Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
jah, lehetne gyűjteni az ilyenekből egy szerény kis könyvre valót

az én tapasztalatomban a nők a legrosszabbak, azokból is, akik állandóan a középpontban akarnak tetszelegni... volt olyan ismerősöm aki folyamatosan játszotta a világi gráciát, menő bulis csaj (amúgy tényleg csinos és vonzó, issszonyat durva lábakkal..) és mindig postolta mosoly buli haverok, vip etc... aztán megismertem jobban és rájöttem, hogy igazából ő egy élősködő, nem szép kimondani, de egy parazita aki mindig palikon élősködik és kisebb-nagyobb átmenetekkel emberekből él, náluk lakik etc.. nincsen semmilye alapvetően, mindig talál egy balekot (vagy akár a külföldön élő családtagját) és oda megy dolgozni élősködni. és most az usa-ba is eljutott igy.. nagy életművész, nem mondom, de az egész élete egy hazugság, mert saját magának hazudik, de neki ez a realitása. egy ideig követtem, mert érdekelt, hogy mit és hogy állit be az életéből, amiről pontosan tudtam, hogy nem igaz. semmi sem változott, csak most nem bp-i éjszaka buli képek, hanem usa buli képek, meg tengerpart és habzsi-dőzsi.. érted feltesz fotókat nagy mediterrán villákról, hogy milyen menő az élet, de mikor egy másik fotón meg kiposztolja hogy ő hol lakik... hát... fel sem tűnik neki, hogy te kapásból levághatod az életét ahogy van. és ha feltennéd neki a kérdést, ohgy és te? mit tettél le az asztalra? mi a tiéd? mi a jövőd? mi a biztositásod a jövőre? néma csönd és gyomron szúrtad.. kell ez? nem. pedig odaszegezné az ember az ilyennek, hogy ébredj fel. mégsem teheti, nincsen joga hozzá. nem a te életed.
és mennyi ilyen sztori van még.. a facebook ezeket az életeket/sorsokat tökéletesen megmutatja, kiméletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_