Hirdetés
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Igen, a 11.10 után vesztem el én is. Már egy ideje gyűjtöm az erőt, hogy egy jó disztrót találjak, ezért is próbáltam meg a Fedorát. Sok jót hallottam róla, meg tetszett is. Viszont telepítés után úgy éreztem magam, mint anno XP után az Ubuntu alatt és most nem érzek magamban annyi erőt, hogy ezt megszokjak. Egyszer biztosan visszatérek, mert nem hagyhatom ennyiben, de még nem érett meg

Bepróbáltam én is sok disztrót, most az Elementary OS van fent, ez egész vállalható. Annak ellenére, hogy még csak béta, azt mondták, hogy stabil. Idehaza csak 2-3 hetente vagyok hétvégén, szóval az sem baj, ha néha megborul. Ígéretes egyelőre. Köszönöm a tippeket, ha ez nagyon használhatatlan, akkor megnézem majd a soron következőket.
-
alitak
senior tag
Egypár dolog amúgy is elborzasztott a Fedora rendszerben. Most nem érzem magamat alkalmasnak, hogy átszokjak az eddigi Debian alapú rendszerekről. Lehet egyszer eljön ennek is az ideje, de most tényleg soknak tűnt.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
új vagyok még a Fedora világában, hamar bele is futottam egy hatalmas kérdésbe: letöltök egy rpm csomagot, majd elindítom. Felajánla, hogy telepítsem, megadom a hitelesítése adatokat és innentől kezdve semmi sem történik. Ha terminálból telepítek valamit a yum csomagkezelővel, akkor az megmegy rendben, viszont rpm csomagból nem tudok telepíteni. Kell hozzá valami extra dolog, vagy csak én nem veszek észre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kés topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest