Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Hogy megtaláljam a topikot
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra #194 üzenetére
Nem csak azért nem vennék dátumosat.
Valahogy harmonikusabb számomra a no date és ha megáll, mert ugye az a 40 valahány óra járástartalék nem túl sok, akkor nem kelljen még a dátummal is cseszkődnöm
Ja, meg én rendszeresen törlöm az öveget, tuti maradna valami pici szmetyi a nagyító mellett, ami engem nagyon zavarna... -
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra #195 üzenetére
Annyira emlékszem, hogy csinálják is a repülőn.
-
t_a_m_a_s
addikt
Hamár svájci
Kérdésem a polírgurukhoz: A MIDO-m eredeti állapota számoma valahol a polírozott és a szálhúzott között volt. Aztán két éve kicsit megszaladt a polír, de végülis nem lett rossz. A következő szerviz alkalmával szeretném az eredeti állapotot visszaállítani. Ezt mi alapján csinálják meg? Van erre a szakiknak valami adatbázisa, hogy mi a gyári állapot?
Valamint. Mire gondolhatott a MIDO ennek az órának a piacra dobásával? Ocean Star széria. WR50... 39 mm, relatíve zömök tokfülekkel. Egy kicsi, vízbe nem vihető, bőrszíjas Ocean Star
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra #188 üzenetére
Hááát, *fejetvakar* őszíntén szólva nem.
Nagyon szép óra, szó se róla, bár ez ugye GMT, szóval a plírozott részek a szíjban nem tetszettek, meg az a fránya küklopsz.
Ha vennék, akkor az a Sub no date lenne... -
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #187 üzenetére
Elméletileg ugrik, a "disc watch" kijelzése mászik.
-
Aladdin
aktív tag
Tegnap felpróbáltam egy "Batman"-t. Nem volt még Rolex soha a csuklómon, elvesztettem ebbéli szüzességem
Nem volt rossz viselet és az Aerospace után sem tűnt vészesen nehéznek. A B-nek részemről egyedüli baja az, h vastag a szíj. A 43-as tokmérettel már megbarátkoztam (elég lenne a 40 is), de a szíj nekem vastag. A Rolex ebben jobb. De a Certinam is, annak is sokkal vékonyabb a csatnál a szíja.
No mindegy, egy darabig még úgysem lesz Rolexem, bár a haver rámküldte a Jedi kézlegyintést, h Rolex kell neked, de azért még nem hatott -
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #183 üzenetére
Órakijelzés, nincs rajta dátum.
"Jumping hour". -
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra #172 üzenetére
Van tömítés a hátlapnál és a tokcsőben?! Durva. Hiába, no, Rolex!
-
Skimaster
senior tag
A tok és az egész összkép nagyon szép,de nem tudom meg tudnék e szokni egy mutatót. Egyedi megoldás,csak nekem furcsa.
Mostanában kezd egyre jobban tetszeni a "lánc" szíj.Hétvégén a börzén fel is próbáltam egy Suprocean Heritage Chronót feketében ilyen szíjjal.Szép nagyon,de nem kicsi óra!
-
WiZARD
addikt
Mint topikgazda kerek mindenkit, hogy hagyja abba a kotozkodest, cimen valo vitatkozast.
-
oba
addikt
-
BAti77
aktív tag
-
ronin s8
senior tag
Nem a számán, hanem azon, hogy a Rolex hosszú idő óta először száll be a komplikációk világába. Ez az "először" is eltart vagy pár évig (csak hogy elejét vegyem a félreértésnek).
Akik már látták pl. a Sky-Dweller szerkezetét közelről, el vannak tőle ájulva. Ez nem egy összehányt kreatúra, mint sok más cégnél, hanem egy végtelenül letisztult, tudásához mérten kevés alkatrészből összeállított szerkentyű, ami megbízhatóan (!) működik. Nem kell vele állandóan szervizbe futkosni. Minden robusztus benne, és tökélyre fejlesztett. Nem csak a Photoshop kedvéért találták ki, ami a neten jól mutat, de kézen megdöglik...
-
ronin s8
senior tag
"The new model is driven by a self-winding mechanical movement entirely manufactured
by Rolex, whose patented moonphase module is astronomically accurate for 122 years. Beating at 28,800 beats per hour (4 Hz), it offers 48 hours of power reserve.Water resistant to 50 metres / 165 feet, the Cellini Moonphase comes with an international five-year warranty and is covered by the Superlative Chronometer certification which applies to the fully assembled watch, after casing the movement, guaranteeing a precision of the order of −2/+2 seconds per day (more than twice that required of an official chronometer)."
Igen, tulképp visszafejlődés a '49-es 6062-eshez képest, pl. a pontosság is csökkent 6/4-ről 2/2-re...
-
ronin s8
senior tag
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #149 üzenetére
Nálam is, de hátha így...[link]
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #149 üzenetére
Nálam sem működik...Már műxik.
-
C0RVUS
tag
válasz
pulutodurumo #141 üzenetére
Mert ha már meteoritból odafaragták azt a holdat, nehogy már csak egy hónapban egyszer látszódjon.
-
ronin s8
senior tag
válasz
pulutodurumo #141 üzenetére
Nem tudom, nem láttam élőben, de szokásukhoz híven biztosan jól olvasható.
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #134 üzenetére
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #138 üzenetére
Nem lehet megnyitni sajna.
-
phranxinatra
aktív tag
Ez az annual calendaros, dupla időzónás, lünettáról állítható szerkezet sem utolsó.
-
resool
aktív tag
Sracok ez kezd kínos lenni, mindenki arra figyel mire ugorhat, ha elhangzik valami nem haute horlogerie?
Már rég túl vagyunk a szétváláson, élvezzétek az új felületeket. Nagyjából van mindenkinek fogalma arról, mi hova való. Ha kicsit off topik hsz jön az is belefér néha. De kákán is a csomót keresni teljesen felesleges.@phranx: teljesen mindegy mi a név, a tartalom amivel feltöltjük a fontos, kár ezen rugózni
-
g0n21
senior tag
A személyeskedést nem lehetne privátban?
Tegnap Fagyalllot és engem kimoderáltak, abbahagytuk. Mára vége a cicaharcnak, ne kezdjük újra kérlek Titeket.
Meg lett a megoldás, mindenki legyen kedves használni a topikokat annak rendje és módja szerint, ez órabaráti kérésem!
-
C0RVUS
tag
Na de akkor mégsem pária a komoly órások szemében?
(#114) ans: Nem tudom, miért gondolod kötekedésnek. Próbálok képbe jönni az elfogadható minőség tekintetében.
-
C0RVUS
tag
Vagy netán annál ami itt az első képen a jobb fölső sarokban van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- EAFC 25
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest