- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Hello!
Egy Philips BDM4065UC monitort használok itthon és kitaláltam, hogy egy konzollal felfúrnám a falra, azzal a módosítással, hogy a monitor függőlegesen fel-le mozgatható is legyen, ha megunnám az ülést és állnék inkább (ehhez kell még a mostani asztalomra valamiféle magasítás vagy plusz egy kisebb asztal ugye). Ilyesmi konzol létezik esetleg?
Eredetileg állítható magasságú asztalt szerettem volna, de rájöttem, hogy ez így olcsóbbra jön ki jóval valószínűleg.
Illetve még annyi, hogy a mostani fal (panelház), ahol a montior van nem vastagabb 12-15 cm-nél, ez gond lehet? Mert át tudom éppen rendezni a szobát..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest