- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
"62-es Ghoul/Scorched nekem már 30-ason is 3 lövés volt, amíg a 40-es szupermutáns 2 tár."
Ilyen nekem is előfordul néha. Csak nekem fordítva. Mondjuk ha páncélos a mutáns akkor csak a fej segít legtöbb esetben. Schorched az már nehezebb eset mert nem mindig akarja eldobni a kanalat.A kinézete nem zavar mert fps-be játszom, csak azt hittem, hogy ilyenkor már mindenkinek fasza szettje van csak én vagyok ilyen béna.
Most fegyver terén egy shotgun-ra vágyom amit egy yt videóban láttam. Nagyon op volt. 1 lövés volt minden. Most is használok egy ilyen shotgun-t csak a kistesóját. De nem mondom meg mi a neve mert fogalmam sincs.
Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van.
De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?

Ilyen leírásra gondoltam.
Biztos találnék de még nem is nagyon kerestem. Gondoltam ti tudtok valami tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest