Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4282 üzenetére
Ja, lehet, hogy nem is olyan rossz játék. Még próbálom.
Örülök azért, hogy visszacsöppentem, mert a végefelé már nem tetszett "odaát". A szkilleket is megcsavarta, nem értem, de mindegy.
A szkillpontokkal már úgy vagyok, hogy beirányzok valami perket, amihez még ötven pont kell, aztán arra gyúrok, a lényegesek rendben vannak. A könyveket csak azért olvasom, mert kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére.Észrevetted, hogy akna hatástalanításánál hogyan számít a szkill? Az elején csak kapkodtam a lábam, manapság meg ráérős, nézem, ahogy csiporog, majd lábujjakkal felszedem
.
Igen, az fura, hogy túl hamar minden elérhetővé válik arrafelé... már a fegyverekre gondolok. Ahogy modokat néztem az elején, jó lehet szerelgetni őket
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest