Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Bravia KD-49XH9505B tv készülék (Vesa szabvány szerint 200x200)
Volt egy Samsung UE40D6500 készülékem, amit egy Hama 118125 fali tartóval szerettem volna felszerelni, de sajnos a "tv ezt nem várta meg". A falra való rögzítés egy szekrénysor közepén lenne:
Mivel ez a TV nagyobb, mint a Samu így a Hama fali tv tartó 351 mm-es maximális távolsága már kicsinek tűnik nekem, mivel a szekrénysor eleje (IKEA BESTA) nagyjából 420 mm-re van a faltól. A samunál lett volna hely és így elég volt a HAMA faltól való 351 mm kihúzhatósága, hiszen mögé tudtam férni kényelmesen. A Sony viszont jóval nagyobb...
Emiatt másik konzolon gondolkodom. Két lehetséges befutót néztem ki. Az egyik (olcsóbb)
Stell SHO 3610 MK2 (510mm a faltól való maximális távolsága), illetve a másik Vogel's WALL 3350 (600 mm a faltól való maximális távolsága).
A fal Ytong válaszfal. Mindenképp Fischer gázdbetondübellel raknám fel a konzolt.
Kérdésem több is lenne. Először, érdemes-e lecserélni a konzolt? Egyszer kínlódjam ki a konzol szerelést és a Tv felrakást rá és a probléma letudva.
Másodszor, minőségben jobb lenne-e a Stell mint a Hama?
Harmadszor, a Vogel tényleg annyival jobb, mint amennyivel drágább (minimum 4x)? Illetve a falnál lévő tartó része nekem a Stell-nek meg a Hama-nak a méretei miatt jobbnak tűnik.Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest