Hirdetés
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Igen, a 11.10 után vesztem el én is. Már egy ideje gyűjtöm az erőt, hogy egy jó disztrót találjak, ezért is próbáltam meg a Fedorát. Sok jót hallottam róla, meg tetszett is. Viszont telepítés után úgy éreztem magam, mint anno XP után az Ubuntu alatt és most nem érzek magamban annyi erőt, hogy ezt megszokjak. Egyszer biztosan visszatérek, mert nem hagyhatom ennyiben, de még nem érett meg

Bepróbáltam én is sok disztrót, most az Elementary OS van fent, ez egész vállalható. Annak ellenére, hogy még csak béta, azt mondták, hogy stabil. Idehaza csak 2-3 hetente vagyok hétvégén, szóval az sem baj, ha néha megborul. Ígéretes egyelőre. Köszönöm a tippeket, ha ez nagyon használhatatlan, akkor megnézem majd a soron következőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Windows 11
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Filmvilág
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest