Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
"62-es Ghoul/Scorched nekem már 30-ason is 3 lövés volt, amíg a 40-es szupermutáns 2 tár."
Ilyen nekem is előfordul néha. Csak nekem fordítva. Mondjuk ha páncélos a mutáns akkor csak a fej segít legtöbb esetben. Schorched az már nehezebb eset mert nem mindig akarja eldobni a kanalat.A kinézete nem zavar mert fps-be játszom, csak azt hittem, hogy ilyenkor már mindenkinek fasza szettje van csak én vagyok ilyen béna.
Most fegyver terén egy shotgun-ra vágyom amit egy yt videóban láttam. Nagyon op volt. 1 lövés volt minden. Most is használok egy ilyen shotgun-t csak a kistesóját. De nem mondom meg mi a neve mert fogalmam sincs.
Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van.
De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?

Ilyen leírásra gondoltam.
Biztos találnék de még nem is nagyon kerestem. Gondoltam ti tudtok valami tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Gitáros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Crimson Desert
- Docker konténerizálás
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest