szóval az sem baj, ha néha megborul. Ígéretes egyelőre. Köszönöm a tippeket, ha ez nagyon használhatatlan, akkor megnézem majd a soron következőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest