Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Brahimot szeretnék befogni a menedékdombi őrhelyhez, de nem nagyon tudom, hogy kéne. Nem rég megvettem az alapjátékhoz az Automatron, a Wasteland és a Vault-Tec Workshop DLC-ket.
Így már van Brahim befogó ketrecem és csináltam etetőt is neki.
Azzal mit lehet csinálni, mert alapból az egy sima fürdőkád, de semmi nincs benne és megtölteni sem lehet, még vízzel sem. Most pl szakad az eső, de nincs benne víz. Más településeken járva, ahol van ilyen, azok mindig tele vannak vízzel, nem tudom, hogy.
A ketrecre visszatérve, ha azzal valahogy sikerülne fogni egyet, akkor az a kiengedés után nem fog elszökni?
Hogy lehetne marasztalni?Bocs a sok kérdésért, de nem próbáltam még sose, a fórumon meg nem nagyon találtam erről írást.
Most vagy ennyire egyértelmű mindenkinek ez, vagy csak én nem találom egyszerűen...

Új hozzászólás Aktív témák
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest