Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tengri

senior tag

Sziasztok!

Adott egy Sony Bravia KD-49XH9505B tv készülék (Vesa szabvány szerint 200x200)
    Volt egy Samsung UE40D6500 készülékem, amit egy Hama 118125 fali tartóval szerettem volna felszerelni, de sajnos a "tv ezt nem várta meg". A falra való rögzítés egy szekrénysor közepén lenne:

Mivel ez a TV nagyobb, mint a Samu így a Hama fali tv tartó 351 mm-es maximális távolsága már kicsinek tűnik nekem, mivel a szekrénysor eleje (IKEA BESTA) nagyjából 420 mm-re van a faltól. A samunál lett volna hely és így elég volt a HAMA faltól való 351 mm kihúzhatósága, hiszen mögé tudtam férni kényelmesen. A Sony viszont jóval nagyobb...
    Emiatt másik konzolon gondolkodom. Két lehetséges befutót néztem ki. Az egyik (olcsóbb)
    Stell SHO 3610 MK2 (510mm a faltól való maximális távolsága), illetve a másik Vogel's WALL 3350 (600 mm a faltól való maximális távolsága).
    A fal Ytong válaszfal. Mindenképp Fischer gázdbetondübellel raknám fel a konzolt.
    Kérdésem több is lenne. Először, érdemes-e lecserélni a konzolt? Egyszer kínlódjam ki a konzol szerelést és a Tv felrakást rá és a probléma letudva.
    Másodszor, minőségben jobb lenne-e a Stell mint a Hama?
    Harmadszor, a Vogel tényleg annyival jobb, mint amennyivel drágább (minimum 4x)? Illetve a falnál lévő tartó része nekem a Stell-nek meg a Hama-nak a méretei miatt jobbnak tűnik.

Előre is köszönöm a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák