Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
Pont ilyen állványom van és pont ma használtam én is
- lemostam a bringát először
- megnéztem, hogy a belső miatt puklis-e a hátsó kerék vagy az abroncs hibás. Másik belsővel is puklis, sajnos a külső hibás. Muszáj lesz rommá farolnom tehát.
- leszedtem (volna) a pedálokat, de csak az egyik jött le. Kell majd valami cső, mert még korábban bezsíroztam a pedálok menetét, de addigra már rárohadt az egyik. Most sem sikerült leszedni. Viszont a pedált magát szétszedtem (pedál le a tengelyről), aztán bezsíroztam.
A rárohadtat is megcsináltam, csak azt a bringán levő állapotában. Akkor ez is jó újabb 7 évre...
- leszedtem a lánckerekeket és elmostam őket petróleumban.
- leszedtem a kazettát és elmostam őket
- leszedtem a láncot és elmostamKell vegyek megfelelő hosszúságú csöveket, aztán az imbuszt megtoldva és a hajtókarra applikálva egy másikat még egyszer megpróbálom leszedni.
Van valami trükk a menettel? Ha a hajtókart nézem "kívülről", akkor van egy fix irány vagy ez is lehet többféle?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest