Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #156968 üzenetére
Van (?) / volt egy kollegám, neki csípőprotézis műtét kellett, mind két oldalra. Az ~5M volt, de pontosan nem tudom, csak mondta, hogy nagyon nem olcsó. Az elsőt egy maszek doki csinálta, aki megoldotta volna a másikat is, csak időt kért, meg elment nyáron nyaralni, de a koma amit a fejébe vesz, azt végigcsinálja, meg nem akart sokat várni 2 műtét közt, szóval elment egy másikhoz. Az megcsinálta a másikat, de végül nem láttam melózni a kollegát azóta sem, de ennek más baja lett. Sokat volt odahaza a becses nejével, és a "toronyban" összeakadtak a kerekek... cca 1 éve nem láttam a kollegát 10 percnél többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest