-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
nem kis feladat lesz 4/120ról.
Hát ez a flame.smagamra gyujtomot kiprobálom.
nyíl>>mi számit középtávnak?...kb 20 méterre guggoltam és lefelé ment,és ez a fullos volt, a sima kb 10m.re jo.erről érdekelne egy video......a first sniperrel én 80-100m.ről is kilőttem a fazont-és rájöttem hogy headshottal elég egy töltény is.
Az mp5 megcsinálva lézeresre kb olyan 40-50ről.de tény nagyon rángatja,sok lőszer elmegy, nem müxik az mint a snipernél hogy Q és mozdulatlan...én a gránát vetőre várok
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest