Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
Pont ilyen állványom van és pont ma használtam én is
- lemostam a bringát először
- megnéztem, hogy a belső miatt puklis-e a hátsó kerék vagy az abroncs hibás. Másik belsővel is puklis, sajnos a külső hibás. Muszáj lesz rommá farolnom tehát.
- leszedtem (volna) a pedálokat, de csak az egyik jött le. Kell majd valami cső, mert még korábban bezsíroztam a pedálok menetét, de addigra már rárohadt az egyik. Most sem sikerült leszedni. Viszont a pedált magát szétszedtem (pedál le a tengelyről), aztán bezsíroztam.
A rárohadtat is megcsináltam, csak azt a bringán levő állapotában. Akkor ez is jó újabb 7 évre...
- leszedtem a lánckerekeket és elmostam őket petróleumban.
- leszedtem a kazettát és elmostam őket
- leszedtem a láncot és elmostamKell vegyek megfelelő hosszúságú csöveket, aztán az imbuszt megtoldva és a hajtókarra applikálva egy másikat még egyszer megpróbálom leszedni.
Van valami trükk a menettel? Ha a hajtókart nézem "kívülről", akkor van egy fix irány vagy ez is lehet többféle?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest