Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Ok, én is úgy tudtam, hogy azt csak a speedy-hez adják, és külön nincs.
A méretezést azért csinálták, hogy jó legyen az idióta 19es és 21es tokfülekhez is. De egy Omega méretű cégtől gáz, hogy azon spórolnak, hogy ne kelljen 4 félét gyártani/tartani. Mert így legalább egyikhez se tökéletes... -
phranxinatra
aktív tag
Most láttam egy Navitimert csuklón, élőben. Így se tetszik.
-
g0n21
senior tag
Köszönöm szépen
Épp most lettem kész egy kis képes beszámolóval a Chronomeetingről, bár ezek az órák itt a topikban talán már ismerősek lehetnek, legalábbis egyik-másik
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #44 üzenetére
Vegre lecsereled
Kicserelem en, par karc ugyse szamit, toolwatch...Atilius: lehet mar kulon venni feketet? Na meg ez az idiota feles meretezesuk...
-
atilius
tag
válasz
phranxinatra #41 üzenetére
Elvileg a Speedmaster gyári teljesen fekete szíja ugyanolyan mint a többi Omega nato ami kapható kereskedelmi forgalomban is.
Személyesen a 20mm-es (pontosabban 19.5mm) Omega bond nato szíjról tudok nyilatkozni, ami nagyon hasonló mint a Phenomenato. Nem tudom pontosan mint értesz ugyanolyan szabású alatt, de az anyaga valamivel vastagabb, az egyik bújtatója ugyanúgy mozgatható, az arányai is hasonlóak, miszerint az óra közelebb helyezkedik el a szíj közepéhez mint a többi nato szíj esetében. -
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #41 üzenetére
Igen, ugyanolyan.
Még a végén megtetszik és lecseréled a fémet a rolleren -
ricsik
őstag
válasz
phranxinatra #6 üzenetére
Az örök klasszikus. Imádom.
A Phenomenato csak az oldalán fellelhető sötét színekben van? Pl narancs, zöld, stb? -
resool
aktív tag
kronometer.hu
Ennek az eppen induloban levo honlapnak szerintem helye van itt az elso oldalon. Sok sikert kivanok gonzinak es erot, hogy legyen kedve szerkeszteni az oldalt. -
atilius
tag
-
Látom meg lett a végleges kialakítás ami az órás topikokat illeti.
Hogy ne csak üres legyek,a kedvencem,újra :A Patek Philippe csúcsórája közel 800 millió forintba és egy élet munkájába kerül
-
BAti77
aktív tag
válasz
Tiszteletes #34 üzenetére
Nem mindig a mennyiség a lényeg...
-
BAti77
aktív tag
Mivel a másik órás topikban megszóltak érte, remélem itt azért elférnek, ha az ember az órakedvelő barátaival való találkozásairól posztol néha...
fagyalllo
És ugyan mitől exklúzív egy óra? Elég tágan értelmezhető fogalom...Jó lenne, ha ez a topik végre nem csak arról szólna nagyrészt, hogy melyik tömeggyártó milyen heti példányokkal árasztotta el a piacot, hanem segítséget, tapasztalatokkal alátámasztott véleményeket, útmutatás nyújtana mindazoknak, akik ezt igénylik...
-
g0n21
senior tag
Nem az idevalósággal van a gond.
Hanem a Roamer egy már hallott márka, ami újra fel lett támasztva. És már nem az, ami régen. Svájcinak so-so svájci, megfelel a kritériumoknak, de...
Ebben az árkategóriában Tissot, Certina, Davosa, Steinhart, stb... Többünk tud segíteni kedvező árú új, vagy használt beszerzésében.
(#26) fagyalllo
Ha idejöttél trollkodni, akár már mehetsz is... -
oba
addikt
válasz
phranxinatra #19 üzenetére
A két Omega és a Stein egy háromszöget formál. Illuminati confirmed.
-
phranxinatra
aktív tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra #12 üzenetére
Én is egyet értek, ha Wizard vállalja természetes!
Egyébként gáz,hogy pont őt kezdték ki,mert svájci fanok között pont ő az,aki jobban kacsingat a japánok felé.
-
oba
addikt
válasz
phranxinatra #11 üzenetére
Nyilván azt hirtelen felindulásból írtam. Úgy is sokkal jobban tetszik ez az óra annál, hogy ezt a tegnapi pillanatnyi érzelmi állapotom felülírja. Természetesen nem teszek le róla, egyszer úgy is össze fog jönni, de nem a rövid távú célok között szerepel. Gyakorlatilag ez az az óra ami miatt elkezdtek érdekelni jobban az órák mint előtte. A története, a kinézete, a stílusa, mind mind lenyűgöz. Szóval igen, egyszer majd én is Múnvaccs tulaj leszek... remélem
-
resool
aktív tag
válasz
-
oba
addikt
válasz
Szép!
-
busman
veterán
Sok sikert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest