Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Habugi #4179 üzenetére

Nem, ez még nem jött velem szemben. De ha meglátok ilyen halálfejjel díszített nevű kreatúrát, azonnal iszkolok tőle minél messzebb. Csak most kezdtem el fizikailag erősíteni a karakterem, fegyverek terén is igen csehül állok, nem sok esélyem lenne ezekkel szemben. Egyszer lekaptam jó messziről egy legendary raidert távcsövessel, hát eltartott vagy negyed óráig, mert elég ravaszul mozgott és bujkált a lelkem. Belefutottam már mezei Deathclawba (próbaképp beleküldtem egy rakétát, és pont nem érdekelte, aztán még kettőt, még mielőtt egy pofonnal le nem szedte a fejem...), hát alázott, meg volt valami legendary szúnyog vagy mi az isten, az is seperc alatt lerendezett. Szóval ezektől menekülök ezerrel, de már alig várom,hogy revansot vehessek rajtuk a sok sérelemért! :) Ja, meg egyszer láttam a távolban egy hatalmas szupermutánst, azt hiszem Behemot, vagy mi a neve, elég szomorkásan sétálgatott egymagában, de nem volt kedvem megvigasztalni.

Power Armort egyszer használtam, amikor mondhatni kötelező volt, aztán valami kegyetlen gyorsan lemerült a telep, amúgy sem tetszett, nehézkes benne a mozgás, úgy éreztem, mintha egy szkafanderben lennék a Holdon. Szóval tök mezei gúnyában kóborlok, semmi extra.

Új hozzászólás Aktív témák