Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
"Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van."
Hát én robotokat szoktam gyilkolászni, abból szerzek + Energy ammo is elég jól jön belőlük.
De a csapdák hatástalanítása, vagy a konzervdobozok gyűjtögetése is segít. Amikor valamilyen matiból nincs elég, azt meg lehet jelölni a craft screen-en onnantól mutatja kis nagyítóval melyik tárgy tartalmaz.
(nyilván érdemes csak a kritikusakat megjelölni pl: Műanyag, rugó, csavar, ólom, Alu.)"De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?"
Nem. A lőszer csak lőni jó, még csak eladni sem lehet NPC-nél. Én cserélni szoktam, ha találok olyat aki mást használ.
(Ha bejönnek a Trader robotok valamelyik következő patch-el, talán el lehet majd őket adni egymás közt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xbox Series X - 1 TB Dobozos + 2 kontroller!
- Sony PlayStation 5 (Fat) játékkonzol eladó + Grand Theft Auto V (PS5)
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest