Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz micafighter #3576 üzenetére

    Odamegyek majd akkor, de companion téma nem érdekel. Valentine van már bent egy jó ideje, de nem foglalkozom vele különösebben. Tud hackelni azért van ő.

    Tegnap a The Big Dig questben én is megtaláltam azt az "armor"-t. Igazából csak a frame+chest item. Szóval sokra nem megyek vele. Oda is adtam Valentine-nak. :)

    Mára nincs tervben semmi. Általában eltervezem mit csinálok este. Lehet folytatom a sztorit. Még nem láttam, de elvileg most csap majd össze a három frakció. Csak vigyázok nehogy most kelljen választani, hogy kihez csatlakozok. <- ne spoilerezzétek el, hogy mi lesz. Ezért megcsinálok még most amit lehet.

    Még meg akarom keresni a gyereket a hűtőszekrényben :D

    Aztán így lvl51 fele más tervem nincs. Tegnap nézegettem a Perkeket. Leginkább a Solar Powered-t. De Endurance-re kellene még vagy 5 pont + a Solar Powered-re 2. Az hét szint.. Aztán nem ártana a Pisztolyon kívül másra is Perkelgetni már. Riffle, vagy automata, nem tudom. Tegnap a Gun Nut-ot húztam 3/4-re, kell a 4/4 mert akkor Kellogg pisztolyát ki tudom maxolni.

    Ennyi a "napi gondolataim a játékról" rovat mára :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák